-
Μην ξεχνάμε τις επιθέσεις στους συρμούς ΗΣΑΠ (Ειρήνη; Μαρούσι;) και στα αμαξοστάσια του ΟΑΣΑ, στον Αγ. Δημήτριο πρέπει να έγινε η τελευταία, που καίνε τα λεωφορεία γιατί λέει είναι ο ορισμός του καπιταλισμού, για να πηγαίνουν λέει οι σκλάβοι στις δουλειές τους και δε ξέρω τι άλλο.
Ζημιές; Έναμιση εκατομμύριο ευρώ είχα ακούσει για τον συρμό.Δεν χωράνε αρκετά emoticons.
-
Τον σταθμό του ΗΣΑΠ στην Κηφισιά που τον έκαψαν και αν θυμάμαι καλά ήταν το τελευταίο δρομολόγιο αργά το βράδυ....
Ήταν δυο-τρεις ομάδες μασκαράδων (φορούσαν μάσκες) που βγήκαν από το κάθε βαγόνι στο τελευταίο βραδινό δρομολόγιο και αφού τα είχαν περιλούσει μέσα με εύφλεκτο υλικό, έκαψαν στη συνέχεια και το σταθμό,
εκμεταλλευόμενοι την ώρα και τον αιφνιδιασμό.
Ποιος θα αντιδρούσε, ο σταθμάρχης και οι δυο τρεις υπάλληλοι που ετοιμάζονταν να κλείσουν το σταθμό
ή η αστυνομία που μέχρι να φτάσει οι άλλοι είχαν γίνει καπνός;
Πέντε λεπτά της ώρας χρειάζονται...Και αν από τη μία ένας σταθμός του ΗΣΑΠ είναι εκ φύσεως ξέφραγο αμπέλι
(δύο αποβάθρες και εκδοτήρια εισιτηρίων είναι όλο κι όλο)
τόσο που να μπορεί κάποιος να τον καίει όπου κι αν βρίσκεται στην πόλη,
από την άλλη ένας σταθμός του μετρό είναι μια ολοκληρωμένη εγκατάσταση με συστήματα ασφάλειας-πυρόσβεσης κλπ.
Χρειάζεται οργανωμένη προσπάθεια για να γίνει κάποιο χτύπημα σε σταθμό του μετρό αλλά κι εκεί μπορεί να γίνει ζημιά όταν οι συνθήκες το επιτρέπουν .
Και αν λοιπόν ο σταθμός είναι ακριβώς μπροστά από την Πανεπιστημιούπολη, το άσυλο θα λειτουργήσει ως καταφύγιο για τους 'αντάρτες'.
Αν πάλι ο σταθμός είναι μέσα στην Πανεπιστημιούπολη, ούτε διμοιρία να φυλάει τις εγκαταστάσεις δε θα υπάρχει.
Ακόμα και η Πυροσβεστική για να μπει, θα χρειάζεται άδεια!...Και άμα γίνει κάποιο χτύπημα στο σταθμό του μετρό,
το κόστος φυσικά θα είναι πολλαπλάσιο σε σχέση με ένα σταθμό του ηλεκτρικού.
Πώς λοιπόν να μην το υπολογίσουν στη χάραξη των επεκτάσεων, όταν το 'φαινόμενο' δεν αντιμετωπίζεται;
Εκτός κι αν δεχτούν να βάλουν δυο διμοιρίες ΜΑΤ να φυλάνε το σταθμό μετρό έξω απ 'την Πανεπιστημιούπολη
επί μονίμου βάσεως,
αλλά πάλι ποιος είπε ότι δε θα στοχοποιηθούν και τα ΜΑΤ μπροστά στο σταθμό;...
Παρ' τ' αυγό και κούρευτο η υπόθεση! -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Μην ξεχνάμε τις επιθέσεις στους συρμούς ΗΣΑΠ (Ειρήνη; Μαρούσι;) και στα αμαξοστάσια του ΟΑΣΑ, στον Αγ. Δημήτριο πρέπει να έγινε η τελευταία, που καίνε τα λεωφορεία γιατί λέει είναι ο ορισμός του καπιταλισμού, για να πηγαίνουν λέει οι σκλάβοι στις δουλειές τους και δε ξέρω τι άλλο.
Ζημιές; Έναμιση εκατομμύριο ευρώ είχα ακούσει για τον συρμό.Δεν χωράνε αρκετά emoticons.
Τους αληταραδες που ειχαν καψει 3 αστικα λεωφορεια DAF- DEN OUDSTEN! Και ξαναπηγαν στο Α/Σ Μπραχαμιου αλλα προλαβαν και τους εδιωξαν. Στην πρωτη επιθεση ηταν μονος του ο φυλακας στη πυλη οποτε, τι θα εκανε θα εσωζε τα λεωφορεια και το Αμαξοστασιο ή τη ζωη του?
-
provocatoras, Thomas_C200K
Το ίδιο πράγμα λέμε.
