-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
... ... ... για πολλούς σχετικούς ήταν η καλύτερη σειρά της 911.Εδω παιζει κ ο ψυχολογικος παραγοντας κα8ως ηταν κ η τελευταια αεροψυκτη..
Πολυ καλη η μπορντω (), αλλα οχι σαν την ασημι ()
Av κ το χρωμα ειναι το τελεευταιο στο οποιο 8α τα χαλασουμε..
Τιμες απο 46500 Ευρω του 97.. (mobile.de)
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
... ... ... για πολλούς σχετικούς ήταν η καλύτερη σειρά της 911.
Εδω παιζει κ ο ψυχολογικος παραγοντας κα8ως ηταν κ η τελευταια αεροψυκτη..
Πολυ καλη η μπορντω (), αλλα οχι σαν την ασημι ()
Av κ το χρωμα ειναι το τελεευταιο στο οποιο 8α τα χαλασουμε..
Τιμες απο 46500 Ευρω του 97.. (mobile.de)
Xμμμ... αυτά τα δύο χρώματα είναι ότι πρέπει
Πάντως το facelift που θα γίνει στην Cayenne θα πειριέχει τα στρογγυλά μπροστινά φωτιστικά σώματα
-
H waiting list στην Αγγλια εχει φτασει ηδη το 12μηνο!!!
-
Nα και η απάντηση στο περίεργο όργανο που υπάρχει στη μέση του ταμπλό.
(το οποίο όταν δεν χρησιμοποιείται....κρύβεται)
http://www.autospies.com/images/uploads/medium/997officialpics7.jpg
http://www.autospies.com/images/uploads/medium/997officialpics8.jpg
http://www.autospies.com/images/uploads/medium/997officialpics10.jpg
http://www.autospies.com/images/uploads/medium/Porsche997interior12.jpgΚαλό, ε ;
-
Εγώ δεν συνηθίζω να γράφω ποστ σε αυτό το μέρος του site αλλά ως 911 fan και ιδίως της 993 (εγώ πεθαίνω για την GT2 και την RS παίδες πιο πολύ από την turbo) μπορώ να κοιμάμαι ήσυχος πλέον. Άντε και σε μοντελάκι 1:18 από την Autoart να διευρύνουμε την συλλογή μας.
Ασχημοπαπάκια forever
-
Και προσθέτω, επιτέλους η S έχει δυνατότερο κινητήρα και δεν είναι πιά μια καρέρα με τούρμπο λούκ, βαρύτερη, που συνεπάγετο ελάχιστα αργότερες επιδόσεις ακόμα και από την καρέρα.
-
-
-
Ο χρήστης drizzt έγραψε:
Για να χαρείς-ούμε ακόμη περισσότερο, να σου πώ ότι στο Nurnburing οι χρόνοι ήταν οι εξής :
997S : 7,59'
GT3 : 7,54'Φαντάσου η νέα GT3 τί θα κάνει...
-
Με διαφορά τα ωραιότερα οπίσθια που έχω δεί τελευταία....
-
Kαι το...εσωτερικό :
http://www.autoexpress.co.uk/picture_library/dir_30/car_portal_pic_15240.jpg?1360
-
To ρολόι στη μέση του αυτοκινήτου μπροστά σας αρέσει;
Δεν μπορώ να το συνηθίσω έτσι πως είναι σαν εικόνα.
Πέρα απο αυτό η Porsche κατα τη γνώμη μου είναι ενα καταπλητικό αυτοκίνητο.Με εκτίμηση,
Δημήτρης -
Ο χρήστης dimitrios2004 έγραψε:
Δεν μπορώ να το συνηθίσω έτσι πως είναι σαν εικόνα.Ειναι χρονογραφος και παρεχεται ως επιπλεον εξοπλισμος.
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Δεν μπορώ να το συνηθίσω έτσι πως είναι σαν εικόνα.Ειναι χρονογραφος και παρεχεται ως επιπλεον εξοπλισμος.
Δεν ήξερα δυστηχώς την λέξη στα Ελληνικά - ευχαριστω που μου την είπες -
Ξέρω τι ακριβώς κάνει και οτι είναι extra αλλά σας αρέσει;Δημήτρης
-
Δε μου αρεσει η θεση στην οποια ειναι αλλα τουλαχιστον φυλασεται οταν δε θα χρησιμοποιειται ,δηλαδη παντα!
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Δε μου αρεσει η θεση στην οποια ειναι αλλα τουλαχιστον φυλασεται οταν δε θα χρησιμοποιειται ,δηλαδη παντα!Για να είμαι ειλικρινής απο τη νέα Porsche περίμενα ένα διαφορετικό design.
Ίσως θα έπρεπε να μοιάζει περισσότερο στην Carrera GT διατηρώντας παράλληλα τις σχεδιαστικές αρχές που διέπουν την ιστορία της 911. Νομίζω είναι καλή τακτική για μία εταιρεία να κάνει τα μοντέλα της να θυμίζουν τα καλύτερα μοντέλα που έχει κατασκευάσει έστω και με μερικές μόνο γραμμές στο σχέδιο. Νομίζω πινελιές είναι η έκφραση αν δεν κάνω λάθος.
