-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Του 1.2 με τα 65 άλογα είναι η πρώτη γραμμή στο διάγραμμα...
του 1.4 με τα 77 είναι η δεύτερη γραμμή!
με τα 95, το 6αρι και τις 17άρες θα 'χει διαφορά;
-
είδατε τις μετρήσεις επιδόσεων του 1.4 95PS? Σχέτη απογοήτευση! Τα ρεπρίζ του (50-80, 80-110) είναι πολύ κοντά στο 8V (και σε κάποια όπως 50-80 με 3η το 8V είναι πιο γρήγορο!) και στο 0-100...λίγο πιο γρήγορο..Πως τα καταφεραν έτσι οι Ιταλοί?
-
Ο χρήστης dsaraf έγραψε:
είδατε τις μετρήσεις επιδόσεων του 1.4 95PS? Σχέτη απογοήτευση! Τα ρεπρίζ του (50-80, 80-110) είναι πολύ κοντά στο 8V (και σε κάποια όπως 50-80 με 3η το 8V είναι πιο γρήγορο!) και στο 0-100...λίγο πιο γρήγορο..Πως τα καταφεραν έτσι οι Ιταλοί?αν θες, κανε εναν κοπο να τις γραψεις για να δουμε και εμεις...
-
Ο χρήστης dsaraf έγραψε:
είδατε τις μετρήσεις επιδόσεων του 1.4 95PS? Σχέτη απογοήτευση! Τα ρεπρίζ του (50-80, 80-110) είναι πολύ κοντά στο 8V (και σε κάποια όπως 50-80 με 3η το 8V είναι πιο γρήγορο!) και στο 0-100...λίγο πιο γρήγορο..Πως τα καταφεραν έτσι οι Ιταλοί?Εαν βαλουν και λιγο μεγαλυτερη ζαντουλα πιστεψε με... θα το περνανε και ποδηλατα
Εγω θα ηθελα να δω Punto 1.4 vs 1.3 Multijet... θα πρεπει να ειναι τσοντα το 1.4 ειδικα μπροστα στις ρεπριζ της Dieselιας
Τελος παντων, παω να βρω το νεο τευχος να διαβασω τα κατορθωματα...
-
τι περιμένατε με 17άρα σε 1,4-95hp...;
εδώ 16άρα έχω σε 1,6-110hp και πάλι δυσανασχετώ...
-
υπερβολη η 17 αρα στο 1.4 αλλα πολυ ομορφη ρε γμτ..
στο ντισελ με τα 130 αλογακια κολαει ανετα
-
Εκείνος ο τουρμπάτος αργεί πολύ;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εκείνος ο τουρμπάτος αργεί πολύ;οχι πολυ.. ερχεται !!!!
-
1600 με 180 ειπαμε?
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Τι το ηθελα να παω να παρω το νεο τευχος τον 4Τ? Τι με ετρωγε η περιεργια να διαβασω για το νεο Punto...???
Εσκασε απο το κακο του, το δικο μου το Punto και μου εδωσε το μεσαιο καζανακι στο χερι στον δρομο για Πανοραμα
Τωρα ακουγομαι περισσοτερο και απο Lancia Stratos WRC
-
Τι το ηθελα να παω να παρω το νεο τευχος τον 4Τ? Τι με ετρωγε η περιεργια να διαβασω για το νεο Punto...???
Εσκασε απο το κακο του, το δικο μου το Punto και μου εδωσε το μεσαιο καζανακι στο χερι στον δρομο για Πανοραμα
οριστε αξιοπιστια τα πουντο!!!!!!!!!!!!!!
δικιο εχουν αυτοι που τα λενε για τη φιατ!!!!
-
1.4 Light Turbo 120HP και 1.4 Τurbo 150ΗP 2007
και μετα 1.6 200 ΗΡ
-
corsair
Αυτό θα πει αυτοκίνητο με χαρακτήρα! Τα ιταλικά μικρά! -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
corsair
Αυτό θα πει αυτοκίνητο με χαρακτήρα! Τα ιταλικά μικρά!Χεχε.... βασικα η ενωση του μεσαιου ειχε σαπισει και πολυ απλα χωρισε, και αρχισα να ακουω ενα τραχυ θορυβο. Κατεβηκα και ειδα τα μαντατα... και αυριο λεωφορειο + taxi για να παω στην δουλεια. Βρηκε μερα να με προδοσει Τεσπα...
