-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
:iconcool: αδελφε πλακιτσα κανω,παντως επιμενω οτι σου πηρε πολλα.Μου πήρε πολλά σε σχέση με ποιον; Με την Σιτροέν. ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Με άλλο συνεργείο; Ρώτησα σε καναδυο για να δω τι παίζεται και όλοι μου έλεγαν 320-350.
Δεν πάει με το πόση ώρα έκανε αλλά με τι δουλειά σου έκανε. Και στον ιμάντα πληρώνεις αρκετά εργατικά. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
:iconcool: αδελφε πλακιτσα κανω,παντως επιμενω οτι σου πηρε πολλα.
Μου πήρε πολλά σε σχέση με ποιον; Με την Σιτροέν. ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Με άλλο συνεργείο; Ρώτησα σε καναδυο για να δω τι παίζεται και όλοι μου έλεγαν 320-350.
Δεν πάει με το πόση ώρα έκανε αλλά με τι δουλειά σου έκανε. Και στον ιμάντα πληρώνεις αρκετά εργατικά.παραφλου και ζυγοσταθμιση ειναι αστεια δουλεια ετσι,τωρα τι να σου πω για τον ιμαντα εγω σε εξουσιοδοτημενο που αλλαξα φλαντζα στο καπακι επειδη καηκε [δλδ ιμαντα,τριψιμο και ρεγουλαρισμα βαλβιδων ,μπουζι,παραφλου ]μου πηρε 270 ευρω.
συγκρινονται οι εργασιες; -
:iconcool: αδελφε πλακιτσα κανω,παντως επιμενω οτι σου πηρε πολλα.
Μου πήρε πολλά σε σχέση με ποιον; Με την Σιτροέν. ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Με άλλο συνεργείο; Ρώτησα σε καναδυο για να δω τι παίζεται και όλοι μου έλεγαν 320-350.
Δεν πάει με το πόση ώρα έκανε αλλά με τι δουλειά σου έκανε. Και στον ιμάντα πληρώνεις αρκετά εργατικά.παραφλου και ζυγοσταθμιση ειναι αστεια δουλεια ετσι,τωρα τι να σου πω για τον ιμαντα εγω σε εξουσιοδοτημενο που αλλαξα φλαντζα στο καπακι επειδη καηκε [δλδ ιμαντα,τριψιμο και ρεγουλαρισμα βαλβιδων ,μπουζι,παραφλου ]μου πηρε 270 ευρω.
συγκρινονται οι εργασιες;Εξαρτάται με τι μιλάς ως βάση; Εχουμε ίδιο μοντέλο; ΟΧΙ. Εχουμε ίδιο μοτέρ; ΟΧΙ Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα.
-
Εχουμε τον ιδιο μηχανικο.οχι
-
Nαι εγώ δεν το πάω στον γιο του Βαμβακάρη στο Μεταξουργείο.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Στην Honda τώρα θα μας πάει κάθε 12 μήνες ακόμη και γι αυτούς που έχουμε τηνς 7αετή εγγύηση
Τερμα τα εξάμηναμπα, τι εγινε?
αλλαξε ο καιρος στην Ελλαδα και τελειωσαν οι 'ειδικες συνθηκες κινησης'??τι να σου πω....
να πεις οτι κοροιδευε το κοσμο τοσα χρονια, αλλα τωρα που εσφιξαν οι κ@λοι, αποφασισε να ερθει πιο κοντα στη πραγματικοτητα.
μπορεις βεβαια να πεις και το αντιθετο.
-
Δηλαδή, δεν κορόιδευε τόσα χρόνια τον κόσμο και τώρα που είναι χαλαρά τα πράγματα, αποφάσισε να απομακρυνθεί από την πραγματικότητα.
Σπύρο, δεν βγάζω άκρη.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Στην Honda τώρα θα μας πάει κάθε 12 μήνες ακόμη και γι αυτούς που έχουμε τηνς 7αετή εγγύηση
Τερμα τα εξάμηναμπα, τι εγινε?
αλλαξε ο καιρος στην Ελλαδα και τελειωσαν οι 'ειδικες συνθηκες κινησης'??τι να σου πω....
να πεις οτι κοροιδευε το κοσμο τοσα χρονια, αλλα τωρα που εσφιξαν οι κ@λοι, αποφασισε να ερθει πιο κοντα στη πραγματικοτητα.
μπορεις βεβαια να πεις και το αντιθετο.
Μπορώ ν α πω επίσης ότι δυστυχώς οι πρώτοι κώλοι που σφίγγουν είναι φίλων που δουλεύουν σε περιοδικά και μπορεί και να μην έχουν δουλειά αύριο γι αυτό και η χαλαρη αντιμετώπιση των θεμάτων πλέον
Ακόμη και το φόρουμ εχει αραιώσει,Όσο για τον Σ. Από τα απορυπαντικά στα λάδια. Αυτό έχω να πω.
Και μη μου μιλάς σαν να ήμουν εγω που τον προστατεύω τόσο καιρό. Ετσι που το λες είναι σα να είναι δικό μου το μαγαζί...
-
Σερβις 100.000χλμ, Fiat Punto MK2
Συνθετικα λαδια Motul
Φιλτρο λαδιου
Μπουζι
Υγρα φρενων & εξαερωση
Συνθετικες βαλβολινες Total
Σετ φλατζες (βαλβιδων, κεφαλης, πολλαπλης, λογω δακρυσματος αλλαχτηκαν προληπτικα)
Παραφλου
Καθαρισμος μπεκ
Μετρηση συμπιεσης, ελεγχος κορμου και καπακιου (ολα οκ)
Καθαρισμα φιλτροχοανης & πεταλουδας
Καθαρισμα ταμπουρων και δισκοφρενων (τα τακακια αντεχουν ακομα)
Λοιπα σφιξιματα, τυπικοι ελεγχοι κτλ.450€, Bosch Car Service
-
Σωστός ο παίκτης!
