-
Από εμένα δε πρόκειται να δοθεί συνέχεια.
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Από την άλλη σαν πολίτη της χώρας, χρήστη των δημόσιων δρόμων αυτή η συμπεριφορά με εξοργίζει.
Στο κάτω κάτω μπορεί και ποτέ να μην διάβασα τέτοια περιοδικά και ποτέ να μην διαβάσω, και θεωρώ απαράδεκτο τον οποιοδήποτε με θέτει σε κίνδυνο, είτε επειδή θα πέσει επάνω μου, είτε επειδή θα με κάνει να τρομάξω πως θα πέσει επάνω μου και κάνω εγώ το λάθος. Πόσο μάλλον αν το κάνει με την καραμέλλα της ενημέρωσής μου σαν οδηγό...Ειλικρινα George ποσες φορες εχεις κινδυνεψει απο test περιοδικων κ ποσες απο τον γνωστο-μετριοτατο-αδιαφορο-γρηγορο-αργο Ελληνα οδηγο;
Αν συμπεριλάβουμε το πόσοι συντάκτες 'ειδικού τύπου' υπάρχουν σε ολόκληρη την χώρα, και πόσοι 'γνωστοί-μετριοτατοι-αδιαφοροι-γρηγοροι-αργοί Ελληνες οδηγοί', τότε αναλογικά μάλλον πιο πολλές φορές από τον 'ειδικό τύπο' έχω κινδυνέψει...
'Ομως ο 'ειδικός τύπος' (σύσσωμος) καταδικάζει τον οδηγό που περιέγραψες ως ημιμαθή, εγωιστή και ανόητο, και αυτοί που είναι οι γνώστες κάνουν ωραίες ομορφιές... Πόσο μάλλον όταν κάνουν όσα κάνουν γνωρίζοντας πως οδηγούν σε ανοιχτό δημόσιο δρόμο, που οι περισσότεροι είναι ημιμαθείς, εγωιστές και ανόητοι...
-
Ο χρήστης Alex_Design έγραψε:
...Τώρα εμένα σαν αναγνώστη αυτά με αφήνουν παγερά αδιάφορο. Εγώ θέλω να δω δοκιμές των αυτοκινήτων που πιθανώς να αγοράσω ή που με ενδιαφέρουν από εγκυκλοπαιδική άποψη όσο το δυνατόν πιο σωστά και δίκαια απέναντι στο κάθε αυτοκίνητο. Αυτό σε δημόσιο δρόμο δεν είναι εφικτό σε μεγάλο βαθμό.
Δηλαδή το να μάθεις ότι το Χ αυτοκίνητο που σε ενδιαφέρει κάνει 1.40 στις Σέρρες είναι πιο χρήσιμη πληροφορία από το ότι είναι π.χ. 'ασταθές στις πατημένες καμπές των 150+ της εθνικής'.
Ή το ότι κάνει το 'σλάλομ' σε 5.093 δευτερόλεπτα αντί για 5.187 του αντιπάλου είναι πιο ενδιαφέρον από το ότι 'φεύγει ομαλά και προοδευτικά με τα 4 στις γλιστερές φουρκέτες'.Άλλωστε το να στρίβεις με 150+ στην εθνική ή το να στρίβεις γλιστρώντας τις φουρκέτες είναι προφανώς παράνομο.
ΟΚ...
Ποιό κομμάτι από την φράση μου
Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να πιάσουν 450 στην ευθεία της Θήβας και όποια ευθεία της Θήβας, αφού προηγουμένως έχουν κλείσει το δρόμο και δεν ενοχλούν την κυκλοφορία με το κλείσιμο αυτό.
δεν έγινε κατανοητό;
Με το 'όποια ευθεία της Θήβας' αννοώ και πιθανές καμπές, έτσι;Από την άλλη σαν πολίτη της χώρας, χρήστη των δημόσιων δρόμων αυτή η συμπεριφορά με εξοργίζει.
Στο κάτω κάτω μπορεί και ποτέ να μην διάβασα τέτοια περιοδικά και ποτέ να μην διαβάσω, και θεωρώ απαράδεκτο τον οποιοδήποτε με θέτει σε κίνδυνο, είτε επειδή θα πέσει επάνω μου, είτε επειδή θα με κάνει να τρομάξω πως θα πέσει επάνω μου και κάνω εγώ το λάθος. Πόσο μάλλον αν το κάνει με την καραμέλλα της ενημέρωσής μου σαν οδηγό...Δηλαδή όταν περνάς το όριο των 120 ή 140 στην εθνική, ή μπαίνεις σβέλτα (όχι οριακά) σε μια στροφή με 80 όταν το όριο είναι 40 εξοργίζεσαι με τον εαυτό σου?
Πιστεύω ότι η πολλή πολιτική ορθότητα βλάπτει.
