-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Ναι,το CTR ειναι ετοιμοπαραδοτο αλλα του χρονου αλλαζει μοτελο ενω το GTΙ μολις ηρθε.Σαν επιλογη αγορας αυτη τη στιγμη δεν το συζηταω οτι το GOLF ειναι καλυτερο.Σαν αυτοκινητα, για μενα που με ενδιαφερει και η βελτιωση 1ου σταδιου, και γενικα τα κριτηρια μου ειναι υπερ του τουρμπο,θεωρω πως καλυτερο ειναι το GTI,για μενα.
δε νομιζω ότι το type_r θα ερθει τοσο γρηγορα και δε ξερω τι φιλοσοφιας θα ειναι
Γιατι ειπα ποτε θα ερθει το type r και τι φιλοσοφιας θα ειναι?Ειπα οτι αλλαζει μοντελο.Μηπως δεν καταλαβα αυτο που εγραψες?
-
Ο χρήστης strassenmeister έγραψε:
Ναι,το CTR ειναι ετοιμοπαραδοτο αλλα του χρονου αλλαζει μοτελο ενω το GTΙ μολις ηρθε.Σαν επιλογη αγορας αυτη τη στιγμη δεν το συζηταω οτι το GOLF ειναι καλυτερο.Σαν αυτοκινητα, για μενα που με ενδιαφερει και η βελτιωση 1ου σταδιου, και γενικα τα κριτηρια μου ειναι υπερ του τουρμπο,θεωρω πως καλυτερο ειναι το GTI,για μενα.
δε νομιζω ότι το type_r θα ερθει τοσο γρηγορα και δε ξερω τι φιλοσοφιας θα ειναι
Γιατι ειπα ποτε θα ερθει το type r και τι φιλοσοφιας θα ειναι?Ειπα οτι αλλαζει μοντελο.Μηπως δεν καταλαβα αυτο που εγραψες?
δεν ξέρω αν θα είναι με τουρμπο ή οχι... αυτό εννοω για την φιλοσοφία (συν το στήσιμο)
-
Ο χρήστης strassenmeister έγραψε:
Σαν επιλογη αγορας αυτη τη στιγμη δεν το συζηταω οτι το GOLF ειναι καλυτερο.Σαν αυτοκινητα, για μενα που με ενδιαφερει και η βελτιωση 1ου σταδιου, και γενικα τα κριτηρια μου ειναι υπερ του τουρμπο,θεωρω πως καλυτερο ειναι το GTI,για μενα.Μη συζητάς! Το πιο εντυπωσιακό μεταξύ των άλλων στοιχείων, για μενα είναι η ροπή σταθερή στα 285 Nm από τις 2000 ως τις 5000
-
)>Ο χρήστης sirbasil έγραψε:
Σαν επιλογη αγορας αυτη τη στιγμη δεν το συζηταω οτι το GOLF ειναι καλυτερο.Σαν αυτοκινητα, για μενα που με ενδιαφερει και η βελτιωση 1ου σταδιου, και γενικα τα κριτηρια μου ειναι υπερ του τουρμπο,θεωρω πως καλυτερο ειναι το GTI,για μενα.
Μη συζητάς! Το πιο εντυπωσιακό μεταξύ των άλλων στοιχείων, για μενα είναι η ροπή σταθερή στα 285 Nm από τις 2000 ως τις 5000
Στην πράξη, εκτός του ότι έχεις άφθονη (σαν το νερό του Βοιδομάτη ) ροπή από χαμηλά,
μπερδεύεσαι αρχικά με το αν είναι τούρμπο ή όχι...
Αλλά τα έχουμε ξαναπεί...
-
Επιτέλους έβγαλε κιαυτή η ΒΑΓΚ ένα GOLF GTI της προκοπής και όλοι πέσανε να το φάνε ρε γαμώτο... τί να πώ? Πολύ πόλεμο του κάνουνε όταν το συσχετίζουν με άλλα... ειδικά το TypeR. Ακόμα και αργότερο να ήταν -που δεν είναι- τάχουν βάλει ακόμα και με τον εξοπλισμό του. Κρίμα!
-
το οδηγησα.απο εκεινη την ημερα το εχω δει στον υπνο μου 3φορες.αυτα....
