-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Fiat Doblo Mjet 1.3
Λαδια
Φιλτρο
Τακακια εμπρος110€
Λάδια υπάρχουν από 17 – 80
Φίλτρο λαδιού 3,5 – 15
Τακάκια 17 – 70
Η εργασία 20
ΣΟΥΜΑ 57,5 - 185 ΠΛΕΟΝ ΦΠΑ!!!!!!
Μήπως πρέπει να είμαστε πιο αναλυτικοί και ακριβείς?.
Antonis-team.Έλα βρε Αντώνη, Ντομπλό είναι, πάνω-κάτω ξέρεις πόσο κοστίζει το κάθε τι.
Πιστεύω ότι είναι για τα λάδια 30 ευρώ, το φίλτρο άλλα 10, τα τακάκια 40 και τα ρέστα εργατικά. -
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Πιστεύω ότι είναι για τα λάδια 30 ευρώ, το φίλτρο άλλα 10, τα τακάκια 40 και τα ρέστα εργατικά.
Περιπου ετσι ειναι.
-
antonis-team
σε φιατ πουντο 75
λαδια,τακακια μπροστα και αλλαγη υγρα φρενων ποσο τα κοστολογεις μαζι με την εργασια;
-
δεν με λενε αντωνη αλλα αισθηση μου ειναι οτι παιζει μεταξυ 70-90ε
-
ελπιζω κι εγω να παιζει καπου εκει η τιμη
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
δεν με λενε αντωνη αλλα αισθηση μου ειναι οτι παιζει μεταξυ 70-90εΓύρω στα 110€ λέω εγώ. Βγάλε-βάλε υγρά φρένω & εξαέρωση.
-
Octavia 5 105.000 χλμ
44 ευρώ λάδια valvoline 5w30 Longlife
Φίλτρο λαδιού 11 ευρώ.
Εργατικά 20 ευρώ(καθάρισμα πεταλούδας+αλλαγή λαδιών).
Grand total: 75 ευρώ. -
antonis-team
περιμενω απαντηση
-
antonis-team
περιμενω απαντηση
79
A.
ΤΗΛΕΦΩΝΟτελικα επεσα ακριβως στην εκτιμηση μου...
-
-
Ρώτησα κι εδώ: viewtopic.php?p=1863075#p1863075
αλλά πήρα τα @@ μου, όλοι με γράψανε!
Ξαναρωτάω λοιπόν:Αν ξέρετε...
Χρειάζομαι πίσω τακάκια για BMW 120i (και οσονούπω και λάστιχα! )... Αλλά ας πάμε στα τακάκια πρώτα...
Στην BMW, μου είπαν μια πρόχειρη τιμή στα 200€... Προφανώς και δεν έχω σκοπό να γίνω πιρόγα (παλαιό κλασικό ανεκδοτάκι, μην βαράτε! ) και είπα να αγοράσω κάτι aftermarket... Είδα τα EBC Greenstuff σε καλές τιμές. Με τους αισθητήρες φθοράς όμως τι γίνεται;
Πώς δουλεύει το σύστημα της BMW; Το συγκεκριμένο τακάκι δέχεται τον αισθητήρα; Δεν έχω ιδέα πώς δουλεύει , βλέπω πως υπολογίζει χιλιόμετρα κιόλας...
Μια βοήθεια για να τα παραγγείλω αν είναι, βλέπω με αποστολή θα πάνε κάνα 50ευρο το πολύ...
-
Χρειάζομαι πίσω τακάκια για BMW 120i (και οσονούπω και λάστιχα! )... Αλλά ας πάμε στα τακάκια πρώτα...
Στην BMW, μου είπαν μια πρόχειρη τιμή στα 200€... Προφανώς και δεν έχω σκοπό να γίνω πιρόγα (παλαιό κλασικό ανεκδοτάκι, μην βαράτε! ) και είπα να αγοράσω κάτι aftermarket... Είδα τα EBC Greenstuff σε καλές τιμές. Με τους αισθητήρες φθοράς όμως τι γίνεται;
Πώς δουλεύει το σύστημα της BMW; Το συγκεκριμένο τακάκι δέχεται τον αισθητήρα; Δεν έχω ιδέα πώς δουλεύει , βλέπω πως υπολογίζει χιλιόμετρα κιόλας...
Μια βοήθεια για να τα παραγγείλω αν είναι, βλέπω με αποστολή θα πάνε κάνα 50ευρο το πολύ...
Ανώτατη τιμή λιανικής πώλησης, 83,01ε
Κωδικός εργοστασίου 0986494061 τ1447
Εργασία ¾ της ώρας.
Antonis-team.
ΥΓ. περιμένω ανεκδοτάκι !!.τιμη ανταλλακτικου 83ε
τιμη εγρασιας 120 η εργατωρα
ετσι λοιπον βγαινουν τα περι τα 200ε
lol
lol
lol -
Από RealOEM.com, η τιμή για τακάκι TEXTAR είναι 92,6 € (με τον ΦΠΑ). Εντάξει, είναι και λίγο χοντρικό αυτό , αλλά πάνω κάτω...
