-
γνωριζει κανεις κατα ποσο ειναι αξιοπιστο ενα cherokee 2,5 μον97-99 με πανω απο 60.000χλμ
τα αυτοκινητα αυτα κυμαινονται απο12.000 εως 16000 τιμη που θεωρω best value for money και με ενδιαφερει αλλα δεν ειμαι σιγουρος ως προς την αξιοπιστια τους γιατι ειναι τουλαχιστον 5ετιας με οτι αυτο συνεπαγεται(για την Ελλαδα βεβαια 'εχω τζιπ εγω δε μασαω')
Εχει καποιος ιδιαν πειρα?
Εχει καποιος ακουσει? -
γνωριζει κανεις κατα ποσο ειναι αξιοπιστο ενα cherokee 2,5 μον97-99 με πανω απο 60.000χλμ
τα αυτοκινητα αυτα κυμαινονται απο12.000 εως 16000 τιμη που θεωρω best value for money και με ενδιαφερει αλλα δεν ειμαι σιγουρος ως προς την αξιοπιστια τους γιατι ειναι τουλαχιστον 5ετιας με οτι αυτο συνεπαγεται(για την Ελλαδα βεβαια 'εχω τζιπ εγω δε μασαω')
Εχει καποιος ακουσει? -
Εχει καποιος ακουσει? -
Ενα τοσο μεγαλο και ακριβο αμαξι δεν νομιζω οτι μπορει να το αγορασει ο οποιοσδηποτε χωρις τον παραμικρο ελεγχο. Παρτο και πηγαινε το σε κανενα 'δικο' σου συνεργειο η ακομα καλυτερα στην αντιπροσωπια για να σου πουν την αποψη τους.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ενα τοσο μεγαλο και ακριβο αμαξι .....Δεν είναι μεγάλο ούτε σε εξωτερικές διαστάσεις ούτε σε εσωτερικές που μάλλον μπορώ να τις πω απογοητευτικές.
Οδήγησα πριν λίγα χρόνια ένα αρκετά καινούργιο 4λιτρο αυτόματο σε άσφαλτο και απλό χωματόδρομο και απογοητεύτηκα. Για εκτός δρόμου χρήση μάλλον είναι πολύ καλό πάντως. Καμία αίσθηση στο τιμόνι, κακές αναπηδήσεις που περιορίζουν την πρόσφυση και περιορισμένη άνεση, μέτριοι χώροι, αμερικάνικη αισθητική εσωτερικού με εργονομία για κλάματα και μέτριο αυτόματο κιβώτιο με απότομες αλλαγές και που σκοτώνει τις επιδόσεις. Ίσως να φταίει που είχα πρόσφατα οδηγήσει το προηγούμενο Land Cruiser που ήταν κλάσεις ανώτερο σε όλα εκτός από ετικέτα στο καπώ.
Περί αξιοπιστίας.....είναι αμερικάνικο, δεν είναι γιαπωνέζικο..... -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Ενα τοσο μεγαλο και ακριβο αμαξι .....
Δεν είναι μεγάλο ούτε σε εξωτερικές διαστάσεις ούτε σε εσωτερικές που μάλλον μπορώ να τις πω απογοητευτικές.
Οδήγησα πριν λίγα χρόνια ένα αρκετά καινούργιο 4λιτρο αυτόματο σε άσφαλτο και απλό χωματόδρομο και απογοητεύτηκα. Για εκτός δρόμου χρήση μάλλον είναι πολύ καλό πάντως. Καμία αίσθηση στο τιμόνι, κακές αναπηδήσεις που περιορίζουν την πρόσφυση και περιορισμένη άνεση, μέτριοι χώροι, αμερικάνικη αισθητική εσωτερικού με εργονομία για κλάματα και μέτριο αυτόματο κιβώτιο με απότομες αλλαγές και που σκοτώνει τις επιδόσεις. Ίσως να φταίει που είχα πρόσφατα οδηγήσει το προηγούμενο Land Cruiser που ήταν κλάσεις ανώτερο σε όλα εκτός από ετικέτα στο καπώ.