Ελπιζω οσοι το πηραν να βαλανε το dsg γιατι ειναι ολα τα λεφτα και με διαφορα. -
Πόσο αξιόπιστο και ανθεκτικό θα είναι άραγε το DSG;...Γιατί αυτά τα μαμημένα τα αυτόματοσειριοτιπτονικοσελεσπιντικά όταν πάθουν το παραμικρό, θέλουν ένα χωράφι για να τα επισκευάσεις...
-
Ο χρήστης zoranb έγραψε:
Επιτέλους έβγαλε κιαυτή η ΒΑΓΚ ένα GOLF GTI της προκοπής και όλοι πέσανε να το φάνε ρε γαμώτο... τί να πώ? Πολύ πόλεμο του κάνουνε όταν το συσχετίζουν με άλλα... ειδικά το TypeR. Ακόμα και αργότερο να ήταν -που δεν είναι- τάχουν βάλει ακόμα και με τον εξοπλισμό του. Κρίμα!Απλά επειδή δεν το έχουν...
-
Ο χρήστης zoranb έγραψε:
Επιτέλους έβγαλε κιαυτή η ΒΑΓΚ ένα GOLF GTI της προκοπής και όλοι πέσανε να το φάνε ρε γαμώτο... τί να πώ? Πολύ πόλεμο του κάνουνε όταν το συσχετίζουν με άλλα... ειδικά το TypeR. Ακόμα και αργότερο να ήταν -που δεν είναι- τάχουν βάλει ακόμα και με τον εξοπλισμό του. Κρίμα!Εγώ το μόνο που θα πω είναι ότι το Fifth Gear που θεωρούσε το TypeR το κορυφαίο προσθιοκίνητο αναγνώρισε ότι μειονεκτεί απέναντι στο Golf, γιατί όπως είπε ο Jason Plato (δοκιμαστής και οδηγός στο BTCC) το παν δεν είναι να οδηγάς όλη τη μέρα με το πλάι. Συμπληρώστε σε αυτό ότι το TypeR είναι φθηνότερο από το Golf στην Αγγλία κατά 4000 λίρες (περίπου 6000Ευρώ) και καταλαβαίνεται πόσο καλύτερο είναι το golf για να λένε ότι αξίζει τη διαφορά.
Εδώ που είναι στα ίδια χρήματα, κάποιοι λένε ότι είναι καλύτερη επιλογή το TypeR... -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Επιτέλους έβγαλε κιαυτή η ΒΑΓΚ ένα GOLF GTI της προκοπής και όλοι πέσανε να το φάνε ρε γαμώτο... τί να πώ? Πολύ πόλεμο του κάνουνε όταν το συσχετίζουν με άλλα... ειδικά το TypeR. Ακόμα και αργότερο να ήταν -που δεν είναι- τάχουν βάλει ακόμα και με τον εξοπλισμό του. Κρίμα!
Εγώ το μόνο που θα πω είναι ότι το Fifth Gear που θεωρούσε το TypeR το κορυφαίο προσθιοκίνητο αναγνώρισε ότι μειονεκτεί απέναντι στο Golf, γιατί όπως είπε ο Jason Plato (δοκιμαστής και οδηγός στο BTCC) το παν δεν είναι να οδηγάς όλη τη μέρα με το πλάι. Συμπληρώστε σε αυτό ότι το TypeR είναι φθηνότερο από το Golf στην Αγγλία κατά 4000 λίρες (περίπου 6000Ευρώ) και καταλαβαίνεται πόσο καλύτερο είναι το golf για να λένε ότι αξίζει τη διαφορά.
Εδώ που είναι στα ίδια χρήματα, κάποιοι λένε ότι είναι καλύτερη επιλογή το TypeR...τον ξέρεις? τον jason plato?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
τον ξέρεις? τον jason plato?
Όχι, είδα την εκπομπή που έκαναν τεστ στο golf gti...
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
τον ξέρεις? τον jason plato?
Όχι, είδα την εκπομπή που έκαναν τεστ στο golf gti...
εννοω έχεις δει γενικά εκπομπές του ή πρώτη φορά. το ρωτάω αυτό γιατι εχει σημασία το στύλ που πρωθεί
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
εννοω έχεις δει γενικά εκπομπές του ή πρώτη φορά. το ρωτάω αυτό γιατι εχει σημασία το στύλ που πρωθεί
Το fifht gear το κατεβάζω και το βλέπω κάθε βδομάδα...