Η ώρα αν θυμάμαι καλά στα Γιάννενα χρεώνεται 65€ (χωρίς ΦΠΑ). Για να είμαι δίκαιος, ο άνθρωπος μου είπε στο περίπου την τιμή, δεν κοίταξε τον κατάλογο.
Εγώ θα ψάξω στο ebay πρώτα για τα EBC γιατί έχω ακούσει γενικά καλά λόγια και θα κάνω και ένα τηλεφωνάκι εδώ στο Σπανό, να δούμε τι θα μου πει και αναλόγως πράττουμε!
Το ανεκδοτάκι, εν τάχει:
Το τρίο 2 ξένοι και ένας πόντιος πέφτει στους ιθαγενείς οι οποίοι έχουν έλλειψη από δέρματα για τις πιρόγες και τους λένε πως δεν την γλιτώνουν με τίποτε, θα τους σφάξουν και θα τους κάνουν πιρόγες!Για να έχουν περισσότερο λίπος (ό,τι πρέπει για την πιρόγα! ), τους βάζουν να φάνε κι εκεί που τρώνε, παίρνει ένα-κάτι-σαν-πηρούνι (μην ξεχνάμε, ιθαγενείς ήταν, σιγά μην είχαν και πηρούνια! ) κι αρχίζει ο Πόντιος να...τρυπιέται: ' Εγώ μια φορά πιρόγα δεν γίνομαι!'
Αυτό!
-
Ρώτησα σήμερα στην Νισσάν για τα σέρβις κ.λ.π. μου είπαν λάδια και φίλτρο λαδιού κόστος 60€ κάθε 7500 χιλιόμετρα και σέρβις κάθε 30.000 χιλιόμετρα!!!! Κάνω γύρω στα 9.000 τον χρόνο , οπότε.....
-
Οπότε αγαπητέ θα ισχύουν τα χρονικά όρια για σένα.... (κάθε έτος ή 2 έτη κ.λπ.)
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Ρώτησα σήμερα στην Νισσάν για τα σέρβις κ.λ.π. μου είπαν λάδια και φίλτρο λαδιού κόστος 60€ κάθε 7500 χιλιόμετρα και σέρβις κάθε 30.000 χιλιόμετρα!!!! Κάνω γύρω στα 9.000 τον χρόνο , οπότε.....To 7500 χλμ ειναι σχετικο.....εμενα μου ειπαν λαδια - φιλτρο στα 15000 χλμ κι αν θελω και στα 7500 χλμ προαιρετικα...οποτε ακομη καλυτερα...
Το 'μεγαλο' ετησιο παει κοντα στα 180 ευρω και αν εισαι εντος εγγυησης δεν υπολογιζουν αριθμο χιλιομετρων....αν εισαι εκτος εγγυησης απλα δεν το κανεις.....
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Οπότε αγαπητέ θα ισχύουν τα χρονικά όρια για σένα.... (κάθε έτος ή 2 έτη κ.λπ.)Ναι ... καλά.... σιγά μη πάω κάθε χρόνο .... τι θα κάνουν;;;; Λεφτά θα πάρουν!!! Και λεφτά δεν υπάρχουν!! Κάθε 7500 χιλιόμετρα μόνο λάδια και φίλτρο!!!!!!!!!!!!
Και όσον αφορά την εγγύηση..... σιγά μη πάθει τίποτα!!! Θηρίο είναι!!!!!!!! -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Το βρήκα...σου απάντησα στο BMWφόρουμ
-
Ο χρήστης lpat2001 έγραψε:
To 7500 χλμ ειναι σχετικο.....εμενα μου ειπαν λαδια - φιλτρο στα 15000 χλμ κι αν θελω και στα 7500 χλμ προαιρετικα...οποτε ακομη καλυτερα...
Το 'μεγαλο' ετησιο παει κοντα στα 180 ευρω και αν εισαι εντος εγγυησης δεν υπολογιζουν αριθμο χιλιομετρων....αν εισαι εκτος εγγυησης απλα δεν το κανεις.....
Για Νισσάν μιλάμε έτσι;;;;;
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Οπότε αγαπητέ θα ισχύουν τα χρονικά όρια για σένα.... (κάθε έτος ή 2 έτη κ.λπ.)
Ναι ... καλά.... σιγά μη πάω κάθε χρόνο .... τι θα κάνουν;;;; Λεφτά θα πάρουν!!! Και λεφτά δεν υπάρχουν!! Κάθε 7500 χιλιόμετρα μόνο λάδια και φίλτρο!!!!!!!!!!!!
Και όσον αφορά την εγγύηση..... σιγά μη πάθει τίποτα!!! Θηρίο είναι!!!!!!!!και το αμαξι με τι το πηρες?
αμα ειναι να παρουμε καμια καλη ιδεα...
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?