-
Σε λίγο θα πεσουν παρα πολυ οι δασμοι απο Γερμανια και θα επιτραπουν και τα ντηζελ...θα γινει χαμος στην αγορα...
Ολα αυτα στην επόμενη ταινια του Τομ Κρουζ....
-
Εμ αυτό είναι το αγκάθι... Αλλιώς αν ήταν τόσο εύκολο θα το έκαναν όλοι και θα τελείωνε εκεί ή ιστορία. Που λές... Δεν μπορείς να τους κοροϊδέψεις ούτε τους Έλληνες ούτε τους Γερμανούς. Για να πάρεις γερμανικές πινακίδες (τις νόμιμες που λες κι εσύ), πρέπει να είσαι δηλωμένος σε γερμανική εφορία. Αυτό σηαίνει άλλα παρελκόμενα και αν είναι να μπεις σε όλη αυτή τη διαδικασία για να αποκτήσεις φτηνότερα ένα αυτοκίνητο μάλλον κάτι λάθος έχεις υπολογίσει... Εντελώς φιλίκα, επειδή κι εγώ από Γερμανία θα φέρω αυτοκίνητο εν καιρώ, αν το 'χεις ξεκαθαρίσει ότι από 'κει θα το αγοράσεις, αλλά δεν διαθέτεις ακόμη το ακριβές ποσό (για την αγορά, τον εκτελωνισμό κ.ο.κ.) απλά περίμενε λίγο καιρό παραπάνω και κάνε τότε την κίνησή σου. Άλλωστε δε λένε ότι η αναμονή το κάνει καλύτερο;;;
-
Ο χρήστης Kosa έγραψε:
Εμ αυτό είναι το αγκάθι... Αλλιώς αν ήταν τόσο εύκολο θα το έκαναν όλοι και θα τελείωνε εκεί ή ιστορία. Που λές... Δεν μπορείς να τους κοροϊδέψεις ούτε τους Έλληνες ούτε τους Γερμανούς. Για να πάρεις γερμανικές πινακίδες (τις νόμιμες που λες κι εσύ), πρέπει να είσαι δηλωμένος σε γερμανική εφορία. Αυτό σηαίνει άλλα παρελκόμενα και αν είναι να μπεις σε όλη αυτή τη διαδικασία για να αποκτήσεις φτηνότερα ένα αυτοκίνητο μάλλον κάτι λάθος έχεις υπολογίσει... Εντελώς φιλίκα, επειδή κι εγώ από Γερμανία θα φέρω αυτοκίνητο εν καιρώ, αν το 'χεις ξεκαθαρίσει ότι από 'κει θα το αγοράσεις, αλλά δεν διαθέτεις ακόμη το ακριβές ποσό (για την αγορά, τον εκτελωνισμό κ.ο.κ.) απλά περίμενε λίγο καιρό παραπάνω και κάνε τότε την κίνησή σου. Άλλωστε δε λένε ότι η αναμονή το κάνει καλύτερο;;;Εννοείται ότι δεν πρόκειται να γραφτώ σε γερμανική εφορία για να αποκτήσω ένα αμάξι. Ειδικά εφόσον αυτό υπάρχει και στην Ελλάδα, έστω και ακριβότερο... Δεν έχω ξεκαθαρίσει ότι θα το πάρω από Γερμανία, απλά ψάχνω μήπως βρω κανένα παραθυράκι και μου έρθει φτηνότερα. Δυστυχώς όλα τα παραθυράκια φαίνονται κλειστά...
-
Και φυσικά ούτε τους Ελληνες δεν μπορείς να κοροιδέψεις πια...Είναι τόσο παλιά η ιστορία με τις γερμανικές πινακίδες που και οι Ελληνες υπεύθυνοι έχουν εκπαιδευτεί πολύ καλά και γνωρίζουν από πριν ποια μαλακία για δικαιολογία θα τους πει ο καθένας.
Και δεν είναι καθολου 'ότι δηλώσεις είσαι', φιλαράκι μου που του κάναν έλεγχο για να αποδείξει ότι είναι μόνιμος κάτοικος Γερμανίας , του βγήκε η πίστη....Τι λογαριασμοί ΔΕΗ-ΟΤΕ στο όνομά του σε διεύθυνση στην Γερμανία, τι φορολογικές δηλώσεις του ζητούσανε....
Και υπ΄ψην ότι δεν είναι θέμα τροχαίας, αλλά ΣΔΟΕ οπότε καταλαβαίνετε.... -
Ο χρήστης Hammer_ έγραψε:
Εμ αυτό είναι το αγκάθι... Αλλιώς αν ήταν τόσο εύκολο θα το έκαναν όλοι και θα τελείωνε εκεί ή ιστορία. Που λές... Δεν μπορείς να τους κοροϊδέψεις ούτε τους Έλληνες ούτε τους Γερμανούς. Για να πάρεις γερμανικές πινακίδες (τις νόμιμες που λες κι εσύ), πρέπει να είσαι δηλωμένος σε γερμανική εφορία. Αυτό σηαίνει άλλα παρελκόμενα και αν είναι να μπεις σε όλη αυτή τη διαδικασία για να αποκτήσεις φτηνότερα ένα αυτοκίνητο μάλλον κάτι λάθος έχεις υπολογίσει... Εντελώς φιλίκα, επειδή κι εγώ από Γερμανία θα φέρω αυτοκίνητο εν καιρώ, αν το 'χεις ξεκαθαρίσει ότι από 'κει θα το αγοράσεις, αλλά δεν διαθέτεις ακόμη το ακριβές ποσό (για την αγορά, τον εκτελωνισμό κ.ο.κ.) απλά περίμενε λίγο καιρό παραπάνω και κάνε τότε την κίνησή σου. Άλλωστε δε λένε ότι η αναμονή το κάνει καλύτερο;;;
Εννοείται ότι δεν πρόκειται να γραφτώ σε γερμανική εφορία για να αποκτήσω ένα αμάξι. Ειδικά εφόσον αυτό υπάρχει και στην Ελλάδα, έστω και ακριβότερο... Δεν έχω ξεκαθαρίσει ότι θα το πάρω από Γερμανία, απλά ψάχνω μήπως βρω κανένα παραθυράκι και μου έρθει φτηνότερα. Δυστυχώς όλα τα παραθυράκια φαίνονται κλειστά...
