-
Νόμιζα ότι τα είχα δεί όλα!!!
Γνωστό περιοδικό του χώρου , όπως αναφέρεται στο φόρουμ που διαθέτει , φέρεται να είναι οργανωτής παράνομου αγώνα αυτοκινήτων τύπου 'cannonball' στην Κρήτη!!!
Δεδομένου ότι μέχρις στιγμής κανένας από την σύνταξη δεν το έχει διαψεύσει στο φόρουμ του περιοδικού θεωρώ ότι είναι ακριβές!
Εσείς το ξέρατε? Το υποστηρίζετε?
-
Γνωστό περιοδικό του χώρου , όπως αναφέρεται στο φόρουμ που διαθέτει , φέρεται να είναι οργανωτής παράνομου αγώνα αυτοκινήτων τύπου 'cannonball' στην Κρήτη!!!
Δεδομένου ότι μέχρις στιγμής κανένας από την σύνταξη δεν το έχει διαψεύσει στο φόρουμ του περιοδικού θεωρώ ότι είναι ακριβές!
-
-
ζντουπ!
καλο κι αυτο!
οχι δεν το ηξερα!Πλακα εχει! (τον burt reynolds ποιος θα τον 'παιζει' ?!?!? )
-
Το Drive είναι?!
Για να πω αν το υποστηρίζω ή όχι πρέπει να ξέρω και τους κανόνες!
Είχαν ξανακάνει Cannonball από Αθήνα-Σπάρτη (νομίζω) με δικά τους αυτοκίνητα!Τωρα τι?Συμμετέχουν και ιδιώτες?Αν ναι,θα έχουμε θύματα!! -
Αλλο φρούτο κι αυτό !!!!
-
Δεν το διαβασα πουθενα!
Περιοδικο οργανωνει παρανομους αγωνες;;;
Απο που ειναι η πηγη; Το drive; Δεν μπορει θα τους μαγκωσουν
κ θα τους παρει κ θα τους σηκωσει.
Κατι αναλογο δεν εγινε με καποιον που μαλιστα εγραψε κ καλεσε κ στο forum να συμμετασχουν λιγο πιο παλια; Νομιζω πως αυτο τον τσακωσαν!Αν ειναι εγω θα ειμαι ο Αραβας με την Rolls!!!
-
Οποιο καί νά είναι τό περιοδικό αυτό,νομίζω ότι προσπαθώντας νά 'πιάσει' τό 'σφυγμό' τών νέων ανθρώπων μέ σκοπό νά πουλάει τεύχη,θά προκαλέσει τελικά...απώλειες!!!
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Αν ειναι εγω θα ειμαι ο Αραβας με την Rolls!!!
Εγω θα είμαι ο χοντρός με την Cadillac!! (ήξερε από καλό φαγητό ο άνθρωπος!! )
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μου αφήσατε τον άλλο χοντρό ...... ναι θα είμαι ο αστυνόμος
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Μου αφήσατε τον άλλο χοντρό ...... ναι θα είμαι ο αστυνόμος
Μιλάμε για ΤΟ cast ετσι??!!
-
Ας χαλαρωσουμε λιγο!
Προφανως οργανωνεται κατι μεταξυ των δημοσιογραφων , οπως περυσι.
Δηλαδη αυτο σε τι διαφερει απο τις ειδικες διαδρομες των 4Τ? -
Ο χρήστης S3 έγραψε:
...Δηλαδη αυτο σε τι διαφερει απο τις ειδικες διαδρομες των 4Τ?ίσως σε αυτό...
....έμαθα από μια εκπομπή αυτοκινήτου σε τοπικό κανάλι ('Εκκίνηση', στο Κύδων) ότι το -Περιοδικό- πρόκειται να διοργανώσει το φετινό Canonball εδώ στην Κρήτη.Η εκκίνηση θα γίνει στη Φαλάσσερνα (καλά δεν τη λέω?) και ο τερματισμός στο Βάι.Προσκαλεί μάλιστα όλο τον κόσμο το βράδυ της 18ης Ιουνίου στη Νομαρχία Χανίων όπου προφανώς θα γίνει κάποιο event...
