-
Ο χρήστης Lev έγραψε:
Λοιπόν η εκτίμησή μου κινείται ανάμεσα:
α. Πολύ καλά τα σουβλάκια στις ταβέρνες της περιοχής.
β. Πολύ καλά τα χόρτα της περιοχής.
γ. Πολύ καλά εκείνα τα περίεργα όντα που περπατάνε με τα τέσσερα και όλο λένε μπεεεεε
δ. ΄Λίγο στεναδούρι γιά προθέρμανση, αλλά δεν βαριέσαι τόσα σουβλάκια θάχουμε φάει το ζέσταμα θα μας πειράξει.
ε. Γιά τους θεατές, έχει πολύ καλή ταβέρνα στο χωριό Αγία Άννα στο τέρμα της ειδικής.
Παράκληση, σουβλάκι χωρίς μπύρες.
Καλή διασκέδαση σε όλους μας (κάτι θα ξεθάψω και θα εμφανισθώ στην αφετηρία. Παρακαλώ μην φωνάξετε εκείνη την ξανθιά με τα γυαλιά και τα μπούτια που ψάχνει χαμένους γιά να με βρεί.)
LevΥ.Γ. Μετά από τα παραπάνω γιά κόντρες είμαστε βρε Δήμο. Ας νικήσουμε όλοι.
Στο Νο 1 συμφωνώ
Στο Νο 2 συμφωνούν τα Νο 3
Στο Νο 3 συμφωνεί πάντα ο Κουκ
Στο Νο 4 συμφωνεί ο Δήμος που έχει κουβέρτες και δεν συμφωνώ εγώ που έχω φλοκάτες! Συνιστάται επίσης το Open face ή Open mouth κράνος , βολεύει ιδιαίτερα στο καλαμάκι με λιπάκι!
Στο Νο 5 συμφωνούμε όλοι !!! -
Με φώναξε κανείς?!!
Πέραν του 3...εγω συμφωνώ και με τα 1,2 και 5!!!Αλοίμονο!!Τι δουλειά κάνουμε?!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Με φώναξε κανείς?!! ...Ακουσες την σιωπή των Αμνών???
-
Εντάξει λάθος. Τα σουβλάκια έχουν διπλωμαιτκές σχέσεις με κάτι άλλα τετράποδα που περπατάνε και κάνουν γούτσ, γούτσ, ενώ τα παϊδάκια έχουν με αυτά που κάνουν μπέεε.
Όμως και τα δύο κάνουν την ίδια ειδική: Δόντι - Στομάχι. Μικρή ειδική αλλά αποδοτική.
Και εσύ βρε παιδί μου Κούκ μόλις ακούσεις γιά τσιτσί τρέχεις να κλείσεις θέση.
Αν τηρήσει την υπόσχεσή του ο Μεσημέρης κάτι θα κάνει και γιά μας, από όσο τουλάχιστον είχε πει κάποια στιγμή, δηλαδή αγώνα με μαχαροπίρουνα σε παλιά λημέρια Ακροπολικά.
Μέχρι τότε ας πάμε Αγία Άννα και όπου αλλού έχει γήπεδο καλό, αφού από όσο σε έχω δει είσαι καλός παίχτης.
Lev -
Αμα είναι για γαστριμαργική μάζωξη...κι εγω μέσαα!!!
-
Λοιπόν γίνανε σήμερα 'Παράνομες Αναγνωρίσεις' στην περιοχή!
Οι συκωταριές λένε , τα σουβλιστά δεν λένε ..... μπέεεεε , η γουρνοπούλα χμμμμ , τα σουβλάκια δεν ξέρω τι λένε , δεν ασχολήθηκα μαζί τους!!!
Αααα ναι η ανάβαση γλυστράει του κερατά!!! Ειδικά Κ1 - Κ4 . Δεν έχει ρίξει καλή βροχή ακόμη.
Ξενοδοχεία γιόκ , κλεισμένα πρίν την εξαγγελία του πρωταθλήματος από γνωστό 'γρήγορο' πρακτορείο ταξιδίων!!!
-
Υπάρχουν νέα για του χρόνου;
Συζητέιται τίποτα;
...έστω στα πηγαδάκια... -
Πρωτα απο ολα
Εγινε η αναβαση της Αγ. Αννας που μετρουσε στο Ενιαιο και θα διαβασετε αργοτερα περιγραφη της σφαγης με τα εκατοστα του δευτερολεπτου που εγινε...
Προς Ζιωζια
100% ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Ο ΘΕΣΜΟς ΤΩΝ 106 και του χρονου με πολλες βελτιωσεις και εκπληξεις και πιστευω με παροχες!!!
