-
η προϋγούμενη ευχή με κάλυψε σχεδόν πλήρως
Να ζήσετε και με παιδάκια σύντομα. Τα παιδάκια χαρίζουν πρωτόγνωρα συναισθήματα.
-
Παιδία, να ζήσετε! και να κάνετε τα όνειρα που έχετε πραγματικότητα!
-
Να ζήσετε!!! Παντα ευτυχισμένοι στον μεγαλύτερο αγώνα, την ζωή.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Εγώ θα έλεγα 'καλωσόρισες στο κλαμπ των εχέμυθων' . Νά ζήσετε!!!Πρόσεχε τι λες μαρτυριάρη.
-
Παιδια σας ευχαριστουμε ολους για τις πολυ ομορφες (γεματες υπονοουμενα ) ευχες σας.
ΠΩ ΠΩ ΕΙΜΑΙ ΚΙΟΛΑΣ 2 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟς????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
-
Να ζήσουν και ό,τι επιθυμούν να τους τύχει!
Τα μωράκια και οι απόγονοι στην Κρήτη δεν μετράνε σαν ευχές, μπορεί και να παρεξηγηθείτε, Τα παιδιά μόνο μετράνε και παιδιά είναι μόνο τα αρσενικά!
Τώρα πώς εξηγείται ότι 2 ημερών νιόπαντρος χαζεύει στο forum.....εξάρτηση....μεγάλη εξάρτηση το forum! -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Τα μωράκια και οι απόγονοι στην Κρήτη δεν μετράνε σαν ευχές, μπορεί και να παρεξηγηθείτε, Τα παιδιά μόνο μετράνε και παιδιά είναι μόνο τα αρσενικά!
Τώρα πώς εξηγείται ότι 2 ημερών νιόπαντρος χαζεύει στο forum.....εξάρτηση....μεγάλη εξάρτηση το forum!Οι μυστήριοι υπάρχουν σε όλους τους τόπους..
Τώρα για την παρουσία του γαμπρού στο φόρουμ,ίσως μπήκε να δει
τις ευχές.Μπορεί ένα λεπτό να έμεινε μέσα ο άνθρωπος.Άντε και στα δικά μας!!
-
Ο χρήστης eizo έγραψε:
Άντε και στα δικά μας!! -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Τώρα πώς εξηγείται ότι 2 ημερών νιόπαντρος χαζεύει στο forum.....εξάρτηση....μεγάλη εξάρτηση το forum!Μας μπερδεύεις με άλλη περιοχή που τα αγόρια είναι παιδιά και τα κορίτσια τσούπρες.
Το ότι διατηρείται το παραδοσιακό ότι το αγόρι διατηρεί το όνομα της οικογένειας είναι αλήθεια αλλά ποτέ ο Κρητικός δεν έκανε τέτοια διάκριση. Εμείς εξάλλου λέμε ότι το σπίτι που έχει θηλυκό έχει ευλογία.Για δυο λεπτά πάντως δεν μπήκε γιατί είδα και άλλες δημοσιεύσεις του γαμπρού. Ρε μπας και χρειαζόμαστε όλοι αποτοξίνωση;
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Τώρα πώς εξηγείται ότι 2 ημερών νιόπαντρος χαζεύει στο forum.....εξάρτηση....μεγάλη εξάρτηση το forum!Μας μπερδεύεις με άλλη περιοχή που τα αγόρια είναι παιδιά και τα κορίτσια τσούπρες.
Το ότι διατηρείται το παραδοσιακό ότι το αγόρι διατηρεί το όνομα της οικογένειας είναι αλήθεια αλλά ποτέ ο Κρητικός δεν έκανε τέτοια διάκριση. Εμείς εξάλλου λέμε ότι το σπίτι που έχει θηλυκό έχει ευλογία.Για δυο λεπτά πάντως δεν μπήκε γιατί είδα και άλλες δημοσιεύσεις του γαμπρού. Ρε μπας και χρειαζόμαστε όλοι αποτοξίνωση;
-
Δηλαδη αν καταλαβα καλα, ακομα δεν παντρευτικα και εχετε αρχισει να με ελεγχετε τι κανω και πω παω????
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Δηλαδη αν καταλαβα καλα, ακομα δεν παντρευτικα και εχετε αρχισει να με ελεγχετε τι κανω και πω παω????Φίλε μου θα έπρεπε να είσαι ευγνώμων... αυτός ο έλεγχος που βιώνεις είναι μια εκπαιδευτική διαδικασία. Το καλό σου θέλουν τα παιδιά...
Άκουσέ με που σου λέω...
-
αντε να ζησετε!
-
Ο χρήστης eizo έγραψε:
Άντε και στα δικά μας!!
Σεμνάαααα!!!
Επειδή δηλαδή έκανε κάποιος το λάθος, εμείς τι φταίμε;;;Δηλαδη αν καταλαβα καλα, ακομα δεν παντρευτικα και εχετε αρχισει να με ελεγχετε τι κανω και πω παω????
Φίλε μου θα έπρεπε να είσαι ευγνώμων... αυτός ο έλεγχος που βιώνεις είναι μια εκπαιδευτική διαδικασία. Το καλό σου θέλουν τα παιδιά...
Άκουσέ με που σου λέω...
Κάτι λέγαμε παραπάνω...
Ας σοβαρευτούμε τώρα, (γιατί άραγε;;; )
Τις καλύτερές μου ευχές για να ζήσετε όπως εσείς επιθυμείτε!!!
ΑΠΟΨΕ ΣΤΗΣ 7 ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!