-
Απο την λίγη ώρα που το έψαξα η εντυπώσεις μου είναι πολύ θετικές για την αναβαθμισμένη ποιότητα που δείχνει να έχει, οι εργονομικές ατέλειες περιορίστηκαν στο ελάχιστο πολύ καλή θέση οδήγησης γενικώς τα μειονεκτήματα του προηγούμενου τέλος (ίσως άρχισαν άλλα.... ελαφρύ τιμόνι!!!) οπότε είναι άνετα στην κορυφή της κατηγορίας (όπως και το προηγούμενο!! οχι και με πολυ άνεση όμως) και θα γίνει ολίγον σφαγή με το PUNTO & 207 στην συνέχεια. Οσο αφορά την τιμή ας αρχίσουν οι ανα τη Ελλάδα αντιπροσωπίες το κλάμα από τώρα γιατί θα μπορούσε το αυτοκίνητο αυτό να είναι ο βασικός μοχλός καλών πωλήσεων στην Ελλάδα (που υποφέρουν τώρα) και τώρα με αυτές τις τιμές το ξεσκίσαν το θέμα, χωρίς αλλαγή νοοτροπίας δεν γίνεται τίποτα και ούτε οι πινακιδοποιήσεις σώζουν την κατάσταση.
-
Μάλλον ξεφόρτωσαν τίποτα έξτρα από τις εκδόσεις. Πολύ βεβιασμένη κίνηση, πολύ ρόμπα η ελληνική αντιπροσωπεία. Έναν καλό, πλήρη κατάλογο τιμών μπορούμε να έχουμε;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Μάλλον ξεφόρτωσαν τίποτα έξτρα από τις εκδόσεις. Πολύ βεβιασμένη κίνηση, πολύ ρόμπα η ελληνική αντιπροσωπεία. Έναν καλό, πλήρη κατάλογο τιμών μπορούμε να έχουμε;Αν μιλάμε για τις ίδιες εκδόσεις πριν και μετά τις μειώσεις, τότε η ξεφτίλα και η προχειρότητα στις εκτιμήσεις πολλαπλασιάζονται . Αλήθεια, που είδε ο φίλος bill viper αυτές τις τιμές; Εγώ δεν μπορώ να μπω σήμερα στο site της ελληνικής Renault... Σ' ό,τι αφορά στο κράτημα του Clio III, σας παραπέμπω στο νέο τεύχος των 4Τ, στη σελίδα όπου συγκρίνονται τα υποψήφια αυτοκίνητα της χρονιάς. Διαβάστε μόνο τη λεζάντα στη φωτογραφία του Clio !
-
Για όσους παραπάνω θεωρούν το PUNTO μεγάλο συναγωνιστή του CLIO, έχω να κάνω μία ερώτηση.
Θα υπάρχει σε λίγο FIAT για να υπάρχει και PUNTO ή συντόμως θα μιμηθεί το παράδειγμα της ROVER γιατί νομίζω από πολλές πηγές που διαβάζω (εφημερίδες- περιοδικά-ιντερνετ) η FIAT κυριολεκτικά παραπαίει. -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Για όσους παραπάνω θεωρούν το PUNTO μεγάλο συναγωνιστή του CLIO, έχω να κάνω μία ερώτηση.
Θα υπάρχει σε λίγο FIAT για να υπάρχει και PUNTO ή συντόμως θα μιμηθεί το παράδειγμα της ROVER γιατί νομίζω από πολλές πηγές που διαβάζω (εφημερίδες- περιοδικά-ιντερνετ) η FIAT κυριολεκτικά παραπαίει.Η FIAT παράπαεε πριν 2 χρόνια. Φέτος μάλλον θα έχουν και κέρδη μετά από αρκετό καιρό.
Όσο για το Clio Ι το 92 είχα διαβάσει σε περιοδικά του τύπου πόσο καλά εστριβε και αγόρασα ένα το όποιο οδηγικά ήταν ένα τραγικός κουβάς... που πήρες 5-6 χρόνια να ξαναδιαβάσω περιοδικά αφού πια δεν πιστευώ κανένα.
