-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Με 1400 ευρώ γράφω την εγγύηση (αν έχει ακόμα) στα φρύδια μου κ πάω έξω με τα μισά. (αυτό λέω)έξω θέλανε παραπάνω.. οπότε καλύτερα στην chrysler να έχω και το κεφάλι μου ήσυχο..
-
Αλλαγη δισκου με ολα τα παρελκόμενα, 550€
Δισκος, πλατω, ρουλεμαν συμπλέκτη, φουρκέτα, ρουλεμαν βολαν και κατι ψιλομπιχλιπμίδια + βαλβολίνες
- εργασια... -100€ περιπου (εκπτωση)
παντως το αυτοκινητο ειναι αγνωριστο, δεν πιστευα οτι το Βιταρα θα εχει πιο ελαφρυ συμπλεκτηα απο το WagonR (και απο το Σουμπαρου φυσικα)
-
αντιπροσωπεία;
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
...
παντως το αυτοκινητο ειναι αγνωριστο, δεν πιστευα οτι το Βιταρα θα εχει πιο ελαφρυ συμπλεκτηα απο το WagonR (και απο το Σουμπαρου φυσικα)Το παλιοsuzuki όλα αυτά?
Να το χαίρεσαι. Δεν πεθαίνουν έτσι εύκολα τα τετρακίνητα της Suzuki .
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
αντιπροσωπεία;ναι, παντα.
οι τιμες ειναι πολυ καλες και μου φτιαχνουν και αρκετα μικροπραμματα τζαμοα
(μεσα στα 'μικροπραμματα' το ξεκλείδωμα του ιμομπιλάιζερ ενα απογευμα Παρασκευης (και ουσιαστικα εκτος ωραριου, πηρα τηλ και με περιμεναν)Δεν πεθαίνουν έτσι εύκολα τα τετρακίνητα της Suzuki .
οντως σκυλι το Βιταρα, το WagonR ομως (που ειναι ουγγαρέζα) μου βγαζει χαζα μικροπροβληματα
-
Σε επισημη της Peugeuot δεν πανε καλα... Φιλος πηγε το 207 rallye και εδωσε 310 γιουρια με 10% εκπτωση για κλασσικο σερβις+μπροστα τακακια.... Τιμη εργατοωρας: 46 ευρω ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ.
Ω ρε παναια μ μολις τ ακουσα..
-
Έχει χαθεί η μπάλα γενικώς...
2κυκλά παίδες όσο μπορείτε έχουμε ξεφύγει...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Τιμη εργατοωρας: 46 ευρω ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ.54,74 / ωρα για λιγες μερες
55,66 με 21% ΦΠΑΑλλα εχω την εντυπωση πως ειναι ο ΜΟ εργατοωρας στις αντιπροσωπειες.
-
Τόσο είναι, ναι.
Το 310 είχε και μπουζί ελπίζω. Στα πόσα χλμ;
-
Εδώ στη skoda το castrol slχ (που είναι το edge 5-30) το χρεώνουν 26 ευρώ το λίτρο τί να λέμε....
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Εδώ στη skoda το castrol slχ (που είναι το edge 5-30) το χρεώνουν 26 ευρώ το λίτρο τί να λέμε....100% καπέλο δηλαδή
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τόσο είναι, ναι.Το 310 είχε και μπουζί ελπίζω. Στα πόσα χλμ;
Εννοειται πως δεν ειχε μπουζι μεσα.
οσο για τις τιμες,δεν πατε καλα.. 46 ευρω ΜΕ ΦΠΑ εχει η Αλφα..κι οπως και να το κανουμε αλλο αλφα αλλο πεζω..
Υγ:Λαδια τα χρεωσαν 75 ευρω.Δε θυμαμαι ποια ομως..
-
Πεστου φίλου σου να τα αλλάζει ανά 30k, ειδικά αν το σκίζει.
Στην alfa λογικό είναι να έχουν χαμηλότερες τιμές, οικονομία κλίμακας λέγεται.
-
Το περιμενα.. last year...τα πραγματα εχουν αντιστραφει ντινε.. Εσφυζε απο ζωη η αντιπροσωπεια της πεζω.....
Υγ:19000χλμ εχει ο πεζουλας..μου φαινεται θα φαει σουτ σε λιγο καιρο για κατι καλυτερο..μιτο πχ..
