-
Συγχώνευση.
-
Ο χρήστης maximos έγραψε:
Θάθελα λοιπόν να ρωτήσω κάποιους ...χρήστες, που έχουν εμπειρία !
- Αξίζουν τον κόπο να βάλει κάποιος αντιηλιακές μεμβράνες ;
- Παρέχουν την προστασία και γενικά ότι υπόσχονται οι πωλητές τους ;
- Υπάρχουν προβλήματα με το πέρασμα του χρόνου (μετά από 4-5 χρόνια), είναι όπως στην αρχή ;
- Πραγματικά δεν χαράσονται ;
- Δημιουργούν πρόβλημα στα κινητά τηλέφωνα ;
- Ποιές θεωρούνται πιό αξιόπιστες, ή είναι όλες το ίδιο ;
1-2) Κατά τη γνώμη μου αξίζει να βάλεις (όχι υπερβολές στην απόχρωση φυσικά) βοηθούν αρκετά στο να μην σε ενοχλεί ο ήλιος ειδικά στα μάτια (Οι διοπτροφόροι θα το εκτιμήσουν αυτό) αλλά και στο δέρμα μια και δε νοιώιεις το κάψιμο τόσο έντονα όσο χωρίς μεμβράνες.
-
Σε δύο αυτοκίνητα που έχω βάλει στο πρώτο έφτασε ήδη τα 11+ χρόνια και κανένα πρόβλημα. Ούτε να ξεκολήσουν ούτε να αλλάξουν σε εμφάνιση.
-
Αν προσπαθήσεις χαράζονται αλλά με φυσιολογική χρήση δεν παθαίνουν τίποτα.
-
Στο κινητό δεν έχω διαπιστώσει κάποιο πρόβλημα.
-
Το ίδιο δεν είναι σίγουρα απο πλευράς αξιοπιστίας όλες. Λίγο ψάξιμο θέλει. Προσωπικά έχω βάλει lummar και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
-
Ετοιμάζομαι να βάλω κι εγώ illumar στο C μου. Ελπίζω την Μ. Τετάρτη να είμαι έτοιμος!
ps : τις titanium θα βάλω.
-
llumar σκέτο.
Έχει βάλει κανείς llumar clima select, που προστατεύουν από την ακτινοβολία όσο και οι άλλες, αλλά μειώνουν λιγότερο την ορατότητα;
http://www.kin.gr/new_pages/Memvranes.html -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
llumar σκέτο.Έχει βάλει κανείς llumar clima select, που προστατεύουν από την ακτινοβολία όσο και οι άλλες, αλλά μειώνουν λιγότερο την ορατότητα;
http://www.kin.gr/new_pages/Memvranes.htmlΕίχε βάλει ο tm στο 106, και το είχε μετανιώσει, θα τις ήθελε τελικά πιο σκούρες, σαν τις titanium light που έχω στο 307 πάνω από 3 χρόνια και τις έχω καταευχαριστηθεί! Η καλύτερη 'μοντίφα' που έχω πληρώσει...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ετοιμάζομαι να βάλω κι εγώ illumar στο C μου. Ελπίζω την Μ. Τετάρτη να είμαι έτοιμος!ps : τις titanium θα βάλω.
Άντε μπράβο Σάββα! Με το καλό, κι αν έχει λιακάδα θα νιώσεις αμέσως τη διαφορά. Άσε που δεν θα χορταίνεις να το χαζεύεις...
-
Θα τις ήθελε πιο σκούρες λόγω μούρης ή λόγω αποτελεσματικότητας; Εμένα η μούρη δεν με απασχολεί όσο η λειτουργικότητα (βλ. ορατότητα, ειδικά τη νύχτα).
-
Συνδυασμός των δύο, αν θυμάμαι καλά...
