-
Δυστυχώς η κατάσταση έχει φύγει εκτός ελέγχου
Όπως λεει και ο Συρίγος 'Μίλησαν και οι μουγγοί'.
Όλοι έμαθαν ποδόσφαιρο. Όλοι (μα ΟΛΟΙ) έχουν να πουν κάτι.Οι πολιτικοί, οι ηθοποιοί, οι τραγουδιστές, τα μοντέλα, οι παράγοντες (για αυτούς θα τα πούμε μετά), οι παρουσιαστές, οι δημοσιογράφοι παντός είδους (ακόμα και του 'κοσμικού' ρεπορτάζ) και φυσικά όλος ο κόσμος.
Έτσι πρέπει να παίξει, αυτός πρέπει να παίξει, ο Ζαγοράκης στη Μονακό, ο Δέλλας στην Μάντσεστερ, ο Σεϊταρίδης στην Ρεάλ, ο Χαριστέας παίζει μπουζούκι, ο Πατέρας του Νικοπολίδη κάνει δηλώσεις αποκλειστικά (απίστευτη αθλιότητα ), η γιαγιά του τάδε κάνει το σταυρό της, ο ξάδελφος του δείνα χορεύει ζεϊμπέκικο για τη νίκη, οι αστρολόγοι βλέπουν τον Δία να μπαίνει στον Κρόνο και εφόσον ο Άρης είναι ανατολικά του Καρκίνου προβλέπουν νίκη ή ισοπαλία ή ήττα, οι Τσέχοι στην Ελλάδα πιστέυουν αυτό, οι Έλληνες της Τσεχίας το άλλο, το πριμ της Ομοσπονδίας πρέπει να είναι τόσο, το πριμ της πολιτείας είναι μικρό, ο Ρεχάγκελ να γίνει Έλληνας...Βγήκε και η απόφαση για την ΑΕΚ...
Γ... την καταδίκη μου. Τι ράτσα είμαστε τελικά;Ας ελπίσουμε ότι θα παραμείνουν συγκεντρωμένοι στον στόχο τα παιδιά. Δύσκολο, αλλά όλα γίνονται. Ας τους αφήσουμε ήσυχους όλοι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
ΥΓ. Η μια Εταιρεία είναι ήδη σίγουρα στον τελικό. Η άλλη μεγάλη εταιρεία θα μείνει απέξω; Για να δούμε...
-
Συγχαρητήρια στην Εθνική! (άν και δεν έχω ιδέα απο soccer)
Ελπίζω να τα πάμε πολύ καλά και στους αγώνες που έχουν μείνει.
Δημήτρης
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Βγήκε και η απόφαση για την ΑΕΚ...Αυτό δεν μπορούσαν να το καθυστερήσουν μέχρι τη Δευτέρα? Έχει οπωσδήποτε ψυχολογικό αντικτυπο...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Βγήκε και η απόφαση για την ΑΕΚ...
Αυτό δεν μπορούσαν να το καθυστερήσουν μέχρι τη Δευτέρα? Έχει οπωσδήποτε ψυχολογικό αντικτυπο...
για πολλούς από τους παίκτες, το αυριανό παιχνίδι ίσως να είναι η τελευταία ευκαιρία να κυνηγήσουν μια καλή μεταγραφή στο εξωτερικό. ελπίζω να μην υπερβάλλουν εαυτούς και η ομάδα γίνει άνω κάτω στο γήπεδο...
-
Προσπαθώ να φανταστω το ξέσπασμα των απανταχου Ελληνων, είδικα των χιλιοταλεπορημένων εαν περάσουμε, προβλέπω να γίνοντε πραμτα και θαματα, μια επανσταση. 10.000 Ελληνάρες θα ειναι στο Πόρτο και 40.000.000 στις τηλεοράσεις. Τα γούρια παιδια κρατάτε τα γούρια, ποτέ δεν ξέρεις.
kouk ο μικρός μάλλον κλέβει εκκλησία. -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Βγήκε και η απόφαση για την ΑΕΚ...
Αυτό δεν μπορούσαν να το καθυστερήσουν μέχρι τη Δευτέρα? Έχει οπωσδήποτε ψυχολογικό αντικτυπο...
Η αποφαση ειναι εντελως αδικαιολογητη τουλαχιστον στα δικα μου ματια...
Η Ελληνικη δικαιοσυνη εκανε το θαυμα της και ενω ολα τα κριτηρια τα πληρουσε κολλησαν στις λεπτομερειες...
Ακομα πιο τραγικο ειναι ο νεος νομος που θα ψηφιστει σε λιγο καιρο σχετικα με την εξυγιανση των παε που συμφωνα με τον οποιο δεν θα μπορουν να διωκονται αυτοι που εγκληματισαν(στη περιπτωση της Αεκ δηλαδη οι Ψωμιαδηδες κτλ κτλ θα την βγαλουν καθαρη.)
