-
...Εσύ πρέπει να με έχεις ακούσει να το λέω αυτό...δεν εξηγείται αλλιώς!
-
-
4 μέτρα για ένα αυτοκίνητο πόλης είναι πάρα πολλά...
Το Xsara που έχω είναι 4.188m... -
To clio μάλλον μου αρέσει περισσότερο από το 206
-
Και το Clio και το 207 μου αρέσουν εξίσου...Πόσο χαίρομαι!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Και το Clio και το 207 μου αρέσουν εξίσου...Πόσο χαίρομαι!Moιάζουν υπερβολικά...
-
Μοιάζουν, αλλά έχουμε μόνο το προφίλ τους...Κάτσε να τα δούμε και ανφάς!
Διαφορές...
Καθρέφτες
Κλίση πίσω παρμπρίζ (207 όχι τόσο κάθετο)
Πίσω πόρτες (το 207 συνεχίζει το σχέδιο του 206, το Κλιώ ακολουθεί το Μόντους)
Φώτα μπροστά (207 σαφώς μεγαλύτερα, σκαρφαλωμένα πάνω στο καπώ)Αν δούμε μάσκα και πίσω μέρος, κάτι συζητάμε...Αλλά στα σχέδια και ίδια να είναι, στην πραγματικότητα πάντα αλλάζει το πράγμα! Σκεφτείτε πόσες φορές έχετε απογοητευτεί από ένα σχέδιο μόλις το είδατε, ενώ μετά...η ιδέα ωρίμασε! Σκεφτείτε πόσες φορές περιμένατε ανυπόμονα για ένα νέο μοντέλο, που όμως όταν εμφανίστηκε στους δρόμους, δεν γυρίζατε να το κοιτάξετε...
Y.Γ. Technik, μήπως εννοείς ομοιότητα αυτό το τσάκισμα που έχουν και τα δυο μπροστά από τις εμπρός χειρολαβές; Κάτι άκουσα ότι δεν θα μπει στις εκδόσεις παραγωγής!
-
Το Clio μοιαζει πολυ με το Modus (δεν ξερω αν ειναι καλο αυτο ). Αυτος που ειπε για 4 μετρα δεν εχει καθολου αδικο... Τα μικρα μας τελειωσανε;
-
Μήπως προετοιμάζεται ανταγωνιστής των τρίδυμων της Toyota-PSA; Γύρω στα 3,5 μέτρα; Γιατί δεν πιστεύω ότι η Ρενώ θα αφήσει τους υπόλοιπους να αλωνίζουν...
Όντως, 4 μέτρα για σουπερμίνι, είναι πολλά. Άσχετα αν χθες καθόμουν και χάζευα ένα Picanto, ένα C2 και ένα Clio και μου φαίνονταν όλα το ίδιο, παρά το γεγονός ότι έχουν μπόλικα εκατοστά διαφορά.
-
Να ξέρετε όλοι ότι στην RENAULT δεν θελουν να χάσουν ποτέ την 'αρχηγία' στην κατηγορία Β , δηλαδή στην κατηγορία των CLIO, αρχηγία που κατέχουν από την εποχή του RENAULT 5.Δεν είναι τυχαίο ότι και το CLIO που κυκλοφορεί τώρα, παρά τα χρονάκια που έχει στην πλάτη του συνεχίζει να είναι κορυφαίο στην κατηγορία του.
To CLIO ή όπως θα λέγεται στο μέλλον το μοντέλο που θα εκπροσωπεί την RENAULT, στην κατηγορία Β, θα έχει στόχο πάντα την κορυφή της κατηγορίας.Είναι και ζήτημα γοήτρου για την RENAULT εκτός από ζήτημα χρημάτων.
Αυτά που σας λέω δεν είναι δική μου εκτίμηση.Το έχω ακούσει αυτό από 'επίσημα' Γαλλικά χείλη και πάντα οι επίσημες παρουσιάσεις των CLIO στην Ελλάδα αλλά και στον κόσμο, αρχίζουν με αυτή την σημείωση.