Για να χαλαρώσουμε και λίγο, τα 140 στην Εθνική δεν τα ξεπερνώ είτε το θέλω είτε όχι, γιατί αυτή είναι η τελική του αυτοκινήτου μου.
Από την άλλη σχεδόν ποτέ δεν περνάω τα 50-60 στην πόλη, και σε στενά τα 30-40. Από εκεί και πέρα μην αρχίσουμε να αναλύουμε τι κάνω αν στην Αθηνών Λαμίας έχει ξεχασμένο όριο '60', γιατί ξεφτιλίζουμε την συζήτηση.
Το να δοκιμάσεις αν το αυτοκίνητο πάντως φεύγει προοδευτικά ή όχι στο όριο της πρόσφυσής του (που σε ΟΛΑ τα σημερινά αμάξια είναι αρκετά πάνω από το όριο του νόμου ή της λογικής σε δημόσιο δρόμο) σε ανοιχτό δρόμο προϋποθέτει πως δεν σέβεσαι αυτόν που πιθανώς να έρχεται από απέναντι.
Και η πολλή ελευθερία βλάπτει. Ιδίως όταν είναι ασυδοσία του ενός (που την αντιλαμβάνεται για ελευθερία) και περιορισμός των δικαιωμάτων του άλλου.
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Από την άλλη σαν πολίτη της χώρας, χρήστη των δημόσιων δρόμων αυτή η συμπεριφορά με εξοργίζει.
Στο κάτω κάτω μπορεί και ποτέ να μην διάβασα τέτοια περιοδικά και ποτέ να μην διαβάσω, και θεωρώ απαράδεκτο τον οποιοδήποτε με θέτει σε κίνδυνο, είτε επειδή θα πέσει επάνω μου, είτε επειδή θα με κάνει να τρομάξω πως θα πέσει επάνω μου και κάνω εγώ το λάθος. Πόσο μάλλον αν το κάνει με την καραμέλλα της ενημέρωσής μου σαν οδηγό...Ειλικρινα George ποσες φορες εχεις κινδυνεψει απο test περιοδικων κ ποσες απο τον γνωστο-μετριοτατο-αδιαφορο-γρηγορο-αργο Ελληνα οδηγο;
Αν συμπεριλάβουμε το πόσοι συντάκτες 'ειδικού τύπου' υπάρχουν σε ολόκληρη την χώρα, και πόσοι 'γνωστοί-μετριοτατοι-αδιαφοροι-γρηγοροι-αργοί Ελληνες οδηγοί', τότε αναλογικά μάλλον πιο πολλές φορές από τον 'ειδικό τύπο' έχω κινδυνέψει...
'Ομως ο 'ειδικός τύπος' (σύσσωμος) καταδικάζει τον οδηγό που περιέγραψες ως ημιμαθή, εγωιστή και ανόητο, και αυτοί που είναι οι γνώστες κάνουν ωραίες ομορφιές... Πόσο μάλλον όταν κάνουν όσα κάνουν γνωρίζοντας πως οδηγούν σε ανοιχτό δημόσιο δρόμο, που οι περισσότεροι είναι ημιμαθείς, εγωιστές και ανόητοι...
Αλλο σε ρωτησα κ δεν ελαβα απαντηση. Μην μου λες αναλογικα... Κ αυτο δεν στο λεω για να σου κανω τον εξυπνο, απλα εμενα δεν μου εχει τυχει ποτε να κινδυνεψω απο test περιοδικου(κ ελπιζω να συνεχισει ετσι), αλλα βεβαια εχω κινδυνεψει οπως ολοι απο τον μετριο Ελληνα οδηγο (που ανηκω κ εγω σ αυτο το επιπεδο) αλλα κ απο δοκιμες αγωνιζομενων . Κ το τελευταιο ειναι κ το χειροτερο!!!
Τσπ δεν θα τσακωθουμε κιολας -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Ποιό κομμάτι από την φράση μουΔεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να πιάσουν 450 στην ευθεία της Θήβας και όποια ευθεία της Θήβας, αφού προηγουμένως έχουν κλείσει το δρόμο και δεν ενοχλούν την κυκλοφορία με το κλείσιμο αυτό.
δεν έγινε κατανοητό;
Με το 'όποια ευθεία της Θήβας' αννοώ και πιθανές καμπές, έτσι;Πιστεύω ότι δεν υπήρξε κάτι μη-κατανοητό.
Λες 'αφού προηγουμένως έχουν κλείσει το δρόμο και δεν ενοχλούν την κυκλοφορία με το κλείσιμο αυτό'.
Εκεί βρίσκεται η ένστασή μου.
Δε χρειάζεται να είναι κλειστός ο δρόμος για να οδηγήσεις οριακά.