Διαβασα και τις ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ για το νεο Grande των 95... Απο οτι καταλαβα ακομα και γω με το 80 ψοφια αλογα το περναω στεγνα. Συμπερασματικα, το αυτοκινητο αυτο για να κινηθει με αξιοπρεπεια (να χει και λιγη ζωντανια βρε παιδι μου) θελει να ξεκινησεις ειτε με τον 90αρι Multijet και την 20αρα ροπουκλα.... η να ερθουν κααααααποτε καποιες υπερτροφοδοτουμενες εκδοσεις μπας και αποκτησει καμια 20αρια αλογα παραπανω να μπορει να παει...
@adisgr: Που θα παει... δεν θα την γλυτωσεις... βρωμογαλλε
-
corsair
Αυτό θα πει αυτοκίνητο με χαρακτήρα! Τα ιταλικά μικρά!Χεχε.... βασικα η ενωση του μεσαιου ειχε σαπισει και πολυ απλα χωρισε, και αρχισα να ακουω ενα τραχυ θορυβο. Κατεβηκα και ειδα τα μαντατα... και αυριο λεωφορειο + taxi για να παω στην δουλεια. Βρηκε μερα να με προδοσει Τεσπα...
Διαβασα και τις ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ για το νεο Grande των 95... Απο οτι καταλαβα ακομα και γω με το 80 ψοφια αλογα το περναω στεγνα. Συμπερασματικα, το αυτοκινητο αυτο για να κινηθει με αξιοπρεπεια (να χει και λιγη ζωντανια βρε παιδι μου) θελει να ξεκινησεις ειτε με τον 90αρι Multijet και την 20αρα ροπουκλα.... η να ερθουν κααααααποτε καποιες υπερτροφοδοτουμενες εκδοσεις μπας και αποκτησει καμια 20αρια αλογα παραπανω να μπορει να παει...
παντως οταν ερχομαι σαλονικα στανταρ περνω το 95 αρι πουντο της οικογενοιας για καμια βολτουλα και περιποιηση αφου εμενα περιμενουν.. κανεις δεν ασχολειτε.. ειναι το 95 dynamic 04 μοντελο και μπορω να πω οτι ο κινητηρας του τραβαει ευχαριστα .. τωρα στο καινουργιο που ειναι πιο βαρυ και με μεγαλυτερες ζαντες.. αστα να πανε
-
Ο χρήστης dsaraf έγραψε:
είδατε τις μετρήσεις επιδόσεων του 1.4 95PS? Σχέτη απογοήτευση! Τα ρεπρίζ του (50-80, 80-110) είναι πολύ κοντά στο 8V (και σε κάποια όπως 50-80 με 3η το 8V είναι πιο γρήγορο!) και στο 0-100...λίγο πιο γρήγορο..Πως τα καταφεραν έτσι οι Ιταλοί?τις είδαμε, γι' αυτό και το σχόλιο πιο πάνω. Όταν γράφουμε για 'κατορθώματα' και 17άρες είμαστε εγκάθετοι
-
το 95αρι μονο με 17αρες ερχεται? τοσο απογοητευση οι μετρησεις?
corsair οταν φτιαξεις την εξατμιση παμε κοντρα...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
το 95αρι μονο με 17αρες ερχεται? τοσο απογοητευση οι μετρησεις?17άρες στάνταρ, αλλά μπορείς να το παραγγείλεις και με 15άρες, χωρίς χρέωση. Υπάρχει επιλογή και για 16άρες, αλλά δεν ξέρω πόσο (και αν) κοστίζουν...
-
Oπ κουφαλα ξαδερφε δε μου τα λες τα καλυτερα!!!
Ετσι σε θελω να κανεις θορυβο, καλως ηρθες στο club!!!Μη μασας πανε στη δουλεια οπως ειναι...!!!
Ο Johny και το Puntograle!!!
-
..βέβαια η μέτρηση με τις 15αρες για το 1.4 95 (12.9 δλ), είναι κατά 0.6 δλ στα 0-100 καλύτερη από την έκδοση με τις 17αρες και ESP ωστόσο πάλι δεν νομίζω να ταιριάζει σε ένα σούπερ μίνι κοντά στους 100 ίππους να έχει τέτοιες επιδόσεις..Αν προσέξει βέβαια κάποιος την καμπύλη της ροπής του κινητήρα στο τεύχος των 4Τ, θα δει ότι είναι άψυχος μέχρι τις 4000 στροφές περίπου..Εκεί ωφείλονται μάλλον και τα απογοητευτικά ρεπρίζ.
Προσωπικά, θα προτιμούσα το 1.4 με τα 77 άλογα παρά το 95άρι μέ όσα έχω διαβάσει.
Fiat Grande Punto 2005