Το εσωτερικό προσωπικά δεν με βρίσκει σύμφωνω. Στηρίζεται πολύ στο σχέδιο της 993 και σίγουρα είναι βελτίωση σε σχέση με την 996. Καθόλου κακό φυσικά να κρατάει κάποια ιστορικά στοιχεία, αλλά νομίζω έπρεπε να το κάνουν περισσότερο σύγχρονο. Έχει γραμμές επίσης και απο την 959 πιστεύω
Pavlos23 τι εννοείς οτι θα φυλάσεται οταν δεν χρησιμοποιείται; Δεν είναι αποσπόμενο κομματι. Και σχεδιαστικά νομίζω θα ήταν καλό να βρίσκεται σε άλλη θεση
Προσωπική μου άποψη είναι οτι ένα αυτοκίνητο πρέπει να είναι ικανό να πείθει τον ιδιοκτήτη του προηγούμενου μοντέλου να θέλει να το αλλάξει, γιατί τον κάνει να δεί κάτι πραγματικά διαφορετικό. Δεν πιστεύω οτι πολλοί ιδιοκτήτες της υπάρχουσας σήμερα Carrera θα σκεφτούν βλέποντας αυτό το μοντέλο να αλλάξουν αμέσως.
Το αυτοκίνητο αυτό έχει τρομερό χειρισμό και είναι πολύ ευχάριστο στην οδήγηση.
Δεν θέλω με τίποτα να υποτιμήσω το αυτοκίνητο γιατι προσωπικά το θεωρώ καταπληκτικό, απλά περιμένα κάτι παραπάνω..
Βέβαια είναι προσωπικές απόψεις αυτέςΜε ειλικρινή εκτίμηση,
Δημήτρης -
Ο χρήστης dimitrios2004 έγραψε:
Δε μου αρεσει η θεση στην οποια ειναι αλλα τουλαχιστον φυλασεται οταν δε θα χρησιμοποιειται ,δηλαδη παντα!
Pavlos23 τι εννοείς οτι θα φυλάσεται οταν δεν χρησιμοποιείται; Δεν είναι αποσπόμενο κομματι. Και σχεδιαστικά νομίζω θα ήταν καλό να βρίσκεται σε άλλη θεση
Δές στην προηγούμενη σελίδα, συνεχόμενες φωτό που δείχνουν ακριβώς αυτό
-
Συμφωνώ Δημήτρη μαζί σου, στο εσωτερικό περίμενα κι εγώ κάτι καλύτερο....
Να διακινδυνεύσω να πώ ότι το ταμπλό της υπάρχουσας 911 μου αρέσει περισσότερο ;
-
To σχεδιο ειναι καπος ρετρο γιατι η εταιρια ηθελε αν θυμηζει το 993 το οπιο κατα την ταπεινη μου αποψη ηταν το πιο ομορφο 911.
Τα φωτηστικα σωματα συγκεκρημενα δεν τα αλλαξανε γιατι θα κανουν της επομενης Boxster τα φωτα.
Το εσωτερικο δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα εινει σαφος 2 σκαλες πανω απο το παλιο της.
Και μην ξεχνατε πως ενα 911 ειναι για το τι προσφερει στον οδηγο οδηγηκα και οχι για την πολυτελεια ( οχι πως δεν μας νοιαζει αλλα αν θες πολυτελεια παρε S-Class που λεει ο λογος )
-
Ο χρήστης 3600S έγραψε:
..Και μην ξεχνατε πως ενα 911 ειναι για το τι προσφερει στον οδηγο οδηγηκα και οχι για την πολυτελεια ( οχι πως δεν μας νοιαζει αλλα αν θες πολυτελεια παρε S-Class που λεει ο λογος )Αυτό δεν σημαίνει οτι δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι παραπάνω με πρόσχημα οτι προσφέρουν καλό αυτοκίνητο
Πάντως μία μεγάλη μερίδα κατόχων του υπάρχοντος μοντέλου που μίλησα δεν σκοπεύουν να αλλάξουν προς το καινούργιο.
Επίσης πάρα πολλοι ιδιωκτήτες της Porsche αναζητούν και την πολυτέλεια και άν χαθεί αυτή, σίγουρα θα χαθούν και πελάτες.
Προσωπικά έχω την Carrera 4S σχεδόν 1 1/2 χρόνο και ειλικρινά άν το καινούργιο μοντέλο πρόσφερε κάτι πραγματικά παραπάνω θα έκανα αμέσως την αλλαγή. Όσο για την ποιότητα και την πολυτέλεια , εγώ προσωπικά σαν άνθρωπος δεν θα το αγόραζα αν δεν ήταν πολυτελές μέσα.
Το ίδιο όμως και όσοι ιδιωκτήτες άλλοι ξέρωΜε εκτίμηση,
Δημήτρης
Porsche 911 (997)