Τώρα για αυτό που με ρωτάς δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς.
Δε νομίζω ότι έχουν κάποιο στυλ για να προμοτάρουν το golf.
Άλλωστε to test ξεκινάει ως εξής:
Fifth gear's favourite hot hatch is The Honda Civic TypeR.
This is its new rival and I'm reporting for duty to see if it's any good...'
Kαι κλείνει ως εξής:
'...so the big question is: Should you buy one over the CTR??
(Γέλια που υποδηλώνουν ότι δεν υπάρχει καμμία αμφιβολία)
Υou bet you should' -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Εγώ το μόνο που θα πω είναι ότι το Fifth Gear που θεωρούσε το TypeR το κορυφαίο προσθιοκίνητο αναγνώρισε ότι μειονεκτεί απέναντι στο Golf, γιατί όπως είπε ο Jason Plato (δοκιμαστής και οδηγός στο BTCC) το παν δεν είναι να οδηγάς όλη τη μέρα με το πλάι. Συμπληρώστε σε αυτό ότι το TypeR είναι φθηνότερο από το Golf στην Αγγλία κατά 4000 λίρες (περίπου 6000Ευρώ) και καταλαβαίνεται πόσο καλύτερο είναι το golf για να λένε ότι αξίζει τη διαφορά.
Εδώ που είναι στα ίδια χρήματα, κάποιοι λένε ότι είναι καλύτερη επιλογή το TypeR...Με το Type-R δηλαδή πάς με το πλάϊ όλη μέρα;
Ποιό πλάϊ;
Επίσης επειδή εμείς δεν έχουμε δεί την εκπομπή που ακριβώς μειονεκτεί το Honda;Y.Γ. Και το ξαναδηλώνω πως το Type-R θα επέλεγα
-
Δηλαδή εσύ είσαι μέσα στο χωρό και δε το έχουμε καταλάβει; Μάλλον ούτε εσύ το έχεις καταλάβει...
Επίσης όταν λέω οτι το Type-R θα έπαιρνα ούτε λόγω ενθουσιασμού το λέω ούτε για να κάνουμε κουβέντα. Σε αυτό πιστεύω πως θα έβρισκα περισσότερα πράγματα απο αυτά που ΕΓΩ θέλω να έχει.ΕDIT: Γιατί έσβησες το πόστ σου Μιχαλάκη; Αφού ξέρεις οτι δε μπορώ να σου κρατήσω κακία
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
[
Με το Type-R δηλαδή πάς με το πλάϊ όλη μέρα;
Ποιό πλάϊ;
Επίσης επειδή εμείς δεν έχουμε δεί την εκπομπή που ακριβώς μειονεκτεί το Honda;Y.Γ. Και το ξαναδηλώνω πως το Type-R θα επέλεγα
Παύλο δεν είναι δικά μου λόγια αυτά και δεν έχω σκοπό να κάνω το δικηγόρο κανενός. Έτσι είπε. Αν δε σου αρέσει στείλε γράμμα ή e-mail στο fifth gear να διαμαρτυτηθείς.
Επίσης επειδή θα το επέλεγες εσύ δεν σημαίνει ότι θα επέλεγες και σωστά. Ο Αλέξης γιατί ισχυρίζεται ότι το Golf είναι καλύτερο από το TypeR? Kαι άντε πες εγώ έχω ήδη golf και δεν είμαι αντικειμενικός και ο Αλέξης για τον α-β λόγο κάνει λάθος. Το Fifth Gear, το Τop Gear? Δεν μπορεί όλοι αυτοί να κάνουν λάθος και να έχετε δίκιο εσείς που δεν τα έχετε καν οδηγήσει... -
Ãéáôß ôáëáéðùñéÝóôå ðïéï åßíáé ôï êáëýôåñï ? ÅìÝíá ìïõ áñÝóïõí êáé ôá äýï ôï êáèÝíá ãéá Üëëï ,ìðïñåß ëüãù éäéïóõãêñáóßáò íá áãüñáæá ôï ×ïíôá áëëÜ áõôü äåí êÜíåé ôï ´Ãêïëö Ü÷ñçóôï áõôïêßíçôï .Ôï ßäéï êáé áðï ôçí áíôßèåôç ðëåõñÜ ,åðåéäÞ ãïõóôÜñïõìå ôï Ãêüëö ôï ×ïíôá óôïí ÊáéÜäá...???ãéá íá éóéþíïõìå êáé ëßãï
Ôþñá ãéá ôï Üí áîßæåé êáé åßíáé ðéï ãñÞãïñï ôï Ýíá Þ ôï Üëëï
ååå ôïïïôåååååOðïéïò èÝëåé GTI áò ôï ðÜñåé ìçí ôï ðáéäåýåé.
