-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τώρα βέβαια supermini για Κομοτηνη-ΑθηναΝταξει... εξαρταται μωρε ποσα μπικικινια δινει... αν ειναι μεχρι 15κ-16κ τι αλλο να προτεινεις? Μικρομεσαιο καλουτσικο δεν παιρνεις αν δεν σφαλλω...
-
bravoυρα δεν παίρνει; 120αρι;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
bravoυρα δεν παίρνει; 120αρι;Εεε αμα ειναι να εισαι εσυ και το τασακι δεν λεει...
-
Το bravo δεν ειναι καθολου ασχημο αλλα 1) δεν βγαινει σε τριθυρο και 2)το 90αρι δεν ξερω αν εχει επαρκη δυναμη (δεν συζηταμε για turbo λογω απαγορευσης εκ των ανωτερω....(γονεις))
-
Με το 90αρι δεν θα κάνεις δουλειά...
Εαν δεν θες Punto evo 135 turbo στα 15500-17000 τότε punto evo mair στα 105(ατμοσφαιρικό) -
κοντα κιβωτια στο ταξιδι=καταστροφη στην καταναλωση κλπ
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
κοντα κιβωτια στο ταξιδι=καταστροφη στην καταναλωση κλπ- θορυβος
-
To 6τάχυτο μια χαρά είναι για ταξίδια(105hp) όπως και το 135 Turbo(5τάχυτο).
Εαν δεν το ξεσκίζεις(130-140 μ.ο) δεν θα έχεις πρόβλημα.. -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Το bravo δεν ειναι καθολου ασχημο αλλα 1) δεν βγαινει σε τριθυρο και 2)το 90αρι δεν ξερω αν εχει επαρκη δυναμη (δεν συζηταμε για turbo λογω απαγορευσης εκ των ανωτερω....(γονεις))Μιας και μιλάς για ταξίδι 800 σχεδόν χιλιομέτρων θα προτείνω μεγαλύτερο αυτοκίνητο. Αν και το Bravo είναι καλύτερο (αλλά δεν σου αρέσουν τα 5θυρα και δεν έχεις δυνατότητα τουρμπίνας), θα σου πρότεινα το Kia Pro Ceed, κατά προτίμηση σε 1600. Όμορφο, δυνατό (το 1600), καλοστημένο και σαφώς πιο άνετο από τα supermini.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μιας και μιλάς για ταξίδι 800 σχεδόν χιλιομέτρων θα προτείνω μεγαλύτερο αυτοκίνητο. Αν και το Bravo είναι καλύτερο (αλλά δεν σου αρέσουν τα 5θυρα και δεν έχεις δυνατότητα τουρμπίνας), θα σου πρότεινα το Kia Pro Ceed, κατά προτίμηση σε 1600. Όμορφο, δυνατό (το 1600), καλοστημένο και σαφώς πιο άνετο από τα supermini.
+1
To 1.6 θα ειναι ιδανικο -
Υπάρχουν βίντεο στο youtube όπου με το εργοστασιακό τηλεχειρισμό(κλείδωμα-ξεκλείδωμα) κατεβαίνουν τα παράθυρα(και η ηλιοροφή όπου υπάρχει)
Αυτό έρχεται εργοστασιακά; Το έχουνε μήπως μόνο όσοι έχουν εργοστασιακό συναγερμό;
Ξέρει κάποιος; -
νομιζω πως πλεον δεν θα εχει καποιος να του προσαψει κατι... εκτος και αμα καθετε να το ψειρίζει το πραγμα... Looks nice, ποιοτικα μεσα το αλλαξανε, βαλανε και καλυτερο εξοπλισμο... νεοι κινητηρες... τι αλλο ποια?
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Youtube Videoνομιζω πως πλεον δεν θα εχει καποιος να του προσαψει κατι... εκτος και αμα καθετε να το ψειρίζει το πραγμα... Looks nice, ποιοτικα μεσα το αλλαξανε, βαλανε και καλυτερο εξοπλισμο... νεοι κινητηρες... τι αλλο ποια?
Καλυτερη εμφανιση
-
παντως τα εκθεσιακα εχουν φτασει στις εκθεσεις(τουλαχιστον στην Δραμα). Αυτο που με χαλαει εμενα ειναι η μειωμενη εκπτωση σε σχεση με το grante punto. Απο 1750 € σε 900 €
Ακομα και τωρα ομως με 14000 € παιρνεις ενα 1400αρι με 105 αλογα και αρκετα καλο εξοπλισμο( Μιλαω για την εκδοση Dynamic m-air 105 hp). Οταν ομως με το καλο δωσουν και επιπλεον εκπτωση θα ειναι οτι πρεπει!! -
αυτο Αλεξη το κανει και στο bravo χωρις να παραγγηλεις κατι επιπλεον. Εγω στο δικο μου δεν συναγερμο.
Απλα πατας συννεχομενα το κουμπι που ξεκλειδωνει και κλειδωνει και τα παραθυρα ανοιγουν ή κλεινουν αυτοματα. -
Το χει φίλος μου γι'αυτό ρώτησα και δεν το κάνει.
Είναι παραγωγής 08/09 - ίσως το είχανε οι παλαιότερες πλακέτες; -
Στο Grande Punto μπορουσες να το βαλεις μονο ως extra να το κανει αυτο.Δεν ξερω ομως αν ηταν λογω του συναγερμου ή κατι αλλο.
-
Σαν ανταλλακτικό έμπαινε ή απο το εργοστάσιο;
Δεν νομίζω να υπήρχε κάτι τέτοιο! -
Γαμωτο δεν θυμαμαι ακριβως τωρα.Παντως εχω την εντυπωση οτι το ειχα δει σε λιστα με εξτρα , στο site δεν το γραφει παντως.Ουτε στο δικο μου το κανει.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Youtube VideoΜακαρόνια φρικασέ
Fiat Grande Punto 2005