-
Έσφυζε από ζωή γιατί κάνουν χειμερινές προσφορές: δωρεάν έλεγχο μπαταρίας
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Εγώ πάντως αύριο θα πάω το 7 ετών Cordoba-κι μου στην αντιπροσωπεία για αλλαγή σετ ιμάντα εκκεντροφόρων, κτλ και αν χρειαστεί και τρόμπα νερού (που μου είπαν ότι είναι πολύ πιθανό) πάω για 500+ € με δύο ανταλλακτικά όλα κι όλαΧτες επιτέλους αξιώθηκα να πάω να αλλάξω τον ιμάντα για να μη μου μείνει καμια στιγμή στο χέρι και κλαίω μετά... wink
Κιτ ιμάντα: 172,74 €
Ιμάντας δυναμό: 19,54 €
Εργασία: 109,67Σύνολο: 301,95 €
Μαζί με τα αναλώσιμα συνεργείου: λαμπάκια, αντιψυκτικό, ροδέλλα, καθώς και την εργασία εξαγωγής και επανατοποθέτησης της βαλβίδας θερμοκρασίας βεντιλατέρ (όπου και πήγαινε η ροδέλα) πήγαμε στα 349 €...
Αυτά τα ολίγα!
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Εγώ πάντως αύριο θα πάω το 7 ετών Cordoba-κι μου στην αντιπροσωπεία για αλλαγή σετ ιμάντα εκκεντροφόρων, κτλ και αν χρειαστεί και τρόμπα νερού (που μου είπαν ότι είναι πολύ πιθανό) πάω για 500+ € με δύο ανταλλακτικά όλα κι όλα
Χτες επιτέλους αξιώθηκα να πάω να αλλάξω τον ιμάντα για να μη μου μείνει καμια στιγμή στο χέρι και κλαίω μετά... wink
Μαζί με τα αναλώσιμα συνεργείου: λαμπάκια, αντιψυκτικό, ροδέλλα, καθώς και την εργασία εξαγωγής και επανατοποθέτησης της βαλβίδας θερμοκρασίας βεντιλατέρ (όπου και πήγαινε η ροδέλα) πήγαμε στα 349 €...
Αυτά τα ολίγα!
πόσα χιλιόμετρα είχες?
φαινόταν φθαρμένος ο ιμάντας?
σε εξουσιοδοτημένο?
τρομπα νερού γιατί δεν σου αλλάξανε?
πεστα όλα
υγ. πόση κατανάλωση λαδιού εχεις/1000χλμ? -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Χτες επιτέλους αξιώθηκα να πάω να αλλάξω τον ιμάντα για να μη μου μείνει καμια στιγμή στο χέρι και κλαίω μετά... wink
Αυτά τα ολίγα!
πόσα χιλιόμετρα είχες?
φαινόταν φθαρμένος ο ιμάντας?
σε εξουσιοδοτημένο?
τρομπα νερού γιατί δεν σου αλλάξανε?
πεστα όλα
υγ. πόση κατανάλωση λαδιού εχεις/1000χλμ?Έχω 48500 χλμ, αλλά σε 7 χρόνια και 2 μήνες
Όχι, ο ιμάντας τώρα που τον κοίταξα δε φαίνεται ΚΑΘΟΛΟΥ φθαρμένος!!! Τώρα αν έχει ξεραθεί δε μπορώ να το κρίνω, δε ξέρω τι υφή έχει ο καινούργιος
Ναι, σε εξουσιοδοτημένο στον Πειραιά επί της Πειραιώς
Τους ανέφερα το περί τρόμπας όταν τους άφησα το αυτοκίνητο, μου είπαν ότι θα την ελέγξουν και όταν με πήραν τηλ για να μου πουν κόστος και απαραίτητα ανταλλακτικά μου ανέφεραν ότι δε χρειάζεται αλλαγή.
Η κατανάλωση λαδιού είναι πονεμένη ιστορία... με τα 5-40 είχα έως και 0,5-1 λίτρο/1000 χλμ, τώρα με τα 10-40 που μου είπαν να βάζω από την αντιπροσωπεία έχω 0,1-0,2 λίτρα/1000 χλμ το πολύ και πάλι έχω όμως... -
τι μάρκα-τύπος ήταν τα 5-40 και τα 10-40 ???
-
και εγώ 10/40 βάζω κ εχω 300ml/1000χλμ, χωρίς επιδείνωση αν κ είμαι πια στα 145.000 χλμ. χωρίς να εχει επηρρεαστεί κάτι άλλο, όπως φαίνεται (καταλύτης κτλ)
μηδένισμα του μερικού χιλιομετρή κ check-συμπλήρωμα κάθε 1500 χλμ... rx8 style
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?