-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
700 ευρώ ο ιμαντας χρονισμου και 300 σερβις με τα αναλώσιμα μαζί (εννοείται μετά απο έκπτωση 10%) = 1000 ευρώ ... περαστικά μου. Όταν οι αντίστοιχες εργασίες σε Passat κόστισαν περίπου 500 ευρώ επίσης σε εξουσιοδοτημένο.Αν το Passat είναι και 1.8Τ, φίλε μου πρέπει να ανταλλάξουμε πληροφορίες για συνεργεία! Ακριβώς τα αντίθετα παράπονα έχω εγώ!
700 ευρώ ο ιμάντας χρονισμού;;;!!! Πού 'σαι thvarveriiiii!!!
-
Ποσο χαιρομαι που δεν το εχω παει ποτε σε επισημο συνεργειο Ρενω!!
-
Ο χρήστης Mark έγραψε:
Εμενα μου ΧΑΡΙΖΕ δισκοφρενα-16αρες(700 ευρω εκπτωση) προκειμενου να αγορασω αυτο της εκθεσης και με αδεια 2008...
Τελικα προτιμησα το ολοκαινουριο.Κι εγώ μάλλον το ίδιο θα έκανα. Εκτός αν αυτό της έκθεσης είχε ηλιοροφή... Αυτό που κάναμε test drive είχε και ήταν όλα τα λεφτά.. Αλλά +940 ευρώ και 3,5 μήνες παράδοση. Ειδικά το 2ο ήταν εντελώς αποτρεπτικό...
Κάτι άλλο, εκεί που έκανα test drive, μου είπε ο πωλητής πως αυτά με τις 16άρες ζάντες έχουν και πιο φουσκωμένα εμπρός φτερά. Ισχύει κάτι τέτοιο άραγε; Δεν έχω τύχει να δω από κοντά κανένα με 15άρες για να συγκρίνω...Kαι εγω τη γουσταρα τη πανοραμικη αλλα με προγγυξε ο πωλητης λεγοντας μου οτι θα εχω αεροδυναμικους, θορυβους,προβληματα στεγανοτητας,τριγμους,εξτρα λεφτα στην ασφαλεια για θραυση κρυσταλων κλπ,και επειδη εχω ηδη ενα καμπριο ειπα δε βαριεσαι...
Για τα φτερα δε γνωριζω κατι,αλλαδε μου φαινεται λογικο να εχει αλλα φτερα με 16αρες... -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ποσο χαιρομαι που δεν το εχω παει ποτε σε επισημο συνεργειο Ρενω!!Πόσο χαίρομαι που δεν έχω ρενώ και ούτε πρόκειται να αποκτήσω ποτέ!
-
funkyreverend Το 1600 είναι, μοντέλο του 99', που για να αλλάξεις ιμάντα πρέπει να ξυλωθεί όλο το μπροστά μέρος του αυτοκινήτου ...
Alexis 5 δεν άφησες τον εαυτό σου να σε πιάσουν κορόιδο και φυσικά πολύ καλά έκανες ... σε αντίθεση με εμένα που την έπαθα λίγες μεν φορές αλλά την έπαθα. Ευτυχώς νωρίς την έπαθα και έμαθα ... και έφυγα.
Δεν πειράζει όμως, με ικανοποιεί ότι βλέπω να κλείνουν υποκαταστήματα και η παλιά ουρά που υπήρχε, τώρα να βλέπεις άδειες αίθουσες ... Κάποτε και για λάδια χρειαζόταν ραντεβού και 'τώρα' ότι ώρα πας σε εξυπηρετούν αμέσως ... Σίγουρα πολλοί την έπαθαν και λάκισαν με ελαφρά πηδηματάκια ... -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ποσο χαιρομαι που δεν το εχω παει ποτε σε επισημο συνεργειο Ρενω!!χαλας τη πιατσα και συ...
-
funkyreverend Το 1600 είναι, μοντέλο του 99', που για να αλλάξεις ιμάντα πρέπει να ξυλωθεί όλο το μπροστά μέρος του αυτοκινήτου ...
Μου μυρίζεται γνωστή μούφα επίσημης Renault...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Μου μυρίζεται γνωστή μούφα επίσημης Renault...
Μάλλον παρεξήγησες ... λάθος μου. Εξηγώ στον funkyreverend ότι αναφέρομαι στο Passat 1,6 του 99' και όχι το 1.8Τ.
-
Όπως και να χει μούφα μου κάνει. Αυτά τα 'πρέπει να ξηλωθεί' είναι πρελούδιο μέγιστης κλεψιάς από πολλές επίσημες αντιπροσωπείες.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Ποσο χαιρομαι που δεν το εχω παει ποτε σε επισημο συνεργειο Ρενω!!
χαλας τη πιατσα και συ...
