-
να δεις που αυτή στο τέλος θα σε βάλει να ξυρίσεις και το μουστάκι.
ξενέρα Ταύρε απο τα 600 στα 250, απο τα σαλόνια στα αλώνια.
another one bites the dust.
άστο μην ξαναγράψεις εδώ. γράφε μόνο στο 'η ζωή ποδήλατο' -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
άστο μην ξαναγράψεις εδώ. γράφε μόνο στο 'η ζωή ποδήλατο'
εγώ δεν αλλάζω την αίσθηση της πολυθρόνας μου (Gilera Nexus 500cc) για κανένα μηχανάκι.
είχα παλαιότερα ένα Ζ1000 αλλά και έκαιγε και σε έβαζε στο τρυπάκι να την τρέχεις και να κάνεις μαλακίες.
αυτοματίλα και άνεση γιατί γεράσαμε... -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
να δεις που αυτή στο τέλος θα σε βάλει να ξυρίσεις και το μουστάκι.Όλα κι όλα, το μουστάκι ΔΕΝ το ξυρίζω!
άστο μην ξαναγράψεις εδώ. γράφε μόνο στο 'η ζωή ποδήλατο'Και με το 250άρι σας έχω ΟΛΟΥΣ ρε!
-
Μπαρμπάδια...
-
Παλιμπαιδιστή...
Sent from my U8800 using Tapatalk.
-
Κουλάδια!
-
Ξενερωμένε!
-
Πολυθρονάτε!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
να δεις που αυτή στο τέλος θα σε βάλει να ξυρίσεις και το μουστάκι.
Όλα κι όλα, το μουστάκι ΔΕΝ το ξυρίζω!
άστο μην ξαναγράψεις εδώ. γράφε μόνο στο 'η ζωή ποδήλατο'Και με το 250άρι σας έχω ΟΛΟΥΣ ρε!
Μήπως να το έδινες για κανά Duke 200cc? θα είχε μεγαλύτερο fun to drive factor
-
Γερόντια, ρίξτε το στην πρέφα...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Γερόντια, ρίξτε το στην πρέφα...+1
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Γερόντια, ρίξτε το στην πρέφα...+1
πόση μερέντα καίτε ;
-
Νουτελα καίνε.
-
Ζηλεύετε τα νιάτα μας...
-
+
εδω μέσα...
-
Γουατ;
Sent from my iPhone using Tapa toumpa pararam...
-
=3 λαλούν + 2 χορεύουν.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Πάμε στο ζουμί τώρα, που είναι η οικονομία. Προσπερνώντας τα έξοδα συντήρησης και χρήσης, όπως σέρβις, λάστιχα, ασφάλειες κτλ που ειναι πολύ μικρότερα έτσι κι αλλιώς, θα σταθώ στην οικονομία βενζίνης, οπου έπαθα πλάκα. Το γέμισα όταν έφτασε να αναβοσβήνει κανονικά το τελευταιο από τα 7 λεντάκια της ένδειξης (περεπιπτόντως, είχα δίκιο όταν έλεγα οτι δεν πολυγουστάρω τους δείκτες βενζίνης στις μηχανές, γιατί επηρρεάζονται πολύ από επιταχυνσεις/επιβραδυνσεις/κλίσεις) και έβαλα περίπου 24 ευρώ, οπότε μάλλον μιλάμε για 16άρι ρεζερβουάρ (βαριέμαι να κοιτάξω τώρα ). 230 χιλιόμετρα μετα, ο δείκτης δεν έχει κατέβει από τη μέση αν και φαντάζομαι οτι -όπως στα περισσότερα οχήματα, έτσι και σε αυτό- μόλις κατέβει από το μισό, θα αρχίσει να κατεβαίνει με γρηγορότερους ρυθμούς. Όπως και να το πάμε, πιστεύω οτι άνετα θα κανω 350 χιλιόμετρα με ένα ρεζερβουάρ, πραγματικά απίστευτη επίδοση, αν σκεφτούμε οτι μιλάμε για μια απλούστατη μονοκύλινδρη καρμπυρατεράτη κατασκευη 250 κυβικών. Ούτε ψεκασμοί, ούτε τίποτα. Ούτε καν υδρόψυξη (όχι οτι παίζει και κανένα ρόλο στην οικονομία)
Αυτά τα ολίγα λοιπόν. Φωτογραφίες άλλη φορά, δεν έχω προλάβει.Πρώτη μέτρηση κατανάλωσης σήμερα και μετά από 370 χιλιόμετρα (γύρισα το διακοπτάκι στη ρεζέρβα στα 360! ), έβαλα 15 λίτρα βενζίνης, οπότε μιλάμε για 4,05 λτ/100 χλμ. Pas mal-pas mal, αν σκεφτεί κανείς οτι δεν το πήγα και πολύ ευγενικά. Μέσα στην κινηση βεβαια χαλαρά, όπου έβρισκα κενό όμως θα του έκανα και ένα ανοιγματάκι, με αποκορύφωμα μια 150άρα στην Α.Ο.
Φωτογραφίες πάλι δεν πρόλαβα να βγάλω.
-
πάλι εδώ ρε ματάκια?
[spoiler=:3dyoef11]ελπίζω να μην παρεξηγιέσαι, καλοπροαίρετη η πλάκα.[/spoiler:3dyoef11]
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Πρώτη μέτρηση κατανάλωσης σήμερα και μετά από 370 χιλιόμετρα (γύρισα το διακοπτάκι στη ρεζέρβα στα 360! ), έβαλα 15 λίτρα βενζίνης, οπότε μιλάμε για 4,05 λτ/100 χλμ. Pas mal-pas mal, αν σκεφτεί κανείς οτι δεν το πήγα και πολύ ευγενικά.
Μήπως έχεις και bmw diesel?
Φωτογραφίες πάλι δεν πρόλαβα να βγάλω.
Εμείς δεν σου κάναμε τπτ...
ΤΙ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ ΕΧΕΤΕ ?