-
Θα υπάρχει σε λίγο FIAT για να υπάρχει και PUNTO ή συντόμως θα μιμηθεί το παράδειγμα της ROVER γιατί νομίζω από πολλές πηγές που διαβάζω (εφημερίδες- περιοδικά-ιντερνετ) η FIAT κυριολεκτικά παραπαίει.Το σύνολο του ειδικού τύπου αποφαίνεται, ότι το Clio III είναι απευθείας αντίπαλος του Grande Punto (αυτό σ' ό,τι αφορά στην πρώτη σου πρόταση). Επίσης, αναμένεται και το νέο 207 το επόμενο έτος ...
Αναφορικά με την κακή κατάσταση που επικρατεί στη FIAT, κατ' αρχάς ΔΕΝ είναι θέμα αυτού του 'νήματος' και δεύτερον δεν κάνει περισσότερο ανταγωνιστικό το νέο Clio... -
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Μάλλον ξεφόρτωσαν τίποτα έξτρα από τις εκδόσεις. Πολύ βεβιασμένη κίνηση, πολύ ρόμπα η ελληνική αντιπροσωπεία. Έναν καλό, πλήρη κατάλογο τιμών μπορούμε να έχουμε;
Αν μιλάμε για τις ίδιες εκδόσεις πριν και μετά τις μειώσεις, τότε η ξεφτίλα και η προχειρότητα στις εκτιμήσεις πολλαπλασιάζονται . Αλήθεια, που είδε ο φίλος bill viper αυτές τις τιμές; Εγώ δεν μπορώ να μπω σήμερα στο site της ελληνικής Renault... Σ' ό,τι αφορά στο κράτημα του Clio III, σας παραπέμπω στο νέο τεύχος των 4Τ, στη σελίδα όπου συγκρίνονται τα υποψήφια αυτοκίνητα της χρονιάς. Διαβάστε μόνο τη λεζάντα στη φωτογραφία του Clio !
Μιλάς για αυτό που λέει για την επέμβαση του ESP;
Αλλά στο κυρίως άρθρο μιλάνε για τον αρχηγό της κατηγορίας και σε άλλη σελίδα ο Στρατής μας λέει ότι του άρεσε πολύ το CLIO.
Επίσης αν δεν κάνω λάθος στο τέλος του άρθου γράφει ότι μπορεί όντως η τιμή να είναι λίγο τσουχτερή αλλά τα καλό πράγμα πληρώνεται.
Κακά τα ψέματα είτε το θέλουν πολλοί, είτε δεν το θέλουν (δεν μιλάω για σένα) το CLIO θα μείνει αρχηγός τη κατηγορίας. -
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Θα υπάρχει σε λίγο FIAT για να υπάρχει και PUNTO ή συντόμως θα μιμηθεί το παράδειγμα της ROVER γιατί νομίζω από πολλές πηγές που διαβάζω (εφημερίδες- περιοδικά-ιντερνετ) η FIAT κυριολεκτικά παραπαίει.Η FIAT παράπαεε πριν 2 χρόνια. Φέτος μάλλον θα έχουν και κέρδη μετά από αρκετό καιρό.
Όσο για το Clio Ι το 92 είχα διαβάσει σε περιοδικά του τύπου πόσο καλά εστριβε και αγόρασα ένα το όποιο οδηγικά ήταν ένα τραγικός κουβάς... που πήρες 5-6 χρόνια να ξαναδιαβάσω περιοδικά αφού πια δεν πιστευώ κανένα.
Τελικά είσαι ο μοναδικός εδώ μέσα που έχει παράπονο από το κράτημα του CLIO.Δεν ξέρω τι μπορεί να συνέβαινε με το δικό σου αυτοκίνητο, αλλά το πλαίσιο που προήλθε το WILLIAMS μάλλον δεν μπορεί να έχει κακό κράτημα γιατί όλοι ξέρουμε ότι εν αρχή το πλαίσιο.
