-
Ο χρήστης Autodelta έγραψε:
APARADEKTO esoteriko...
krima kai prokeite gia 'special' autokinito me ekplhktikes dunatotitesγια το εσωτερικο του θα το παρεις???
παντως το ιμπρεζα που κυκλοφορει τωρα προσωπικα το γουσταρω το εσωτερικο........ μια χαρα πλαστικα εχει , μια χαρα εργονομια εχει και προπαντων??? ΔΕΝ ΤΡΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ......... -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
APARADEKTO esoteriko...
krima kai prokeite gia 'special' autokinito me ekplhktikes dunatotitesγια το εσωτερικο του θα το παρεις???
παντως το ιμπρεζα που κυκλοφορει τωρα προσωπικα το γουσταρω το εσωτερικο........ μια χαρα πλαστικα εχει , μια χαρα εργονομια εχει και προπαντων??? ΔΕΝ ΤΡΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ.........Δυστυχώς η ευτυχώς (!) δεν έχω την δυνατότητα να αγοράσω 2 αυτοκίνητα. Ένα μπορώ όμως και σίγουρα δεν θα ξοδέψω τα 45.000 euro μου για να πάρω αυτοκίνητο που έχει εσωτερικό από 'αγροτικό'. Μην βιαστείτε να με φάτε για το αγροτικό...! Mπείτε πρώτα μέσα σε ένα Ιμπρέζα και μετά σε ανταγωνιστικό μοντέλο (εκτος Εvo) και τότε να ελάτε να μου πείτε!
Όσο για το τρίξιμο που λες, καλύτερα να τρίζει το εσωτερικό ενός αυτοκινητου, παρα να είναι κάτι το οποιο σχεδιαστικά δεν με αγγίζει καθόλου. -
Ο χρήστης Autodelta έγραψε:
Δυστυχώς η ευτυχώς (!) δεν έχω την δυνατότητα να αγοράσω 2 αυτοκίνητα. Ένα μπορώ όμως και σίγουρα δεν θα ξοδέψω τα 45.000 euro μου για να πάρω αυτοκίνητο που έχει εσωτερικό από 'αγροτικό'. Μην βιαστείτε να με φάτε για το αγροτικό...! Mπείτε πρώτα μέσα σε ένα Ιμπρέζα και μετά σε ανταγωνιστικό μοντέλο (εκτος Εvo) και τότε να ελάτε να μου πείτε!
Όσο για το τρίξιμο που λες, καλύτερα να τρίζει το εσωτερικό ενός αυτοκινητου, παρα να είναι κάτι το οποιο σχεδιαστικά δεν με αγγίζει καθόλου.μα δεν υπάρχει ανταγωνιστικό μοντέλο εκτός του EVO!
σωστά, όπως έχει ξαναγραφτεί το ωραίο ταμπλό στρίβει καλύτερα
να δεις πως θα σε περνάνε τα 'αγροτικά' μετά
-
Τα EVO & Impreza,
ή τα παίρνεις για αυτό που είναι, ή όχι.
Έχουν το δικό τους χαρακτήρα, μηχανικά και σχεδιαστικά,
είτε είναι 'καγκουρέ' για κάποιους, είτε όχι.Το να θέλεις όμορφο ταμπλό,
αυτό που θα κάνεις είναι να το 'χαλάσεις',
να μεταλλάξεις τον χαρακτήρα του. -
Ο χρήστης technik έγραψε:
Τα EVO & Impreza,ή τα παίρνεις για αυτό που είναι, ή όχι.
να μεταλλάξεις τον χαρακτήρα του.έχεις μπει στο σωστό δρόμο
οι φτερούγες είναι γι' αυτούς που κοιτάζουν την ουσία και δεν τους απασχολούν ζητήματα όπως 'ποιότητα', εμφάνιση, 'μούρη' και 'όνομα'
take it or leave it
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Τα EVO & Impreza,
οι φτερούγες είναι γι' αυτούς που κοιτάζουν την ουσία και δεν τους απασχολούν ζητήματα όπως 'ποιότητα', εμφάνιση, 'μούρη' και 'όνομα'
take it or leave it
με συγκινειτε
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Τα EVO & Impreza,
Ανέκαθεν, απλά δεν έχω 'εκδηλωθεί'
-
http://response.jp/issue/2005/0621/arti ... /89309.jpg
http://response.jp/issue/2005/0621/arti ... /89305.jpg
http://www.carview.co.jp/road_impressio ... s/15_l.jpg -
πέστα βρε lkar...
