-
Real men go naked.
Άσε που έχω κάνει σβέρκο που αντέχει και φτερνιά από τον Τσακ Νόρις.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Real men go naked.Άσε που έχω κάνει σβέρκο που αντέχει και φτερνιά από τον Τσακ Νόρις.
Σήμερα, ερχόμενος στη δουλειά με έπιασε χαλαρή βροχή. Μπήκα ΑΟ και με ταχύτητες 100-110 εκτός από το κράνος δεν πήγε νερό πουθενά. Μου έκανε εντύπωση μπορώ να πω. Αν είχα μια ψηλή ζελατίνα δεν θα βρεχόμουν καθόλου. Εσένα taurus σε αντίστοιχη κατάσταση σου έρχεται αρκετό νερό?
-
Ε όσο να'ναι μου έρχεται. Κανένα πρόβλημα όμως. Αδιάβροχο και όλα καλά.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ε όσο να'ναι μου έρχεται. Κανένα πρόβλημα όμως. Αδιάβροχο και όλα καλά.Οπότε πράγματι βοηθάει το φέρινγκ, ακόμα και ας μην είναι φουλ. Χαίρομαι. Σίγουρα κόβει αέρα, αλλά εμένα με τη ζελατίνα που έχω, με χτυπάει στο κράνος. Είχα ένα ΧΤ και δεν την πάλευες με τον αέρα. Στα 110 νόμιζες ότι κάποιος σε είχε αρπάξει από πίσω και σε τραβούσε.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Είχα ένα ΧΤ και δεν την πάλευες με τον αέρα. Στα 110 νόμιζες ότι κάποιος σε είχε αρπάξει από πίσω και σε τραβούσε.
-
Ο χρήστης blackpug106 έγραψε:
Είχα ένα ΧΤ και δεν την πάλευες με τον αέρα. Στα 110 νόμιζες ότι κάποιος σε είχε αρπάξει από πίσω και σε τραβούσε.
Στο τέλος μου το άρπαξαν και έγινα ακόμα πιο
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Στο τέλος μου το άρπαξαν και έγινα ακόμα πιο
ναι αυτο ειναι το χειροτερο...
βεβαια απο αυριο κ γω θα το αποχωριστω το ΧΤ....
παω σε αλλα μονοπατια
-
παω σε αλλα μονοπατια
hornet '05 με 34500 χλμ σε μαυρακι!
αντε να δουμε....
-
παω σε αλλα μονοπατια
αντε να δουμε....
Kαλορίζικο, καλοτάξιδο και με πάρα πάρα πολύ (ή πολλή? ) προσοχή!!!!!
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
παω σε αλλα μονοπατια
αντε να δουμε....
Kαλορίζικο, καλοτάξιδο και με πάρα πάρα πολύ (ή πολλή? ) προσοχή!!!!!
ευχαριστω!!! πολυ
και παντα ορθιοι
το ΧΤ επιστρεφει στην ησυχια του
-
Κατ' αρχάς θα σας πω τι μοτοσυκέτα ΔΕΝ έχω. Δεν έχω πια το Hornet το οποίο ευτυχώς πήγε σε καλά χέρια.
Το γεγονός οτι γράφω 1000 χλμ το μήνα ΜΟΝΟ για το σπίτι-δουλειά-σπίτι και οτι το 2011 το μηχανάκι πήγε μόνο μια Ερέτρια και ένα Λουτράκι εκτός της μετακίνησης μέσα στην Αθήνα, με έβαλαν σε σκέψεις να κατευθυνθώ σε κάτι μικρότερο και για οικονομία και επειδή ήταν κρίμα να χαραμίζεται το 600άρι στο καθημερινό Αθήνα-Ασπρόπυργος-Αθήνα.
Βρέθηκε λοιπόν αγοραστής, ο οποίος ειχε μάλιστα αυτό για το οποίο ενδιαφερόμουν. Και ο λόγος για το CBF 250, 5ετίας, σε μαύρο χρώμα και πολύ προσεγμένο.
Εντυπώσεις ως τώρα... αν εξαιρέσεις την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ξενέρα από τη μετάβαση από το ένα στο άλλο, το cbf μόνο αργό δεν το λες για 250άρι (ενδεικτικά χτύπησα μια 150άρα στην ΑΟ και είχε κι άλλο), πράγμα που μου έκανε εντύπωση, καθώς ειναι πιο αδύναμο στα χαρτιά και λίγο πιο βαρύ από το ΝΧ που είχα παλιότερα. Παίζει το ρόλο του βέβαια το ΘΕΟΚΟΝΤΟ 6άρι κιβώτιό του (δε θέλετε να σας πω πόσες στροφές έχει με 120χαω και 6η ), οπότε μπορεί να κρατήσει ανετότατα ταχύτητες γύρω στα 120, ακομα και στην ανηφόρα από Σκαραμαγκά προς Δαφνί και χωρίς να το λιώνω στο γκάζι.