Αν δεν σταματήσουν αυτές οι επιδρομές των βαρβάρων/απλύτων/καθυστερημένων, πιστεύω οτι δε πρόκειται να δούμε μετρό στη Πανεπιστημιούπολη.
Προφανώς και δεν περιμένω από κανέναν να είναι σε ετοιμότητα για κάποιο τέτοιο γεγονός (χτυπήματα σε αμαξοστάσια/ΗΣΑΠ), εκτός ίσως από την αστυνομία.
Αν είναι να είμαστε στη τσίτα συνεχώς για τέτοιες καταστάσεις, να το κλείσουμε το μαγαζί.
Να καταφέρουν να τους πιάσουν είναι δύσκολο, το θέμα είναι να μην εξαπλωθούν περαιτέρω απόψεις σαν αυτές που κουβαλάνε αυτοί οι ηλίθιοι.Για σκεφτείτε να μπουκάρουν μέσα οι βλαμμένοι και να κάψουν έναν συρμό του μετρό, μέσα στο σταθμό. Τι θα σημαίνει για τη στατικότητα του σταθμού, πόσο θα κοστίσει μία ανακατασκευή, τυχόν ζημιές σε άλλα κτήρια από πάνω..
EDIT:
Φυσικά, αν γίνει κάτι τέτοιο δίπλα από τη Πανεπιστημιούπολη θα πέσει το ξύλο της αρκούδας μετά, όχι από την αστυνομία αλλά από τους φοιτητές. -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
provocatoras, Thomas_C200K
Το ίδιο πράγμα λέμε.
Αν δεν σταματήσουν αυτές οι επιδρομές των βαρβάρων/απλύτων/καθυστερημένων, πιστεύω οτι δε πρόκειται να δούμε μετρό στη Πανεπιστημιούπολη.
Προφανώς και δεν περιμένω από κανέναν να είναι σε ετοιμότητα για κάποιο τέτοιο γεγονός (χτυπήματα σε αμαξοστάσια/ΗΣΑΠ), εκτός ίσως από την αστυνομία.
Αν είναι να είμαστε στη τσίτα συνεχώς για τέτοιες καταστάσεις, να το κλείσουμε το μαγαζί.
Να καταφέρουν να τους πιάσουν είναι δύσκολο, το θέμα είναι να μην εξαπλωθούν περαιτέρω απόψεις σαν αυτές που κουβαλάνε αυτοί οι ηλίθιοι.Για σκεφτείτε να μπουκάρουν μέσα οι βλαμμένοι και να κάψουν έναν συρμό του μετρό, μέσα στο σταθμό. Τι θα σημαίνει για τη στατικότητα του σταθμού, πόσο θα κοστίσει μία ανακατασκευή, τυχόν ζημιές σε άλλα κτήρια από πάνω..
Εγω εκανα την αναφορα για τον εμπρησμο των λεωφορειων μεσα στο αμαξοστασιο. Παντως εξυπηρετουνται οι φοιτητες απο τα λεωφορεια που τους συνδεουν με τους κοντινους σταθμους μετρο,, Κατεχακη και Ευαγγελισμο. Μια χαρα ειναι και ετσι!!!
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Παντως εξυπηρετουνται οι φοιτητες απο τα λεωφορεια που τους συνδεουν με τους κοντινους σταθμους μετρο,, Κατεχακη και Ευαγγελισμο. Μια χαρα ειναι και ετσι!!!Μάλλον δεν τα ξέρεις πολύ καλά. Μιλάμε για δυο χώρους στους οποίους καθημερινά βρίσκονται πάνω από 50.000 άνθρωποι. Τα λεωφορεία που συνδέουν τους πλησιέστερους σταθμούς μετρό έχουν συχνότητα όχι μικρότερη των 20 λεπτών (ειδικά τα 250, 251 που συνδέουν απευθείας τους σταθμούς με Πανεπιστημιούπολη και Πολυτεχνειούπολη) και συνηθέστατα εγκλωβίζονται στην κίνηση, ιδίως στην περιοχή Χίλτον-Κάραβελ, με αποτέλεσμα να χρειάζεται κανείς πάνω από μισή ώρα για να μπορέσει να πάει στον προορισμό του. Ας μην ξεχνάμε μάλιστα τη χωροταξική διάταξη μέσα σε Πανεπιστημιούπολη και Πολυτεχνειούπολη, όπου χρειαζεται (ειδικά στην πρώτη που είναι και 'μακρυνάρι) να διανυθούν πολύ μεγάλες αποστάσεις. (Ενδεικτικά, η πύλη της Πανεπιστημιούπολης, απέχει πάνω από 3 km από τα κτήρια της Σχολής Θετικών Επιστημών.)