Περί αξιοπιστίας.....είναι αμερικάνικο, δεν είναι γιαπωνέζικο.....Μαλλον δεν εξηγησα τι εννοουσα. Μεγαλο σε σχεση με την πλειοψηφια τον μικρων/μικρομεσαιων αυτοκινητων που κυκλοφορουν στους δρομους μας.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Περί αξιοπιστίας.....είναι αμερικάνικο, δεν είναι γιαπωνέζικο.....
Δηλαδη?
-
Ο χρήστης KingManos έγραψε:
Εχει καποιος ακουσει?Τα Jeep γενικά δεν φημίζονται για την αξιοπιστία τους, τουλάχιστον εδώ USA
http://autos.msn.com/research/vip/revie ... =VIP&tab=4
άλλά ένα αυτοκίνητο που δεν φημίζεται για την αξιοπιστία δεν σημαίνει κατα κανόνα θα βγάλει προβλήματα, ή το ανάποδο.
Για την οδική του συμπεριφορά σίγουρα πρέπει να το οδηγήσεις και να βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Προσωπικά το θεωρώ ένα καταπληκτικό αυτοκίνητο για αυτό που έχει κατασκευαστεί , δηλαδή να πηγαίνει και στο βουνό, άν όμως θα προορίζεται για μεγάλες διαδρομές περισσότερεο, προσωπικά δεν μου αρέσει το πώς συμπεριφέρεται. Το τιμώνι όπως αναφέρθηκε δεν είναι ιδιαίτερα καλό και γενικά κάποιες λεπτομέρειες που εμένα ΑΝ είχα σκοπό κατα βάση να το οδηγώ σε δρόμους, μάλλον θα με απέτρεπαν να το αγοράσω.
Με εκτίμηση,
ΔημήτρηςΤο θέμα μεταφέρεται στα 'Εκτός δρόμου' όπου υπάρχουν περισσότεροι γνώστες του συγκεκριμένου ζητήματος
(Moderator) -
Το Cherokee είναι ένα ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ εκτός δρόμου αυτοκίνητο, με ξεχωριστό σασί και δύο άκαμπτους άξονες. Όλα αυτά εξασφαλίζουν εκπληκτική αντοχή εκτός δρόμου, αλλά και περιέργη συμπεριφορά στην άσφαλτο.
Με δεδομένο ότι τα περισσότερα Cherokee και δε τα 2.5λιτρα, έχουν χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά στην άσφαλτο, ψάξε να δεις σημαδια σκληρής χρήσης στο χώμα. Αν δεν υπάρχουν, το αυτοκίνητο σπάνια θα έχει προβλήματα, μια και ένα τόσο σκληροτράχηλο αυτοκίνητο δύσκολα θα πάθει κάτι στην άσφαλτο.
-
Ο χρήστης Giannis Athanasiou έγραψε:
Το Cherokee είναι ένα ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ εκτός δρόμου αυτοκίνητο, με ξεχωριστό σασί και δύο άκαμπτους άξονες. Όλα αυτά εξασφαλίζουν εκπληκτική αντοχή εκτός δρόμου, αλλά και περιέργη συμπεριφορά στην άσφαλτο.Με δεδομένο ότι τα περισσότερα Cherokee και δε τα 2.5λιτρα, έχουν χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά στην άσφαλτο, ψάξε να δεις σημαδια σκληρής χρήσης στο χώμα. Αν δεν υπάρχουν, το αυτοκίνητο σπάνια θα έχει προβλήματα, μια και ένα τόσο σκληροτράχηλο αυτοκίνητο δύσκολα θα πάθει κάτι στην άσφαλτο.
μηχανικα Γιαννη εχεις γνωση? δεδομενου οτι τα χιλιομετρα θα ειναι πανω απο 60-70.000
-
πηγαινε στο jeepforum.com γραψου στο site και θα βρεις πολλες πληροφοριες σχετικα με προβληματα αλλα και προτερηματα
μεταχειρισμενο jeep