-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
νομιζω πως πλεον δεν θα εχει καποιος να του προσαψει κατι... εκτος και αμα καθετε να το ψειρίζει το πραγμα... Looks nice, ποιοτικα μεσα το αλλαξανε, βαλανε και καλυτερο εξοπλισμο... νεοι κινητηρες... τι αλλο ποια?
Καλυτερη εμφανιση
+1
ηταν τοσο ωραιο γιατι το πειραξαν?
-
To εσωτερικο πολυ ωραιο , το εξωτερικο ομως
Μα ειναι τελειως ηλιθιοι οι ανθρωποι?
Πως μπορεσαν και εκαναν τετοιο εγκλημα?Ειδικα τα μαυρα πλαστικα ειναι η μεγιστη καγκουρια -
Γι'αυτό έλεγα μήπως είναι η πλακέτα από το 'Προεγκατάσταση αντικλεπτικού'
-
Καθολου απιθανο.Πιστευω μια βολτα στην αντιπροσωπεια θα σου λυσει την απορια.
-
Σαφώς - απλά ήθελα να ξέρω άμα κάποιος από εδώ το ήξερε 100%
-
εμενα εν τελει μου αρεσε αν και ενα θαψιματακι του ειχα ριξει αρχικα...
-
εγω στο abarth το εχω δοκιμασει να δω αν ανεβοκατεβαινουν τα παραθυρα αλλα δεν...εχω συναγερμο Meta πανω ειδικα για punto. Θα ηταν καλη φαση παντως να ανεβοκατεβαιναν. Τωρα δεν νομιζω να το κανουν τα punto και οχι τα abarth
-
http://www.autoblog.gr/wp-content/uploa ... t-2009.jpg
Kατι λεει εδω αλλα ρε γαμωτο δεν μπορω να παρω το βλεμμα μου απο αυτα τα μαυρα τεραστια πλαστικα.Κατι δεν μου αρεσει.
-
Μα κοιτα πως ειναι ο κωλος:
http://www.puntoevo.gr/puntoevo3.jpgΕιναι δυνατον????
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Kατι λεει εδω αλλα ρε γαμωτο δεν μπορω να παρω το βλεμμα μου απο αυτα τα μαυρα τεραστια πλαστικα.Κατι δεν μου αρεσει.
Μα κοιτα πως ειναι ο κωλος:
Ειναι δυνατον????
+1
Σα κινεζικο το κανανε.
Αυτα τα πλαστικα στους προφυλακτηρες και τα αλα λεξους φωτα... -
Αν δεις στο youtube Υπάρχουν βίντεο με grande punto που το κάνουν
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
νομιζω πως πλεον δεν θα εχει καποιος να του προσαψει κατι... εκτος και αμα καθετε να το ψειρίζει το πραγμα... Looks nice, ποιοτικα μεσα το αλλαξανε, βαλανε και καλυτερο εξοπλισμο... νεοι κινητηρες... τι αλλο ποια?
Καλυτερη εμφανιση
αν είχε το λουκ του grande punto θε έκανε θραύση...
-
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
εγω στο abarth το εχω δοκιμασει να δω αν ανεβοκατεβαινουν τα παραθυρα αλλα δεν...εχω συναγερμο Meta πανω ειδικα για punto. Θα ηταν καλη φαση παντως να ανεβοκατεβαιναν. Τωρα δεν νομιζω να το κανουν τα punto και οχι τα abarthδεν είναι τίποτα φοβερό ...
το κάνεις μια ,δύο και μετά το βαριέσαι...χρήσιμο είναι το καλοκαίρι όταν βαράει το αμάξι ο ήλιος, ανοίγεις τα παράθυρα πριν μπείς και γίνεις γουρνοπούλα
η ηλιοροφή δεν ανοιγο-κλείνει από τον τη/μο...
-
Δείχνει και για την ηλιοροφή
-
Ο χρήστης al3xis έγραψε:
Δείχνει και για την ηλιοροφήσε πούντο t-jet δεν το κάνει...
ομοίως και στην μίτο -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Καλυτερη εμφανιση
αν είχε το λουκ του grande punto θε έκανε θραύση...
Ακριβως , γιατι το πειραξανε?
-
ρε δεν εχετε γουστο.
μια χαρα ειναι ταμαξι και η μασκα ειναι πιο ωραια τωρα και το ταμπλο και πισω ωραιο ειναι αν και τα φαναρια ειναι λιγο καγκουρικα αλλα δεν πιστευω να ειναι ετσι σε ολα τα μοντελα. -
το αμάξι απλά τα σπάει - το είδα σήμερα από κοντά!
Ποιότητα σαν το εσωτερικό δεν έχει κανένα αμάξι της ίδιας κατηγορίας! -
Πάρτε 12 εικόνες τραβηγμένες από εμένα σήμερα..
http://s125.photobucket.com/albums/p58/ ... /puntoevo/
-
Ζητάει κωδικό.
Fiat Grande Punto 2005