-
ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥΤΩΝ , ΑΡΧΗΓΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ?
ΛΕΜΕ ΠΑΛΙ .....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ?
Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .Χ.Α
-
Καλησπέρα
Ίσως δεν θάπρεπε να μιλήσω, αφού 'ραλιάρης γαρ' και όχι της πίστας, αλλά τώρα θάθελα νά είχα ένα 106 μόνο και μόνο γιά να δικαιούμαι να πω ότι 'όχι εγώ δεν πάω να τρέξω' γιά να κερδίσουν κάποιοι. Ας πάμε φίλοι μου εκδρόμή και το εννοώ.
Αναρωτιέμαι δηλαδή η ΑΛΑ ή η ΠΑΛΑΣ όταν κάνουν Ριτσώνα μπαίνουν μέσα; και Πόσα; Προσωπικά Κα Κυρίτση και Κύριε Χιωτίδη δεν θέλω να αφήνω χρέη και γιά το λόγο αυτό εάν τρέξω στη Ριτσώνα και έχετε παθητικό θάθελα πολύ αφού προηγουμένως κάνουμε λογαριασμό να μου στείλετε το σημείωμα της οφειλής μου.
Είμαι μαζί με την ΕΘΕΑ γιά την στήριξη της πίστας που γράφει ο Dimos, αλλά εναντίον του κάθε οργανωτή ο οποίος προφασίζεται το υπερβολικό κόστος της ταχύτητας και καταλήγει να προσπαθεί να συμπιέσει σε βάρος των οδηγών και της προκήρυξης γενικά το κόστος του, αντί να προσπαθήσει να ανεβάσει τα έσοδα προβάλλοντας και διαφημίζοντας τον αγώνα του. Αλλά εάν οι παραδοσιακές λέσχες της Αθήνας δεν μπορόύν να διοργανώσουν μία ταχύτητα, και υπό την προϋπόθεση ότι ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ, τότε ή θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε τους διοργανωτές ως σωτήρες μας, νονούς και εμείς τα βαφτιστήρια (νονέ Δημήτρη, νονέ Νίκο, νονά Καίτη, μου αρέσει) ή να πούμε κάποια στιγμή μέχρι εδώ και μη παρέκει. Σταμτήστε επιτέλους να μας κοροϊδεύετε, κάνε μία αναδιάταξη πρόεδρε κ. Μανιατόπουλε. Και βεβαίως αν κάποιος φταίει γιά την κατάντια μας, σίγουρα δεν είναι οι οδηγοί, δεν είναι οι χορηγοί τους, δεν είναι η μάνα μου και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΕΛΠΑ αλλά και ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΛΕΣΧΕΣ που εμπλέκονται χρόνια τώρα μέσω της διοργάνωσης στην διαμόρφωση του προφίλ των αγώνων στην Ελλάδα.
Αφήστε τα λοιπόν κύριοι σε αυτούς που μπορούν και θέλουν, γιατί τέτοιοι υπάρχουν και έχουν και όρεξη.
Είμαι καλοπροαίρετος να δεχθώ ότι οικονομικά δεν βγαίνει.
Τότε όμως ΨΥΧΙΚΟ ΔΕΝ ΘΕΛΩ, αφήστε το κάτω. Εμείς τρέχουμε και θέλουμε να τρέχουμε υπό συνθήκες 2004 και όχι 1964.
Αν δεν μπορείτε να μας τις εξασφαλίσετε τότε θα σας πρότεινα αντί γιά το αγωνιστικό της ΕΛΠΑ να επισκέπτεσθε το Εντευκτήριο, όπου οι συνθήκες είτε 2004 είτε 1964 είναι ένα και το αυτό. Ο Θανάσης πάντα ίδιος είναι, τα αυτοκίνητα αλλάζουν και μάλλον δεν το έχετε καταλάβει.
Αν σας θίγει κάτι, ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη, το ζήτημα αφορά θεσμούς και δεν είναι προσωπικό.
Χαιρετώ
Lev -
Τελικά όλα καταλήγουν στο χρήμα!
Που στην προκειμένη περίπτωση εχει να κάνει περισσότερο με απροθυμία μάλλον των παραδοσιακών χορηγών να βάλουν λεφτά για αγώνα ταχύτητας και λιγότερο με τις συμμετοχές!Και η δικαιολογία του 'δεν βγαίνουμε' ακούγεται για 2η φορά!!
