-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Πρέπει καποια στιγμη να αλλαξω αμορτισερ!! Ποιά να βαλω;;;; Μονροε φοράει νομιζω , να βαλω τα ιδια ή καγιάμπα;;; Ευχαριστώ !!!!!!
Τα εχω βρει στο εξωτερικο (+10 ευρω η αποστολή)
Kaγιαμπα :158,94 ευρω
Μονροε:151,86 ευρωΕδω στην αντιπροσωπεια:
Kaγιαμπα :240 ευρω
Μονροε:230 ευρωΤοποθετηση και ευθυγραμμιση : 65 ευρω!!!
-
Πρέπει καποια στιγμη να αλλαξω αμορτισερ!! Ποιά να βαλω;;;; Μονροε φοράει νομιζω , να βαλω τα ιδια ή καγιάμπα;;; Ευχαριστώ !!!!!!
Σε κατάστημα ανταλλακτικών ρώτησες;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Σε κατάστημα ανταλλακτικών ρώτησες;
Πολύ καλή συμβουλή BILL33 , ρώτησα 150 τα μονροε και 170 τα καγιάμπα !!!
Γιατί όμως τοσο διαφορά και από μαγαζί σε μαγαζί;;; τα ίδια δεν ειναι;;; το κερδος αλλαζει , ετσι;;;;
Ποια να βαλω;;;; -
Πολύ καλή συμβουλή BILL33 , ρώτησα 150 τα μονροε και 170 τα καγιάμπα !!!
Γιατί όμως τοσο διαφορά και από μαγαζί σε μαγαζί;;; τα ίδια δεν ειναι;;; το κερδος αλλαζει , ετσι;;;;
Ποια να βαλω;;;;Με απογοήτευσες
-
You make Billy cry
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
You make Billy cryΜα πρέπει να λέμε τα αυτονόητα;Έρευνα αγοράς!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
You make Billy cry
Μα πρέπει να λέμε τα αυτονόητα;Έρευνα αγοράς!
, τώρα με το απεριόριστα αστικα και υπεραστικά οκ μπορώ να κανω ανέξοδα έρευνα αγοράς , αλλά και πάλι ο Μρ αυτο είναι πιό φθηνός , εξάλλου οταν μου λεει εδώ ο τοπικός 240 λέω πόσο πιο φθηνά μπορώ να τα βρώ !!!!
Εξάλλου με τον Μρ αυτο θα μου έρθουν και στο σπίτι !!!!!
Τελος πάντων !!!
Τώρα ποια να βάλω;;;;;;;; Το διλλημα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Είμαι και εγώ με τα αποσιωπητικα αλλά και εσύ με τα σημεία στίξης ...
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Moυ δώσανε και τα koni με 200 ευρω !!!! Παντα ήθελα να βάλω σε αμάξι μου koni αλλά ήταν πανάκριβα !!! Τώρα τα εχει προσφορά 200 ευρω !!!! Στο Μρ αυτο τα koni εχουν 552,4 !!! Ρε παιδιά τα ίδια ναναι;;;;;;
-
βροχή τα θαυμαστικά!!!!
τα ίδια δεν πρέπει να είναι!!!!!
έχει πολλά κόνι άλλωστε!!!!!
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
βροχή τα θαυμαστικά!!!!τα ίδια δεν πρέπει να είναι!!!!!
Του ζητησα με μαιλ τον κωδικο ! ! !
-
βροχή τα θαυμαστικά!!!!
τα ίδια δεν πρέπει να είναι!!!!!
Του ζητησα με μαιλ τον κωδικο ! ! !
Με πήρανε τηλεφωνο σημερα , δε δίνουν τον κωδικό , δηλαδή να πάρω γουρούνι στο σακί !!!
Στο net παρεγγέλνω ότι θέλω ήρεμα και όμορφα ! Ακου δε δίνουν κωδικούς!!!!!!!!!! -
Πολύ σου καιει , εγω βαζω βενζίνη στο 107 της γυναικας μου και δεν εχω δει πανω από 5,2 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα εδω στη Σαμο που κινούμαστε , σε ένα μου ταξίδι στη πελοπόννησο με 2 ατομα ειχε κάψει 4,8 !!! Μιλώ για το 107 1000 κυβικά μοντελο 2007 !!!Κατανάλωση 107:
- Μέση: 6,2 lit/100km.
- Ελάχιστη: 4,6 lit/100km.
- Μέγιστη: 7,6 lit/100km.