-
Μια και ξεπέρασα τα 1000χλμ εχθές και τελείωσε το 'ροντάρισμα', είπα να το ανοίξω λίγο το αμαξάκι να δούμε πως πάει. Μέχρι τώρα το δούλευα μέχρι τις 4-4,5κ στροφές στα πρώτα 500χλμ, και μετά στιγμιαία είχε ανεβάσει σε ελάχιστες περιπτώσεις μέχρι 5-5,5 αλλά σπάνια. Μέχρι τώρα λοιπόν μου έδινε την εντύπωση πως πάει άνετα, αλλά όχι κάτι φοβερό. Όταν όμως μπορείς να εκμεταλευτείς άφοβα όλο το φάσμα των στροφών, τότε αλλάζει το πράγμα... Το αμαξάκι πάει αρκετά καλά. Συνολικά θα έλεγα πως το μοτέρ είναι τόσο γραμμικό που δεν δείχνει σε καμιά περίπτωση πως είναι υπερτροφοδοτούμενο. Απλά μοιάζει σαν ένα 1.6 που είναι ίσως λίγο πιο 'γεμάτο' στις μεσαίες στροφές. Εντελώς για πλάκα, εχθές το βράδυ άνοιξα με ένα φίλο μου που έχει το τελευταίο ΤΤ, το οποίο έχει ακριβώς τη διπλάσια ιπποδύναμη... Την πρώτη φορά με σχετικά άσχημη εκκίνηση δική του και άσχημη αλλαγή σε 2α μέχρι τη 2α ήμασταν μαζί , ενώ τη 2η φορά είπαμε να ξεκινήσει αυτός με 2α και εγώ με 1η , αλλά ο χαζούλης ξεκίνησε από το ρελαντί, και έτσι του έφυγα αρκετά στην αρχή, αλλά στα μέσα της 2ας προς 3η με πέρασε σα σταματημένο... Γενικά πάντως το μικρούλι μου, ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως είναι 1149 κυβικά, πάει αρκετά ικανοποιητικά!
-
Όταν μπορέσεις, πες μου και καταναλώσεις που έχεις από τον κύκλο οδήγησής σου.
-
Κοίτα, δεν έχω προσπαθήσει να οδηγήσω οικονομικά. Γενικά όταν δεν το πήγαινα πολύ πάνω από 4000 ήταν γύρω στα 10 και κάτι. Με 'σκίσιμο' πάει κοντά στα 11-11,5, και στον ανοιχτό δρόμο πηγαίνοντας ήρεμα αλλά με βάρος 500 κιλά περίπου είχαμε φτάσει στο 9,5. Αλλά ακόμα δεν έχει στρώσει(εννοώ έχει λίγα χλμ ακόμα, και ο κινητήρας δεν έχει φτάσει στο μέγιστο της απόδοσής του), ενώ ξαναλέω, δεν έχω κάνει καμια προσπάθεια να οδηγήσω δίνοντας βάρος στην κατανάλωση. Φυσικά όταν το 'έστρωνα' πολλές φορές μη θέλοντας να κατεβάσω ταχύτητα το αμαξάκι πήγαινε με μεγάλη σχέση και χαμηλές στροφές και αυτό δεν είναι και ότι πιο οικονομικό.
-
Όταν μαζέψει χιλιόμετρα και αποκτήσεις έναν σταθερό τρόπο οδήγησης, τότε θέλω να μου πεις. Με 1000km και στρωσίματα κλπ. δεν είναι αξιόπιστη η μέτρηση.
-
Θα πεσουν παρα πολυ τα νουμερα αυτα που βλεπεις......
Απλα θελει πολλα χλμ για να στρωσει το μοτερ.
-
Ναι, το ξέρω. Πάντως αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το πόσο ακριβείς είναι οι μετρήσεις του trip computer. Ειδικά εκεί που λέει πόσα λίτρα έχει κάψει. Κάποια στιγμή από γεμάτο(55lt) μου έγραφε ότι έχει κάψει 39,5 λίτρα(άρα θα είχε μέσα 15), και πάω και το γεμίζω και πήρε ακριβώς 40 και κάτι ελάχιστα....
-
να μας πεις σε ποιο βενζιναδικο πηγες!
μαλλον δεν ειχε πειραγμενη αντλια! -
A, είμαι τυχερός σε αυτό το θέμα, καθώς είναι σχεδόν δίπλα στο σπίτι μου, και είναι καλός. Τον ξέρουμε χρόνια, και δε νοθεύει, ούτε παίζει με τα λίτρα.
-
Ακριβεια στα trip εχουν ολα τα ρενο.... το δικο μου που ειναι 19αρι του 95 με trip δεν μου εχει χασει ποτε... και οταν μια δυο φορες το τσεκαρισα και μου εδιξε λιγοτερο απο αυτο που ειχα βαλει τοτε το λαθος δεν ηταν του trip αλλα του βενζινα!!!
Το κορυφαιο ειναι οταν παω να το γεμισω και τους δινω ακριβως τα χρηματα που θα παρει χωρις να εχει τελειωσει το γεμισμα... την πεμπτη εκανα χαζο ενα ν βενζινα οταν που λεω γεμισε το και ταυτοχρονα του εδωσα και 52
-
Κι εγώ το ίδιο έκανα την τελευταία φορά που γέμισα. Του λέω λογικά θα πάρει 40 ευρώ, το έχω υπολογίσει. Να ξέρεις όμως, είναι πιο ακριβή τώρα, πάνω από 1 ευρώ, μου απαντάει. Το ξέρω λέω. Και τελικά γέμισε ακριβώς με 40 ευρώ...
Renault Clio 2005