Δηλαδή ότι το CLIO είναι το αγαπημένο τους 'παιδί' και θα έχει πάντα ιδιαίτερη φροντίδα από την RENAULT. -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Το Clio μοιαζει πολυ με το Modus (δεν ξερω αν ειναι καλο αυτο ). Αυτος που ειπε για 4 μετρα δεν εχει καθολου αδικο... Τα μικρα μας τελειωσανε;Μα το MODUS είναι στην ουσία η πολυμορφική έκδοση του νέου CLIO.Βασίζεται και αυτό στην κοινή με την NISSAN πλατφόρμα CLIO-MICRA.Επειδή αυτή την εποχή κυκλοφορώ συχνά πυκνά με ένα MODUS έχω να πω ότι εκτός την κορυφαίας παθητικης ασφάλειας που διαθέτει, είναι και ένα πολύ ποιοτικό αυτοκίνητο, τουλάχιστον μία κλάση παραπάνω από το CLIO που κυκλοφορεί.Στην ίδια φιλοσοφία θα κινηθεί και το νέο CLIO.
-
Μήπως προετοιμάζεται ανταγωνιστής των τρίδυμων της Toyota-PSA; Γύρω στα 3,5 μέτρα; Γιατί δεν πιστεύω ότι η Ρενώ θα αφήσει τους υπόλοιπους να αλωνίζουν...Το twingo θα αναλάβει πιθανότατα το ρόλο αυτό.
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
To clio μάλλον μου αρέσει περισσότερο από το 206Α ναι;;;;;
Στο θέμα μας, απογοητεύομαι με το ότι η Renault δείχνει να μην μένει ικανοποιημένη με την ύπαρξη του Modus και παραμεγαλώνει και το Clio... Τι απέγιναν τα μικρά σπορτίφ αμαξάκια;;;
-
Μάρκο, αναμένουμε και το Κλιό και το Τουίγκο...Δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να επιφυλάσσουν οι Γαλάτες! Πάντως, τα μικρά στριφτερά αμαξάκια, μπορεί να αρχίσουν να σπανίζουν...μη μας φαίνεται παράξενο...
Υ.Γ. Και μην πας να κάνεις εκβιασμό στον technik!!!
-
Mipws exei kaneis idea gia to pote erxete?
-
Εγώ;;; Εκβιαστής;;; Ποτέ...
Εντός του έτους...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Εγώ;;; Εκβιαστής;;; Ποτέ...
Εντός του έτους...
Όλα τα ξέρεις.....
-
Καλά σου λέει, Μάρκο...Όλα τα ξέρεις...Μήπως ενδιαφέρεσαι;;;
Από το Twingo έχουμε κανα νέο, άραγε; Η 3 λιτρη έκδοση του Twingo V6 θα αργήσει πολύ; Έχω κάτι γραμμάτια με μια Μ3 να ξεχρεώσω...
-
Καλά σου λέει, Μάρκο...Όλα τα ξέρεις...Μήπως ενδιαφέρεσαι;;;Όχι... αν είχα τα λεφτά μπορεί...
Από το Twingo έχουμε κανα νέο, άραγε; Η 3 λιτρη έκδοση του Twingo V6 θα αργήσει πολύ;
Καλό θα είναι όμως άμα το σκεφτεί κανείς στη Renault...
Έχω κάτι γραμμάτια με μια Μ3 να ξεχρεώσω...
Ε, προλαβαίνεις να την ξεχρεώσεις...
-
Άσε Μάρκο, το τμήμα μάρκετινγκ της Ρενώ μας έχει ξεχάσει αρκετά...και όταν επεμβαίνει, το κάνει με συμπεριφορά ESP...
Όσο για την Μ3, έχω αποφασίσει να την πατήσω κάτω...Αυτή σε κόκκινο φανάρι και εγώ με τα πόδια!!!
Renault Clio 2005