-
Σερβις 60K χιλιομετρων σε Punto Sporting μοντελο 2000 300E.
Αναλυτικα το βραδυ.
-
Αν έχει ιμάντες απολυτώς λογικό νουμερο.
-
Και χωρις ιμαντες λογικο ειναι...
-
Γιατί;
-
Στα 60Κ κανονικά θα πρέπει να έχει ιμάντες. Χωρίς αυτούς είναι πολλά. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι που να δικαιολογεί τέτοια τιμή. Ακόμη και τακάκια...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Στα 60Κ κανονικά θα πρέπει να έχει ιμάντες. Χωρίς αυτούς είναι πολλά. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι που να δικαιολογεί τέτοια τιμή. Ακόμη και τακάκια...Θα περιμένουμε τον Πασχάλη να ξυπνήσει και να μας πει.
-
FORD MAVERICK 2.000cc
φιλτρο λαδιου 6€
φιλτρο αερα 10€
φιλτρο βενζινης 22€
βαλβολινες 5 λιτρα valvoline 80/90 27€
λαδια 4 λιτρα motul 8100 30€
μπουζι τα 4 (beru) 20€εργασια 50€
οχι σε εξουσιοδοτημενο.165€ το συνολο.
αν πηγαινα σε ford....κανα 250 αρι το ηθελα στα σιγουρα!
ενδεικτικα αναφφερω οτι εβαλα τακακια με 40€ οταν η ford ζηταει 150€
και αλλαξα τακακια με υγρα dot 4 και μου εβαψε δαγκανες και ταμπουρα ο φρενας με 30€...
οπως καταλαβαινετε η συντηρηση ειναι απολαυση για εμενα και στα 3 αυτοκινητα που συντηρω. -
[quote='aserf']Φίλος έκανε το μεγάλο σέρβις σε Opel Astra GTC 1.4 και πλήρωσε 285
-
Στο κορσα, μεγάλο σέρβις με τακακια, είναι στα 220-340 (τιμές πριν απο 1,5 χρόνο από διάφορες αντιπροσωπείες). Την πιο καλή προσφορά (220) την είχε κάνει η Δρόμων στο ποτάμι από την οποία και έμεινα πολύ ευχαριστημένος όσο είχα οπελ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ πάντως κάνω απίστευτη ιστορία όταν μου το χρεώνουν ενώ το έχω γεμίσει μέχρι πάνω εγώ. Μήπως να βάλουμε και καμιά κλειδαριά στην τάπα;κάπου αλλού πρέπει να βάλουμε κλειδαριά για να μη μας ... αλλά αυτοί πάντα βρίσκουν τον τρόπο τους
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Σερβις 60K χιλιομετρων σε Punto Sporting μοντελο 2000 300E.Αναλυτικα το βραδυ.
Μπουζι 32.32E
Φιλτρο λαδιου 6.85E
Φιλτρο αερα 10.84E
Φιλτρο καμπινας 18.2E
Τακακια 44.21E
Ιμαντας 28.25E
Ρουλεμαν 55.13E
Λαδια 25EΚαι τα υπολοιπα εργασια.
-
Μια χαρα το βρίσκω
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μια χαρα το βρίσκω+4
(εγω πληρωνα παραπανω)
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Στα 60Κ κανονικά θα πρέπει να έχει ιμάντες. Χωρίς αυτούς είναι πολλά. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι που να δικαιολογεί τέτοια τιμή. Ακόμη και τακάκια...
Θα περιμένουμε τον Πασχάλη να ξυπνήσει και να μας πει.
Βαριεμαι να ψαξω τις πιο πισω σελιδες να βρω για το δικο μου.Ειχα πληρωσει για απλο σερβις +μια αλλαγη φρεον στο ac 354 ευρω.
Angel το σερβις που εγινε;
-
Ε στον πιάσανε λιγάκι...
-
Οχι ακριβως...Ο,τι πληρωνεις παιρνεις.. Και ξερω τι πληρωσα,τεσπα θα βρω τα τιμολογια να στα δειξω στο μσν να δεις...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ε στον πιάσανε λιγάκι...οχι!
απλα πηρε και 30λιτρα λαδι καβατζα...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Ε στον πιάσανε λιγάκι...
οχι!
απλα πηρε και 30λιτρα λαδι καβατζα...
για σαλάτα;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Θα περιμένουμε τον Πασχάλη να ξυπνήσει και να μας πει.
Βαριεμαι να ψαξω τις πιο πισω σελιδες να βρω για το δικο μου.Ειχα πληρωσει για απλο σερβις +μια αλλαγη φρεον στο ac 354 ευρω.
Angel το σερβις που εγινε;
Εγινε σε ενα συνεργειο κοντα στο Village στο Ρεντη.
Συνεργαζεται με αυτον που αγορασα το αμαξι και μιας και ειναι φιλος του πατερα μου το πηγαμε εκει. -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Οχι ακριβως...Ο,τι πληρωνεις παιρνεις.. Και ξερω τι πληρωσα,τεσπα θα βρω τα τιμολογια να στα δειξω στο μσν να δεις...Σιγά ρε! Ο αρχιμηχανικός της ferrari έκανε το σέρβις;
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?