-
Παμε λοιπον στον 7ο γυρο του πρωταθληματος και πιο συγκεκριμενα στην πιστα του Nurburgring,το οποιο ονομαζεται και GP της Ευρωπης.Η πιστα ανανεωθηκε το 1980,αντικαθιστωντας ετσι την πιστα 22 χιλιομετρων,το μονο μερος της παλιας πιστας που υπαρχει στο νεο ειναι ενα μικρο κομματι απο την περιοχη των pits.Aπο γεωγραφικης αποψης η πιστα βρισκεται μεσα στα βουνα της περιοχης Eifel.
Απο τεχνικης αποψης η πιστα θελει μονοθεσια με καλο κρατημα,ενω προσφυση,ελαστικα και θερμοκρασια παιζουν καθοριστικο ρολο.Συν τοις αλλοις η Γερμανικη πιστα ειναι απο τις λιγες οπου χρειαζεται αρκετη αρνητικη αντωση και πολυ φτερο.
-
Παμε λοιπον στον 7ο γυρο του πρωταθληματος και πιο συγκεκριμενα στην πιστα του Nurburgring,το οποιο ονομαζεται και GP της Ευρωπης.Η πιστα ανανεωθηκε το 1980,αντικαθιστωντας ετσι την πιστα 22 χιλιομετρων,το μονο μερος της παλιας πιστας που υπαρχει στο νεο ειναι ενα μικρο κομματι απο την περιοχη των pits.Aπο γεωγραφικης αποψης η πιστα βρισκεται μεσα στα βουνα της περιοχης Eifel.
Απο τεχνικης αποψης η πιστα θελει μονοθεσια με καλο κρατημα,ενω προσφυση,ελαστικα και θερμοκρασια παιζουν καθοριστικο ρολο.Συν τοις αλλοις η Γερμανικη πιστα ειναι απο τις λιγες οπου χρειαζεται αρκετη αρνητικη αντωση και πολυ φτερο.
-
-
Το Σάββατο με βλέπω να πηγαίνω!!!
Κυριακή πολλά τα λεφτά, οπότε βίντεο και το βλέπω τη Δευτέρα που θα γυρίσω σπίτι (και προσοχή μην ανοίξω ραδιόφωνο στο δρόμο και την πατήσω όπως στο Μονακό... ) -
Εγω φευγω αυριο για το τριημερο Ελπιζω να εχουμε ωραιο -και βροχερο - αγωνα και με το καλο εντυπωσεις και photos προσεχως.
-
Έχεις θέσεις;
Πού θα κάτσεις;
Πόσο πήγε το εισιτήριο για την πίστα; -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Έχεις θέσεις;
Πού θα κάτσεις;
Πόσο πήγε το εισιτήριο για την πίστα;Εχω εισιτηριο για general admission 12 στην πισω ευθεια, πριν το Veedol-S, με γιγαντοοθονη και τιμη ευκαιριας ειδικα για τον αγωνα, 130 ευρω για το τριημερο. Αν ενδιαφερεσαι για Κυριακη κανει 110 ευρω, και μπορει να δεις και κανενα προσπερασμα -λεμε τωρα
Παρασκευη και Σαββατο ισως καθισω καπου με περισσοτερη δραση, οι Γερμανοι εκοψαν στο μισο τις τιμες για τις μερες αυτες, μπορεις να καθισεις οπου γουσταρεις -εκτος απο κατηγορια Gold- για 29 ευρω Παρασκευη και 59 ευρω Σαββατο. Προτεινω Dunlop Kurve, με θεα των μονοθεσιων για τουλαχιστον 20 δευτερολεπτα.
Αντε καλο ταξιδι και καλη διασκεδαση.
-
ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΑΝΕΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΟΥΜΙ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΒΡΟΧΕΡΟ ΑΓΩΝΑ .
-
Τα τελευταια προγνωστικα του καιρου,αν και ειναι σχετικα νωρις ακομα λενε πως την Παρασκευη θα υπαρχει ηλιοφανεια στην πιστα με την θερμοκρασια να μην ξεπερναει τους 21 βαθμους.Το Σαββατο θα υπαρχει ηλιος με συννεφια,ενω την Κυριακη ηλιο με αρκετα συννεφα χωρις να αποκλειεται και η πιθανοτητα βροχης.
Καλα να περασετε παιδια(ελπιζω να δουμε και καμια καλη φωτογραφια απο την πιστα).Ελπιζω του χρονου να ειμαι κι'εγω εκει.
-
Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeees
Ο δικός μου είναι πρώτος στα δοκιμαστικά της Παρασκευής. Βέβαια είναι ακόμα νωπές οι μνήμες από την περυσινή εγκατάλειψη από κινητήρα στον αγώνα (αφήστε που φέτος είναι πιο πιθανό από ποτέ ) αλλά δε δικαιούμαι να έχω κ εγώ τις ελπίδες???
Ας χαρώ λίγο μέχρι την αυριανή σκληρη(?) πραγματικότητα.
-
Ε ρε τι γύρο βγάλαμε πάλι! Άντε και αύριο να τα πάμε το ίδιο καλά! να μην ήταν και ο (συμπαθής κατά τ' άλλα) κουλός... Αν και τι να κάνει κι αυτός, αφού ο Shumi είναι μάλλον σε πολύ καλή φάση της καριέρας του. Χαρά στο κουράγιο του του ανθρώπου, αφού δε βαριέται...
Καλό αγώνα σε όλους παιδιά!