Και, για το κατά πόσον εξυπηρετείται ο κόσμος από τα υφιστάμενα ΜΜΜ σε Πανεπιστημιούπολη και Πολυτεχνειούπολη, αρκεί κάποιος να δεί τoυς χώρους σταθμευσης εκεί κάθε πρωί -και καλά, πολλοί γουστάρουν να πηγαίνουν με τη ρόδα τους στη Σχολή. Αλλά είναι άλλοι τόσοι που με την καμμία δε θέλουν να τρώνε καθημερινα στη μάπα την κίνηση για να φτάσουν στον προορισμό τους: μεταξύ αυτών και εγώ. Μου χρειάζοντα 30-40' για να φτάσω από το σπίτι μου στο σταθμό του Ευαγγελισμού... μετά, προσεύχεσαι να χωρέσεις στο επόμενο 'shuttle bus' που θα περάσει, να μην κολλήσει στην κίνηση της Ευφρονίου, να μην έχει λαϊκή, κ.ο.κ. Αποτέλεσμα? βάλε άλλα 40' και είσαι μέσα. Σύνολο κοντά στη μιάμιση ώρα, όταν με το τουτού, πηγμένος στην 'Κατεχάκη', θέλω 30-35΄. -
Δεν βρηκα αλλο θεμα πιο ταιριαστο για να το βαλλω.. αν υπαρχει ας το μεταθεσουν οι mod..
Μια προταση για αστικη μετακινηση με Λεωφορειο 1400 ατομων!!! πανω απο τα Ι.Χ.... στην Κινα... δειτε το βιντεακι... για να καταλαβετε τι μας περιμενει.... αν και δεν ειμαστε 1.3 δις πληθυσμος...
http://www.youtube.com/watch?v=Hv8_W2PA ... re=related
-
-
Aλήθεια, πότε θα τα καταργήσουν τα τρόλλευ???
-
Ο χρήστης prisma έγραψε:
Aλήθεια, πότε θα τα καταργήσουν τα τρόλλευ???Δεν καταργουνται
-
Aλήθεια, πότε θα τα καταργήσουν τα τρόλλευ???
Δεν καταργουνται
Aυτό φοβόμουν!
-
λεωφορεια με κερατα
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
λεωφορεια με κεραταΤα οδηγουν κεραταδες
-
-
Βασικα τα τρολλευ προς το παρον δεν γινεται ν αξυλωθουν μιας και ο στολος τους ειναι καινουργιος. Τα ετη κατασκευης εχουν ως εξης: 2000-2001 και 2004. Καλοσυντηρημενα ειναι λογω του μικρου τους αριθμου (οχι σαν την ΕΘΕΛ, που οι ΧΑΡΟΙ κυκλοφορουν εξω.... ) οποτε ειναι μια χαρα
-
πιτσιρικος πηγαμε στην αθηνα με τη μανα μου...
παμε τωρα να παρουμε το λεωφορειο μου λεει...
εγω βλεπωντας απο μακρια ενα τρολει λεω: ''μαμα μαμα,κοιτα, ενα λεωφορειο με κερατα'' -
Ο χρήστης umaga έγραψε:
πιτσιρικος πηγαμε στην αθηνα με τη μανα μου...
παμε τωρα να παρουμε το λεωφορειο μου λεει...
εγω βλεπωντας απο μακρια ενα τρολει λεω: ''μαμα μαμα,κοιτα, ενα λεωφορειο με κερατα'' -
δεν ειχα ξανα δει τρολει
-
Βασικα τα τρολλευ προς το παρον δεν γινεται ν αξυλωθουν μιας και ο στολος τους ειναι καινουργιος. Τα ετη κατασκευης εχουν ως εξης: 2000-2001 και 2004. Καλοσυντηρημενα ειναι λογω του μικρου τους αριθμου (οχι σαν την ΕΘΕΛ, που οι ΧΑΡΟΙ κυκλοφορουν εξω.... ) οποτε ειναι μια χαραTo πρόβλημα είναι ότι είναι αργά και δυσκίνητα χωρίς να χωράνε περισσότερους επιβάτες. Πρακτικά δηλ. δεν έχουν κανένα πλεονέκτημα έναντι των λεωφορείων εκτός ίσως του περιβαλλοντικού (αν και οι τόνοι μπαταρίες που κουβαλάνε κάνουν και αυτό το ζήτημα αμφιλεγόμενο).
-
Ο χρήστης prisma έγραψε:
Aλήθεια, πότε θα τα καταργήσουν τα τρόλλευ???Γιατί να τα καταργήσουν? Ένα λεωφορείο είναι, ίσως λίγο πιο ακριβό, αλλά με 0 ρύπους στην πόλη. Σε σχέση με το επίσης μηδενικών ρύπων τράμ, είναι όμως πιο φτηνό και μπορεί να ανεβαίνει μεγαλύτερες κλίσεις. Οπότε πέρα από την αισθητική υποβάθμιση που προκαλεί το δίκτυο καλωδίων του και το πιθανόν μεγαλύτερο ενεργειακό αποτύπωμα μέσω της χρήσης ηλεκτρικού ρεύματος από λιγνίτη, δεν βρίσκω κάποιο σοβαρό αντεπιχείρημα, μπροστά στο να μπορείς να αναπνέεις λίγο καλύτερα στην πόλη...
Αστικές συγκοινωνίες και Επεκταση Μετρό