Κατά τα άλλα έχει όπως και τα περισσότερα cbf το κουσούρι με την εύρεση της νεκράς στο φανάρι (that's not a bug that's a feature ), πρόβλημα το οποίο συνήθως λύνεται με μια ξερογκαζιά, έτσι για να ψαρώνουν και οι κάτοχοι 600ριών δίπλα μου.
Τα φρένα τα λες ικανοποιητικότατα για τον χαρακτήρα του, από οδική συμπεριφορά είναι... ποδήλατο (με την καλή έννοια), απλά αναπόφεκτα κάνω τη σύγκριση με την προηγούμενη που ήταν βράχος στις πατημένες και αναπολω. Στις κλειστές όμως και στους ελιγμούς ανάμεσα στα τσιμεντοποιημένα αυτοκίνητα ειναι ποίημα.
Από ποιότητα θα έλεγα οτι επίσης υστερεί σε σχέση με το τι μας έχει συνηθίσει η Χόντα (made in Brazil γαρ), αλλά μη νομίζετε και τίποτα τραγικό, ούτε κουδουνάει, ούτε τρίζει, ούτε σου δίνει την ενύπωση οτι θα διαλυθει, παρότι έχει περίπου 50 χιλιάδες χιλιόμετρα. Απλά δε σου δίνει την αίσθηση του ενός κομματιού που σου δίνουν άλλα μηχανάκια της εταιρείας.
Πάμε στο ζουμί τώρα, που είναι η οικονομία. Προσπερνώντας τα έξοδα συντήρησης και χρήσης, όπως σέρβις, λάστιχα, ασφάλειες κτλ που ειναι πολύ μικρότερα έτσι κι αλλιώς, θα σταθώ στην οικονομία βενζίνης, οπου έπαθα πλάκα. Το γέμισα όταν έφτασε να αναβοσβήνει κανονικά το τελευταιο από τα 7 λεντάκια της ένδειξης (περεπιπτόντως, είχα δίκιο όταν έλεγα οτι δεν πολυγουστάρω τους δείκτες βενζίνης στις μηχανές, γιατί επηρρεάζονται πολύ από επιταχυνσεις/επιβραδυνσεις/κλίσεις) και έβαλα περίπου 24 ευρώ, οπότε μάλλον μιλάμε για 16άρι ρεζερβουάρ (βαριέμαι να κοιτάξω τώρα ). 230 χιλιόμετρα μετα, ο δείκτης δεν έχει κατέβει από τη μέση αν και φαντάζομαι οτι -όπως στα περισσότερα οχήματα, έτσι και σε αυτό- μόλις κατέβει από το μισό, θα αρχίσει να κατεβαίνει με γρηγορότερους ρυθμούς. Όπως και να το πάμε, πιστεύω οτι άνετα θα κανω 350 χιλιόμετρα με ένα ρεζερβουάρ, πραγματικά απίστευτη επίδοση, αν σκεφτούμε οτι μιλάμε για μια απλούστατη μονοκύλινδρη καρμπυρατεράτη κατασκευη 250 κυβικών. Ούτε ψεκασμοί, ούτε τίποτα. Ούτε καν υδρόψυξη (όχι οτι παίζει και κανένα ρόλο στην οικονομία)
Αυτά τα ολίγα λοιπόν. Φωτογραφίες άλλη φορά, δεν έχω προλάβει. -
Καλα χιλιομετρα με το μικρο εργαλειο Κωστα και παντα στη σελα
-
Όπως το ειπες. Εργαλείο (όχι χαράς, αλλά χρηστικότητας). Σ' ευχαριστώ πολύ!
-
Μεγεια κ καλα χιλιομετρα!!!
-
Η μηχανή πέρασε από κούρεμα -για να είμαστε και επίκαιροι- οπότε το μεγειά είναι το πλέον εύστοχο!
Ευχαριστώ! -
καλες μετακινησεις! κ παντα ορθιος!
υ.γ. παντως το downgrade πρεπει να ταν απογοητευτικο
ελπιζω να χεις αντιβαρα για αυτα που αφηνεις..... -
Βασικα θα σου φανεί περίεργο, αλλά αυτό που με χάλασε πιο πολύ δεν είναι η διαφορά στις επιδόσεις.
Σαφώς είναι αισθητή, αλλά αυτό που μου λείπει πιο πολύ είναι η αρχοντιά με την οποία ρολαρε η άλλη σε χαλαρούς ρυθμούς και τον κινητήρα να γουργουριζει και η αίσθηση βράχου που σου έδινε.Τι εννοείς αντίβαρα;
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Τι εννοείς αντίβαρα;
να χεις βρει την χαρα που αφησες, αλλου
οχι εκεινα στο τιμονι
-
Mε γεια το νέο εργαλείο (ελβετικός σουγιάς )!
-
Τι εννοείς αντίβαρα;
να χεις βρει την χαρα που αφησες, αλλου
οχι εκεινα στο τιμονι
Δυστυχώς όχι. Ο μόνος που χαίρεται είναι η τσέπη μου, αλλά με αυτή δεν μπορώ να συμφωνήσω στο τι μας κάνει χαρούμενους.
ΤΙ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ ΕΧΕΤΕ ?