Ôá ßäéá êáé ãéá ôï ×ïíôá.Õà ìå 30Ê âñßóêåéò ìåôá÷åßñï Scooby Þ Åvo ....ðáñåðéðôüíôùò åßíáé ðéï ãñÞãïñá êáé ðéï åõñý÷ùñá .Ôï áíáöÝñù ãéáôß õðÜñ÷ïõí ðáíôïý 'ðïñôïêáëéÝò ðïõ êÜíïõí ðïñôïêÜëéá'
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Επίσης το τι θα επέλεγες εσύ δεν σημαίνει ότι θα επέλεγες και σωστά? Και ο Αλέξης ισχυρίζεται ότι το Golf είναι καλύτερο από το TypeR. Kαι άντε πες εγώ έχω ήδη golf και δεν είμαι αντικειμενικός. Το Fifth Gear το Τop Gear? Δεν μπορεί όλοι αυτοί να κάνουν λάθος και να έχετε δίκιο εσείς που δεν τα έχετε καν οδηγήσει...Γιατί να διαμαρτυρηθώ; Πάω πάσο αν βγάζουν το Golf καλύτερο αλλά αυτό δε σημαίνει οτι αναγκαστικά θα με καλύψει περισσότερο. Την οδική τους συμπεριφορά δε μπορώ να την συγκρίνω για αυτό και αν έχεις προσέξει δεν έχω αναφέρει τίποτα μέχρι τώρα αφού δεν τα έχω οδηγήσει. Άλλοι είναι αυτοί που τις κάνουν,έτσι Μιχάλη; Δε νομίζω πως κάποιος θα απογοητευτεί με καποιο απο τα δύο αυτά αυτοκίνητα στο δρόμο οπότε απο εκεί και πέρα μετράνε και άλλα πράγματα. Τέλος όμως στη κουβέντα μας γιατί το παρακάναμε
-
Μα Παύλο το λένε καθαρά. Το TypeR είναι πιο fun to drive και όπως χαρακτηριστικά λέει ο J.P. 'it rewards the hooligan more'.
Aλλά γενικά επειδή δεν έχουμε την πολυτέλεια να δώσουμε 10μύρια μόνο για να στρίβουμε (εγώ τουλάχιστον δεν την έχω) και το αμάξι πρέπει να κάνει και κάτι περισσότερο, για αυτό το λόγο το golf είναι καλύτερο. Άλλωστε είναι αρκετά ευχάριστο και γρήγορο οπότε δεν υπάρχει λόγος να διαλέξεις το TypeR, ακόμα και στην Αγγλία που είναι 2μύρια δρχ. φθηνότερο. Πόσο μάλλον εδω... -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Μα Παύλο το λένε καθαρά. Το TypeR είναι πιο fun to drive και όπως χαρακτηριστικά λέει ο J.P. 'it rewards the hooligan more'.
Aλλά γενικά επειδή δεν έχουμε την πολυτέλεια να δώσουμε 10μύρια μόνο για να στρίβουμε (εγώ τουλάχιστον δεν την έχω) και το αμάξι πρέπει να κάνει και κάτι περισσότερο, για αυτό το λόγο το golf είναι καλύτερο. Άλλωστε είναι αρκετά ευχάριστο και γρήγορο οπότε δεν υπάρχει λόγος να διαλέξεις το TypeR, ακόμα και στην Αγγλία που είναι 2μύρια δρχ. φθηνότερο. Πόσο μάλλον εδω...Ακριβώς με αυτή τη λογική διαφωνώ και στο έχω πεί άπειρες φορές. Τέσπα...
VW Golf GTI