-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
τα 700 ευρω ειναι επιστημονικη φαντασια αλλα επειδη δεν αμφισβητω τον φιλο vartan θα μιλουσα περι κλεψιας...Και για να σου φύγει κάθε αμφιβολία την ίδια μέρα βρήκα τελείως τυχαία μια κυρία που ακριβώς για τα ίδια χλμ που είχε κάνει με Beetle στο ίδιο συνεργείο είχε δώσει 600 ευρώ!!!!!!
-
ναι αλλα τι σου αλλαξαν περα απο φιλτρα και λαδια?
γιατι αυτα προβλεπει κανονικα το service? ποσα 'εκτακτα' ειχες? -
Και τακάκια!Αυτά μόνο!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τα 98 ευρά που θέλει η citroen για λάδια-φίλτρο δεν σας χτύπησαν στο μάτι ;
καλα αυτοι και αν ειναι κλεφταραδες σου πουλανε το φθηνο αυτοκινητο και νομιζεις οτι εκανες τη τυχη σου και μετα σε γδυνουν κανονικα..
εκτος απο τα λαδια , να αναφερω ξανα τη διαφορα που ειχε το citroen με το audi στο κρυσταλλο του καθρεφτη του συνοδηγου
(με διαφορα 2 ετων τα εσπασα, πρωτα του citroen)28 ευρω στο citroen 39 στο audi πραγματικα καποιοι κοροιδευουν..
-
Ο χρήστης vartan έγραψε:
Και τακάκια!Αυτά μόνο!κατσε ρε συ 260 τα φιλτρα με εργασια και 140 τα λαδια με αλλαγη (αν θεωρησουμε οτι τα πηρες απο κει , το φιλτρο το βαζω στα 260 ) και αλλα 200 σου χρεωσαν τα τακακια? (ή παραπανω, αλλαξεις και τα πισω? ) βγαινει κανα 600αρι..
τεσπα μπορει να γινει αν αλλαξες και πισω τακακια , αλλα θα σου προτεινα να βρεις ενα καλο φρενα να κανεις τη δουλεια σου γιατι σου ειπα τα δικα μου απο 220 τα πληρωσα 100..
πώς?? πηγα σε εξωτερικο συνεργειο , οπου αγοραζουν τα τακακια απο την ΑΤΕ 75 ευρω (οταν η audi τα ιδια τα πουλαει 180 ) και αλλο ενα 25αρι τα εργατικα, οταν η audi χρεωνει κανα 40αρι +
ας μη μιλησουμε για το λαδι που το χρεωνει 20 ευρω το λιτρο οταν μπορεις να το βρεις σαφως λιγοτερο..
βεβαια ειναι θεμα ποσο θελει να ψαχτει ο καθενας..εμενα επειδη με τσουζει , το ψαχνω οσο μπορω
επισης οταν μου λενε αλλαξε τακακια, τους λεω οταν αναψει το λαμπακι
(τοσο τσιπης!!!!!!!!!!!!!!! ) -
Άλλαξα όλα τα τακάκια.Αλλά εμένα δεν με νοιάζει αφού όπως έχω πει είναι με leasing.Τους υπόλοιπους κακόμοιρους συμπονώ γι αυτό και τα λέω εδώ!!
-
Ο χρήστης vartan έγραψε:
Άλλαξα όλα τα τακάκια.Αλλά εμένα δεν με νοιάζει αφού όπως έχω πει είναι με leasing.Τους υπόλοιπους κακόμοιρους συμπονώ γι αυτό και τα λέω εδώ!!απλα επειδη τα εχω πληρωσει/αλλαξει και εγω ολα αυτα μιας και ειμαι στα 40.000+ χλμ σου λεω, αν τα πληρωνεις λιγα λιγα (γιατι δεν παω μια για ολα , παω οποτε χρειαζεται να αλλαξω κατι) και αν για καποια πραγματα πηγαινεις σε εξωτερικα συνεργεια ή αγοραζεις τα λαδια απο εξω μπορεις να γλιτωσεις παρα πολλα λεφτα και τα κοστη δεν ειναι τοσο εξωπραγματικα ουτε σου σκανε μαζεμενα..
-
Έχεις απόλυτο δίκιο.Το ίδιο θα έκανα και εγώ στη θέση σου!
-
Ο χρήστης vartan έγραψε:
Άλλαξα όλα τα τακάκια.Αλλά εμένα δεν με νοιάζει αφού όπως έχω πει είναι με leasing.Τους υπόλοιπους κακόμοιρους συμπονώ γι αυτό και τα λέω εδώ!!Α καλά, αν είναι λίζινγκ χρεώνουν όσα θέλουν.
-
κατσε ρε συ 260 τα φιλτρα με εργασια και 140 τα λαδια με αλλαγη (αν θεωρησουμε οτι τα πηρες απο κει , το φιλτρο το βαζω στα 260 ) και αλλα 200 σου χρεωσαν τα τακακια? (ή παραπανω, αλλαξεις και τα πισω? ) βγαινει κανα 600αρι..