Υπομονη
dimos
-
παραθετω την προσωρινη ανεπισημη βαθμολογια του Ενιαιου μεχρι στιγμης,απομενουν 4 αγωνες......
Σε λιγο θα ανακοινωσω και την βαθμολογια του Κυπελου Ν και των ομαδων.ΣΥΜΜΕΤΕΧΩΝ
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΩΣΤΑΣ 143
ΜΙΧΕΛΑΚΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 102
ΡΙΖΙΚΑΡΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ 101
ΚΑΙΣΑΡ ΡΕΝΟΣ 86
ΤΖΙΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 55
ΣΦΕΤΣΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 40
ΑΜΑΞΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 38
ΣΤΙΒΑΚΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 33
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 32
ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 29
ΜΠΑΣΔΑΝΗΣ ΒΑΙΟΣ 27
'ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ' 24
ΦΑΓΑΔΑΚΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ 23
ΣΑΜΨΩΝ ΛΕΥΤΕΡΗΣ 20
ΒΑΛΑΒΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 18
ΞΑΝΘΑΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ 10
ΠΑΠΑΠΑΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 9
'CASTOR' 6
ΧΑΡΜΠΙΛΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 1 -
Ο χρήστης dimos έγραψε:
Πρωτα απο ολα100% ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Ο ΘΕΣΜΟς ΤΩΝ 106 και του χρονου με πολλες βελτιωσεις και εκπληξεις και πιστευω με παροχες!!!
dimos
Του χρόνου να κάνουμε καλή επιλογή αγωνιστικού ελαστικού. Ακόμα και αν χρειαστεί να χαράζουμε, είναι νομίζω προτιμότερο να έχουμε ένα καλό slick παρά ένα intermediate τύπου bridgestone η hankook. Τα αμάξια είναι αξιόμαχα σε επίπεδο γενικής (έχει αποδειχτεί αρκετές φορές αυτό). Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά.
Επίσης άκουσα πολλές ωραίες ιδέες για το πρόγραμμα των αγώνων του ενιαίου για το 2005. Καλό θα ήταν να κοινοποιηθούν ώστε να γίνει και η σχετική ζύμωση. Αν για παράδειγμα στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται ράλι, η επιλογή ελαστικού αναγκαστικά θα είναι διαφορετική.
Τέλος θα πρότεινα να δούμε και το θέμα διάστασης ζαντών (16άρες).
-
Ο χρήστης racer έγραψε:
ΥΠΕΡΒΟΛΗ....
-
Μαχες λοιπον το σκ στα Μεγαρα και στη F3 και στα ιστορικα (αληθεια εχετε παρακολουθησει αγωνα τους ? ειναι πολυ θεαματικα) και στην κατηγορια παραγωγης.
Στο Ενιαιο παιζεται το Πρωταθλημα καθοσον αν αφαιρεθουν οι δυο αγωνες που πρεπει απο τον καθενα ,γινεται μαχη σωμα με σωμα για τις 4 πρωτες θεσει του Α αλλα και για τις 3 πρωτες του Ν.Με φορα απο το Παλλαδιο συμμετεχει ο Ξανθακος στην κατ Ν και 'προκαλει ' ευθεως τους πρωταγωνιστες Στιβακτακη και Κωνσταντινιδη.
Ελπιζουμε να κοψει το κρυο και να απολαυσουμε εναν ακομη θεαματικο αγωνα Ενιαιου .dimos
-
Ο χρήστης racer έγραψε:
Του χρόνου να κάνουμε καλή επιλογή αγωνιστικού ελαστικού. Ακόμα και αν χρειαστεί να χαράζουμε, είναι νομίζω προτιμότερο να έχουμε ένα καλό slick παρά ένα intermediate τύπου bridgestone η hankook. Τα αμάξια είναι αξιόμαχα σε επίπεδο γενικής (έχει αποδειχτεί αρκετές φορές αυτό). Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά.
Επίσης άκουσα πολλές ωραίες ιδέες για το πρόγραμμα των αγώνων του ενιαίου για το 2005. Καλό θα ήταν να κοινοποιηθούν ώστε να γίνει και η σχετική ζύμωση. Αν για παράδειγμα στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται ράλι, η επιλογή ελαστικού αναγκαστικά θα είναι διαφορετική.
Μήπως την γενική και τα υπόλοιπα πρέπει να τα αφήσουμε στους υπόλοιπους(λατρεις των τιτλων) και να δημιουργήσουμε επιτέλους εναν ωραίο θεσμό?