-
Εδω βρισκονται οι χρονοι απο 2η περιοδο κατατακτηριων δοκιμων και απο τις 2 πρωινες ελευθερες δοκιμες
http://www.formula1.com/race/livetiming/popup/720/11.html
-
Βολεύει δε βολεύει η πίστα, τα Renault είναι εκεί. Τι να σου κάνουν οι σχεδόν 18600 στροφές και οι 850+ ίπποι των άλλων. Άμα έχεις οδηγούς και σωστό μονοθέσιο όλα δουλεύουν ρολόι. Ας ελπίσουμε ότι θα έχουμε έναν καθαρό και στεγνό αγώνα αύριο και τότε ένα ακόμη βάθρο δεν θα είναι έκπληξη.
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Βολεύει δε βολεύει η πίστα, τα Renault είναι εκεί. Τι να σου κάνουν οι σχεδόν 18600 στροφές και οι 850+ ίπποι των άλλων. Άμα έχεις οδηγούς και σωστό μονοθέσιο όλα δουλεύουν ρολόι. Ας ελπίσουμε ότι θα έχουμε έναν καθαρό και στεγνό αγώνα αύριο και τότε ένα ακόμη βάθρο δεν θα είναι έκπληξη.Ο Κιμι ειναι κοντα σου ομως!!!(αν δε σκασει παλι ).Οχι για +0,002 τερτατος ρε γ@μωτο!Εγω ευχομαι να βρεξει γιατι αλλιως περιπατος της Ferrari προβλεπεται.Και μαλιστα υγεινος....!Οχι οτι αν βρεξει δε μπορει να νικησει παλι,αλοιμονο, αλλα υπαρχουν περισσοτερες πιθανοτητες να μην κερδισει σε σχεση με τις μηδαμινες που υπαρχουν στο στεγνο
-
Θα εχουμε και κλειστα ΡΙΤ κατα την διαρκεια που το αυτοκινητο ασφαλειας θα ειναι μεσα στο GRIDhttp://f1.racing-live.com/en/headlines/news/detail/040530120729.shtml
-
Πάντως με εξέπληξαν ευχάριστα κ οι Renault κ McLaren με τις επιδόσεις τους άσχετα ότι πάλι ένας από τους οδηγούς της ομάδας μου θα ξεκινήσουν από το τέλος.
Περιμένω με αγωνία τον αγώνα. Αχ ας μη εξκαταλείψει πάλι ο Κιμι. Φτάνει η νίκη που έχασε πέρυσι...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Θα εχουμε και κλειστα ΡΙΤ κατα την διαρκεια που το αυτοκινητο ασφαλειας θα ειναι μεσα στο GRIDhttp://f1.racing-live.com/en/headlines/news/detail/040530120729.shtmlΕγω εχω μια απορια. Αν ενα μονοθεσιο δεν εχει καυσιμα μολις βγει το SC πως θα ανεφοδιαστει;
-
Τελικά πάλι μια απ΄τα ίδια με τους 5 από τους 6 προηγούμενους αγώνες είδαμε και σήμερα.... Από το ένα άκρο (Μονακό) επιστρέψαμε στο άλλο, τον βαρετό περίπατο των Φεράρι και κυρίως του Σουμάχερ. Ο Μπαρικέλο όπως και στην Ισπανία επέλεξε στρατηγική ενός pit stop λιγότερου με αποτέλεσμα το τέταρτο 1-2 των κόκκινων για φέτος. Αν και ίσως ο Σάτο να στερούσε την 2η θέση του Βραζιλιάνου, αλλά τον έφαγε η παρορμητικότητά του ριχνοντάς τον στην 5η θέση για να τον αποτελειώσει ο κινητήρας του λίγο αργότερα για άλλη μια φορά φέτος.
Αυτό το 'για άλλη μια φορά' ισχύει και για την mclaren... Αυτοί μας συνήθισαν πια! Σήμερα νόμιζω πως έσπασαν το ρεκόρ του μπαχρέιν. 3 κινητήρες μέσα σε 2 μέρες...
Ο Μπάτον στο βάθρο, οι Ρενώ 4η-5η θέση (Τρούλι-Αλόνσο) καλή εμφάνιση για άλλη μια φορά.
Στα αξιοσημείωτα έκτος από την 'ανωριμότητα' του Σάτο ήταν και η σύγκρουση Montoya-Ralf στην πρώτη στροφή. Είμαι περίεργος να δω τι θα πουν! -
Ο χρήστης Raikkonen έγραψε:
Πάντως με εξέπληξαν ευχάριστα κ οι Renault κ McLaren με τις επιδόσεις τους άσχετα ότι πάλι ένας από τους οδηγούς της ομάδας μου θα ξεκινήσουν από το τέλος.Περιμένω με αγωνία τον αγώνα. Αχ ας μη εξκαταλείψει πάλι ο Κιμι. Φτάνει η νίκη που έχασε πέρυσι...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Θα εχουμε και κλειστα ΡΙΤ κατα την διαρκεια που το αυτοκινητο ασφαλειας θα ειναι μεσα στο GRIDhttp://f1.racing-live.com/en/headlines/news/detail/040530120729.shtml
Εγω εχω μια απορια. Αν ενα μονοθεσιο δεν εχει καυσιμα μολις βγει το SC πως θα ανεφοδιαστει;
Δεν νομίζω να αφήνουν ένα μονοθέσιο τόσο οριακά γεμάτο πριν από τα προγραμματισμένα pit stop ώστε αν το safety car συμπέσει με κάποιο από αυτά να μην καταφέρει να ολοκληρώσει τους 3-4 γύρους που θα χρειαστούν. Άλλωστε και η κατανάλωση μειώνεται όταν υπάρχει το sc λόγω μικρότερων ταχυτήτων. Τόσο λίγα καύσιμα να έχουν απομείνει δηλαδή? Δεν ξέρω, μπορεί να κάνω και λάθος....
European GP 2004