Κλέφτεεεες λωποδύτεεεες
Τι νούμερα είναι αυτά ρε παιδιά και τα πληρώνετε έτσι εύκολα ;
Στο Mazda service 40K (μεγάλο όχι λιπαντικό) με αλλαγή στα μπροστινά τακάκια και δικά μου λάδια (Amsoil ASL) πλήρωσα 240 ευρώ ΟΛΑ -
τα audi ειναι πριμιουμ...
αρα, εκτος απο 'χρυσα' στην αγορα, πρεπει να τα πληρωνεις 'χρυσα' και στη συνεχεια.ειναι αλλο πραγμα να λες οτι εκανα σερβις και πληρωσα 500€, και αλλο να λες ...146,34€
νιωθεις ...καπως premium
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
αρα, εκτος απο 'χρυσα' στην αγορα, πρεπει να τα πληρωνεις 'χρυσα' και στη συνεχεια.ειναι αλλο πραγμα να λες οτι εκανα σερβις και πληρωσα 500€, και αλλο να λες ...146,34€
νιωθεις ...καπως premium
και τα vw πληρωνουν ακριβως τα ιδια
κατσε ρε συ 260 τα φιλτρα με εργασια και 140 τα λαδια με αλλαγη (αν θεωρησουμε οτι τα πηρες απο κει , το φιλτρο το βαζω στα 260 ) και αλλα 200 σου χρεωσαν τα τακακια? (ή παραπανω, αλλαξεις και τα πισω? ) βγαινει κανα 600αρι..
Κλέφτεεεες λωποδύτεεεες
Τι νούμερα είναι αυτά ρε παιδιά και τα πληρώνετε έτσι εύκολα ;
Στο Mazda service 40K (μεγάλο όχι λιπαντικό) με αλλαγή στα μπροστινά τακάκια και δικά μου λάδια (Amsoil ASL) πλήρωσα 240 ευρώ ΟΛΑεγω δεν ανεχομαι για αυτο και δεν πληρωνω τοσο..
πληρωνω μονο οτι ειναι υποχρεωτικο για να εχω εγγυηση
-
νιωθεις ...καπως premium
και τα vw πληρωνουν ακριβως τα ιδια
δεν ειναι ακριβως τα ιδια, αλλα ετσι και αλλιως το ιδιο κλεφτες ειναι και αυτοι...
-
πιστεψε με ειναι σχεδον τα ιδια.. τα ανταλλακτικα ειναι ιδια (ο,τι ειναι κοινο με Α3 και golf) και υπαρχει μια μικρη διαφορα στην εργατωρα , δηλαδη οχι πανω απο 10 ευρω διαφορα στην επισκεψη
τωρα αν κατι ειναι μονο για τα audi πχ καμια μασκα, μπορει να ειναι πιο ακριβη,αλλα μηχανικα , φιλτρα, παραθυρα , οροφες ειναι τα ιδια
-
να λεγα οτι δεν διαβαζεις το φορουμ να το καταλαβω...
-
τα ιδια ειναι τα ανταλλακτικα,καλα σου λεει.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
να λεγα οτι δεν διαβαζεις το φορουμ να το καταλαβω...ναι επειδη διαβαζω στα 30.000 χλμ ποσο παει το service σε μια γκολφω ?
παει 260 τα φιλτρα/εργατικα + τα λαδια (τα οποια εγω παιρνω απ'εξω 70 και ενα gti θα παρει 100 ή ενα 1400αρι που θελει 4 λιτρα 80 απο την αντιπροσωπεια)
70 ευρω δεν κανουν τα υγρα φρενων στη 2ετια για ΟΛΟΥΣ?
εγω με ενα gti εχουμε τα ιδια κοστη..τωρα αν εγω εχω πιο ακριβο δισκο ή πιο μεγαλα τακακια (τα οποια οπως και να χει θα παρω απ'εξω γιατι δεν ειναι στα προβλεπομενα service) ή να βαλω βαλβολινη στην 4κινηση μου ειναι αλλο θεμα..
τα υπολοιπα ειναι ιδια.. και το φιλτρο καμπινας, βενζινης ,λαδιου ειναι το ιδιο ακριβο με poloστο φορουμ εχω δει οτι κανουν τα ιδια λεφτα..
σε ενα Α6 δεν ξερω τι παιζει, αλλα στα Α3 ,ΤΤ που εχουν πολλα κοινα με golf τα περισσοτερα πραγματα ειναι ιδια
-
ενταξει, θα το πω στους φιλους μου που εχουν audi για να μη νομιζουν οτι τους κλεβουν, και στους φιλους με VW για να 'ανεβουν' και αυτοι λιγο...
-
να τους το πεις
αν εχεις συγκεκριμενο παραδειγμα στο μυαλο σου για το αντιθετο παντως, παρακαλω να μου το πεις
-
45 ευρώ αλλάγή λαδιών + φίλτρο + έλεγχος/συμπλήρωμα υγρών+ τσεκάρισμα κάτω από το αμάξι + σπρευ στις πόρτες.
Επίσημη αντιπροσωπεία Φορντ με απόδειξη.
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?