Το χρεος της Αεκ ειναι 10 εκ € και τα υπολοιπα ειναι προστιμα και προσαυξησεις!!!!!
Κριμα πραγματικα κριμα.
Ευχομαι να μην επηρεαστει η εθνικη ομαδα,οπου εκει η Αεκ εχει 6 παικτες παρακαλω(και οι 6 εχουν χρησιμοποιηθει απο τους οποιους οι 4 ειναι βασικοτατοι...)
Μακαρι να βρεθει καποια λυση και να συνεχισει την ανοδικη του πορεια το Ελληνικο ποδοσφαιρο,γιατι κακα τα ψεμματα Ελληνικο ποδοσφαιρο χωρις Αεκ δεν νοειται... -
Ρε σεις τι να μαγειρέψει η μάνα μου αύριο?
Τον κόκορα τον φάγαμε!!!!!!!!!!!!!! -
έχω κι εγώ δίλημμα: αύριο η καλή μου έχει γενέθλια, και επειδή πρέπει να βγούμε έξω, αλλά δεν γίνεται να μη δούμε και το παιχνίδι, έχει φαγωθεί να το δούμε έξω, σε μαγαζί με γιγαντοοθόνη.
όλα καλά μέχρι εδώ, έλα όμως που το γούρι μου είναι να βλέπω τα παιχνίδια της εθνικής σε δικό μου χώρο;
αν χάσουμε, ξέρετε ποιος θα φταίει
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
έχω κι εγώ δίλημμα: αύριο η καλή μου έχει γενέθλια, και επειδή πρέπει να βγούμε έξω, αλλά δεν γίνεται να μη δούμε και το παιχνίδι, έχει φαγωθεί να το δούμε έξω, σε μαγαζί με γιγαντοοθόνη.όλα καλά μέχρι εδώ, έλα όμως που το γούρι μου είναι να βλέπω τα παιχνίδια της εθνικής σε δικό μου χώρο;
Βγάλτην Σάββατο να το απολαυσετε, αύριο θα γίνεται χαμός και δεν θα σας κολλήσει.
btw χρόνια πολλά της
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Τον κόκορα τον φάγαμε!!!!!!!!!!!!!!καΤσεχάκι στο φούρνο με πατάτες.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
έχω κι εγώ δίλημμα: αύριο η καλή μου έχει γενέθλια, και επειδή πρέπει να βγούμε έξω, αλλά δεν γίνεται να μη δούμε και το παιχνίδι, έχει φαγωθεί να το δούμε έξω, σε μαγαζί με γιγαντοοθόνη.όλα καλά μέχρι εδώ, έλα όμως που το γούρι μου είναι να βλέπω τα παιχνίδια της εθνικής σε δικό μου χώρο;
Προλαβαίνεις να αγοράσεις μια καφετέρια
-
Να βγείτε νωρις νωρις ή να κάτσετε σπίτι, η λυση να αγωρασεις μια καφετερια είναι καλή αλλα προλαβένεις?
ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΤΟΥ? -
Ο χρήστης tazz έγραψε:
να της πεις να τα αφήσει αυτά!! Γενέθλια θα έχει και του χρόνου (ωχ! ερχεται!!!)
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
να της πεις να τα αφήσει αυτά!! Γενέθλια θα έχει και του χρόνου (ωχ! ερχεται!!!)άσε, νίκο, εκεί που τελειώνει η λογική, αρχίζει ο στρατός και οι...γυναίκες
πολύ καλή η ιδέα για την καφετέρια, παιδιά, μόνο που αυτή την εποχή ούτε καφετιέρα δεν αγοράζω
-
-
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
να της πεις να τα αφήσει αυτά!! Γενέθλια θα έχει και του χρόνου (ωχ! ερχεται!!!)
άσε, νίκο, εκεί που τελειώνει η λογική, αρχίζει ο στρατός και οι...γυναίκες
πολύ καλή η ιδέα για την καφετέρια, παιδιά, μόνο που αυτή την εποχή ούτε καφετιέρα δεν αγοράζω
Πληροφορίες...άκρως σίγουρες...λένε ότι και η άλλη πλευρά θέλει να δει μάτς Τάσο!! Ανακριβειες??!!!
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Τον κόκορα τον φάγαμε!!!!!!!!!!!!!!καΤσεχάκι στο φούρνο με πατάτες.
ΧΑχαχαχαχαχαχαχα!!!
Φάγαμε τα PSA & Renault, πάμε για τη Skoda στον ημιτελικό και τη DAF στο τελικό!!!
-
μόνο τα Lada μας την είχανε στημένη...
-
Ο χρήστης Ari_Vatanen έγραψε:
μόνο τα Lada μας την είχανε στημένη...Tα υποτιμήσαμε,γι'αυτό
Εθνική Ελλάδος mundial 2014(πρωην euro 2004,2012)