-
Μεγαλη στεναχωρια...
Ανδρεα Χριστοπουλε καλο ταξιδι και μακαρι να βρεθουν ,εδω κατω που μειναμε εμεις,και αλλοι σαν και εσενα που να αγαπουν ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ τους αγωνες .
Σ' ευχαριστω για ολα οσα με εμαθες για τις πιστες και τα μονοθεσια και τοσα αλλα πραγματα που ηξερες τοσο καλα και που ολοι σε θαυμαζαν,ζηλευαν και ακολουθουσαν.
Θα μας λειψεις!
Δημος Ριζικαρης
-
Μεγαλη στεναχωρια...
Ανδρεα Χριστοπουλε καλο ταξιδι και μακαρι να βρεθουν ,εδω κατω που μειναμε εμεις,και αλλοι σαν και εσενα που να αγαπουν ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ τους αγωνες .
Σ' ευχαριστω για ολα οσα με εμαθες για τις πιστες και τα μονοθεσια και τοσα αλλα πραγματα που ηξερες τοσο καλα και που ολοι σε θαυμαζαν,ζηλευαν και ακολουθουσαν.
Θα μας λειψεις!
Δημος Ριζικαρης
-
Μεγαλη στεναχωρια...
Θα μας λειψεις!
Δημος Ριζικαρης
-
Εκει στον Βολο σε φωναζα Manager και καμαρωνες. Τ αξιζες να καμαρωνεις για τον ερωτα σου στους αγωνες, το παθος σου για την νικη,
τις γνωσεις σου, μα πιο πολυ για την αγαπη που ετρεφες για τις εντονες
στιγμες της ζωης. Ακομα και την τελευταια σου μαχη, την εφερες στο οριο.
Ενα ειναι σιγουρο Αντρεα. Θα τα ξαναπουμε.
Χρηστος. -
Δεν γνώριζα από κοντά τον Ανδρέα Χριστόπουλο αλλά μου είχε κάνει εντύπωση από τότε που ξεκινούσα να βλέπω αγώνες η αρχοντική του φυσιογνωμία.
Ύστερα ήταν και το γεγονός ότι καταπιανόταν με μια κατηγορία αυτοκινήτων, που στην φτωχή αγωνιστικά Ελλάδα των αρχών της δεκαετίας του 80, φάνταζε στα μάτια μου σαν εξωπραγματική(πρωτότυπα ), μεγιστοποιούσε την εικόνα που είχα για αυτόν τον άνθρωπο.
Αλλά και μετά στην εποχή της F3 νομίζω ότι μάλλον ήταν ο πιο ενημερωμένος και σχετικός άνθρωπος στην κατηγορία.
Τον θυμάμαι πάντα να φροντίζει το πρωτότυπο του Μάκη Σαλιάρη σε πίστες και αναβάσεις στην μεγάλη κόντρα της εποχής, με τον ΝΙΝΟ.
Την εποχή της F3 είχαν οδηγήσει για την ομάδα του αν δεν κάνω λάθος ο Κώστας Κυρίτσης και ο Πάνος Σπυρόπουλος και σίγουρα και κάποιοι άλλοι που τώρα μου διαφεύγουν.
Αν δεν κάνω λάθος ήταν και θαυμαστής του Ayrton Senna γιατί τον θυμάμαι πάντα να ρωτά για την επίδοση του Βραζιλιάνου σε GP που γίνονταν πρωί για την Ελλάδα και που συνέπιπταν με κάποια ανάβαση την ίδια μέρα.Είτε έτσι είτε αλλιώς, ο Ανδρέας Χριστόπουλος δεν είναι πια μαζί μας και μπορεί αυτή την στιγμή που μιλάμε να έχει «αναλάβει» το setup του μονοθεσίων του Βραζιλιάνου και του ΝΙΝΟ.
Στην οικογένεια του και στους φίλους του, θερμά συλλυπητήρια.
-
Ενας απο τους ανθρωπους των Ελληνικων αγωνων που ηθελα τοσο πολυ να γνωρισω απο κοντα... Δυστυχως εφυγε νωρις...
Ο τροπος που λειτουργουσε, με την ομαδα του, τους χορηγους, την επαγγελματικη οργανωση παραμενει η μεγαλυτερη παρακαταθηκη που αφησε. Ενα παραδειγμα για ολους...
Α.Χριστοπουλος, Τ.Λαζακις, Νινο. Βαριες οι απωλειες...
ABM
P1
L1 -
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΚΛΗΡΟΥΧΑ !!!
'EL-EM'
-
ΣΕ ΘΥΜΑΜΕ ΝΑ ΚΑΘΕΣΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΛΑΙΝΟ ΤΗΣ ΤΟΤΕ '' LOLA MARLBORO '' ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΤΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΤΗΝ ΡΙΤΣΩΝΑ!!!
ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ...ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ. -
Αντρέα μου, καλό δρόμο!
Τι να πω γμτ...
Καλά περνάγαμε τότε στα βουνά...
Καλά περνάγαμε αργότερα στις πίστες....
Μακάρι να περνας καλά και εκεί που ταξίδεψες, με τον Αιρτον τη μεγάλη σου αγάπη, τον Τεό, τον Νίνο αλλά και τον παππού και τους άλλους...
Μεγαλώνει η λίστα γμτ την τρέλλα μου!
Υπάρχει θεός? 'Ωρες-ωρες αναρωτιέμαι.
Θα σε θυμόμαστε όλοι. Η γυναίκα σου, τα παιδιά σου, ο Μάκης, ο Γιώργος και άλλοι και ΄'αλλοι.. Ειπαμε όλοι.