Πέρσι ακυρώθηκε αγώνας και δεν άνοιξε μύτη!!!
Και μετά συζητάτε για ΣΟΑΑ και πράσινα άλογα (συγγνώμη αλλά ακόμα κι εγω 'ο απ' εξω' εχω εκνευριστεί)!!!
Μεταξύ σας είναι το πρόβλημα!!
1994-Τρίπολη!Νοέμβριος!Βροχή!70 συμμετοχές!Γεωργάκης vs ΚΕΜΑ!Είμασταν μερικές χιλιάδες εκει!Και το ευχαριστιόμασταν στην Κ11!!
ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΣΤΕΡΕΙΤΕ ΚΥΡΙΟΙ??!!! -
[quote='kouk']
Και μετά συζητάτε για ΣΟΑΑ και πράσινα άλογα (συγγνώμη αλλά ακόμα κι εγω 'ο απ' εξω' εχω εκνευριστεί)!!!Μεταξύ σας είναι το πρόβλημα!!
ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΚΟΥΚ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ , ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ .
ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΚΟΛΑΝΕ ? -
Ε πως που κολλάνε?
Με πρωτοβουλία του ΣΟΑΑ και των στελεχων του δεν στήθηκε το πρωτάθλημα πίστας με τα 106?
Οι ίδιοι δεν προσπαθούν όπως μπορούν να στηρίξουν αυτο τον αγώνα?Οι διοργανωτές πάλι δεν είναι οι ίδιοι με τους οποίους τόσα χρόνια συναλ΄λάσεσθε και τρέχετε στα βουνά?
Αυτοί δεν λένε τώρα ότι δεν βγαίνουν?
Και εσεις τι κάνετε?
Οσο για την προβολή...προσωπικά θεωρώ ότι η προβολή είναι η ίδια παντού!
Απλώς στην Ριτσώνα μαζεύεται κόσμος γιατι την ξέρει όχι γιατι είδε αφίσσα!Ετσι μαζεύονται και οι χορηγοί! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Και εσεις τι κάνετε?Τους ανεβαινει η πιεση στα κοκκινα, τι αλλο να κανουν... Τελικα ισως ο lev εχει δικιο, οι λεσχες ειναι βασικο παραγοντας στην καθηλωση του σπορ
-
Μακάρι να έχουμε 140, αλλά μακάρι σε άλλο επίπεδο να έχει 39 και να αποδειχθεί πως έχουν τα κότσια να πουν πως δεν τον κάνουν τον αγώνα, οπότε να αρχίσει το γέλιο και βέβαια επιτέλους να καταλάβει ο ΑΜ τι παίζει...
Παρα έχει καλές προθέσεις ο boss των Ελληνικών αγώνων...Πάντως, από τη στιγμή που εμπλέκεται η ΑΛΑ και έχει βάλει την υπογραφή της η Κάιτη Κυρίτση που μπορεί να διαφωνώ μαζί της κάποτε, κάπου, αλλά αποδεδειγμένα βάζει από την τσέπη της ώστε να γίνει και να εξελιχτεί αυτό που λατρεύει, δεν ανησυχώ!
Συνυπογράφω τις θέσεις και του LEV και του Δήμου.... και επιφυλάσομαι!
Στρ
(το ενιαίο θα γίνει ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα και σε όποιον αρέσει)
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Και εσεις τι κάνετε?
Τους ανεβαινει η πιεση στα κοκκινα, τι αλλο να κανουν... Τελικα ισως ο lev εχει δικιο, οι λεσχες ειναι βασικο παραγοντας στην καθηλωση του σπορ
Μωρέ τα Τουρκοβούνια θα γίνουν Αίτνα σε λίγο!!!
-
Ο Νικόλας Πασαλής είχε την ευγένεια να μου στείλει τις επιστολές της Start line στην ΕΘΕΑ σε σχέση με την οργάνωση αγώνων στη Ριτσώνα και στα Μέγαρα και δεν τείθεται πουθενά θέμα μη οργάνωσης του σιρκουί αν δεν έχει σαράντα συμμετοχές!