Το να βγαίνεις όμως στα τηλεοπτικά κανάλια και να καλείς και κόσμο .... , άσε την εκκίνηση και τον τερματισμό!!!
Εκτός πλέον και αν είναι Canonball Regularite με όρια ταχύτητος και όλοι βγαίνουν εκτός !!!
Θα συμφωνήσω με τον HUNTER ότι στο βωμό του 'πούλα' φοβάμαι ότι θα θυσιαστούν κορμιά στο τέλος!!!
-
Tο βρήκα κι'εγώ,αλλά τελικά δέν ήταν γιά τούς αναγνώστες,αλλά γιά τούς συντάκτες τού περιοδικού.
Ετσι,δέν έχω καμμία διαφωνία!!! -
EXEI ΓΙΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ!!!
Καταρχάς, εγώ είμαι αυτός ο 'κάποιος στο forum του περιοδικού'...
Και το περιοδικό ναι είναι το Drive.Ναι, είναι γεγονός ότι είδα μια ανακοίνωση από το τοπικό κανάλι Κύδων, αλλά από εκεί και πέρα δεν υπήρξε καμμία άλλη πληροφόρηση.
Όταν έψαχνα να βρω πληροφορίες για το event και για το ΑΝ όντως θα τρέχει όποιος θέλει ή για το αν είναι απλά μια δοκιμή του περιοδικού (όπως ακριβώς και οι 'Ε.Δ.' των 4Τ) δεν έβγαλα καμμία άκρη.Την προηγούμενη βδομάδα λοιπόν κάποιοι γνωστοί μου πέτυχαν στα Χανιά τους ανθρώπους του Drive και έμαθαν ότι το Canonball είχε ήδη γίνει, και φυσικά ήταν απλά ένα 'πολλαπλό συγκριτικό', όπως ακριβώς και το περσινό.
Καμμία σχέση με διοργάνωση παράνομων αγώνων κτλ. κτλ.Castor, πιστεύω ότι ήταν τραγικό λάθος αυτό που έκανες:>'Δεδομένου ότι μέχρις στιγμής κανένας από την σύνταξη δεν το έχει διαψεύσει στο φόρουμ του περιοδικού θεωρώ ότι είναι ακριβές!'
Σοβαρά?
Δηλαδή αν κάποιος άσχετος μπει εδώ και γράψει ότι ΕΣΥ διοργανώνεις παράνομους αγώνες και εσύ ΔΕΝ το διαψέυσεις, σημαίνει αυτόματα ότι διοργανώνεις??
Δεν καταλαβαίνω τη ΄λογική σου...Οι άνθρωποι του Drive προφανώς δεν το σχολίασαν καν στο forum τους ακριβώς για να μη δώσουν διάσταση στο θέμα και να μην γνωστοποιηθεί στον κόσμο.
Φαντάζεσαι να έγραφαν 'ναι παιδιά, στις Χ του μήνα θα είμαστε εκεί για να κάνουμε το Canonball'?
Θα τρέχανε όλοι οι τρελοί να κυνηγήουν τα S2000 και τα 350Ζ των συντακτών...
Και τη δουλειά τους δε θα έκαναν οι άνθρωποι και θα υπήρχε και κίνδυνος για όλους!Άσε που το Κύδων, το κανάλι, δεν είπε ποτέ ότι θα συμμετέχει όποις θέλει.
Δικιά μου απορία ήταν!Είπε λοιπόν το τάδε κανάλι μια βλακεία, την άκουσα εγώ και προσπάθησα να μάθω τί πραγματικά ισχύει, και εσύ βλέποντας την ερώτησή μου άνοιξες topic στο forum ανταγωνιστικού περιοδικού κατηγορώντας ουσιαστικά 'τους άλλους' για διοργάνωση Canonball χωρίς καν να ελέγξεις αν αυτό ισχύει...
Και μ'αρέσει που έφτιαξες και ψηφοφορία!!!
Εγώ πάντως ψήφισα 'Ναι, και συμμετείχα'...Σοβαρά τώρα:
Νομίζω ότι θα έπρεπε να είμαστε πιό προσεκτικοί και σίγουροι για το τί γράφουμε και το τί λέμε, ειδικά όταν πρόκειται να θίξουμε την υπόληψη κάποιου, και όχι να βασιζόμαστε σε εικασίες και φήμες.Για την ιστορία το event που προαναφέρθηκε για την Νομαρχία Χανίων έγινε, και δεν ήταν τίποτα άλλο από μια διαφήμιση του Drive.