Αρκεί να έχεις ορατότητα ας πούμε.Από την άλλη σχεδόν ποτέ δεν περνάω τα 50-60 στην πόλη, και σε στενά τα 30-40. Από εκεί και πέρα μην αρχίσουμε να αναλύουμε τι κάνω αν στην Αθηνών Λαμίας έχει ξεχασμένο όριο '60', γιατί ξεφτιλίζουμε την συζήτηση.
Και πολύ καλά κάνεις. Και εγώ το ίδιο κάνω!
Αλλά το θέμα δεν είναι τί κάνουμε εσύ κι εγώ...Το να δοκιμάσεις αν το αυτοκίνητο πάντως φεύγει προοδευτικά ή όχι στο όριο της πρόσφυσής του (που σε ΟΛΑ τα σημερινά αμάξια είναι αρκετά πάνω από το όριο του νόμου ή της λογικής σε δημόσιο δρόμο) σε ανοιχτό δρόμο προϋποθέτει πως δεν σέβεσαι αυτόν που πιθανώς να έρχεται από απέναντι.
Καλά, εννοείται ότι όποιος κινείται αυτοκτονιακά μπαίνοντας αντίθετο κτλ. χωρίς να βλέπει και χωρίς να υπολογίζει τίποτα θέλει σκότωμα.
Αλλά υπάρχουν και 1000άδες στροφές στις οποίες βλέπεις, και αν σε παίρνει καλώς!Και η πολλή ελευθερία βλάπτει. Ιδίως όταν είναι ασυδοσία του ενός (που την αντιλαμβάνεται για ελευθερία) και περιορισμός των δικαιωμάτων του άλλου.
Δε διαφωνώ καθόλου.
-
Θα ήθελα πάντως να μαζευτούν κάποια στιγμή και οι υπόλοιποι 7 (ο ένας είμαι εγώ) που έχουν ψηφίσει 'Ναι, και συμμετείχα'.
Να συζητήσουμε για το πώς περάσαμε στο event βρε αδερφέ! -
Θα ήθελα πάντως να μαζευτούν κάποια στιγμή και οι υπόλοιποι 7 (ο ένας είμαι εγώ) που έχουν ψηφίσει 'Ναι, και συμμετείχα'.
Να συζητήσουμε για το πώς περάσαμε στο event βρε αδερφέ!Alex den ntrepesai ka8oloy? H8ela na hksera poioi einai aytoi oi alhthrioi poy les.....
-
...............[moderator]
Άσε τα σβήνω και μόνος μου
-
Άρη, θα ήθελα πολύ να διαβάσω την άποψή σου, οπότε αν μπορείς γράψε ένα post που να μη θέλει σβήσιμο...
-
Άρη, θα ήθελα πολύ να διαβάσω την άποψή σου, οπότε αν μπορείς γράψε ένα post που να μη θέλει σβήσιμο...Οταν κάτι σβήνεται απο moderator,τα γράμματα είναι έγχρωμα!Ο φίλος Castor 'σβήνει' μόνος τα μυνήματά του!!Ισως να θεωρεί οτι κάποια προηγούμενα posts του μπορούσαν να μείνουν δημοσιευμένα!!
-
Καλέ σαν Ουράνιο τόξο είναι....
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
...............[moderator]Καλέ σαν Ουράνιο τόξο είναι....
Εξαιρετικό!
-
Είναι ένας τρόπος γιά να 'Λές ότι **Θές **χωρίς να μπορούν ότι θέλουν'
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
...............[moderator]Είναι ένας τρόπος γιά να 'Λές ότι **Θές **χωρίς να μπορούν ότι θέλουν'
Εκτός αν θέλεις να λές οτι δεν πρέπει για να λές οτι θες!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Λές αυτό που **πρέπει **χωρίς να προσβάλεις κανένα
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Σε αυτή την περίπτωση δεν έχεις πρόβλημα...εκτός αν νομίζεις οτι αυτά που είπες μπορούσες να τα πεις χωρίς πρόβλημα!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Σε αυτή την περίπτωση δεν έχεις πρόβλημα...εκτός αν νομίζεις οτι αυτά που είπες μπορούσες να τα πεις χωρίς πρόβλημα!
Το πρόβλημα είναι αλλού όταν το δείτε 'γράψτε' μου!!!
Υ.Γ.Θα στην τσακίσω την πρεσβυωπία !!!
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Το πρόβλημα είναι αλλού όταν το δείτε 'γράψτε' μου!!!
Υ.Γ.Θα στην τσακίσω την πρεσβυωπία !!!
Συμφωνούμε!!..Αλλού είναι!!! Οταν το 'γράψεις' θα το δούμε!!
Η πρεσβυωπία μου μειώνει την μυωπία!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Η πρεσβυωπία μου μειώνει την μυωπία!!...............[moderator]
Μύθος Αγαπητέ!!! -
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Η πρεσβυωπία μου μειώνει την μυωπία!!
Μύθος Αγαπητέ!!!Παντού υπάρχει...μια Heineken!!!
Παράνομοι Αγώνες