-
Εντάξει ρε παιδιά συμφωνώ, αλλά έστω τον κώλο του δεν μπορούσαν να κάνουν καλύτερο? Αφού έτσι κι αλλιώς αυτόν βλέπουμε οι περισσότεροι!
-
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Εντάξει ρε παιδιά συμφωνώ, αλλά έστω τον κώλο του δεν μπορούσαν να κάνουν καλύτερο? Αφού έτσι κι αλλιώς αυτόν βλέπουμε οι περισσότεροι!όχι για πολύ κι αυτόν (όχι ούτε τη μούρη από τον καθρέπτη βλέπεις μετά )
-
έσπασα το κεφάλι μου να θυμιθώ απο που ο Ζαπατίνας εμπνεύστηκε και έφτιαξε έτσι την μούρη του νέου ιμπρέζα...
-
Μαλλον ο σχεδιαστης υποφερει απο εφιάλτες
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
έσπασα το κεφάλι μου να θυμιθώ απο που ο Ζαπατίνας εμπνεύστηκε και έφτιαξε έτσι την μούρη του νέου ιμπρέζα...Σωστός....ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ!!!!
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
http://response.jp/issue/2005/0621/article71771_1.images/89309.jpg
http://response.jp/issue/2005/0621/arti ... /89305.jpg
http://www.carview.co.jp/road_impressio ... s/15_l.jpgσαν μικρη την κοβω την ηλιοροφη αλλα μου κανει...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Δυστυχώς η ευτυχώς (!) δεν έχω την δυνατότητα να αγοράσω 2 αυτοκίνητα. Ένα μπορώ όμως και σίγουρα δεν θα ξοδέψω τα 45.000 euro μου για να πάρω αυτοκίνητο που έχει εσωτερικό από 'αγροτικό'. Μην βιαστείτε να με φάτε για το αγροτικό...! Mπείτε πρώτα μέσα σε ένα Ιμπρέζα και μετά σε ανταγωνιστικό μοντέλο (εκτος Εvo) και τότε να ελάτε να μου πείτε!
Όσο για το τρίξιμο που λες, καλύτερα να τρίζει το εσωτερικό ενός αυτοκινητου, παρα να είναι κάτι το οποιο σχεδιαστικά δεν με αγγίζει καθόλου.μα δεν υπάρχει ανταγωνιστικό μοντέλο εκτός του EVO!
σωστά, όπως έχει ξαναγραφτεί το ωραίο ταμπλό στρίβει καλύτερα
να δεις πως θα σε περνάνε τα 'αγροτικά' μετά
Καλα μιλαμε νομιζα οτι ολα τα ειχα ακουσει για το Impreza αλλα αγροτικο πρωτη φορα.
Την σιδερωστρα μου πηρε 6 μηνες αλλα τελικα την αλλαξα με την φτερουγα του WRX.
Συγνωμη γιατι πρεπει να φυγω τωρα και να παω να οδηγησω το αγροτικο μου και να πουλησω καμμια ντουζινα καρπουζια για να πληρωσω την βενζινα.
Νικος
-
O Solberg με το νέο Impreza (όχι το WRC)- πολλές φώτος
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
O Solberg με το νέο Impreza (όχι το WRC)- πολλές φώτοςκοίτα χαρά ο νορβηγός που οδηγεί το ιμπρέζα με μούρη από προηγούμενης γενιάς ibiza!
πάντως ένα ψιλοέβγα πρέπει να το έκανε, ή μου φάνηκε;
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
O Solberg με το νέο Impreza (όχι το WRC)- πολλές φώτος
κοίτα χαρά ο νορβηγός που οδηγεί το ιμπρέζα με μούρη από προηγούμενης γενιάς ibiza!
πάντως ένα ψιλοέβγα πρέπει να το έκανε, ή μου φάνηκε;
Ψοφάει για δημοσιότητα, αφού το ξέρεις
-
Να το και με πολεμική περιβολή....
Νεο Impreza