Παραταγμένα αυτοκίνητα και οι άνθρωποι του περιοδικού να κάνουν δημόσιες σχέσεις...
ΑΥΤΟ!Φιλικά, Αλέξης.
-
Να διευκρινίσω επίσης -επειδή σίγουρα θα πεταχτούν κάποιοι κακόβουλοι και κακεντρεχείς που υπάρχουν σε κάθε forum - ότι δεν έχω απολύτως καμμία σχέση με το Drive, ούτε δουλεύω εκεί, ούτε κάποιος συγγενής ή φίλος ούτε τίποτα.
Είμαι αναγνώστης ΚΑΙ των 4Τροχών ΚΑΙ του Drive και δε μου αρέσει να λέγονται τέτοια πράγματα προς οποιαδήποτε από τις 2 κατευθύνσεις.
Αυτά. -
Ηρέμησε Αλέξη.
Δέν νομίζω νά βρεθεί κανείς νά σέ κατηγορήσει.
Τό θέμα είναι (όπως είπες καί εσύ άλλωστε) μία παρεξήγηση. -
Ήρεμος είμαι.
Απλά το λέω γιατί είναι πολύ πιθανό να πουν κάποιοι ότι 'συγκαλύπτω το γεγονός', ότι 'είμαι ανηψιός του Κλεάνθη' ή δεν ξέρω τί άλλο...
Επίσης, εγώ είμαι η αιτία για αυτή τη φήμη, οπότε μάλλον εγώ έχω το χρέος να βάλω τα πράγματα στη θέση τους...
-
Ο χρήστης Alex_Design έγραψε:
EXEI ΓΙΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ!!!Μάλλον κάτι άλλο τεράστιο έχει γίνει...
Καταρχάς, εγώ είμαι αυτός ο 'κάποιος στο forum του περιοδικού'...
Και το περιοδικό ναι είναι το Drive.Σύ είπας ! Δεν με ενδιέφερε από την αρχή ποιό είναι το περιοδικό και γι αυτό δεν παρέθεσα λίνκ ή όνομα! Με ενδιέφερε το θέμα 'Παράνομοι Αγώνες' που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια την δική μου και των παιδιών μου!
Ναι, είναι γεγονός ότι άκουσα αυτή την ανακοίνωση από το τοπικό κανάλι Κύδων, αλλά από εκεί και πέρα δεν υπήρξε καμμία άλλη πληροφόρηση.
Και μπράβο σου που το δημοσιοποίησες ονομάζοντας και την πηγή.Η σιγή τους όμως δεν σε ψιλιάζει για οργάνωση τύπου Canonball??
Όταν έψαχνα να βρω πληροφορίες για το event για το ΑΝ όντως θα τρέχει όποιος θέλει ή για το αν είναι απλά μια δοκιμή του περιοδικού (όπως ακριβώς και οι 'Ε.Δ.' των 4Τ) δεν έβγαλα καμμία άκρη.
Την προηγούμενη βδομάδα λοιπόν κάποιοι γνωστοί μου πέτυυχαν στα Χανιά τους ανθρώπους του Drive και έμαθαν ότι το Canonball είχε ήδη γίνει, και φυσικά ήταν απλά ένα 'πολλαπλό συγκριτικό', όπως ακριβώς και το περσινό.
Καμμία σχέση με διοργάνωση παράνομων αγώνων κτλ. κτλ.Δηλαδή περίμενες να λέγανε 'Ναί κάνουμε παράνομο αγώνα!'
Castor, πιστεύω ότι ήταν τραγικό λάθος αυτό που έκανες:>'Δεδομένου ότι μέχρις στιγμής κανένας από την σύνταξη δεν το έχει διαψεύσει στο φόρουμ του περιοδικού θεωρώ ότι είναι ακριβές!'
Σοβαρά?