Τώρα προσωπικά αν ήταν να πάρω το PUNTO θα προτιμούσα το CORSA που θα είναι και πρωτότυπο γιατί να μην ξεχνάμε ότι οτι το PUNTO είναι ένα αυτοκίνητο που ανέπτυξε η GM πριν πάρει διαζύγιο από την FIAT. -
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Θα υπάρχει σε λίγο FIAT για να υπάρχει και PUNTO ή συντόμως θα μιμηθεί το παράδειγμα της ROVER γιατί νομίζω από πολλές πηγές που διαβάζω (εφημερίδες- περιοδικά-ιντερνετ) η FIAT κυριολεκτικά παραπαίει.Το σύνολο του ειδικού τύπου αποφαίνεται, ότι το Clio III είναι απευθείας αντίπαλος του Grande Punto (αυτό σ' ό,τι αφορά στην πρώτη σου πρόταση). Επίσης, αναμένεται και το νέο 207 το επόμενο έτος ...
Αναφορικά με την κακή κατάσταση που επικρατεί στη FIAT, κατ' αρχάς ΔΕΝ είναι θέμα αυτού του 'νήματος' και δεύτερον δεν κάνει περισσότερο ανταγωνιστικό το νέο Clio...Δεν ξέρω πόσο θεϊκό μπορεί να είναι το 207 αλλά ξέρω ότι τεχνολογικά η PEUGEOT είναι ερκετά πίσω από την RENAULT με μέγιστο παράδειγμα τα μικρά 16V μοτέρ που έγιναν κτήμα της PEUGEOT πέρυσι ενώ στην RENAULT υπάρχουν από το 1999.
Σε λιγο στην RENAULT θα περάσουν σε μικρά μοτέρ με άμεσο ψεκασμό τεχνολογία που έχουν εδώ και πολλά χρόνια από τις πρώτες στην Ευρώπη μαζί με την VOLVO.
Βέβαια θα μου πείτε στην VAG υπάρχει ήδη μικρό μοτέρ με άμμεσο ψεκασμό.Σωστό μόνο που στην VAG τα προτερήματα που θεωρητικά έχουν αυτά τα μοτέρ δεν φαίνεται να τα έχουν πετύχει με πρώτο και καλύτερο την οικονομία. -
Τώρα προσωπικά αν ήταν να πάρω το PUNTO θα προτιμούσα το CORSA που θα είναι και πρωτότυπο γιατί να μην ξεχνάμε ότι οτι το PUNTO είναι ένα αυτοκίνητο που ανέπτυξε η GM πριν πάρει διαζύγιο από την FIAT.
Η διαφορές θα παιχτούν στις μηχανές και τις τιμές.
Η FIAT με αυτους τους βενζινοκινητήρες δεν θα πουλήσει Ελλάδα αλλά μέχρι να έρθει το Corsa θα έχει συμπληρώθεί η γκάμα.
Οι τιμές θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτόν τον τομέα της αγοράς
-
Τώρα προσωπικά αν ήταν να πάρω το PUNTO θα προτιμούσα το CORSA που θα είναι και πρωτότυπο γιατί να μην ξεχνάμε ότι οτι το PUNTO είναι ένα αυτοκίνητο που ανέπτυξε η GM πριν πάρει διαζύγιο από την FIAT.
Η FIAT με αυτους τους βενζινοκινητήρες δεν θα πουλήσει Ελλάδα αλλά μέχρι να έρθει το Corsa θα έχει συμπληρώθεί η γκάμα.
Δηλαδή εσύ θα έπαιρνες το PUNTO με τα μοτέρ που παίζουν τώρα;
-
Αν μιλάμε για τις ίδιες εκδόσεις πριν και μετά τις μειώσεις, τότε η ξεφτίλα και η προχειρότητα στις εκτιμήσεις πολλαπλασιάζονται . Αλήθεια, που είδε ο φίλος bill viper αυτές τις τιμές; Εγώ δεν μπορώ να μπω σήμερα στο site της ελληνικής Renault... Σ' ό,τι αφορά στο κράτημα του Clio III, σας παραπέμπω στο νέο τεύχος των 4Τ, στη σελίδα όπου συγκρίνονται τα υποψήφια αυτοκίνητα της χρονιάς. Διαβάστε μόνο τη λεζάντα στη φωτογραφία του Clio !
Αλλά στο κυρίως άρθρο μιλάνε για τον αρχηγό της κατηγορίας και σε άλλη σελίδα ο Στρατής μας λέει ότι του άρεσε πολύ το CLIO.
Επίσης αν δεν κάνω λάθος στο τέλος του άρθου γράφει ότι μπορεί όντως η τιμή να είναι λίγο τσουχτερή αλλά τα καλό πράγμα πληρώνεται.
