-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
μαλλον επειδη εχει 377000 χιλ
Αν βγάλει τόσα το χρέπι μου (sx4) θα είμαι τρισευτυχισμένος και κονομημένος
σε ποια ζωή;
με τόσο σκούτεριγκ που να γράψει χλμ ρε;
-
3 χρόνια πλησιάζει το αυτοκίνητο και έχει 27.000 χλμ
Καλοκαίρια για θάλασσες και χειμώνα για βουνά μόνο εκεί.
Αυτό που με νοιάζει είναι να βγάλει όσα χρόνια παραπάνω μπορεί. Δεν διατίθεμαι να αλλάξω αυτοκίνητο την επόμενη 5ετία και βάλε για να μην πω 10ετία -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
:lol: 3 χρόνια πλησιάζει το αυτοκίνητο και έχει 27.000 χλμ
Καλοκαίρια για θάλασσες και χειμώνα για βουνά μόνο εκεί.
Αυτό που με νοιάζει είναι να βγάλει όσα χρόνια παραπάνω μπορεί. Δεν διατίθεμαι να αλλάξω αυτοκίνητο την επόμενη 5ετία και βάλε για να μην πω 10ετία+1 ...μια 10ετια θα την βγάλω με το Λεον σίγουρα.
-
το V6 που εχω (ειχα ) ειναι πολυ αξιοπιστο και made in Japan...
αν ειχε χερια να με δειρει ή στομα να βρισει δεν θα τη γλυτωνα.
Τα σερβις του ομως ολα στην ωρα τους
Γενικα το πηρε ο πεθερος που ειναι γνωστος 'σιδεροφαγος' μηπως και αντεξει καμια 5ετια στα χερια του χαχαχα
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
μαλλον επειδη εχει 377000 χιλ και εχει παρει καποια 'μποσικα' στα γραναζια
μαλλον δεν θα το κανουμε, δεν αξιζει ο κοπος (το κοστος βασικα)...Ένα μτχ θα ήταν πιο συμφέρουσα αγορά (με κάποια εγγύηση βέβαια για να ξέρεις ότι δεν είναι ήδη για πέταμα).
ο δισκος συτος εβγαλε 255000 χιλ, καλα ειναι ;
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
μαλλον επειδη εχει 377000 χιλ και εχει παρει καποια 'μποσικα' στα γραναζιαμαλλον δεν θα το κανουμε, δεν αξιζει ο κοπος (το κοστος βασικα)...
Έλα ρε... Βγάζουν τόσα χλμ τα Suzukiα?
-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
μαλλον δεν θα το κανουμε, δεν αξιζει ο κοπος (το κοστος βασικα)...
xaxaxa και με αρκετα ζορια, τοσο σε κατσαβραχα, οσο και σε ρολο τρακτερ να τραβαει 5 και 6 τόννους πλατφορμα
την Παρασκευη τα σπουδαία
-
Εμ αφού πάνω απ 70km/h δεν πάνε,να μη βγάλουν μισό μυριο κμ?
-
Το ΄80 είχα το 3κύλινδρο το δίχρονο και μια μέρα στο φανάρι, στο ρελαντί, έκανε ένα γκάααααπ και ξεράθηκε, ανοίγουμε το μοτέρ και είχε κόψει στρόφαλο, πάρα πολύ ωραία.......έκτακτα τα Suzukia που λέει και ο Αντώνης, άσε που προχώραγες στη Κηφισίας και πήδαγε σαν κατσίκι, λίγο ακόμα και θα έπεφτε ο μεγάλος μου γιός από την κοιλιά της κυρά Σοφίας, σε ίσιο δρόμο και πήγαινε λες και έκανε AutoCross, ευτυχώς που το μωρό είχε γατζωθεί γερά και γεννήθηκε κανονικά.
-
Το '80 δίχρονο suzuki?
Ελαβα στα χέρια μου κάτι λίγα τρικύλινδρα (τα alto) αλλά ήταν τετράχρονα. -
Σουμπαρου διχρονο πισωμηχανο κλουβακι ειχε ο πατερας μου το 1980 αν θυμαμαι καλα. Ολο προβληματα ηταν ,ειχαμε μεινει απειρες φορες στον δρομο,αλλα στο μεγαλυτερο βαθμο εφταιγε ο ιδιος.Ειναι σιδεροφαγος απο τους λιγους.
-
Βλέπω πολλοί από εμάς κρύβουν λίγη Suzuki μέσα τους.
-
-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
μαλλον δεν θα το κανουμε, δεν αξιζει ο κοπος (το κοστος βασικα)...
τα Suzuki ναι...τα Σουτζούκ-λουκουμ από Ουγγαρία παίζεται...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
τα Suzuki ναι...τα Σουτζούκ-λουκουμ από Ουγγαρία παίζεται...
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Ψέματα ψέματα 4500 στροφές 140 χιλιόμετρα. Άρα 140:4500Χ6000=186,67….και απογειώνετε!!!!.
Διακτινίζετε μάλλον θες να πεις απ το οδόστρωμα
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Το '80 δίχρονο suzuki?
Ελαβα στα χέρια μου κάτι λίγα τρικύλινδρα (τα alto) αλλά ήταν τετράχρονα.Κάπως έτσι ήτανε, κίτρινο, δίχρονο 3κύλινδρο 360cc LJ10 νομίζω ή κάτι τέτοιο, πρίν από το Samurai που ήτανε 1000άρι τετράχρονο
Ωι μάνα`μ τι είναι τούτο ωρέ,να πω την αλήθεια δεν το έχω ξααναδεί ούτε φυσικά δίχρονο μοτέρ suzuki
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Το '80 δίχρονο suzuki?
Ελαβα στα χέρια μου κάτι λίγα τρικύλινδρα (τα alto) αλλά ήταν τετράχρονα.Κάπως έτσι ήτανε, κίτρινο, δίχρονο 3κύλινδρο 360cc LJ10 νομίζω ή κάτι τέτοιο, πρίν από το Samurai που ήτανε 1000άρι τετράχρονο
Ωι μάνα`μ τι είναι τούτο ωρέ,να πω την αλήθεια δεν το έχω ξααναδεί ούτε φυσικά δίχρονο μοτέρ suzuki
και ούτε θα δεις...
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
H κρίση δεν σε αγγίζει ;φυσικά... γιατό και έχω φροντίσει να μαγειρέψω για να έχω να φάω
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?