Διευκρινίσεις:
- Η μέση κατανάλωση αφορά το σύνολο των χλμ που έχει διανύσει το αυτοκίνητο (7.500 χλμ), με κίνηση κυρίως στην πόλη.
- Η ελάχιστη και η μέγιστη αφορούν μέσες τιμές για αποστάσεις των 300 χλμ περίπου. Η ελάχιστη αφορά κίνηση κυρίως σε αυτοκινητόδρομο και η μέγιστη αποκλειστικά πόλη. Πιστεύω ότι η ελάχιστη μπορεί να πέσει κι άλλο.
- Οι μετρήσεις γίνονται από γέμισμα σε γέμισμα ρεζερβουάρ.
-
Δε θυμάμαι τις μετρήσεις της Αθήνας , αλλά δε νομίζω να είχα ποτέ τόσο υψηλή , πάνω από 6 λ/100χ δεν έχω δει ! Βασικά θυμάμαι ότι πόλη και ο δρομος που κινούμαστε εδω στη Σαμο δεν είχε μεγαλες διαφορές !!!!
-
Δε θυμάμαι τις μετρήσεις της Αθήνας , αλλά δε νομίζω να είχα ποτέ τόσο υψηλή , πάνω από 6 λ/100χ δεν έχω δει ! Βασικά θυμάμαι ότι πόλη και ο δρομος που κινούμαστε εδω στη Σαμο δεν είχε μεγαλες διαφορές !!!!Έχω κάποιες αμφιβολίες.
Τέτοια κατανάλωση δεν πετυχαίνουν ούτε τα diesel.
Μιλάμε για κινητήρα βενζίνης, οπότε σε αστική μετακίνηση δεν μπορεί να είναι τόσο οικονομικός.
Πώς μετράς την κατανάλωση ?
Ποιος είναι ο τρόπος οδήγησής σου ? -
Γνώμη μου είναι πως η κατανάλωση στην πόλη είναι πολύ σχετική. Εξαρτάται άμεσα από την κίνηση που θα βρεις. Παράδειγμα πρόσφατο που έχω, είναι το Clio μου. Καλαμάκι Πειραιάς ~ 25χλμ με επιστροφή, σήμερα 5,5 lt/100km. Εχθές το ίδιο δρομολόγιο έγραψε 7.5. Τις περισσότερες καθημερινές γύρω στο 6.5. Οδήγηση ίδια πάντα, και δρομολόγιο. Το μόνο που αλλάζει είναι η κίνηση.
Sent from my Lenovo A760 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Scrooge έγραψε:
Δε θυμάμαι τις μετρήσεις της Αθήνας , αλλά δε νομίζω να είχα ποτέ τόσο υψηλή , πάνω από 6 λ/100χ δεν έχω δει ! Βασικά θυμάμαι ότι πόλη και ο δρομος που κινούμαστε εδω στη Σαμο δεν είχε μεγαλες διαφορές !!!!
Έχω κάποιες αμφιβολίες.
Μιλάμε για κινητήρα βενζίνης, οπότε σε αστική μετακίνηση δεν μπορεί να είναι τόσο οικονομικός.
Ποιος είναι ο τρόπος οδήγησής σου ?Οπως λέει και ο mark βασικά παίζει ρόλο η κινηση!
Βασικά κινούμαι Περιστέρι - Πετρούπολη με κανονική κίνηση.
Οδηγώ ήρεμα χωρίς νεύρα!
Την κατανάλωση με έναν τρόπο μπορούμε να την μετρήσουμε εμείς : Γεμίζουμε κάνουμε τα χιλιόμετρα που κάνουμε και ξαναγεμίζουμε και μετά απλή μέθοδο των τριών !!!!
Εχει τύχει να δω σε αμάξι με τρελλή κινηση τα διπλά από ότι καίει συνήθως αλλά στο πεζό 107 never!!! -
Ο χρήστης Scrooge έγραψε:
Έχω κάποιες αμφιβολίες.
Ποιος είναι ο τρόπος οδήγησής σου ?Eπιβεβαιωνω την καταναλωση. Να μην πω και 5,5λ... (Peugeot 107 αυτοματο)
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Έχω κάποιες αμφιβολίες.
Ποιος είναι ο τρόπος οδήγησής σου ?Eπιβεβαιωνω την καταναλωση. Να μην πω και 5,5λ... (Peugeot 107 αυτοματο)
ευχαριστω !!!!!
-
Παιδιά, τι να πω... Respect!
Peugeot 107