Κακά τα ψέματα είτε το θέλουν πολλοί, είτε δεν το θέλουν (δεν μιλάω για σένα) το CLIO θα μείνει αρχηγός τη κατηγορίας.Δεν αναφέρεται μόνο στο ESP ! Αναφέρεται και στο 'νεκρό' τιμόνι, αλλά και η ταχύτητά του στο σλάλομ είναι μάλλον απογοητευτική, ειδικά αν τη συγκρίνεις μ' αυτή του Yaris II... Για το κυρίως άρθρο, θα πω μόνον ότι τα όσα αναφέρονται περί 'αρχηγού' της κατηγορίας, είναι τουλάχιστον ύποπτα και είναι πράγματι κρίμα, γιατί παρακολουθώ το περιοδικό πάνω από 20 συναπτά έτη και τελευταία μ' απογοητεύει ... Εκτός βέβαια, αν θεωρείται αρχηγός ένα αυτοκίνητο στην κατηγορία του, μόνο λόγω διαστάσεων και απόσβεσης των αναρτήσεων! Γιατί, κατά τ' άλλα, με τέτοιες τιμές, τέτοια μέση κατανάλωση (10,5 λίτρα/100 χλμ. ) και 'αναίσθητη' οδική συμπεριφορά (για να μην αναφερθώ και στο ΑΘΛΙΟ after-sales service των 'εξουσιοδοτημένων'-και δεν είναι μόνον δική μου αυτή η άποψη-, που δεν αναφέρθηκε ΠΟΤΕ από κανένα περιοδικό ), μόνο για υποψήφιο best-seller (και πόσο μάλλον γι' αρχηγό...) δεν μπορούμε να συζητάμε...
Υ.Γ.: όσο περνάει ο καιρός, εκτιμώ όλο και περισσότερο το Clio II που πήρα, χωρίς να με λυπεί το γεγονός πως 'άλλαξε το μοντέλο'... -
Με τίποτα.
Ούτε το 1.2 65 ούτε το 1.4 77Μιας και δεν μένω Αθήνα μόνο το 1.3 JTD 90 ΗP θα σκεπτόμουν κάπως
που είναι καταπληκτική μηχανή...αλλά υπάρχουν οι γνωστοί ενδιασμοί
στο πετρέλαιο.Aντίθετα το Clio ΙΙΙ έχει από την αρχή πολύ πιο ολοκληρωμένη γκάμα κινητήρων
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Αλήθεια, που είδε ο φίλος bill viper αυτές τις τιμές; Εγώ δεν μπορώ να μπω σήμερα στο site της ελληνικής Renault...Το έχω αναφέρει στο τέλος του ποστ μου. Ανακοίνωση είναι που υπάρχει στο κεντρικό site των 4Τ (http://www.4troxoi.gr)!
-
Με τίποτα.
Ούτε το 1.2 65 ούτε το 1.4 77Μιας και δεν μένω Αθήνα μόνο το 1.3 JTD 90 ΗP θα σκεπτόμουν κάπως
που είναι καταπληκτική μηχανή...αλλά υπάρχουν οι γνωστοί ενδιασμοί
στο πετρέλαιο.Aντίθετα το Clio ΙΙΙ έχει από την αρχή πολύ πιο ολοκληρωμένη γκάμα κινητήρων
Οπως το 1.5 (CLIO III DIESEL) με τα 105 άτια είναι λουκουμάκι.
-
Ο χρήστης bill_viper έγραψε:
Αλήθεια, που είδε ο φίλος bill viper αυτές τις τιμές; Εγώ δεν μπορώ να μπω σήμερα στο site της ελληνικής Renault...
Το έχω αναφέρει στο τέλος του ποστ μου. Ανακοίνωση είναι που υπάρχει στο κεντρικό site των 4Τ (http://www.4troxoi.gr)!