Φθηνό, καλό και μπόλικο δεν γινεται...(ΜΙΧΕΛΑΚΑΚΗΣ) -
Ο χρήστης dimos έγραψε:
Ελπιζουμε να κοψει το κρυο και να απολαυσουμε εναν ακομη θεαματικο αγωνα ΕνιαιουΑμην!! Το καλο επισης ειναι οτι αυτη τη φορα το προγραμμα αρχιζει νωρις και ειναι συμμαζεμενο. Το κακο ειναι οτι λιγα χιλιομετρα παραπερα υπαρχει πρωταθληματικος αγωνας ραλυ.
Οπως και να εχει, μακαρι αυτος ο αγωνας να ειναι ο τελευταιος της εποχης της μιζεριας για τους αγωνες ταχυτητας. Επισης, μακαρι η ΕΘΕΑ να εχει κατι να ανακοινωσει για τις πιστες και να μην εχει απορροφηθει μονο στα των ραλι.
-
Αγώνας στα μέγαρα με το ενιαίο.
Για εμένα ήταν το ωραιότερο αγωνιστικό ΣΚ!!! Μέσα σε 2 μέρες οδήγησα το αγωνιστικό μου, όσο το οδήγησα πέρυσι όλη τη χρονιά! Το κλίμα ανάμεσά μας ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ! Ο αγώνας απίθανος! Ο έλεγχος που έγινε από τον Κο Αλέπη (τεχνικό έφορο) ΣΕ ΟΛΟΥΣ, διακριτικός και απαραίτητος. Για μένα (αρχάριος στην πίστα των Μεγάρων) έκρηξη αδρεναλίνης. Και κατά ένα παράξενο λόγο δεν είχα καθόλου άγχος. Μόνο ένταση. Ευχάριστη. Γλυκιά. Θυμήθηκα το συναίσθημα στην πρώτη μου Ριτσώνα όταν έβγαλα το κράνος στον τερματισμό και με δυσκολία κρατούσα τα δάκρυα χαράς. Το ΚΑΤΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ. Ειλικρινά, εύχομαι όσοι ήταν εκεί, να ένιωσαν λίγη από τη δική μου χαρά. Θυμήθηκα πολλές φορές τα λόγια του Αμαξόπουλου για την χαρά της συμμετοχής. Το έχω (έχουμε) ξεχάσει. Ετσι πρέπει να είναι οι αγώνες. Να φεύγει το μυαλό. Να περνάς σε άλλη διάσταση. Συγχαρητήρια και στα παιδιά της λέσχης και της πίστας για την πολλή καλή οργάνωση των αγώνων. Πρέπει να το πιστέψουμε. Οταν θέλουμε μπορούμε!
-
Συγχαρητηρια Χρηστο και απο μενα ,εκανες πολυ ωραιο αγωνα .
Μακαρι ολοι οι εμπλεκομενοι ,ειτε απο το μπακετ ειτε απο το pit lane,ειτε απο τις 'εξεδρες ' να μας εγραφαν τις εντυπωσεις τους.(ivan,sx,APR...??)
Θα ηταν μια πολυ εποικοδομητικη αναφορα που θα μας βοηθησει να χτισουμε στο μελλον και να διορθωσουμε τα λαθη μας.
Με μοναδικο σκοπο την αναβιωση των αγωνων ταχυτητας στην Ελλαδα.
Αν και δεν τρεφω μεγαλες ελπιδες(ακουω απο το ραδιο αρβυλα οτι ετοιμαζονται εξωφρενικες τομες χωρις στοχο και κυριως απο ανθρωπους χωρις οραμα) Ιδωμεν.
Το πρωτο βημα εγινε απο τους οδηγους.......υστερα??
dimos
-
εγώ περιμένω να δω incar απο το Χρήστο για να γουστάρουμε
-
Ο χρήστης dimos έγραψε:
Αν και δεν τρεφω μεγαλες ελπιδες(ακουω απο το ραδιο αρβυλα οτι ετοιμαζονται εξωφρενικες τομες χωρις στοχο και κυριως απο ανθρωπους χωρις οραμα) Ιδωμεν.
dimosΓια λέγε... Για λέγε...
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
εγώ περιμένω να δω incar απο το Χρήστο για να γουστάρουμεΚι εγω αυτο περιμενω Νικο .....
-
Οπως διαβαζω στο ert.gr, στα μέσα του Ιανουαρίου θα έχει επιλεγεί και το αυτοκίνητο που θα αποτελεί το Ενιαίο του 2005. Καμια πληροφορια για το ποια μοντελα ειναι υποψηφια;
ENIAIO 2004....EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΓΩΝΑΣ!!!!