-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Ρητό:Τα πνίγεις όταν είναι μικρά....Τυχαίο;;;;;
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Σερβις 6ου χρονου στο focus MKI 225Ε.Ο κ@ριολης ο πατερας μου δε λεει να φερει στο χαρτι στο σπιτι.Πόσο χρονών είσαι ρε τσ@γλανε?
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Ρητό:Τα πνίγεις όταν είναι μικρά....
Τυχαίο;;;;;
Δεν νομιζω.
-
Τυχαίο;;;;;
Δεν νομιζω.
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Σερβις 6ου χρονου στο focus MKI 225Ε.Ο κ@ριολης ο πατερας μου δε λεει να φερει στο χαρτι στο σπιτι.
Πόσο χρονών είσαι ρε τσ@γλανε?
17 χρονων ειναι το παιδι, προφανως ετσι μεγαλωσε.
Και εγω ψιλοστεναχωρεθηκα οταν διαβασα το χαρακτηρισμο, αλλα απο την αλλη σκεφτηκα οτι σε αυτη την ηλικια κανουν το παν για τη μοστρα.
Δε νομιζω ομως να το ελεγε μπροστα του, γιατι θα του εριχνε καμμια ψιλη.
Βεβαια, το καλυτερο που μπορει να κανει ο μπαμπας ειναι , οταν βγαλει διπλωμα, αντι για τα κλειδια του focus να του δωσει τα @@ του. Αυτο θα πονεσει περισσοτερο.Y.Γ
γιατι ακολουθεις το παραδειγμα του Γιωργου και βριζεις και εσυ? -
-
Youtube VideoGrow up man
-
Εκτός από τον χαρακτηρισμό, μόνο εγώ δεν κατάλαβα το νόημα της πρότασης του Γιώργου?
Ο Γιώργος έχει 'αφεθεί' εδώ μέσα με ότι αυτό συνεπάγεται...
-
ε νταξ, ήρθε το καλοκαίρι τώρα, μπανάκια κι έτσι, θα ηρεμίσουμε
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Grow up man
It will happen eventually... In some years...
-
Eιπε μια μαλακια καποιος και οι υπολοιποι εδω μεσα κανετε τους δικαστες
Στις τοσες σελιδες του φορουμ απο κοκορομαχιες και αψιμαχιες αλλο τιποτα και απο βρισιες στο φουλ,ξαφνικα κποιος ειπε μια μαλακια επεσε το συνολο του φορουμ να κραξει
ο καθενας ειναι αξιος της μοιρας του,μην ηθικολογειτε εδω μεσα,δεν μας παιρνει -
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Στις τοσες σελιδες του φορουμ απο κοκορομαχιες και αψιμαχιες αλλο τιποτα και απο βρισιες στο φουλ,ξαφνικα κποιος ειπε μια μαλακια επεσε το συνολο του φορουμ να κραξει
ο καθενας ειναι αξιος της μοιρας του,μην ηθικολογειτε εδω μεσα,δεν μας παιρνειΧαλαρωσε λιγο
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
ο καθενας ειναι αξιος της μοιρας του,μην ηθικολογειτε εδω μεσα,δεν μας παιρνειΧαλαρωσε λιγο
δεν καταλαβες σωστα,καποιοι αλλοι πρεπει να χαλαρωσουν εδω μεσα
καλη προθεση να υπαρχει και παντα φιλικα
εκτος αν εχω παρανοησει εγω τα γραφομενα -
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
δεν καταλαβες σωστα,καποιοι αλλοι πρεπει να χαλαρωσουν εδω μεσα
καλη προθεση να υπαρχει και παντα φιλικα
εκτος αν εχω παρανοησει εγω τα γραφομεναΕ, αμα το παμε ετσι, ειπαν καποιοι μια μαλακια σχολιαζοντας μια μαλακια που ειπε καποιος, και εσυ κανεις το δικαστη.
-
Και τώρα εσύ κάνεις το δικαστή σε μια χαζουμάρα που είπε κάποιος άλλος. Και τώρα εγώ.
Ρε σεις, για να επανέλθουμε στο θέμα...Hyundai Getz 1.1 έχετε καμιά ιδέα πότε αλλάζει ιμάντα;;; Πόσο κάνει ένα σέρβις 120Κ km; Πόσο μπορεί να χρεώνει η αντιπροσωπεία με 30% έκπτωση στα ανταλλακτικά, μια αλλαγή φρένων εμπρός;
-
Προς όλους: http://www.youtube.com/watch?v=Y0DqFfiDNB8
-
Νεότερα ανακοινωθέντα για το SEAT:
Εχθές επιστρέφοντας απο τη δουλειά στο σπίτι, διαπίστωσα οτι ο λεβιές ταχυτήτων δεν κούμπωνε όπως πριν στη τοποθέτηση της 1ης. Ταυτόχρονα, εδινε την αίσθηση απώλειας ισχύος, καθώς δεν επιτάχυνε στα φανάρια ορισμένες φορές, όπως παλιά, πάντα με την 1η. Επειδη δεν τη 'στριμώχνω' και περνάω γρήγορα στη 2α, δεν έδωσα αμέσως σημασία. Μετα απο άλλα 15 λεπτά οδήγησης (στην κίνηση της Αθήνας) διαπίστωσα οτι ο λεβιές άρχισε να χαλαρώνει όλο και περισσότερο, ενω δεν ήταν δυνατη η επιτάχυνση απο στάση, παρά μόνο παίζοντας με συμπλέκτη-γκάζι. Φτάνοντας στο σπίτι, ο λεβιές ταχυτήτων δεν ειχε καμμία επαναφορά, αλλά 'έπαιζε' σε ολες τις θέσεις. Αποτέλεσμα, να μην μπορώ να 'βρώ' την όπισθεν για να παρκάρω και να μην υπάρχει οριστικά η 1η που ήξερα, αλλά στη θέση της να δίνεται οριστικά η αίσθηση της 3ης και στη θέση της 2ας η 4η.
