-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Oldest Quote
...Ever!
Διαχρονικο 'quote' οπως τα Αγγλικα αυτοκινητα
-
Ο χρήστης RedLine έγραψε:
Α! και το Allegro το Yugo το κλασσικο Ladaki sedan που κυκλοφορει το Montego το Ital ολα τα Nissan του 80 και τα Mitsubishi το Fiat Mirafiori το Οctavia I και το DS και κατι Αλβανικες Mercedes...
Το Allegro και το Marina θεωρω οτι εχουν αδικηθει απο την ιστορια
Το Marina, ίσως. Το Allegro πάντως ήταν ΑΘΛΙΟ, από κάθε άποψη.
Να σημειωθεί ότι οι πρώτες του εκδόσεις είχαν... τετράγωνο τιμόνι (εντάξει, αν το εκλάβεις ως εγγλέζικο χιούμορ, τότε --> )
edit: voila!!!
-
Το Marina ειναι αυτη την στιγμη το πιο σπανιο αυτοκινητο της τελευταιας 30ετιας....ο λογος? Τα πετανε και τα αφηνουν να σαπισουν
Το σιγουρο ειναι οτι και το marina και το allegro καταστρεψαν την British Leyland, προχειρα και καθολου ανταγωνιστικα, ομως το marina εχει προσωπικοτητα σαν αυτοκινητο.http://www.morrismarina.org.uk/
http://www.thesun.co.uk/article/0,,2-2006400372,00.html
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Bλεπω την απαντηση μου στο πανω μερος της σελιδας. 29/05/04
Κ υστερα την υπογραφη που μολις αλλα3α. 06/11/2006
2μιση χρονια μετα, τοσα εχουν αλλα3ει, οχι ομως κ αυτο.. Τι συγκινητικο.Eύγε!
Ο Σκαραβαίος, η 911 και το DS (βάτραχος!) είναι ό,τι χαρακτηριστικότερο και κλασικότερο κυκλοφόρησε ποτέ.
Πέραν του ότι απετέλεσαν μηχανολογικά, αισθητικά ή και κοινωνιολογικά γεγονότα, εντυπώθηκαν για πάντα στη μνήμη όλων (εξ ου και τα λαϊκά τους προσωνύμια). Και ο πιο άσχετος με τα αυτοκίνητα, αυτά τα αναγνωρίζει. -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Μην ξεχνάμε και την φοβερή ανάρτηση του Allegro καθώς και την φοβερή λιμουζίνα το Austin MontegoΗ αναρτηση του allegro ειναι απο MK-I MK-II, δεκαετια 60's, για αυτο και απετυχε το allegro,ηταν αναχρονιστικο τεχνολογικα, ομως σαν εμφανιση δεν ηταν ασχημο, απλα καθολου λειτουργικο και ζημιαρικο. Το Montego ηταν απροσωπο, μια μετριοτητα
-
Δεν ήταν άσχημο???
Έχεις δει το Allegro Estate?.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
scroll down με δική σας ευθύνη
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
εγώ προειδοποίησα....
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ΟΚ, eat this!!! -
Κατι απο alfasud μου θυμιζει...........
-
Ηoly f@ck!!!! Έτρωγα κιόλας και μου κάθισε το ρύζι στο λαιμό!
-
To Allegro ήταν τόσο καλά μελετημένο που όταν το σήκωνες με γρύλο για να αλλάξεις λάστιχo έβγαινε από την θέση του το πίσω παρμπρίζ (στρεπτική ευκαμψία!) και τόσο καλοκατασκευασμένο που στην αρχή φεύγανε οι τροχοί εν κινήσει επειδή κάποιοι εργαζόμενοι τους συναρμολογούσαν λάθος (British Leyland!)
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Φανταστείτε το σε μαύρο.Η απόλυτη νεκροφόρα.(Μόνο για κοντούς)Φάνιεστ!
-
Το Allegro και το Marina θεωρω οτι εχουν αδικηθει απο την ιστοριαομως το marina εχει προσωπικοτητα σαν αυτοκινητο.
Η αναρτηση του allegro ειναι απο MK-I MK-II, δεκαετια 60's, για αυτο και απετυχε το allegro,ηταν αναχρονιστικο τεχνολογικα, ομως σαν εμφανιση δεν ηταν ασχημο, απλα καθολου λειτουργικο και ζημιαρικο
Κάποιος προσπαθεί να πει διακριτικά ότι του αρέσει το marina και το allegro !
Κι αυτό έπαινος είναι!!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Κι αυτό έπαινος είναι!!
Αυτό είναι βρισιά (για την Sud) αν ρωτήσεις εμένα, αλλά όπως και να 'χει, γούστα είναι αυτά
-
Οτι φέρνει φέρνει....Το σωστό, σωστό. Άλλωστε η sud δεν κατατάσεται στις 'όμορφες' Alfa, οχι στην δική μου λίστα πάντως
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Οτι φέρνει φέρνει....Το σωστό, σωστό. Άλλωστε η sud δεν κατατάσεται στις 'όμορφες' Alfa, οχι στην δική μου λίστα πάντωςΣυμφωνω και γω! (ή αλλιώς +1 )
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Κι αυτό έπαινος είναι!!
Αυτό είναι βρισιά (για την Sud) αν ρωτήσεις εμένα, αλλά όπως και να 'χει, γούστα είναι αυτά
Είτε έπαινος για το Allegro είτε βρισιά για την Alfasud η αλήθεια είναι ότι εγώ όταν ήμουν πιτσιρικάς τα μπέρδευα αυτά τα δύο!!
-
http://www.austinmarina.com/images/Reev ... Cruise.JPG
Ε οχι οτι δεν ειναι ωραιο αυτο το marina
edit: Προσοχή στις μεγάλες φωτό! [Krusenstern]
-
Ευτυχώς που είναι 'άσχετο' τόπικ γιατί αλλιώς θα 'χε γίνει 3ος παγκόσμιος
-
Απο 'εξωτικα' αυτοκινητα...
Ferrari F430
Alfa Romeo 8C CompetizioneΑπο 'συμβατικα'...
Alfa Romeo Brera
Alfa Romeo 159
BMW Series-3 Coupe
BMW Series-1 -
BMW series 1 αυτό είναι έκπληξη.
Αυτή την στιγμή η 159 είναι όντως από τα πιο ωραία συμβατικά οχήματα είδικα σε μαύρο -
Ε οχι οτι δεν ειναι ωραιο αυτο το marinaΕντάξει ωραίο είναι. Εξάλλου ο χρόνος εξωραϊζει τα πάντα! Φαντάσου ότι έχουν αρχίσει να μου αρέσουν τα Opel του '60 (Kadett, Record, Kapitan κλπ) και το Hillman Imp!
Υ.Γ. Εγώ πάντως το Marina το έχω στη συλλογή με τα μοντελάκια μου.
Το ωραιότερο αμάξι στους δρόμους