-
εγω παντως στο mazda 121 εβαλα alu light στη lummar στο Κηφισο και δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενος,καταρχην στο πισω φιλιστρινι εσφηξαν πολυ τη βιδα και τσακισε το φιμε και ραγισε το τζαμι και το πηγα την ιδια μερα που μου τα εβαλαν και δεν παραδεχοντουσαν τιποτα και για το τσακισμα μου ειπαν παρε μια τηλεκαρτα και πατα το και θα κολλησει,απαραδεχτη συμπεριφορα,επισης μετα απο 1 εβδομαδα το πηγα γιατι ειχε ακομα φουσκαλες το τζαμι του συνοδηγου και παλι δεν το αλλαξαν,το αφησαν ετσι!!δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναπαω εκει,στο rallye παντως εχω βαλει καταμαυρες μεμβρανες και ευτυχως δεν με εχουν γραψει ακομα,φυσικα οχι στη lummar!! :oops: :oops:
-
Γειά σας,
Άν κατάλαβα καλά llumar και ...ξερό ψωμί!! (ελπίζω να μην ληφθεί σαν διαφήμιση)
Απ' όσα διάβασα πάντως κάνουν δουλειά.Ο χρήστης tazio έγραψε:
Αν προσπαθήσεις χαράζονται αλλά με φυσιολογική χρήση δεν παθαίνουν τίποτα.Εννοώ με το άνοιγμα-κλείσιμο (πάνω-κάτω) του παράθυρου, άν εννοείς να γίνει επί τούτου, με κάτι αιχμηρό - μεταλλικό, ΟΚ το θεωρώ φυσιολογικό.
Πάντως , σ' ευχαριστώ
Φιλικά
Μάξιμος
-
Γειά σας,Άν κατάλαβα καλά llumar και ...ξερό ψωμί!! (ελπίζω να μην ληφθεί σαν διαφήμιση)
Απ' όσα διάβασα πάντως κάνουν δουλειά.Αν προσπαθήσεις χαράζονται αλλά με φυσιολογική χρήση δεν παθαίνουν τίποτα.
Εννοώ με το άνοιγμα-κλείσιμο (πάνω-κάτω) του παράθυρου, άν εννοείς να γίνει επί τούτου, με κάτι αιχμηρό - μεταλλικό, ΟΚ το θεωρώ φυσιολογικό.
Πάντως , σ' ευχαριστώ
Φιλικά
Μάξιμος
Δεν παθαίνουν τίποτα με το πάνω - κάτω του παραθύρου, ούτε κι όταν το καθαρίζεις το τζάμι. Το αν προσπαθήσεις το έγραψα γιατί έχω δεί κυρία να προσπαθεί με το νύχι της να δει εάν ξεκολά η μεμβράνη. (Μετά το κτύπημα στο χέρι από το συντροφό της δε νομίζω να το έκανε ποτέ πια )
Σίγουρα llumar (κοίτα εδώ για περισσότερες πληροφορίες http://www.kin.gr/ ) . Μόνο να προσέξεις στη τοποθέτηση αν δείς οτιδήποτε που δε σου αρέσει να τους το πείς αμέσως. Σε φίλο που έβαλε και είχε προβλημα στο μπροστινό (τότε έβαζαν) του το αφαίρεσαν αμέσως και του έβαλαν νεο.
-
Γειά σας,
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Σίγουρα llumar (κοίτα εδώ για περισσότερες πληροφορίες http://www.kin.gr/ ) . Μόνο να προσέξεις στη τοποθέτηση αν δείς οτιδήποτε που δε σου αρέσει να τους το πείς αμέσως. Σε φίλο που έβαλε και είχε προβλημα στο μπροστινό (τότε έβαζαν) του το αφαίρεσαν αμέσως και του έβαλαν νεο.Ξέρεις μήπως Δ/νση καταστήματος ή είναι όλοι το ίδιο ...εξυπηρετικοί και επαγγελματίες;
Φιλικά
Μάξιμος
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Ετοιμάζομαι να βάλω κι εγώ illumar στο C μου. Ελπίζω την Μ. Τετάρτη να είμαι έτοιμος!
ps : τις titanium θα βάλω.
Άντε μπράβο Σάββα! Με το καλό, κι αν έχει λιακάδα θα νιώσεις αμέσως τη διαφορά. Άσε που δεν θα χορταίνεις να το χαζεύεις...
Ευχαριστώ Τάκη...έχεις καμιά φωτό του δικού σου να δω πώς είναι περίπου;
'ξαδέρφι' είσαι... -
Γειά σας,Σίγουρα llumar (κοίτα εδώ για περισσότερες πληροφορίες http://www.kin.gr/ ) . Μόνο να προσέξεις στη τοποθέτηση αν δείς οτιδήποτε που δε σου αρέσει να τους το πείς αμέσως. Σε φίλο που έβαλε και είχε προβλημα στο μπροστινό (τότε έβαζαν) του το αφαίρεσαν αμέσως και του έβαλαν νεο.
Ξέρεις μήπως Δ/νση καταστήματος ή είναι όλοι το ίδιο ...εξυπηρετικοί και επαγγελματίες;
Φιλικά
Μάξιμος
Εγώ έχω πάει στο κεντρικό στο ποτάμι (Κηφισού 72) για τα άλλα δε μπορώ να σου πω μια και δεν έχω ιδία γνώμη.
