-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Αλήθεια Παύλο, γιατί στην υπογραφή σου δεν έχεις τον βασιλιά της κατηγορίας ? Tο RS? Λόγω της περιορισμένης κυκλοφορίας του?
Απλώς αυτά τα αυτοκίνητα θεωρώ πως είναι κάτι παραπάνω απο άξιοι ως εκπρόσωποι της κατηγορίας τους (με βάση τους κινητήριους τροχούς). Το Rallye το έχω βάλει γιατί πάει με όλα (όπως η Coca Cola)
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Αλήθεια Παύλο, γιατί στην υπογραφή σου δεν έχεις τον βασιλιά της κατηγορίας ? Tο RS? Λόγω της περιορισμένης κυκλοφορίας του?
Απλώς αυτά τα αυτοκίνητα θεωρώ πως είναι κάτι παραπάνω απο άξιοι ως εκπρόσωποι της κατηγορίας τους (με βάση τους κινητήριους τροχούς). Το Rallye το έχω βάλει γιατί πάει με όλα (όπως η Coca Cola)
Μα δεν το έκανα το σχόλιο με σκοπό να αντικαταστήσεις το Rallye αλλά το Type R .
-
Το κατάλαβα βρε αλλά και το RS να έβαζα το Rallye δίπλα θα ήταν
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Ελπίζω να είναι τόσο καλή αυτή η βολίδα που να με κάνει να βγάλω την άσπρη ιαπωνική βολίδα απο την υπογραφή μου
το μόνο αταίριαστο είναι η M3
για την ώρα...
http://www.in.gr/auto/news/article.asp? ... tyID=44720
-
Βγάλε το TypeR και βάλε αυτό:
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Βγάλε το TypeR και βάλε αυτό:Κακιούλες.......
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Κακιούλες.......
Όντως Παύλο λείπει από την υπογραφή σου ένα γρήγορο οικογενειακό!!!
Μη ξεκινάτε πόλεμο ρε!Για πλάκα το πα!Μια χαρά (οικογενειακό) αυτοκίνητο είναι!
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Κακιούλες.......
Nαί, ένα σαν κι αυτό...
-
Εχμ, αυτό το αυτοκίνητο να μην το δω σε καμία υπογραφή, σε κανένα avatar. Μου ανήκει κύριοι!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Εχμ, αυτό το αυτοκίνητο να μην το δω σε καμία υπογραφή, σε κανένα avatar. Μου ανήκει κύριοι!To άσπρο; πρόλαβαν άλλοι
-
Κακιούλες.......
Nαί, ένα σαν κι αυτό...
Τέτοια οικογενειακά δείχνε μου, να το βάλω το στεφάνι!
(Λέμε και καμιά μ@λ@κί@ να περάσει η ώρα, χεχε!) -
Ρε σεις για το Κλιό δε γράφαμε;
Υπολογίζω σε ενάμιση 1μιση με 2 χρόνια να αλλάξω αυτοκίνητο.Αν δε βρω κανα Williams να τρελαθώ, μάλλον κατά Κλιό ΙΙΙ θα πάμε! -
Κακιούλες.......
Nαί, ένα σαν κι αυτό...
Τέτοια οικογενειακά δείχνε μου, να το βάλω το στεφάνι!
(Λέμε και καμιά μ@λ@κί@ να περάσει η ώρα, χεχε!)...σε** 1** μήνα θα σε έχω παντρέψει...
-
Γαμπρός, αρραβωνιάζομαι!!!
-
Γαμπρός, αρραβωνιάζομαι!!!Για να δούμε,
o **lkarοs **θα 'τσιμπήσει' ? -
Παιδιά, πέρα από την πλάκα, κι εμένα αυτά τα αυτοκίνητα μου αρέσουν. 4θυρα ή και 2θυρα super saloon.
Όπωσδηποτε 4θέσια.
Αλλά αυτά τα αυτοκίνητα είναι κάθε άλλο παρά οικογενειακά.
Ή μάλλον, για να το θέσω καλύτερα, γίνονται οικογενειακά, όταν, με την οικογένεια μέσα, τα οδηγείς στο 30%.
Ή αν η οικογένεια έχει πάρει τις αξίες σου.Οπότε, προσοχή στη γυναίκα, που θα πάρετε!
Μπορεί να τη βγάλετε μετά με 65 άλογα μια ζωή.
Ή να χωρίσετε πολύ σύντομα. -
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Ή μάλλον, για να το θέσω καλύτερα, γίνονται οικογενειακά, όταν, με την οικογένεια μέσα, **τα οδηγείς στο 30%. **
RS4 'οικογενειακό' - 126 ίππων
**Μ5 **'οικογενειακή' - 152 ίππων -
Ή μάλλον, για να το θέσω καλύτερα, γίνονται οικογενειακά, όταν, με την οικογένεια μέσα, **τα οδηγείς στο 30%. **
**Μ5 **'οικογενειακή' - 152 ίππωνακριβώς!
-
**Μ5 **'οικογενειακή' - 152 ίππωνΔηλαδή εγώ έχω 24 άλογα;;;Αλλά επειδή δεν είναι οικογενειακό, κρατάω το 100% !!! Άρα σιγά τη διαφορά με τα παραπάνω!!!Άσε που είναι και βαρύτερα...
Άστο δεν αλλάζω, δε παντρεύομαι!!! -
**Μ5 **'οικογενειακή' - 152 ίππωνΔηλαδή εγώ έχω 24 άλογα;;;Αλλά επειδή δεν είναι οικογενειακό, κρατάω το 100% !!! Άρα σιγά τη διαφορά με τα παραπάνω!!!Άσε που είναι και βαρύτερα...
Άστο δεν αλλάζω, δε παντρεύομαι!!!Eίδατε, όλα είναι τόσο απλα!
Πόσο μεγάλο ρόλο παίζει τελικά τι ποσοστό του αυτοκινήτου αξιοποιούμε!
Για αυτό και η bmw προνόησε και έβαλε και κουμπί για -100 ίππους στην M5. Για ξεχασιάρηδες με το γκάζι οικογενειάρχεις με νευρικές γυναίκες, και παιδιά που ζαλίζονται όλη την ώρα!
Aλλά ξέχασε να βάλει κι ένα με +100 ίππους στην 320i!
Renault Clio 2005