-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Το μεγαλο σερβις στη μερκ.
Μπουζί NGK γνησια που φοραει και η merc. 96€
Φιλτρο λαδιου Man Filter 12€
Φιλτρο Αερος Man Filter 28€
Φιλτρο Βενζίνης Man Filter 89€
Φιλτρο καμπινας Man Filter 27€
Ιμάντες χρονισμού και υδραυλικος? 29 και 35 € αντιστοιχα (Continental)
Λαδια ARAL πληρη συνθετικα 5W-30 Longlife 7lt 117€
Εργασία 60€Σύνολο: 494€
Eνα 500 αρι αυτα μονο?
Απλα πανακριβα ανταλλακτικα, ενω δεν χτυπησαν και πολυ εργασια...Τα ανταλλακτικα ηταν πανακριβα και το σερβις εγινε σε συνοικιακο συνεργειο. Αν πηγαινα στη Μερσεντες θα ζητουσαν και εμενα μαζι Παντως διαπιστωσα πως οτι εγραφε πανω και προοριζοταν για μερσεντες πολυ απλα ετσουζε
-
δεν ξερω τι γινεται σαυτον το κοσμο των σημερινων αυτοκινητων ΑΛΛΑ εγω αν μου ζηταγε τοσα λεφτα για φιλτρα θα εκανα μανουρα.
δεν γινεται να δουλευω μισο μηνα γιανα πληρωσω φιλτρα και σπινθηρες
μην κανετε σερβις στα αμαξια ,μην πετατε τα λεφτα σας.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
...
μην κανετε σερβις στα αμαξια ,μην πετατε τα λεφτα σας.Καμμιά άλλη συμβουλή?
-
οχι ,αυτα φτανουν.
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Σερβις σε polo 1.4αλλαγη λαδιων motul 5-40
φιλτρο λαδιου, καμπινας, βενζινης
μπουζι150 Ευρω.
Εκτος αντιπροσωπειας φυσικα! Εκει μονο για λαδια θελουν τοσα
Εγώ πάντως στην αντιπροσωπεία του εισαγωγέα πλήρωσα για το Seat μου (πρακτικά ΙΔΙΑ ανταλλακτικά):
Λάδια: 43,43 €
Φίλτρο Λαδιού: 7,39 €
Φίλτρο Καμπίνας: 16,35 €
Φίλτρο Βενζίνης: 14,22 €
Εργασία: 50 €Σύνολο: 131,39 €
Μαζί με τα μπουζί θα ξεπερνούσε φυσικά τα 150 €, πιστεύω όμως ότι για μια μια τόσο μικρή διαφορά αξίζει να πηγαίνει κανείς στην αντιπροσωπεία.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Εργασία: 50 €;;;;;;;;;;;;;
-
Για όνομα, μισή ώρα έκανε να τα τοποθετήσει.
-
Μπορεί να ήταν και λιγότερο... δε ξέρω ακριβώς πόσο ήταν γιατί η εργασία ήταν 72 € συνολικά, αλλά αφορούσε το πλήρες σέρβις και συμπεριλάμβανε και άλλες αλλαγές και ελέγχους. Το 50 € το είπα στο περίπου. Αντε να 'ταν 35-40 € γι' αυτές τις αλλαγές.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Μπορεί να ήταν και λιγότερο... δε ξέρω ακριβώς πόσο ήταν γιατί η εργασία ήταν 72 € συνολικά, αλλά αφορούσε το πλήρες σέρβις και συμπεριλάμβανε και άλλες αλλαγές και ελέγχους. Το 50 € το είπα στο περίπου. Αντε να 'ταν 35-40 € γι' αυτές τις αλλαγές.Αν είμαι στην αθήνα στο άλλο σέρβις θα σου το κάνω τζάμπα και θα περιλαμβάνει 100 ελέγχους!!!
Οπως: έλεγχος πιέσεως εμπρός αριστερού τροχού, έλεγχος πιέσεως εμπρός δεξιού τροχού, έλεγχος πιέσεως πίσω αριστερού τροχού, έλεγχος πιέσεως πίσω δεξιού τροχού, έλεγχος στάθμης υγρων φρένων, έλεγχος στάθμης υγρων ψυγείου, έλεγχος στάθμης υγρων υαλοκαθαριστήρων, έλεγχος - σφίξιμο όλων των μπουλονιών των τροχών (16 έλεγχοι), κ.λ.π. -
σωστος
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Μπορεί να ήταν και λιγότερο... δε ξέρω ακριβώς πόσο ήταν γιατί η εργασία ήταν 72 € συνολικά, αλλά αφορούσε το πλήρες σέρβις και συμπεριλάμβανε και άλλες αλλαγές και ελέγχους. Το 50 € το είπα στο περίπου. Αντε να 'ταν 35-40 € γι' αυτές τις αλλαγές.
Αν είμαι στην αθήνα στο άλλο σέρβις θα σου το κάνω τζάμπα και θα περιλαμβάνει 100 ελέγχους!!!
Οπως: έλεγχος πιέσεως εμπρός αριστερού τροχού, έλεγχος πιέσεως εμπρός δεξιού τροχού, έλεγχος πιέσεως πίσω αριστερού τροχού, έλεγχος πιέσεως πίσω δεξιού τροχού, έλεγχος στάθμης υγρων φρένων, έλεγχος στάθμης υγρων ψυγείου, έλεγχος στάθμης υγρων υαλοκαθαριστήρων, έλεγχος - σφίξιμο όλων των μπουλονιών των τροχών (16 έλεγχοι), κ.λ.π.Σε εχω για εναν ελεγχο παραπανω θα ελεγξω το κλιματιστικο να δω αν βγαζει κρυο αερα
-
Γιατί τι νομίζετε ότι κάνουν και οι ειδικοί;;;
Θυμάμαι παλαιότερα που είχα ένα νισσάν μου είχε στείλει η εταιρεία μια επιστολή να περάσω να ελέγξουν δωρεάν το αμάξι σε 100 τόσα σημεία!!!!! -
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Αν είμαι στην αθήνα στο άλλο σέρβις θα σου το κάνω τζάμπα και θα περιλαμβάνει 100 ελέγχους!!!