Και να θελες δεν μπορείς να γραφτείς....Θέλουν αποδεικτικά διαμονής, βεβαίωση απο εργοδότη κτλ κτλ
-
Ε στην ουσία το ίδιο πράμα λέμε. Είναι τόσο μεγάλη ιστορία που και να έχεις όλη τη θέληση και ό,τι άλλο απαιτείται, θα σου βγει η πίστη...
Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις πάντως είναι να κρατήσεις ένα σπίτι στο όνομα σου στην Ελλάδα και όλα τα υπόλοιπα να τα μαζέψεις και να την κάνεις. Έπειτα να έρχεσαι εδώ να κάνεις διακοπές... Έτσι θα παίρνεις φτηνότερα αυτοκίνητα, θα γλιτώνεις εκτελωνισμούς, αν πας και σε καμία ανεπτυγμένη χώρα θα απολαμβάνεις και τα υπόλοιπα καλά, δε θα πήζεις γενικότερα με τις ελληνικές μ@λ@κίες και θα 'χεις και το κεφάλι σου ήσυχο... Θα 'χεις πίστες που θα μοιάζουν με πίστες και αν δεν το βάζεις σε πίστες θα κυκλοφορείς σαν άνθρωπος
-
Ε στην ουσία το ίδιο πράμα λέμε. Είναι τόσο μεγάλη ιστορία που και να έχεις όλη τη θέληση και ό,τι άλλο απαιτείται, θα σου βγει η πίστη...
Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις πάντως είναι να κρατήσεις ένα σπίτι στο όνομα σου στην Ελλάδα και όλα τα υπόλοιπα να τα μαζέψεις και να την κάνεις. Έπειτα να έρχεσαι εδώ να κάνεις διακοπές... Έτσι θα παίρνεις φτηνότερα αυτοκίνητα, θα γλιτώνεις εκτελωνισμούς, αν πας και σε καμία ανεπτυγμένη χώρα θα απολαμβάνεις και τα υπόλοιπα καλά, δε θα πήζεις γενικότερα με τις ελληνικές μ@λ@κίες και θα 'χεις και το κεφάλι σου ήσυχο... Θα 'χεις πίστες που θα μοιάζουν με πίστες και αν δεν το βάζεις σε πίστες θα κυκλοφορείς σαν άνθρωπος
-
Ε στην ουσία το ίδιο πράμα λέμε. Είναι τόσο μεγάλη ιστορία που και να έχεις όλη τη θέληση, τον ενθουσιασμό και ό,τι άλλο απαιτείται, θα σου βγει η πίστη...
-
σόρυ για το τρίο, μου βγαζε σφάλμα και το ξαναπάταγα...
-
Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:
Αν ένα καινούργιο αυτοκίνητο 1.9 κ.ε. κοστίζει 32000 -
ξανα κανω την ερωτηση εδω.
Καλησπέρα και χρονια πολλα!
έχω βρει αυτήν την Mercedes-Benz SLK 200 Kompressor στα 11.900 ευρω απο
linkη Ερώτηση μου είναι ποσό περιπου θα μου ζητήσουν για να την περάσω από το τελωνείο?
Μου είπαν πως μπορω να απευώθυνθώ στο http://www.mobile.com.gr/eisag_oxim_plir.asp και δίνοντας τους το μοντέλο που βρήκα εγώ από το mobile.com μπορούν να μου το εισάγουν αυτοί και σε καλύτερη τιμή. Γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω?
ευχαριστώ! Χρονιά πολλά!
-
To λινκ βγάζει: 'The vehicle has already been deleted from our database.'
-
-
Κανονικα, πρεπει να γραφει κατω απο την τιμη 'VAT reclaimable' ή 'MwSt. ausweisbar', οποτε υπολογιζε να πληρωσεις με το καλημερα το ΦΠΑ στους Γερμανους. Δευτερον, ειναι μοντελο 6αετιας οποτε θα πληρωσεις τουλαχιστον αλλα τοσα για να το εκτελωνισεις. Με δυο λογια ξεχνα το...
-
εγώ ήξερα ότι όσο παλιότερο τόσο μικρότερος φόρος. δεν ισχύει αυτό τελικά?
-
Ο χρήστης ababapanos έγραψε:
εγώ ήξερα ότι όσο παλιότερο τόσο μικρότερος φόρος. δεν ισχύει αυτό τελικά?όχι φίλε μου.Το αντίθετο.
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
όχι φίλε μου.Το αντίθετο.
Eκτός αν έχουν περάσει την 30ετία
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
και πανω σε πια λογικη υπαρχει αυτο?
-
Για να μην μπαίνουν στη χώρα αυτοκίνητα παλιάς τεχνολογίας μαλλον
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Eκτός αν έχουν περάσει την 30ετία
αλήθεια???
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΠΟ Ε.Ε.