Ξεβρακώνω το λεβιέ απο τη φούσκα του, δεν βλέπω τίποτε σπασμένο (υπήρχαν 2 πλαστικές ασφάλειες-σύνδεσμοι και ο σιδερένιος άξονας που οδηγούσε προς τον κινητήρα), αλλά η αίσθηση του σπασμένου (ελατηρίου?) υπήρχε.
Ευτυχώς, ήταν 4 η ώρα και πρόλαβα ανοιχτό το συνεργείο (1000 μέτρα απο το σπίτι), στο οποίο για να φτάσω, υπήρχε και σχετική ανηφόρα, όπου πλέον το αυτοκίνητο, στα τελευταία 200 μέτρα πριν το συνεργείο 'μύρισε' αρπαγμένο σίδερο. Τι χαρά!
Σημερινή διάγνωση-επισκευή : Ενα πλαστικός σύνδεσμος που υπάρχει στον άξονα που συνδέει το λεβιέ με το υπόλοιπο σύστημα, είχε σπάσει και ο λεβιές δούλευε μόνο σε 3η-4η. Ευτυχώς, κατα τον μάστορα, δεν πρόλαβε να γίνει ζημιά σε δίσκο-πλατώ. Καί πράγματι η αίσθηση του συμπλέκτη-εμπλοκής ταχυτήτων παραμένει η ίδια, όπως πρίν!
Κόστος : 45 ευρώ. Φτηνά την βγάλαμε. -
Καλημερα, σημερα εγινε το σερβις των 90Κ χλμ , στην Κορολλα 1,6.
Εχουμε , λαδακια συνθετικα 5-40, μπουζι, φιλτρα λαδιου,αερα,καμπινας και εργασια,συνολο 120 Ευρω. -
Ολίγα στοιχεία για την συντήρηση της BMW 120i μου.
Αλλαγή τακακίων στην αντιπροσωπεία στα Ιωάννινα:
Εργασία: 36€
Τακάκια BMW-Textar: 83,7€
Αισθητήρας φρένων: 20.60€
Στις τιμές έγινε έκπτωση 10%.
ΦΠΑ 21% και τελικό σύνολο 169,76€.Χιλιόμετρα: 42.378.
Νομίζω οι χρεώσεις είναι λογικές. Θα μπορούσα φυσικά να γλιτώσω 20€ αγοράζοντας τα τακάκια μόνος μου, αλλά δεν είχα το χρόνο. Πολύ καλή η εξυπηρέτηση από την αντιπροσωπεία πάντως.
Τέλος, αλλαγή λαδιών πριν λίγες μέρες στον Σπανό, στη Συγγρού... Τους παραπονέθηκα για ένα στιγμιαίο check engine προ ημερών και τελικά, αφού το έβαλαν στο διαγνωστικό, είδαν πως ήταν πολλαπλασιαστής... Another one bittes the dust λοιπόν, αφού είναι ο δεύτερος που αλλάζω!
Λαδια έφερα τα δικά μου , BMW 5-30 δηλαδή, αγορασμένα από Λαμπριανίδη με 9€ το λίτρο: 4,5 λίτρα και μισό λίτρο κάβα για συμπλήρωμα.
Φίλτρο λαδιού της αντιπροσωπείας.
Χρεώσεις:
Διαγνωστικό:24€
Αντικατάσταση πολλαπλασιαστή:6€
Φίλτρο λαδιού: 7,14€
Πολλαπλασιαστής: 43,46€ΦΠΑ 21% , δηλαδή 16,93€
και συνολικό κόστος, 97,53€
(Κόστος λαδιών 45€ με τον ΦΠΑ).Επίσης λογική νομίζω η χρέωση κι ας μην έχω έκπτωση 10% στο Σπανό!
Εξαιρετική η εξυπηρέτηση και εδώ πάντως. -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Τους παραπονέθηκα για ένα στιγμιαίο check engine προ ημερών και τελικά, αφού το έβαλαν στο διαγνωστικό, είδαν πως ήταν πολλαπλασιαστής... Another one bittes the dust λοιπόν, αφού είναι ο δεύτερος που αλλάζω!Εγγυηση ή το χερι στην τσεπη;
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?