Σήμερα τα χαράματα έγραψα δύο λόγια για τον Αντρέα στα κακα τα ψέματα στις προσωπικές στήλες του rally gr. Δυστυχώς πρέπει να το σημειώσω στο σχολιό μου στο φορουμ για να το βρουν όσοι έχουν διάθεση να διαβάσουν κάτι παραπάνω για το φίλο μας.
Συγγνώμη από όλους για το προσωπικό στοιχείο στο σημείωμαΑντρέα μου με πολύ αγάπη, αντίστοιχη με την τρέλλα που είχες για τα μονοθέσια
Στρατης
Αχ βρε μανατζερ... Αχ βρε σωβράκα... Θυμάσαι? Θα χάσετε μωρέ άμα βρέξει! ΒΑΛΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ!
-
Γειά σου Αντρέα,
Ήταν γραφτό σου να φύγεις πάνω στην ώρα που κάποιοι επιμένουν να θάψουν τους αγώνες ταχύτητας! Τους αγώνες που υπηρέτησες με αγάπη , θέρμη ,δύναμη και με άπλετη γνώση!
Ναι Αντρέα, παρ'ότι έχουμε δύο πίστες πλέον και μας τάζουν και άλλες δύο , χίλιες φορές θα προτιμούσα να ξαναβρισκόμασταν στο Τυμπάκι , στον Βόλο , στην Τρίπολη , στο Τατόϊ !!! Να ξαναβρισκόμασταν στην εποχή που είχαμε αγώνες! Τότε που με πενιχρά μέσα αλλά πολύ κέφι γυρίζαμε την Ελλάδα και δημιουργούσαμε! Γιατί τώρα γκρεμίζουμε και δεν λέει!
Μας μιλάνε για 'Γιαλαντζί Ενιαία' και μου σηκώνεται η τρίχα κάγκελο! Μας λένε -σε εμάς τους οδηγούς - ότι 'κοιμώμαστε τον ύπνο του δικαίου' ή 'Γιατί να σωθεί ένας θεσμός τον οποίον πέρσι παρακολουθούσαν μόνο οι διαφημιστικές πινακίδες'!
Ποιοί? Αυτοί που δεν πολέμησαν , δεν μάτωσαν !!!
'Γιαλαντζί δημοσιογράφοι'!!!
'Αλλοίμονο σε αυτούς που μένουν' λένε!
Αλλοίμονο λοιπόν σε όσους θα επωμιστούνε το βαρύ φορτίο , να συνεχίσουνε το λαμπρό σου έργο για το οποίο θα σε θυμώμαστε όλοι!
Θα σε θυμώμαστε Αντρέα, θα σε ευγνωμονούμε και θα προσπαθήσουμε να σε τιμούμε με τα έργα και όχι με τα εύκολα λόγια!
Θα μας λείψεις φίλε, όπως μας λείπει και ο Νίνο και τόσοι άλλοι!
Ελπίζω να μην σε στεναχώρησα Αντρέα! Δεν το ήθελα αλλά η στεναχώρια και η πίκρα εκφράζεται πάντα με τον κοινό παρονομαστή! Την αγάπη για τους αγώνες!
Καλό ταξίδι φίλε!!!
-
Σχετικό-άσχετο αλλά 2 χρόνια τώρα σε αυτό το χώρο δεν είχα διαβάσει ποτέ τίποτε γι' αυτόν τον άνθρωπο, για το έργο του, το ήθος του κλπ.κλπ...
Έμελε να χάσει τη ζωή του για να διαβάσω λίγα λόγια για το έργο του, για εκείνον...
Ας είναι... -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Σχετικό-άσχετο αλλά 2 χρόνια τώρα σε αυτό το χώρο δεν είχα διαβάσει ποτέ τίποτε γι' αυτόν τον άνθρωπο, για το έργο του, το ήθος του κλπ.κλπ...
Έμελε να χάσει τη ζωή του για να διαβάσω λίγα λόγια για το έργο του, για εκείνον...
Ας είναι...ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ Kamil ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟΝ , ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΠΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ .
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΣΕ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΞΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ , ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥΣ , ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΡΕΙΣ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠ΄'ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΙ !
ΕΠΕΙΔΗ Ο Σ.Χ. ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΜΑ ΞΕΧΝΑΣ ΣΤΟ ΤΑΔΕ ΤΕΥΧΟΣ ΕΙΧΑΜΕ ΑΥΤΟΝ , ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΕΚΕΙΝΟΝ , ΕΓΩ ΤΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΡΙΑ , ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΑΥΤΟ !
Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΩΤΟΣΤΕΦΑΝΟ ! -
Ναμαστε ΟΛΟΙ καλα να θυμόμαστε τον Αντρέα και όλους όσους φεύγουν από την οικογένειά μας.
Η προσπάθεια συνεχίζεται... !!! Με το ύφος και το ήθος που πρέπει να μας χαρακτηρίζει!
Στρατης -
ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΕ ΣΤΡΑΠΑΤΣΙΝΑΚΟ ΜΟΥ , ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΡΙΞΩ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΤΟΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ?
ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΛΟΥΣ Ο ΠΙΣΙΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΜΠΑΚΕΤΣ , ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ , ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΤΡΕΞΟΥΝ , ΟΙ ΔΕ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΝΑ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ , ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΟΣΑ ΓΙΑ ΤΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΣΚΕΡΒΕΛΕΔΕΣ ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ?
ΕΝΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΛΩΝ , ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ , ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ , ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑΩ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΑ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ !
ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ Χ.Α.
ΑΝΔΡΕΑ...ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ.