-
Ούτε και περνάει στα έξοδά σου, για να γλιτώσεις από φόρο εισοδήματος. Αν και ίσως θα μπορεί να περαστεί με το νέο σύστημα ως απόδειξη.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Αντλία υδραυλικού τιμονιού από BMW 116 κόστος από την αντιπροσωπεία 500 ευρώ.
Αντλία υδραυλικού τιμονιού από Ferrari 575 κόστος από την αντιπροσωπεία 650 ευρώ......Συναγωνιζονται οι δυο εταιρειες?
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Αντλία υδραυλικού τιμονιού από Ferrari 575 κόστος από την αντιπροσωπεία 650 ευρώ......τόσο ακριβό το ιταλικό; αυτοί φημίζονται για τα φτηνά ανταλλακτικά.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αντλία υδραυλικού τιμονιού από Ferrari 575 κόστος από την αντιπροσωπεία 650 ευρώ......τόσο ακριβό το ιταλικό; αυτοί φημίζονται για τα φτηνά ανταλλακτικά.
Είδες τι τραβάει όποιος έχει Fiat. Πληρώνει το αμάξι του ακριβότερα από premium (BMW)
-
Δηλαδή στο megane cc, πόσο μπορεί να έχει;;
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Δηλαδή στο megane cc, πόσο μπορεί να έχει;;Αυτό που δεν τρίζει?
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Δηλαδή στο megane cc, πόσο μπορεί να έχει;;Αξία αντλίας 500 ευρώ
Να το οδηγάς αξία ανεκτίμητη ... -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Σίγουρα δεν σκέφτηκες, ποσά κομμάτια παρήγαγαν για την 116, και ποσά για την 575. η παραγωγή ρίχνει το κόστος.
Για πιο ιταλικό μιλάμε?. Μην μπερδεύουμε το ποίος έχει της μετοχές, με το παραγόμενο πρωιών!. Μιλάμε για Ferrari!!. «Η κοσκινού τον άντρα της, με τους πραματευτάδες!!.».
Antonis-team.προφανώς κάνω πλάκα...
-
σημερα ασχοληθηκα με το εργαλειο.
καταρχην ελυσα την μιση μασκα και εβγαλα το φαναρι το οποιο ειχε γεμιζει νερο ως την μεση με αποτελεσμα το βραδυ να βλεπω το φως να κινηται
τελικα το κολλησα με κολλα και ησυχασα.εβγαλα τα νερα απτο ψηγειο και πηγα και αγορασα δυο 5λιτρα παραφλου αγνωστου μαρκας στην τιμη των 10 ευρω και τα δυο μαζι εννοειται.
εκανα και μια εξαερωση και ησυχασα.συμπληρωσα λιγο λαδι στην μηχανη ,ευτυχως που ειχα ενα μονολιτρο αγνωστου μαρκας,και ησυχασα.
ειχα κατι μπουζι πεταμενα στο πορτπαγκαζ και λεω ,δεν τα βαζω κιαυτα να μην τα εχω και καθονται και μου τρωνε χωρο αποσκευων.
εκει μου αναψανε λιγο τα λαμπακια γιατι η μηχανη ειχε μαζεψει φυλλα και κατι πετραδακια στο σημειο που ειναι τα μπουζι και επρεπε να το καθαρισω καλα πριν τα λυσω.
τελικα τα εβαλα και υσηχασα.ποσα θα μου επαιρναν στο συνεργειο αραγε;
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
σημερα ασχοληθηκα με το εργαλειο.καταρχην ελυσα την μιση μασκα και εβγαλα το φαναρι το οποιο ειχε γεμιζει νερο ως την μεση με αποτελεσμα το βραδυ να βλεπω το φως να κινηται
τελικα το κολλησα με κολλα και ησυχασα.εβγαλα τα νερα απτο ψηγειο και πηγα και αγορασα δυο 5λιτρα παραφλου αγνωστου μαρκας στην τιμη των 10 ευρω και τα δυο μαζι εννοειται.
εκανα και μια εξαερωση και ησυχασα.συμπληρωσα λιγο λαδι στην μηχανη ,ευτυχως που ειχα ενα μονολιτρο αγνωστου μαρκας,και ησυχασα.
ειχα κατι μπουζι πεταμενα στο πορτπαγκαζ και λεω ,δεν τα βαζω κιαυτα να μην τα εχω και καθονται και μου τρωνε χωρο αποσκευων.
εκει μου αναψανε λιγο τα λαμπακια γιατι η μηχανη ειχε μαζεψει φυλλα και κατι πετραδακια στο σημειο που ειναι τα μπουζι και επρεπε να το καθαρισω καλα πριν τα λυσω.
τελικα τα εβαλα και υσηχασα.ποσα θα μου επαιρναν στο συνεργειο αραγε;
Οσα στο VW που ανοιξε θεμα ο αλλος
μαλλον ουτε τα μισα
-
αγνωστο ποσο
-
Italakia στο μηχανημα κανεις το σερβις εσυ? ή το πηγαινεις συνεργειο?
-
ποσα θα μου επαιρναν στο συνεργειο αραγε;
Εσυ αμα ειχες συνεργειο ποσα θα ζηταγες;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Την Αρτα και τα Γιαννενα
-
Πολύ ησύχασε ο ιταλάκιας ή μου φαίνεται;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
μα γιαυτο ρωταω εσας ,επειδη ειστε συχνοι επισκεπτες και γνωριζετε
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πολύ ησύχασε ο ιταλάκιας ή μου φαίνεται;Ζει αναμεσα μας Λιακοπουλος speaking
-
μα γιαυτο ρωταω εσας ,επειδη ειστε συχνοι επισκεπτες και γνωριζετε
Και μονο για την τιμη που θα μου εκανες να ερθεις στο μαγαζι μου θα σου εδινα 20€ να πας σε αλλον!!! πλακα κανω
Σερβις το λες αυτο που εκανες;Εβαλες τα παλια μπουζι και συμπληρωσες λαδι;Αφου πιανουν τα χερια σου μαγκια σου και σε παραδεχομαι αλλα μην συγκρινεις ανομοια πραγματα.
-
οχι ρε ,δεν λεω οτι εκανα σερβις,απλως ρωταω αν πηγαινα σε ενα συνεργειο ποσα θα μου επαιρνε;
-
Eκανα και εγω την αλαγη δισκο-πλατο-βολαν
Στην skoda ζηταγανε 1350 ευρω εργασια και ανταλακτικα
Αγορασα εξω ενα σετ δισκο-πλατο(sachs) και βολαν μονής μάζας (η skoda βαζει διπλής), 430ευρω
Εργασια (εξωτερικο συνεργειο) πληρωσα 200 ευρω
Συνολο 630 ευρα.
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?