Αν δεν το δω στο επίσημο site, δεν το πιστεύω... (πλάκα κάνω )
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Κακά τα ψέματα είτε το θέλουν πολλοί, είτε δεν το θέλουν (δεν μιλάω για σένα) το CLIO θα μείνει αρχηγός τη κατηγορίας.Δεν αναφέρεται μόνο στο ESP ! Αναφέρεται και στο 'νεκρό' τιμόνι, αλλά και η ταχύτητά του στο σλάλομ είναι μάλλον απογοητευτική, ειδικά αν τη συγκρίνεις μ' αυτή του Yaris II... Για το κυρίως άρθρο, θα πω μόνον ότι τα όσα αναφέρονται περί 'αρχηγού' της κατηγορίας, είναι τουλάχιστον ύποπτα και είναι πράγματι κρίμα, γιατί παρακολουθώ το περιοδικό πάνω από 20 συναπτά έτη και τελευταία μ' απογοητεύει ... Εκτός βέβαια, αν θεωρείται αρχηγός ένα αυτοκίνητο στην κατηγορία του, μόνο λόγω διαστάσεων και απόσβεσης των αναρτήσεων! Γιατί, κατά τ' άλλα, με τέτοιες τιμές, τέτοια μέση κατανάλωση (10,5 λίτρα/100 χλμ. ) και 'αναίσθητη' οδική συμπεριφορά (για να μην αναφερθώ και στο ΑΘΛΙΟ after-sales service των 'εξουσιοδοτημένων'-και δεν είναι μόνον δική μου αυτή η άποψη-, που δεν αναφέρθηκε ΠΟΤΕ από κανένα περιοδικό ), μόνο για υποψήφιο best-seller (και πόσο μάλλον γι' αρχηγό...) δεν μπορούμε να συζητάμε...
Υ.Γ.: όσο περνάει ο καιρός, εκτιμώ όλο και περισσότερο το Clio II που πήρα, χωρίς να με λυπεί το γεγονός πως 'άλλαξε το μοντέλο'...Όταν θα έρθει το Yaris εγώ σου λέω ότι θα είναι πολύ καλό αλλά CLIO δεν θα είναι.
Δεύτερο
Γιατί σου φαίνεται ύποπτη η απόνομή του τίτλου 'αρχηγός' από το περιοδικό;
Δεν μπορώ να το καταλάβω.Μάλιστα μιλάει για αρχηγό μέχρι στιγμής.Δηλαδή αν το έθαβε θα ήταν αξιόπιστο ενώ τώρα δεν είναι.
Για το CLIO μιλάμε που γεννήθηκε για αρχηγός, δεν μιλάμε για ένα φτηνό Κορέτικο ούτε κανένα πάμφθηνο από την Κίνα.
Η τάση πια στα αυτοκίνητα είναι αυτή.Πιο μεγάλα πιο βαριά για να γίνουν πιο ασφαλή.Τι να κάνουμε.
Για το after sales σου έχω ξαναγράψει την γνώμη μου, γιατί το ζω από μέσα.
Επίσης test συνεργείων έχουν γίνει για όλες της μάρκες από περιοδικά δεν θυμάμαι αν έγινε από τους 4ΤΡΟΧΟΙ.Εγώ παρακολουθώ τους 4ΤΡΟΧΟΙ παραπάνω χρόνια από σένα και ειλικρινά δεν έχω καταλάβει αλλαγή γραμμής.Το μόνο που με δυσαρεστεί εμένα είναι που δεν αφιερώνει πια χώρο σε αγώνες.
Το CLIO II ήταν μέχρι το τέλος του αρχηγός ότι και να βγήκε στην κατηγορία.Για μένα η καλύτερη συνταγή RENAULT αλλά όλα προχωράνε τι να κάνουμε.
Μία ερώτηση αν θέλεις μου απαντάς.
Αν σου έλεγαν να δώσεις το δικό σου και λίγα λεφτά ακόμα για να πάρεις το καινούργιο δεν θα το έκανες; -
Ο χρήστης Govus έγραψε:
κατανάλωση (10,5 λίτρα/100 χλμ. ) και 'αναίσθητη' οδική συμπεριφορά (για να μην αναφερθώ και στο ΑΘΛΙΟ after-sales service των 'εξουσιοδοτημένων'-και δεν είναι μόνον δική μου αυτή η άποψη-, που δεν αναφέρθηκε ΠΟΤΕ από κανένα περιοδικό ), μόνο για υποψήφιο best-seller (και πόσο μάλλον γι' αρχηγό...) δεν μπορούμε να συζητάμε...Η Αντιπροσωπία ειναι ό δεύτερος λόγος που δεν ξανα-αγοράζω Clio.
