-
Είδατε τη διαφήμιση του Χ3 με τη μαριονέτα;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Είδατε τη διαφήμιση του Χ3 με τη μαριονέτα;ναί, η BMW με το Χ3 παραδίδει μαθήματα τετρακίνησης
-
Βαλτε ρε παιδιά κανα λινκ να δουμε κ εμείς
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
ναί, η BMW με το Χ3 παραδίδει μαθήματα τετρακίνησης
Κάπως ακριβούτσικα όμως.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Κάπως ακριβούτσικα όμως.
δεν το 'πιασες...
βλέπω και ξαναβλέπω τη διαφήμιση του TSI....απλά, πάρα πολύ καλή!
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
το ίδιο έχει το lhonda egend αν δείτε στους 4 τροχους το άρθρο..... αυτό το μήνα
-
Καλά το συγκεκριμένο Honda όντως παραδίνει μαθήματα τετρακίνησης
-
Ο χρήστης lukeduke έγραψε:
Καλά το συγκεκριμένο Honda όντως παραδίνει μαθήματα τετρακίνησηςστο Fifth gear παντως που το δοκιμασαν, παρολο που ειπαν οτι το συστημα το αισθανεσαι να δουλευει, στη πραξη το αυτοκινητο αποδειχθηκε αργο σε σχεση με το Α6 και πολυ αργο σε σχεση με μια 530.
ειπαν παντως οτι το αποτελεσμα ισως ειχε σχεση με την μαλακη αναρτηση του Χοντα.
-
-
p.s.
technik, η διαφημιση του TSI ειναι αντιγραφη μιας παλιοτερης διαφημισης Skoda TDi.
μονο τα τελευταια 4 δευτερολεπτα ειναι καινουργια. -
έτσι πε ...μας!
-
ε, δεδομενου οτι το ωραιο κομματι της διαφημισης ειναι οι σκορπισμενοι, ψοφιοι κινητηρες, και οχι το κομματι που τρεχει στο δασος,
δεν κανει κακο να ξερουμε απο που 'τσιμπηθηκε' αυτη η διαφημιση.
αμα βρω το video της διαφημισης online, θα το ποσταρω. -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
ε, δεδομενου οτι το ωραιο κομματι της διαφημισης ειναι οι σκορπισμενοι, ψοφιοι κινητηρες, και οχι το κομματι που τρεχει στο δασος,
δεν κανει κακο να ξερουμε απο που 'τσιμπηθηκε' αυτη η διαφημιση.
αμα βρω το video της διαφημισης online, θα το ποσταρω.Που'σαι συ ρεεεε?!!
-
μην βγαινεις εκτος θεματος koyk φιλε μου.
ανοιξα ειδικο θεμα για αυτα: http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?p=720941#720941 -
Από τις πιο αστείες διαφημίσεις που έχω δει ποτέ... και όχι μόνο αυτοκινήτων...!!!
'Toyota Human Touch':
Αξίζει το κλικ!
-
Φανταζομαι θα ειδατε στην διαφημιση της γνωστης μαρκας ουισκι, τα περι G και πιλοτων Αεροπλανων και οδηγων Φ1
Καποιος πρεπει να τους διδαξει, οτι δεν τρωμε ολοι κουτοχορτο, και αν εχουν ορεξη για μ...., καλυτερα να πανε στην τουαλετα!
Τιποτα αλλο......
-
Ωπ, υπηρχε thread βλεπω
Παμε παρακατω
Θα την εχετε δει σιγουρα ολοι την διαφημιση με την μαριονετα που τραβει το σχοινακι
ΜΗΝ #$%# οτι αυτο το συστημα τετρακινησης ειναι καλυτερο απο την κορυφαια ΜΟΝΙΜΗ τετρακινηση που εχει ακομα και το impreza 1.5
Μου θυμιζει εναν ασχετο θειο μου που ενιωσε να τον γεμιζει οτι ειδε οτι τα φρενα της 190 του ηταν μεγαλυτερα απο του uno.
Του εξηγησα βεβαια οτι το Uno ζυγιζει το μισο απο το δικο του, αλλα περα βρεχει.....
Τελειο σημαδι στο target group που στοχευει η διαφημιση παντως -
Ρε παιδιά συγνώμη κιολας αλλά την διαφήμιση του κορσα με τα κουκλάκια, δεν την καταλαβαίνω....
-
Αντιαισθητική, εκνευριστική, κουραστική...
Τα δε κουκλάκια άθλια -
Ε ενταξει τοτε. Το Κορσα διαφημιζει
Διαφημίσεις αυτοκινήτων