-
Τον Μαρτη απο οτι λενε θα ερθει!
Αν υπολογισουμε οτι το σημερινο sporting εχει γυρω στα 14Κ, μαλλον για κοντα στα 20Κ το βλεπω!Μεχρι τοτε δεν θα εχω παρει νεο αμαξι, οποτε στα υπ'οψιν
-
1.4T 16V 120hp
1.4T (τουρμπίνα μεταβλητης γεωμετριας) 16V 150hp
Το Μάρτιο στο GP, σε 4 μήνες στο BRAVO.
Κορυφαία εκδοση για το grande punto ο 1.8Τ με 180 & 220hp
στα τελη 2007 η αργοτερο 2008, αντι για τελη 2008.
Για αυτο και παρθηκε η αποφαση στα μεσα σεπτεμβριου να
μη χρησιμοποιηθεί τελικα ο 1.6Τ της GM -
μόνο 3θυρο?
-
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 174#696174
-
To βάζω εδώ.
-
κομψό!
-
Για τον Μπακλαβατζίογλου καλό είναι.
Edit:
μπήκε και στα νέα μοντέλα. -
Ο Μπακλαβατζίογλου πρόλαβε και παρήγγειλε το Astra Sedan
-
Ήλπιζα να μην το βγάλουν.
Δεν είναι άσχημο, αλλά όχι και ιδιαίτερο. -
πολύ αμερικανιά ο ποπός του...μπλιαχ!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ήλπιζα να μην το βγάλουν.
Δεν είναι άσχημο, αλλά όχι και ιδιαίτερο.Γιατι; Για να μη χαλάσει το όνομα της Οπελ;
-
-
Υπεκφευγεις, αλλαζεις θεμα και κρυβεσαι πισω απ' το δάκτυλό σου!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
To βάζω εδώ.Δεν νομίζω αυτό να έιναι το sedan Punto. Λόγω διαστάσεων το κόβω για sedan (πρώην Marea) έκδοση του επόμενου bravo και η βάση για την cc έκδοση του
-
Ο σχεδιασμός του μπροστινού μέρους φέρνει πιο πολύ στο CROMA.H FIAT θέλει να το τοποθετήσει απέναντι από OCTAVIA - MEGANE SEDAN - PRIMERA - AVENSIS (από θέμα διαστάσεων) και τιμολογιακά να ειναι κοντά σε ACCENT - FABIA - AVEO - CORDOBA.
-
Ο χρήστης Sakaflias έγραψε:
Ο σχεδιασμός του μπροστινού μέρους φέρνει πιο πολύ στο CROMA.H FIAT θέλει να το τοποθετήσει απέναντι από OCTAVIA - MEGANE SEDAN - PRIMERA - AVENSIS (από θέμα διαστάσεων) και τιμολογιακά να ειναι κοντά σε ACCENT - FABIA - AVEO - CORDOBA.Οπότε σωστός ο συλλογισμός μου. Ειδού το νέο sedan bravo!!
-
Το συγκεκριμένο project αφορά αρχικά τη διάθεση του παραπάνου μοντέλου σε χώρες οι οποίες έχουν μεγάλα μερίδια αγοράς σε sedan αυτοκίνητα (Τουρκία - Ρωσία - Ρούμανία - Αίγυπτος κ.λ.π.) και επιλεκτικά σε χώρες της Δυτικής Ευρώπης.Με το bravo που αναφέρεις δεν θα έχει καμία σχέση εκτός απο τους δύο κινητήρες που θα εφοδίαζεται για την Ευρωπαική αγορά (λόγω ρύπων.)
-
Το συγκεκριμένο project αφορά αρχικά τη διάθεση του παραπάνου μοντέλου σε χώρες οι οποίες έχουν μεγάλα μερίδια αγοράς σε sedan αυτοκίνητα (Τουρκία - Ρωσία - Ρούμανία - Αίγυπτος κ.λ.π.) και επιλεκτικά σε χώρες της Δυτικής Ευρώπης.Με το bravo που αναφέρεις δεν θα έχει καμία σχέση εκτός απο τους δύο κινητήρες που θα εφοδίαζεται για την Ευρωπαική αγορά (λόγω ρύπων.)Εγώ φίλε μου έναν συλλογισμό έκανα. Και ε΄συ το ίδιο ή υπάρχει σε τεστ σε κάποιο site γιατι η συγκεκριμένη φωτό είναι απο υπολογιστή οπότε τίποτα δεν είναι σίγουρο
-
-
www.italiaspeed.comΛέει ότι θα είναι ο εκπρόσωπος στην κατηγορία c και η κατηγορία c είναι τα μικρομεσαία αστρα, γκολφ, κορολα, σημερα στιλο αυριο μπραβο
Fiat Grande Punto 2005