Νομίζω οτι ούτε ο Σαρακάκης είναι τόσο κακός.
Με την μείωση τιμών έχουν γίνει ήδη ρόμπα.... αναρωτιεμαι εαν θα την περάσουν σε αυτούς που έχουν ήδη παραγκειλεί.... αλλά με αυτές τιμές ισως να μην έιχε παραγκείλει κανένας.
Τι ανέκδοτο είναι αυτό με 12Κ + για 1.2 χωρίς κλιματισμό/παράθυρα κτλ κτλ ? Ακολουθούν το marketing της VW ? -
κατανάλωση (10,5 λίτρα/100 χλμ. ) και 'αναίσθητη' οδική συμπεριφορά (για να μην αναφερθώ και στο ΑΘΛΙΟ after-sales service των 'εξουσιοδοτημένων'-και δεν είναι μόνον δική μου αυτή η άποψη-, που δεν αναφέρθηκε ΠΟΤΕ από κανένα περιοδικό ), μόνο για υποψήφιο best-seller (και πόσο μάλλον γι' αρχηγό...) δεν μπορούμε να συζητάμε...
Η Αντιπροσωπία ειναι ό δεύτερος λόγος που δεν ξανα-αγοράζω Clio.
Με την μείωση τιμών έχουν γίνει ήδη ρόμπα.... αναρωτιεμαι εαν θα την περάσουν σε αυτούς που έχουν ήδη παραγκειλεί.... αλλά με αυτές τιμές ισως να μην έιχε παραγκείλει κανένας.
Τι ανέκδοτο είναι αυτό με 12Κ + για 1.2 χωρίς κλιματισμό/παράθυρα κτλ κτλ ? Ακολουθούν το marketing της VW ?Τιμολογείται με την τιμή που κάνει την μέρα που το παίρνει.Το έντυπο της παραγγελίας υπάρχει για δεσμεύει το μαγαζί ως προς τις προδιαγρφές του αυτοκινήτου που πουλάει.
Και κάτι για την ιστορία που οι περισσότεροι δεν το ξέρετε λόγω ηλικίας Προηγούμενος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα για την RENAULT μέχρι το 1974 ήταν ο Σαρακάκης ο οποίος συνεχίζει να αντιπρόσωπος στα μεγάλα επαγγελματικά της RENAULT δηλαδή μεγάλα φορτήγα, λεωφορεία, τρακτέρ κλπ.
Άμα προσέξετε σε μερικά RENAULT 4 που κυκλοφορούν ακόμα θα δείτε στην πίσω πόρτα το μεταλικό σηματάκι του Σαρακάκη. -
κατανάλωση (10,5 λίτρα/100 χλμ. ) και 'αναίσθητη' οδική συμπεριφορά (για να μην αναφερθώ και στο ΑΘΛΙΟ after-sales service των 'εξουσιοδοτημένων'-και δεν είναι μόνον δική μου αυτή η άποψη-, που δεν αναφέρθηκε ΠΟΤΕ από κανένα περιοδικό ), μόνο για υποψήφιο best-seller (και πόσο μάλλον γι' αρχηγό...) δεν μπορούμε να συζητάμε...
Η Αντιπροσωπία ειναι ό δεύτερος λόγος που δεν ξανα-αγοράζω Clio.
Τι ανέκδοτο είναι αυτό με 12Κ + για 1.2 χωρίς κλιματισμό/παράθυρα κτλ κτλ ? Ακολουθούν το marketing της VW ?Τιμολογείται με την τιμή που κάνει την μέρα που το παίρνει.Το έντυπο της παραγγελίας υπάρχει για δεσμεύει το μαγαζί ως προς τις προδιαγρφές του αυτοκινήτου που πουλάει.
Δηλαδή εαν αγοράσω έαν όχημα για 1000 δρχ και την μέρα που το παραλάβω αλλάξουν την τιμή στης 1.100 δρχ θα πρέπει να πληρώσω τα 100 δρχ παραπάνω ????
Τι είδους συμφωνία ειναι αυτη ?
Renault Clio 2005