-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Τελευταία φορά που είδα ποδόσφαιρο ήταν όταν η Βραζιλία πήρε το Μουντιάλ!! (μη με ρωτήσεις πότε ήταν!!!! )Αν δεν ήταν η Βραζιλία, ούτε αυτό θα έβλεπα!!!
Να υποθεσω Βραζιλια λογω Ayrton???
-
Καλά που το διευκρίνησες, γιατί δεν θα το έβρισκα με τίποτα!!!
Τελευταία φορά που είδα ποδόσφαιρο ήταν όταν η Βραζιλία πήρε το Μουντιάλ!! (μη με ρωτήσεις πότε ήταν!!!! )Αν δεν ήταν η Βραζιλία, ούτε αυτό θα έβλεπα!!!
Ή έχεις πραγματικά πολύ καιρό να δεις, ή είδες πρόπερσυ που πήρε το μουντιάλ η Βραζιλία στον τελικό με Γερμανία στην Κορέα
Πάντως είναι ευκαιρία να δεις πάλι το Σάββατο που παίζει στο εναρκτήριο παιχνίδι του EURO2004 η Εθνική Ελλάδος μετά από 24 χρόνια με τη διοργανώτρια Πορτογαλία...
Σόρρυ για το οφ-τόπικ -
Τις πραγματικές δυνατότητες του Barri ΙΣΩΣ τις δούμε με το νέο σύστημα δοκιμαστικών. Με το ισχύον, αποκλείεται να 'τον αφήσουν' να πάρει pole. Πλάκα πλάκα όμως είναι δεύτερος στη βαθμολογία, χωρίς να έχει κάνει ή δείξει απολύτως τίποτα φέτος
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Τις πραγματικές δυνατότητες του Barri ΙΣΩΣ τις δούμε με το νέο σύστημα δοκιμαστικών. Με το ισχύον, αποκλείεται να 'τον αφήσουν' να πάρει pole. Πλάκα πλάκα όμως είναι δεύτερος στη βαθμολογία, χωρίς να έχει κάνει ή δείξει απολύτως τίποτα φέτοςΑυτό λέει κάτι για τις τεράστιες δυνατότητες της F2004 όπου ακόμα κ με κακές στρατηγικές είναι 2ος.
-
Ο χρήστης Raikkonen έγραψε:
Τις πραγματικές δυνατότητες του Barri ΙΣΩΣ τις δούμε με το νέο σύστημα δοκιμαστικών. Με το ισχύον, αποκλείεται να 'τον αφήσουν' να πάρει pole. Πλάκα πλάκα όμως είναι δεύτερος στη βαθμολογία, χωρίς να έχει κάνει ή δείξει απολύτως τίποτα φέτος
Αυτό λέει κάτι για τις τεράστιες δυνατότητες της F2004 όπου ακόμα κ με κακές στρατηγικές είναι 2ος.
Aυτό ακριβώς ήθελα να τονίσω
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Τις πραγματικές δυνατότητες του Barri ΙΣΩΣ τις δούμε με το νέο σύστημα δοκιμαστικών. Με το ισχύον, αποκλείεται να 'τον αφήσουν' να πάρει pole.
[snip]Δηλαδή 10 χρόνια τώρα δεν έχουμε δει ακόμα τις 'πραγματικές' δυνατότητες του ΡΜ?
-
...έχει συμβόλαιο με την Φεράρι ΚΑΙ για του χρόνου...και για του παραχρόνου!
-
Ο χρήστης iceman_angel έγραψε:
Τελευταία φορά που είδα ποδόσφαιρο ήταν όταν η Βραζιλία πήρε το Μουντιάλ!! (μη με ρωτήσεις πότε ήταν!!!! )
Αν δεν ήταν η Βραζιλία, ούτε αυτό θα έβλεπα!!!
Να υποθεσω Βραζιλια λογω Ayrton???
Πάντα μου άρεσε η Βραζιλία, σε όλα!!
Γυναίκες, γυναίκες, γυναίκες, ξέχασα να σας πω πως έχει και τις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου!!Πάντως έχει Άυρτον, Πελέ, μια από τις πιο επιτυχημένες ομάδες μπάσκετ στην ιστορία, γενικά αν δεν ήμουν Έλληνας θα ήθελα να είμαι Βραζιλιάνος!! Έχω την αδυναμία!
-
Ο χρήστης drizzt έγραψε:
Καλά που το διευκρίνησες, γιατί δεν θα το έβρισκα με τίποτα!!!
Ή έχεις πραγματικά πολύ καιρό να δεις, ή είδες πρόπερσυ που πήρε το μουντιάλ η Βραζιλία στον τελικό με Γερμανία στην Κορέα
Πάντως είναι ευκαιρία να δεις πάλι το Σάββατο που παίζει στο εναρκτήριο παιχνίδι του EURO2004 η Εθνική Ελλάδος μετά από 24 χρόνια με τη διοργανώτρια Πορτογαλία...
Σόρρυ για το οφ-τόπικΜάλλον αυτό είναι...
Που παρολίγον να την φάμε από τους ακατανόμαστους Τούρκους (ωραίο όμως το θέατρο που τους έδωσε την κόκκινη!!! )Μάλλον θα το δω το Σάββατο, μου αρέσει να βλέπω την εθνική σε όποιο άθλημα! (έστω και αν συχνά λυπάμαι στο τέλος...)
Σόρι και από μένα για το οφ τόπικ...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Τις πραγματικές δυνατότητες του Barri ΙΣΩΣ τις δούμε με το νέο σύστημα δοκιμαστικών. Με το ισχύον, αποκλείεται να 'τον αφήσουν' να πάρει pole. Πλάκα πλάκα όμως είναι δεύτερος στη βαθμολογία, χωρίς να έχει κάνει ή δείξει απολύτως τίποτα φέτοςauto pilot...
Μου φαίνεται πως έφτιαξαν κάτι καλύτερο από την Φ2002...
Ή μήπως οι άλλοι έπιασαν πάτο;; (και ίσως αυτός είναι ο λόγος που νομίζουμε πως οι Ρενώ, Ζάουμπερ και κυρίως Μπαρ έκαναν τόσα βήματα εμπρός;; )
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
...έχει συμβόλαιο με την Φεράρι ΚΑΙ για του χρόνου...
και για του παραχρόνου!
Μέχρι το τέλος του '05 δεν έχει;
Και του '06;;Ω, να πάρει... Μπορώ να μπω σε χρονοκάψουλα να δω τι θα γίνει ΜΕΤΑ;;
Μέχρι τότε ΞΕΡΩ! (Βαρετό κατάντησε... )
European GP 2004