Η συμπίεση τι έδειξε?
-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
Σωστός ο παίκτης!Η συμπίεση τι έδειξε?
Oλα καλα, δεν ειδα νουμερα γιατι μου το εφερε ο 'μαστορας' απο το μαγαζι.
Γενικα, το αμαξι ειναι ετοιμοπολεμο. -
οντως...
με ιμιτασιον υλικα, και με εγκατασταση απο το πακιστανο στο φουρνο, θα γλυτωνε αλλα 40€
ποσο κανει ενας ιμαντας 20 30 40 ευρω ποσο;
το παραφλου ποσο κανει 40 ;
και αλλα 20 ζυγοσταθμιση ;
χοντρα χοντρα τα εβαλα και μας κανουν 100ευρω.
150 ευρω κερδος για μια ωρα δουλειας πολλα δεν ειναι;
δλδ στο 8ωρο 8 επι 150 1200ευρω
και την βδομαδα 1200 επι 6 μας κανει 7200 ευρω
και τον μηνα 7200 επι 4 μας κανει 28800ευρω
ποιος τα βγαζει αυτα τα λεφτα σημερα ρεκαπως ετσι δεν ελεγε και ο βεγγος σε μια ταινια του;
Βάλε ιμάντα χρονισμού, ιμάντα δυναμό, σετ τεντωτήρες
παραφλού καλά το έβαλες, βάλε όμως και εργασία για εξαέρωση κλπ κλπΕγώ την βρίσκω απλά καλή τιμή, όχι τπτ το φοβερό φυσικά.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Σερβις 100.000χλμ, Fiat Punto MK2Συνθετικα λαδια Motul
Φιλτρο λαδιου
Μπουζι
Υγρα φρενων & εξαερωση
Συνθετικες βαλβολινες Total
Σετ φλατζες (βαλβιδων, κεφαλης, πολλαπλης, λογω δακρυσματος αλλαχτηκαν προληπτικα)
Παραφλου
Καθαρισμος μπεκ
Μετρηση συμπιεσης, ελεγχος κορμου και καπακιου (ολα οκ)
Καθαρισμα φιλτροχοανης & πεταλουδας
Καθαρισμα ταμπουρων και δισκοφρενων (τα τακακια αντεχουν ακομα)
Λοιπα σφιξιματα, τυπικοι ελεγχοι κτλ.450€, Bosch Car Service
Ωχχχχχ......
Έχω 91.000χλμ. Μάλλον πρέπει να αρχίσω οικονομία.
Ποιον κινητήρα έχεις; -
188A , 1.2 8βαλβιδος.
-
Εγώ έχω τον 16v και νομίζω έχει πιο ακριβα κάποια ανταλλακτικά...
Ωχχχχχ!Thanks.
-
Mπα, ιδια ειναι.
-
οντως...
με ιμιτασιον υλικα, και με εγκατασταση απο το πακιστανο στο φουρνο, θα γλυτωνε αλλα 40€
ποσο κανει ενας ιμαντας 20 30 40 ευρω ποσο;
το παραφλου ποσο κανει 40 ;
και αλλα 20 ζυγοσταθμιση ;
χοντρα χοντρα τα εβαλα και μας κανουν 100ευρω.
150 ευρω κερδος για μια ωρα δουλειας πολλα δεν ειναι;
δλδ στο 8ωρο 8 επι 150 1200ευρω
και την βδομαδα 1200 επι 6 μας κανει 7200 ευρω
και τον μηνα 7200 επι 4 μας κανει 28800ευρω
ποιος τα βγαζει αυτα τα λεφτα σημερα ρεκαπως ετσι δεν ελεγε και ο βεγγος σε μια ταινια του;
Μην ξεχνας τον τεντωτηρα και τον ιμαντα των αξεσουαρ!!!
επισης λαδια φιλτρα?καλη ειναι η τιμη!!!! -
Μα το λέει, άλλαξε και φλάντζα κεφαλής και ψευτοκάπακου....
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Για να μπορώ να σχολιάσω θέλω μια διευκρίνιση.
Φλάντζα κεφαλής εννοούμε, την φλάντζα που είναι, μεταξύ κορμού και βαλβίδων.
Φλάντζα καπακιου βαλβίδων, εννοούμε την φελλένια η λαστιχένια επάνω.
Επίσης θα ήθελα και τον τύπο λαδιού και βαλβοληνης, (πχ 5/40 και 70/ 90).
Περιμένω.
Antonis-team.Μαστορα,
αλλαξαμε κεφαλης, βαλβιδων και φλατζες πολλαπλης.
Λαδι βαλαμε Motul 8100 5w-40 (5λιτρα, 3 στο καρτερ και 2 καβατζα )
Βαλβολινη Elf GL5 75W-90 , βαση προδιαγραφων κατασκευαστη. -
Aντωνη,
οι φλατζες αλλαχθηκαν προοληπτικα και οχι λογω ζημιας.
Παρατηρησα καποιο μικρο δακρισμα ψυκτικου και επειδη ειμαι 'ψειρας' ηθελα να τις αλλαξω ολεςΦρεζάρισμα βαλβιδων, πλάνισμα καπακιου, και χαΐδεμα εισαγωγές εξαγωγές οπως και αλλαγη τσιμουχακια βαλβιδων , εχουν γινει παλαιοτερα, οταν λογω ελαττωματικου θερμοστατη ειχα ξαναλλαξει φλατζα, οποτε βρηκα και την ευκαιρια να προχωρησω στα παραπανω.
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?