Είμαι σίγουρος πως όλοι όσοι εμπλεκόμενοι θα κάνουμε τα πάντα και ότι μπορούμε, ώστε ο αγώνας να γίνει....Στρ
-
Πολύ ωραία λοιπόν, όλοι θα βοηθήσουμε προς την κατεύθυνση του να γίνουν καλοί αγώνες. Καί στα Μέγαρα αλλά και στη Ρόδο στο τέλος Οκτωβρίου.
Ομως, κυκλοφορεί ένα ανέκδοτο που ελπίζω να παραμείνει ανέκδοτο. Οι οργανωτές λένε ότι, γιά να μειώσουν το κόστος, θα τα κάνουν όλα την Κυριακή. Δηλαδή:
Θα φτάσουμε το πρωί.
Θα στήσουμε.
Θα περιποιηθούμε τα αυτοκίνητα να είναι έτοιμα γιά αγώνα.
Θα περάσουμε διοικητικό έλεγχο.
Θα περάσουμε τεχνικό έλεγχο.
Θα κολλήσουμε τα αυτοκόλλητα.
Θα ρυθμίσουμε τα αυτοκίνητα.
Θα μπούμε γιά τα πρώτα ελεύθερα.
Θα μπούμε γιά τα δεύτερα ελεύθερα.
Θα ρυθμίσουμε τα αυτοκίνητα και θα μαζέψουμε τα ασυμάζευτα.
Θα πάμε στο meeting οδηγών.
Θα μπούμε γιά τα πρώτα χρονομετρημένα.
Θα αλλάξουμε λάστιχα.
Θα μπούμε για τα δεύτερα χρονομετρημένα.
Θα βγούμε, θα βάζουμε καύσιμα.
Θα ξεκινήσουμε τον πρώτο αγώνα.
Θα τερματίσουμε τον πρώτο αγώνα – πρώτα ο Θεός.
Θα μπούμε και θα βγούμε από το park ferme.
Θα βάλουμε καύσιμα.
Θα αλλάξουμε λάστιχα.
Θα μπούμε γιά το δεύτερο αγώνα.
Θα τερματίσουμε το δεύτερο αγώνα – πρώτα ο Θεός.Δεν ξέρω ποιά ακριβώς χρονική στιγμή, θα μας βάλουνε και το πινέλο στον απαυτό μας, να βάψουμε τις μπαριέρες.
ΕΛΕΟΣ!!!
Αυτό είναι το μόνο που δεν θα γίνει.
Dimos.
-
Ούτε υποψήφιος πρωθυπουργός να ήσουν με τόσα 'ΘΑ'...
Εξηγήστε τους πως σε όλα τα μέρη του πλανήτη η μέρα έχει 24 ώρες, ακόμα και στην αγωνιστική... Ζιμπάμπουε...
Ίσως γίνει θαύμα και καταλάβουν... -
Καλησπέρα
Αισθάνομαι λίγο βλάκας και ευχαριστώ πολύ γι' αυτό τον κ. Χιωτίδη, κ. Πασσαλή και την κ. Κυρίτση.
Από όσα γνωρίζουμε όλοι μας, είτε από τις μεταξύ μας πληροφορίες είτε μέσα από τότο το γυαλί (φόρουμ, νάναι καλά ο sx και συν αυτώ) η ΕΘΕΑ έδωσε την ανάβαση Ριτσώνας που ήταν να κάνει η ΕΛΠΑ στις δύο λέσχες ΑΛΑ (Κυρίτση) και Start Line (Πασσαλής, Χιωτίδης χωρίς να γνωρίζω αν είναι λέσχη ή Α.Ε., καλό είναι κάποιος να μας πληροφορήσει) και συγ΄χρόνως τον αγώνα ταχύτητας που ήταν να κάνει κάποια άλλη λέσχη.
Δηλαδή μία ανάβαση, που είναι αυτή με τις περισσότερες συμμετοχές και λογικά η πλέον κερδοφόρος και ένα αγώνα ταχύτητας που ίσως να είναι παθητικός ή μηδενικός σε κέρδη. Βεβαίως όλα αυτά χωρίς να γνωρίζουμε τα οικονομικά μεγέθη που μπαίνουν στον ισολογισμό. Δηλαδή ποπιά είναι τα έσοδα και από ποιές πηγές; Είναι μόνον οι συμμετοχές που δίνουμε ή και χορηγίες; Στα έξοδα τι είδους κονδύλια μπαίνουν και σε τι ύψος το καθένα; Αυτά είναι στοιχειωδώς ορισμένα νουμεράκια που θα πρέπει με αξίωση να μάθουμε, αφού οι διοργανωτές αυτοί, που τυχαίνει να είναι οι δύο μεγαλύτερες λέσχες της Αθήνας και ίθσως από τις μεγαλύτερες της Ελλάδος, ισχυρίζονται ότι αυτοί οι δύο αγώνες μαζί δεν βγαίνπουν οικονομικά και επομένως΄ πρέπει να τους κουτσουρέψουμε που λένε στο νησί μου. Και ΄ γιά να εξήγούμαι εάν μας δήλωναναν ότι έβγαινε το σκηνικό οικονομικά, τότε το πράγμα τα κυλούσε όπως πάντα μέχρι σήμερα. Από την στιγμή όμως που μας δηλώνουν ότι έχει παθητικό τότε τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και θα πρέπει να μας εξηγήσουν τι γίνεται. Αφού έχουμε- δύο λέσχες = διπλάσιος κόσμος χωρίς αμοιβή
- κερδοφόρος αγώνας - Ριρτσώνα = ταμείο θετικό
- ταχύτητα η οποία κάλλιστα θα μπορούσε να χρηματοδοτηθεί από την Ριτσώνα.
Αν δηλαδή ο κ. Χιωτίδης είχε την ταχύτητα και δεν είχε την Ριτσώνα, τότε θάβαζε από την τσέπη του; Όχι βέβαια. Και που είναι αυτό που μας λές χρόνια κύριε Δημητράκη 'είμαι τρελός εγώ και τα κάνω όλα' ; Που είναι η τρέλα σου όταν με τόσες καλές προϋποθέσεις δεν μπορείς να κάνεις ένα σωστό αγώνα; Τι φταίει; μήπως η διεύρυνση σου έκξοψε την τρέλα; Μήπως μαζευτήκατε πολλοί και οι αποφάσεις είναι πιό δύσκολες; Μήπως μέχρι τώρα δεν σου έκαναν όλα τα χατήρια και οι αγώνες που έκανες ήταν ραμμένοι και κομμένοι στα μέτρα σου και γιά στάχτη έκανες και ένα mini rally χώμα; Που είναι κυρία Καίτη η μεγαλοψυχία σου και οι διασυνδέσεις σου;
Αν πάλι βρε παιδιά είναι κάτι που λειτουργεί εκβιαστικά πάνω σας και σας οδηγεί νομοτελειακά σε ανάλογες στάσεις, εμείς εδώ είμαστε να σας στηρίξουμε, να πάμε να τρέξουμε σε άλλη χώρα (το έχουμε κάνει και αυτό) με διοργανωτές εσάς; Βάλτε μας λίγο στο ψητό γιά να καταλάβουμε τι γίνεται, τι φταίει, που πάνε τα λεφτά μας -εκτός του γνωστού δηλαδή της ΕΛΠΑ γιά την κυρία που παίζει πόκα με το ζωάκι στην πλάτη, ξέρετε την κυρία Τσαμπατζίδου και τον εν αποστρατεία Αρβυοφύλακα-. Όμως αν συνεχίσετε αυτό το παραμύθι, μάλλον θα σας εγκαταλείψουμε στο ζουμί σας και τότε χωρίς αγώνες πως θα ζήσετε το υόλοιπο της ζωής σας; Θα σας πιάσει στερητικό σύδρομο που δεν θα διοργανώνετε πλέον αγώνες.
Λυπάμαι κύριοι της ΑΛΑ και της Start Line διότι δυστυχώς πείσθηκα ότι η δύναμη και η θέληση που έχετε γιά να επιτελέσετε ένα τόσο σοβαρό έργο, όπως η διοργάνωση αγώνων, όπου σας εμπιστευόμαστε ακόμη και την ζωή μας, είναι ανύπαρκτη, είναι λίγη και με βάζει σε σκέψεις και προβληματισμούς αν θα πρέπει να αποδεχθώ τα όσα σε επίπεδο κουτσομολιού ακούγονται σχετικά με την εν γένει διαχείρηση των οικονομικών δεδομένων των αγώνων αυτοκινήτου.