-
elteo
Σάββα, μερικές πρόχειρες φωτογραφίες.
Μην τις πολυεμπιστεύεσαι, παίζει μεγάλο ρόλο πως πέφτει το φώς στο φακό του κινητού, με αποτέλεσμα να δείχνει πολύ σκοτεινή η μεμβράνη σε ορισμένες περιπτώσεις.
Επαναλαμβάνω πως έχω Llumar titanium light, που δεν βγαίνουν πια, και πως θα ήθελα να είναι λίγο πιο σκούρες σε ορισμένες περιπτώσεις, Άρα οι titanium πρέπει να είναι ΟΚ.Σήμερα το απόγευμα γύρω στις 18.30.
Εδώ έχω τον ήλιο δεξιά, γι' αυτό η κιτρινίλα.
Εδώ το παράθυρο συνοδηγού είναι κλειστό.
Κλειστό παράθυρο οδηγού, από τη θέση του οδηγού...
Μισάνοιχτο παράθυρο. (Το παιχνίδι με το φώς που λέγαμε, ΔΕΝ είναι τόσο σκούρο, σύγκρινε με την προηγούμενη φωτογραφία)
Εδώ συγκρίνεις παράθυρο συνοδηγού με το παρμπρίζ που δεν έχει μεμβράνη.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Εγώ έχω πάει στο κεντρικό στο ποτάμι (Κηφισού 72) για τα άλλα δε μπορώ να σου πω μια και δεν έχω ιδία γνώμη.Κι εγώ Κηφισό πήγα. Αλλά και σε Leon FR εξάδελφου στα Μελίσσια, μια χαρά τις έβαλαν.
-
Μου φαίνονται αρκετά σκούρες. Ήδη τη νύχτα με τα σχετικά σκούρα μαμά τζάμια του astra έχω κάποια προβλήματα στην ορατότητα. Αν τελικά προχωρήσω στην τοποθέτηση μεμβρανών, θα πάω στις πιο διάφανες. Η μούρη μου είναι τελείως αδιάφορη, μείωση της ζέστης από τον ήλιο θα έχω.
-
Eγώ έβαλα της 3Μ, μοντέλλο CS35, μεσαίες προς σκούρες...
Έχουν εγγύηση lifetime που περιλαμβάνει ΚΑΙ το χρώμα τους.Αν παρατηρήσεται σε πολλά παλιά αυτοκίνητα οι μεμβράνες με τον καιρό έχουν πάρει ένα χρώμα προς το μώβ αλλά πολλές εταιρείες ΔΕΝ το καλύπτουν αυτό...
Τις έβαλα σε κατάστημα στην Χαμοστέρνας κοντά στην Πάντειο και τα παιδιά έκαναν απλά πάρα πολύ καλή δουλειά...
Πολύ ευγενικοί και επαγγελματίες.
Μερικές μέρες μετά την τοποθέτηση παρατήρησα ότι έκαναν κάποια περίεργα νερά όταν κοίταζες από απόσταση και τελικά οφειλόταν σε πρόβλημα από το τύλιγμα της μεμβράνης που είχε γίνει στο εργοστάσιο.
Πήγα χωρίς ραντεβού και μου τις άλλαξαν αμέσως χωρίς καμμία χρέωση ή τίποτα άλλο.Από το αποτέλεσμα πάντως δεν μπορώ να πώ ότι έμεινα 100% ικανοποιημένος επειδή το αυτοκίνητο είναι μαύρο καθώς και το ολόκληρο το εσωτερικό του (καθίσματα,ταμπλό, πλαστικά) οπότε μαζεύει αρκετή ζέστη. Πόσο μάλλον χωρίς αυτές.
-
Σκέφτομαι να πάω στη Llumar στο Μαρούσι. Καμιά γνώμη για το μαγαζί;
-
Tάκη
σε ευχαριστώ πολύ...κατατοπιστικότατος! Τις είδα live και σε ένα Xsara συναδέλφου.
manosk
εγώ προσωπικά δεν το κάνω για την 'μούρη'...αλλά για την ζέστη. Ειδικά όταν μπαίνω μέσα μετά την δουλειά αισθάνομαι σαν την κότα στο φούρνο. Επίσης από πλάγια είναι ιδιαίτερα ενοχλητικός ο ήλιος, τον νιώθεις στο χέρι σου...
Διαπερατότητα μεμβρανών