Οπως: έλεγχος πιέσεως εμπρός αριστερού τροχού, έλεγχος πιέσεως εμπρός δεξιού τροχού, έλεγχος πιέσεως πίσω αριστερού τροχού, έλεγχος πιέσεως πίσω δεξιού τροχού, έλεγχος στάθμης υγρων φρένων, έλεγχος στάθμης υγρων ψυγείου, έλεγχος στάθμης υγρων υαλοκαθαριστήρων, έλεγχος - σφίξιμο όλων των μπουλονιών των τροχών (16 έλεγχοι), κ.λ.π.Πες μου πότε θα είσαι να σε φωνάξω...
Πέρα από την πλάκα όλοι αυτοί οι έλεγχοι είναι παραπάνω από απαραίτητοι, ειδικά από τεχνικούς που ξέρουν ένα αυτοκίνητο και τι είναι και τι δεν είναι φυσιολογικό.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Πέρα από την πλάκα όλοι αυτοί οι έλεγχοι είναι παραπάνω από απαραίτητοι, ειδικά από τεχνικούς που ξέρουν ένα αυτοκίνητο και τι είναι και τι δεν είναι φυσιολογικό.+1
Αλλιώς μπορείς να αλλάζεις λάδια στο βενζινάδικο
(μόνο την τάπα χαλάνε) -
Κι όμως, οι τιμές στα φίλτρα βενζίνης της man για μερτσέντες είναι φωτιά.
http://www.teilesuche24.de/pkw,mercedes ... ter,100261
του λαδιού είναι normal.
http://www.teilesuche24.de/pkw,mercedes ... ter,100259Τελικά Θωμά, λογικές τιμές σου χρέωσε το συνεργείο.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Πέρα από την πλάκα όλοι αυτοί οι έλεγχοι είναι παραπάνω από απαραίτητοι, ειδικά από τεχνικούς που ξέρουν ένα αυτοκίνητο και τι είναι και τι δεν είναι φυσιολογικό.πέρα από την πλάκα αν σου αρέσει πραγματικά το αυτοκίνητο μόνος κάνεις πιό προσεκτική δουλειά, θυμάμαι παλαιότερα παρακαλούσα τα μαστόρια να αλλάξουν όλα τα υγρα του αυτοκινήτου μου και όλο εύρισκαν προφάσεις να μη το κάνουν, επίσης με τα ραντεβού φασαρία , αφήνεις το αμάξι και για ώρες δε του κάνουν τίποτα, τα έχω βαρεθεί όλα αυτά , το πάω στα μαστόρια όταν πραγματικά πρέπει να γίνει κάτι που δε ξέρω!!!
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Κι όμως, οι τιμές στα φίλτρα βενζίνης της man για μερτσέντες είναι φωτιά.http://www.teilesuche24.de/pkw,mercedes ... ter,100261
του λαδιού είναι normal.
http://www.teilesuche24.de/pkw,mercedes ... ter,100259Τελικά Θωμά, λογικές τιμές σου χρέωσε το συνεργείο.
Εν τω μεταξυ φιλτρο βενζινης της ΜΑΝ υπηρχε και με 189€ ! μολις μου το ειπαν καπως μου ηρθε.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Σερβις σε polo 1.4
αλλαγη λαδιων motul 5-40
φιλτρο λαδιου, καμπινας, βενζινης
μπουζι150 Ευρω.
Εκτος αντιπροσωπειας φυσικα! Εκει μονο για λαδια θελουν τοσα
Εγώ πάντως στην αντιπροσωπεία του εισαγωγέα πλήρωσα για το Seat μου (πρακτικά ΙΔΙΑ ανταλλακτικά):
Μαζί με τα μπουζί θα ξεπερνούσε φυσικά τα 150 €, πιστεύω όμως ότι για μια μια τόσο μικρή διαφορά αξίζει να πηγαίνει κανείς στην αντιπροσωπεία.
Ναι αλλα οι τιμες των vw αντιπροσωπειων δεν ειναι αυτες
-
Service Tempra 100000km:
4ltr λάδια 15-50 Castrol GTX: 25 ευρώ
Φίλτρο λαδιού: 6 ευρώ
Φίλτρο αέρος: 6 ευρώ
Φίλτρο βενζίνης: 8 ευρώ
Αλλαγή υγρών φρένων (+ εξαέρωση κυκλώματος φυσικά): δωρεάν
Εργατικά: δωρεάν
Σύνολο: 45 ευρώBeat that!
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Service Tempra 100000km:
4ltr λάδια 15-50 Castrol GTX: 25 ευρώ
Φίλτρο λαδιού: 6 ευρώ
Φίλτρο αέρος: 6 ευρώ
Φίλτρο βενζίνης: 8 ευρώ
Αλλαγή υγρών φρένων (+ εξαέρωση κυκλώματος φυσικά): δωρεάν
Εργατικά: δωρεάν
Σύνολο: 45 ευρώBeat that!
σωστό και στο uno 1000 που ειχα τόσα έδινα!
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?