Και βεβαίως γιατί να μας δώσετε αναφορά γιά το που πάνε τα χρήματά μας, όταν η ίδια η αρχή του σπόρ -ΕΛΠΑ- τα εξαφανίζει μέσα σε γενικά κονδύλια του ισολογισμού της;
Έχετε χρόνο και την ευκαιρία να μου δείξετε ότι κάνω λάθος, τουλάχιστον όσον αφορά τις προθέσεις σας κύριοι Πασσαλή, Χιωτίδη Κυρίτση.
Ευχαριστώ
Lev
Υ.Γ.
Έχω δώσει τόσα πολλά μέχρι σήμερα και στις δύο λέσχες (ΑΛΑ, ΠΑΛΛΑΣ) ώστε ακόμη και χωρίς επίθετο θεωρώ ότι πρέπει να δώσετε μία απάντηση, όχι τόσο σε μένα όσο στους χιλιάδες άλλους οδηγούς, συνοδηγούς, μηχανικούς, χορηγούς. Εγώ θα μείνω με την άποψή μου, μέχρι νεωτέρας) -
Ο χρήστης sx@rally.gr - Κακά τα ψέμματα έγραψε:
Mε την ευκαιρία, έχει δίκιο ο Δήμος που ουρλιάζει. Tο πρόγραμμα-πρόταση λέει: όλοι οι αγώνες σε μία ημέρα. Kαι γνωρίζω καλά πως ο φιλάνθρωπος χορηγός (σ.σ.: μέχρι πότε, γμτ;) έχει κλείσει για μία ημέρα την πίστα, αφού πείστηκε από την κοινοπραξία οργανωτών (δεν είναι κακό, αρκεί να λειτουργεί δημιουργικά και ρεαλιστικά...) πως η Pιτσώνα των 100+ συμμετοχών μπαίνει οριακά μέσα (!), ενώ το ίδιο συμβαίνει και με ένα διήμερο αγώνα ταχύτητας. ΔE συμφωνώ, αλλά δεν είναι της στιγμής...Μια ερωτηση στους λεσχιαρχες γιατι θα τρελαθουμε τελειως. Αν η Ριτσωνα των 100+ μπαινει μεσα, τοτε η ΛΑΒ, ο ΑΟΠ και οι υπολοιπες επαρχιακες λεσχες που κανουν αναβασεις με 80-90 συμμετοχες πως στο καλο δεν εχουν χρεωκοπησει;
Ειναι πιο ακριβη η πλαγια που βλεπει Χαλκιδα απο αυτη που βλεπει Παγασητικο;
Πρεπει τελικα να ειναι ανυποφορο να βρισκεσαι στον ιδιο χωρο με καποιον που σε κοροιδευει ανοιχτα.
-
Να μας μαυρίσω ακόμα λίγο την καρδία?
Το ignis σε Group N έκδοση παρουσιάστικε στον αγώνα του παγκοσμίου στην Ιαπωνία. Δεν γνωρίζω αν είναι φθηνό η ακριβό, αλλα μια ακόμα πρόταση απο εναν ακόμη κατασκευαστή μαλλόν θα πρέπει να κάνει τους ενδιαφερόμενους να κινηθούν.
http://www.suzukisport.com/english/index.html
Στο παρπάνω site αναφέροντε και οι τιμές των μερών που θα πρέπει να αλαχτούν στο αυτοκίνητο.
Το μοντέλο είναι το ignis sport vvti που κυκλοφόρισε πέρσι, το τρίθυρο.Ας το δούν όσοι γνωρίζουν και ας απαντήσουν αν είναι μια προσίτη (οικονομικά) λύση.
-
ΔΕΝ ΜΑΥΡΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ , ΚΑΝΕΝΟΣ Η ΚΑΡΔΙΑ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ , ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ .
ΕΣΥ ΧΑΙΡΕΣΕ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙ ΚΑΛΟ , ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΕΣΕ ΜΕ ΑΛΛΑ 15+ ΝΑ ΛΥΣΣΑΝΕ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ , ΚΑΙ ΤΙ ΧΑΡΑ ,Ω ΤΙ ΩΡΑΙΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΣ , ΤΗΣ ΑΛΕΠΟΥΣ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΝ ΟΛΙΓΗΣ .
ΠΑΜΕ ΑΛΛΟΥ ΤΩΡΑ . ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΕΣΥ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ , ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ , ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΟ , ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΕΣΤΩ ΜΕΡΙΚΑ ΕΥΡΩ ,ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ? ( ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΑΝ ΜΕ ΣΟΥΣΟΥΚΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ , ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΣΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ .
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ....ΤΟ ΜΑΖΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ (ΕΝΙΑΙΟ ) , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ , ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ , Σ'ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΧΕΙΡΙΖΕΤΕ ΕΞΥΠΝΑ , ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ .
ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟ , ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ , ΔΕΝ ΠΥΘΟΝΤΕ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ , ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΠΙΣΩ .
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ , ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΦΙΛΕ deggman ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ , ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ ΜΑΣ , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ , ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΠΟΡ , ΜΕ ΤΟΝ Α- Β ΤΡΟΠΟ , ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ , ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥΛΑΝΕ , ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ , ΟΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ Π.Χ. ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΧΡΗΣΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ , ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ .
ΚΑΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ , ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΤΡΕΞΕΙΣ , ΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ .
ΠΡΟΣΙΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΛΥΣΗ , ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ , ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΟ , ΤΗΝ ΠΑΤΑΓΑ 14 ΧΡΟΝΙΑ . -
Θές να γελάσεις? Αυτό θέλω να θείξω, οτι αν κάποιος δεν έχει συμφέρων δεν μπένει στο χωρό!
Αν πάρουμε μια μια τις εταιρίες που έστησαν το ενιαίο τα μοντέλα τους είδαν μια αύξηση στις πωλήσεις. Τώρα αν δεν το εκμεταλέυτικαν, καλα να πάθουν . Καλά έπραξε η Lion Ελλάς και έκανε την κίνηση με τα 206 φέτος αλλα θα την εκμαιταλευτη παραπέρα? Εβαλε κανα φράγκο να πει στον λαό οτι έχει 8 αυτοκινητα έτοιμα και να έρθει να τα δει στον ΤΑΔΕ αγώνα? ΟΧΙ, έβαλε το χεράκι στην τσέπη να πει σε όσους ενδιαφέροντε 'Ελατε να δείτε το ενιαίο μου?' Αν ναι πότε το έκανε η Πεζό και η κάθε Πεζο. Γράφω Πεζο γιατι αυτή είναι φέτος του χρόνου μακάρι να ειναι και αυτη και άλλες εταιριες.
Τι να κάνει και ο ΣΟΑΑ και ο κλάθε πρόεδρος αντιπροεδρος αν δεν βρίσκει ανταπόκριση, είδα κάπου οτι η ΤOYOTA μαζέυει και τεστλάρει ταλέντα, ο εδώ αντιπρόσωπος τι έκανε για αυτο? Ακουσες-ατε τίποτά?
Αληθεια APR έκανα μια μετατροπη στις τιμές και δεν μου φάνηκε τόσο ακριβό. Και να σου λύσω την απορεία δεν ψάχνωμε να αγωράσω και να χτίσω αγωνιστικό απλα απο περιέργεια διοτι ο casto παλιότερα είχε φέρει στο φώς το κόστος για αγωνιστικά οχήματα. Για πέ. -
Οι συμμετοχές ;
Κ.Παπανικολάου
Ν.Τσάδαρης
Δ.Ριζικάρης
Δ.Μιχελακάκης
Στιβακτάκης
Ρ.Καίσαρ
Θ.Φαγαδάκης
Π.Κωνσταντινίδης
Γ.Τζίρος
Ι.Βαλαβάνης
Castor
Παπαπαύλου
Β.Μπασδάνης
Χ.Παπαχριστόπουλος -
Δεν έρχομε , γιατί θα βρέξει και θα με κυνηγάτε όλοι μαζί. Και οχι μονο θα βρέξει ποδάρια θα ρίξει και αντέ να δουμε ποιος με σώνει μετα.
-
kastora ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟΝ ΒΑΣ. ΧΑΡΜΠΙΛΑ , ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ 106 ΤΟΥ (ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΕ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ) .
ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ , ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΔΗΛΩΘΗΚΕ . -
Ο χρήστης APR έγραψε:
kastora ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟΝ ΒΑΣ. ΧΑΡΜΠΙΛΑ , ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ 106 ΤΟΥ (ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΕ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ) .
ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ , ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΔΗΛΩΘΗΚΕ .Εάν δηλώθηκε μόλις τώρα πώς να το δώ και πώς να το ξεχάσω ????
ENIAIO 2004....EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΓΩΝΑΣ!!!!