-
Για τον τελικο δεν μπορω να δω καποιον ως φαβορι
Η Γερμανια μετα το 7-1 ειναι σχεδον αουτσάιντερ,συνηθως μετα απο μια τετοιου ειδους νικη γινονται περιεργα πραγματα
Η Αργεντινη ηταν πολυ βελτιωμενη κοντρα στην Ολλανδια,αλλα συνεχιζει να μην εντυπωσιαζει,επιπλεον δεν ειναι οτι επαιξε απλως παραταση,ετρεξε με πολυ παθος χτες και πιεση σε ολο το γηπεδο
Η λογικη λεει οτι θα κερδισει η Γερμανια,αλλα μαλλον θα εχουμε παλι τα γνωστα ξενυχτια με τις παρατασεις... -
Από το κουπόνι του στοιχήματος:
- Καθυστερημένος απροσδιορίστου ιδιότητας θα κάνει μεταφορά σε ΔΝΤ - μνημόνια αν η Αργεντινή κερδίσει τη Γερμανία: 1,05
-
-
-
-
Οι Γερμανοί στο πρώτο ημίωρο θα χτυπήσουν overboost και έτσι και τους κάτσουν 1-2 φάσεις θα ξαναδούμε το ίδιο σέξ που είδαμε με τους Βραζιλιάνους.
Έχουν την ψυχολογία με το μέρος τους, έπαιξαν μια ημέρα νωρίτερα κατεβάζοντας στροφές ένα ολόκληρο ημίχρονο, οι Αργεντίνοι έπαιξαν μια ημέρα αργότερα και παράταση, δεν νομίζω ότι θα αντέξουν στο σφυροκόπημα από μια ομάδα που δεν τα παρατάει και έχει πίσω της μια χώρα με τον ηλίθιο τσαμπουκά στο κεφάλι της ότι μπορεί να πηδήξει τους πάντες.
Νομίζω ότι ένα από τα καλύτερα αν όχι το καλύτερο μουντιάλ θα μας δώσει έναν ακόμα καταπληκτικό αγώνα και μακάρι να γίνει θρίλερ μέχρι τέλους για το θέαμα.
-
Μην κρίνεις από την καφετέρια της Βραζιλίας. Την Γαλλία ίδρωσαν να την περάσουν. Αν είναι σοβαρή η Αργεντινή αμυντικά τότε πάλι στο γκολ θα κριθεί , μην πω στα πέναλντι.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μην κρίνεις από την καφετέρια της Βραζιλίας. Την Γαλλία ίδρωσαν να την περάσουν. Αν είναι σοβαρή η Αργεντινή αμυντικά τότε πάλι στο γκολ θα κριθεί , μην πω στα πέναλντι.+1
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
Παιδιά, ίσως έπρεπε να μετρηθεί το πέναλτι;ΑΝ δεν είχε ακουμπήσει στην επαναφορά τον Ολλανδό και ΑΝ είχε περάσει ολόκληρη τη γραμμή θα έπρεπε να μετρήσει
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μην κρίνεις από την καφετέρια της Βραζιλίας. Την Γαλλία ίδρωσαν να την περάσουν. Αν είναι σοβαρή η Αργεντινή αμυντικά τότε πάλι στο γκολ θα κριθεί , μην πω στα πέναλντι.Κυριακή κοντή γιορτή !
-
Παντως δεν ειναι λιγες οι φορες που σε περιπτωσεις ξεκαθαρου φαβορι τη ζημια τη κανει το αουτσαϊντερ...Δε θα μου κανει καμια εντυπωση αν δουμε ενα πληρως ισορροπημενο παιχνιδι και η κουπα παει με καποιον τροπο στην Αργεντινη...
-
Copacabana Beach. Μετά την νίκη της Αργεντινής στο ημιτελικό.
Το βράδυ του ημιτελικού είχε πολύ ζέστη - εδώ οι οπαδοί της Αργεντινής παρακολούθησαν μετάδοση του ημιτελικού, και μετά γιόρτασαν τη νίκη της ομάδας τους. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Παντως δεν ειναι λιγες οι φορες που σε περιπτωσεις ξεκαθαρου φαβορι τη ζημια τη κανει το αουτσαϊντερ...Δε θα μου κανει καμια εντυπωση αν δουμε ενα πληρως ισορροπημενο παιχνιδι και η κουπα παει με καποιον τροπο στην Αργεντινη...Πού το είδες το ξεκάθαρο φαβορί ρε don;
Η Αργεντινή όσο κι αν δεν εντυπωσίασε μέχρι τώρα, σίγουρα
δεν έχει σχέση με τους Βραζιλιάνους που τρέχαν όπως οι κότες
σαν μπει αλεπού στο κοτέτσι.
Το 1-7 καμία σχέση δεν έχει με το παιχνίδι που θα γίνει Κυριακή.
50-50% είναι, όλα μπορεί να συμβούν. -
Εγω επιμενω παντως οτι οι Αργεντινοι ετρεξαν παρα πολυ με την Ολλανδια και 'εβγαλαν' και ψυχικα αποθεματα,δεν ειναι βεβαιο οτι θα εχουν ξεκουραστει 100%
Ενδιαφερον θα εχει παντως και ο μικρος τελικος,ο Σιλβα θα παιξει; -
Ο χρήστης iant έγραψε:
Copacabana Beach. Μετά την νίκη της Αργεντινής στο ημιτελικό.
Το βράδυ του ημιτελικού είχε πολύ ζέστη - εδώ οι οπαδοί της Αργεντινής παρακολούθησαν μετάδοση του ημιτελικού, και μετά γιόρτασαν τη νίκη της ομάδας τους. -
'Θα είναι αρκετές ενδιαφέρον οι μονομαχίες' μεταξύ Βλααρ και Τζο, είπε ο βλάχουρας της ΝΕΡΙΤ. Μετά τους έφταιγε η ΕΡΤ. Τι να πω ρε πστ;...
-
H ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ!!!
-
-
Μεσαιωνας...
-
Εθνική Ελλάδος mundial 2014(πρωην euro 2004,2012)