-
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΧΩ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΤΕΣΤ ΝΤΡΑΙΒ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΒΡΗΚΑ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ . ΕΣΑΣ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ
ΠΟΛΥ Η ΓΝΩΜΗ ΚΑΤΟΧΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ (ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΤΛΠ ) -
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΧΩ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΤΕΣΤ ΝΤΡΑΙΒ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΒΡΗΚΑ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ . ΕΣΑΣ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ
Ο χρήστης ΜΠΕΛ έγραψε:
ΠΟΛΥ Η ΓΝΩΜΗ ΚΑΤΟΧΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ (ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΤΛΠ )Φίλε ΜΠΕΛ, καλώς ήλθες στο Forum
Για όλα τα αυτοκίνητα που ρωτάς υπάρχουν ήδη πάρα πολλά θέματα και εξειδικευμένα Forum (πχ. για 307, για 147). Καλύτερα να ψάξεις λίγο πρώτα. Επιπλέον, η ερώτησή σου είναι τόσο γενική (πχ. δεν δίνεις ποιά είναι τα κριτήριά σου και ποιός είναι ο προϋπολογισμός σου) και τα μοντέλα τόσο πολλά, που δύσκολα θα πάρεις κάποια συγκεκριμένη απάντηση.Οπως και να έχει, σου εύχομαι καλή επιτυχία στην αναζήτησή σου.
Σε κάθε περίπτωση, το θέμα δεν αφορά Νέα μοντέλα αλλά μοντέλα που ήδη κυκλοφορούν, οπότε μεταφέρεται στο 'Περί αυτοκίνησης'
(Moderator)
-
ΟΚ 1,6 5D ΦΟΥΛ ΕΧΤΡΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΚΙΒΩΤΙΟ
-
Ο χρήστης ΜΠΕΛ έγραψε:
ΟΚ 1,6 5D ΦΟΥΛ ΕΧΤΡΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΚΙΒΩΤΙΟΚοίτα αυτό:
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=4617
GOLF 5 ASTRA III MAZDA3 MEGANE FOCUS COROLLA 307 ALFA147