-
Δεν ξέρω για τη μπονι αλλά σε μένα χρειάζεται.Προφανώς το ίδιο ισχύει και στη δική σου.Μεσω του port για το διαγνωστικό σου κάνει εναν στιγμιαίο επαναπρογραματισμό (κονσέρβα) για πιο πλούσιο μείγμα και δατ'ς ιτ.Το θέμα είναι οτι είναι σχεδιασμένο για τις tors αλλά απ'οτι διάβασα δουλευει καλά και με άλλες αφτερ μαρκετ εξατμίσεις.
Ακουσα ενα τριπλ με αρροου χωρις αναβαθμιση και στα χαμηλά ρετάρει πολυ.
Δε λέω,καλό ήχο και με τις μανίσιες αλλά.... έτοιμος είσαι για χωνιά
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
οχι ρε συ υπερβολες για φυσιολογικα πραγματα μιλαω.(κανενα upsidedown,καμια ακτινικη brembo,κανενα carbon φτερακι-καπακι ,κανενα τιμονακι,καμια ακραπα,ενα ohlins πισω,ζαντουλες marchesini κτλ)
Σαν κονσεπτ ωραίο ακούγεται αλλά ακριβο θα βγεί το κοστούμι!Και στο ασημί οι κάρμπον λεπτομέρειες θα ...ακούγονται μια χαρα
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
οχι ρε συ υπερβολες για φυσιολογικα πραγματα μιλαω.(κανενα upsidedown,καμια ακτινικη brembo,κανενα carbon φτερακι-καπακι ,κανενα τιμονακι,καμια ακραπα,ενα ohlins πισω,ζαντουλες marchesini κτλ)
Σαν κονσεπτ ωραίο ακούγεται αλλά ακριβο θα βγεί το κοστούμι!Και στο ασημί οι κάρμπον λεπτομέρειες θα ...ακούγονται μια χαρα
μπορει να βαψει το ρεζερβουαρ ματ μαυρο να βαλει μια gel σελα καθρεφτακια σπαστα μαυρα,μια μασκουλα στυλ monster.....
(αυτα τα μηχανακια πιστευω ειναι τα καταλληλοτερα για customizing, τι δηλαδη τα διαφορα monster που κυκλοφορουν καλυτερα ειναι? ) -
Ο χρήστης offset έγραψε:
Δεν ξέρω για τη μπονι αλλά σε μένα χρειάζεται.Προφανώς το ίδιο ισχύει και στη δική σου.Μεσω του port για το διαγνωστικό σου κάνει εναν στιγμιαίο επαναπρογραματισμό (κονσέρβα) για πιο πλούσιο μείγμα και δατ'ς ιτ.Το θέμα είναι οτι είναι σχεδιασμένο για τις tors αλλά απ'οτι διάβασα δουλευει καλά και με άλλες αφτερ μαρκετ εξατμίσεις.Ακουσα ενα τριπλ με αρροου χωρις αναβαθμιση και στα χαμηλά ρετάρει πολυ.
Δε λέω,καλό ήχο και με τις μανίσιες αλλά.... έτοιμος είσαι για χωνιά
Ξέχασα να σου πω ότι πληρώθηκα σήμερα....
Να δω τα TORS να τελειώνουμε λες; -
Είσαι σε κρίσιμη καμπή! Με λεφτά στο λογαριασμό σου και διάθεση για σοπινγκ θεραπυ!
+1 για τα τορς.Πιο ψαγμένη επιλογή δε θα βρείς (συνυπολογίζοντας το χαμηλο-συγκριτικά κόστος) και με άψογο ήχο.Εχει απόθεμα η Ηλιοφίλ?
-
Γιατί μου βάζετε ιδέες??
-
ΑΥΤΗΝ .....ΘΕΛΩ(ΔΕΝ ΕΧΩ )
-
Ω ρε μάνα μου κάτι καλάμια!
-
α και μια και λεγαμε για hornet
-
Xωρίς την καρίνα τα σπάει.
-
Πρωτον το συγκεκριμένο χαιπερ δείχνει σαν μουζ μπαγκιρα.Οσον αφορά τα χόρνετ,επιμένω στην αρχική μου άποψη για το μαμα...Α,και το πρώτο στριτφάιτερ είναι ενα ..
-
Ναι ντε...
-
Ειχα καιρο να μπω εδω
d-jet καλοριζικη η κουκλα και καλοταξιδι, κουβαλαει βαρια ιστορια
(ξερεις γιατι την επανεκδοσανε ε? )
Ωραιες και οι μηχανες των προηγουμενων ειδικα η 600αρα blade
Οσο για μενα, ναι ναι θα το πω μαλλον θα καταληξω σε 125αρι (μεγαλη ιστορια...)
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Ειχα καιρο να μπω εδωd-jet καλοριζικη η κουκλα και καλοταξιδι, κουβαλαει βαρια ιστορια
(ξερεις γιατι την επανεκδοσανε ε? )
Ωραιες και οι μηχανες των προηγουμενων ειδικα η 600αρα blade
Οσο για μενα, ναι ναι θα το πω μαλλον θα καταληξω σε 125αρι (μεγαλη ιστορια...)
αντε να αυξανομαμαστε
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
α και μια και λεγαμε για hornet
Τα φώτα εμπρός είναι σποτάκια?
Έχω δει ένα ρε παιδιά με σποτάκια σαν αυτά που πουλάνε στο ΙΚΕΑ. Χάρος. -
Υπαρχουν και πολυ καλα τετοια προτζεκτορακια,καμια σχεση με αυτα που ειδες.
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
(ξερεις γιατι την επανεκδοσανε ε? )Φχαριστώ... για πες;;;
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Υπαρχουν και πολυ καλα τετοια προτζεκτορακια,καμια σχεση με αυτα που ειδες.Οκ
-
Εχω αλλαξει αρκετες...
Η προηγουμενη...
-
και η τωρινη...
Αλλα θελω παλι σαν την προηγουμενη.