Δηλαδή αν κάποιος άσχετος μπει εδώ και γράψει ότι ΕΣΥ διοργανώνεις παράνομους αγώνες και εσύ ΔΕΝ το διαψέυσεις, σημαίνει αυτόματα ότι διοργανώνεις??
Δεν καταλαβαίνω τη λογική σου...Άμα στο ίδιο σου το σπίτι σε πούνε 'κλέφτη', 'παράνομο' , και οτιδήποτε άλλο , δύο λόγους έχεις να μην απαντήσεις;
Α. Έχεις 'λερωμένη' την φωλιά σου
Β. Σε εξυπηρετεί .Οι άνθρωποι του Drive προφανώς δεν το σχολίασαν καν στο forum τους ακριβώς για να μη δώσουν διάσταση στο θέμα και να μην γνωστοποιηθεί στον κόσμο. Ακριβώς το αντίθετο από αυτό που υποθέτεις δηλαδή!
Δηλαδή ήταν κόπος να γράψουνε , 'δεν γίνεται αγώνας τύπου Canonball'
Είπε λοιπόν το τάδε κανάλι μια ηλιθιότητα, την άκουσα εγώ και προσπάθησα να μάθω τί πραγματικά ισχύει, και εσύ βλέποντας την ερώτησή μου άνοιξες topic στο forum ανταγωνιστικού περιοδικού κατηγορώντας ουσιαστικά 'τους άλλους' για διοργάνωση Canonball χωρίς καν να ελέγξεις αν αυτό ισχύει...
Νομίζω ότι θα έπρεπε να είμαστε πιό προσεκτικοί και σίγουροι για το τί γράφουμε και το τί λέμε, ειδικά όταν πρόκειται να θίξουμε την υπόληψη κάποιου, και όχι να βασιζόμαστε σε εικασίες και φήμες.
Scripta manent λέγανε οι Λατίνοι! Τα γραπτά ντοκουμέντα δεν είναι ούτε εικασίες ούτε φήμες! Πρ'όλα αυτά ότι έγραψα ήταν για τους Παράνομους Αγώνες , δεν κατονόμασα κανέναν !!! Οι πηγές που χρησιμοποίησα -κατά την ομολογία σου - ήταν δικές σου! Ήμουν δε ιδιαίτερα προσεκτικός στην διατύπωση '...φέρεται να είναι οργανωτής...'!
Όταν υπάρχει τέτοια κατηγορία και δεν απαντιέται τότε ναι 'θεωρώ ότι είναι ακριβές'
Και αυτό για μένα είναι από τα πιό σημαντικά στοιχεία που έχουν καταγραφεί!
Για την ιστορία το event που προαναφέρθηκε για την Νομαρχία Χανίων έγινε, και δεν ήταν τίποτα άλλο από μια διαφήμιση του Drive.
Παραταγμένα αυτοκίνητα και οι άνθρωποι του περιοδικού να κάνουν δημόσιες σχέσεις...
ΑΥΤΟ!Δηλαδή πετάμε ένα 'Canonball' και όποιος 'τσιμπήσει' !
Πρέπει όμως όπως προανέφερες να είμαστε πολύ προσεκτικοί με το τι λέμε και πώς το λέμε , ειδικά οι δημοσιογράφοι , που εκτός από διαμορφωτές της κοινής γνώμης είναι και παιδαγωγοί σε θέματα νοοτροπίας!
Αυτός είναι λοιπόν ο λόγος που έγραψα σε αυτό το φόρουμ του οποίου είμαι μέλος από τότε που ξεκίνησε! Εδώ συζητάω και μοιράζομαι τους προβληματισμούς μου και όχι αλλού! Δεν έχουν να κάνουν σε τίποτε οι 4Τ σε σχέση με αυτό το πόστ, δεν εκφράζω και εγώ κανέναν άλλον παρά μόνον τον εαυτό μου!
-
Μία ακόμα παρεξήγηση βαίνει προς αίσιο (ελπίζω) τέλος!!
Πάντως ετσι όπως τελικά είναι τα πράγματα,δεν βρίσκω ούτε εγω τίποτα κακό στην συγκεκριμένη εκδήλωση!!
Δεν είναι παράνομος αγώνας,εκδήλωση ενός περιοδικού είναι!!!
Παράνομοι Αγώνες