-
Δεν μπορώ να περιμένω άλλο, πρέπει να πάρω αυτοκίνητο να μας χωράει όλους (6) . Θα μου πείτε 'ας πρόσεχες'. Θα απαντήσω 'σωστά'. Έχουμε και λέμε:
- Renault Espace: Νέο μοντέλο, κάπως άτολμο στη θέση του μοχλού ταχυτήτων και τις πόρτες, που δεν σύρονται. Ίσως, το καλύτερο.
- Opel Zafira OPC: Θα το παράγγελνα χθες, που λέμε, αλλά δεν είναι πλέον πολύ παλαιό μοντέλο;
- Fiat Multipla: Ιδιοφυές εσωτερικό, νέα φάτσα, αλλά παλιό μοντέλο. Το οικονομικότερο όλων.
VW, Seat, Lancia, Citroen, Peugeot, Ford - μία από τα ίδια;
Fiat Ulisse, οικονομικό, αλλά δεν εισάγεται.
Ιαπωνικά: Θα τα περιμένεις μέχρι το χειμώνα και μετά (φοβάμαι ότι) δεν τα πουλάς με τίποτα.
Mercedes: Πανάκριβη μαούνα. Πολυτελέστατο, αλλά.... thanks but no, thanks.
Η γνώμη σας μετράει.
-
Δεν μπορώ να περιμένω άλλο, πρέπει να πάρω αυτοκίνητο να μας χωράει όλους (6) . Θα μου πείτε 'ας πρόσεχες'. Θα απαντήσω 'σωστά'. Έχουμε και λέμε:
- Renault Espace: Νέο μοντέλο, κάπως άτολμο στη θέση του μοχλού ταχυτήτων και τις πόρτες, που δεν σύρονται. Ίσως, το καλύτερο.
- Opel Zafira OPC: Θα το παράγγελνα χθες, που λέμε, αλλά δεν είναι πλέον πολύ παλαιό μοντέλο;
- Fiat Multipla: Ιδιοφυές εσωτερικό, νέα φάτσα, αλλά παλιό μοντέλο. Το οικονομικότερο όλων.
Ιαπωνικά: Θα τα περιμένεις μέχρι το χειμώνα και μετά (φοβάμαι ότι) δεν τα πουλάς με τίποτα.
Η γνώμη σας μετράει.
-
Η γνώμη σας μετράει.
-
Renault .... Grand Megane 2.0 turbo ;;
7 θέσιο , γρήγορο , όχι μαούνα -
συμφωνω. πιστευω οτι αυτη τ στιγμη το καλυτερο ειναι το grand scenic.
-
Scenic, Touran, C-Max
Altea...;
Aυτά πιστεύω είναι τα καλύτερα στην κατηγορία.
-
Land Rover Defender 110 Station Wagon!
Χωράει 9 άτομα και δεν κολλάει πουθενά
-
Πραγματικά φοβερή πηγή πληροφόρησης το 4Τφόρουμ, από ιδέες άλλο τίποτα.
Σκεπτόμουν για κάτι μεγαλύτερο από σενίκ, τουράν κλπ, κάτι σε εσπάς, σαράν, ζαφίρα, αλάμπρα (το seat αντίστοιχο του σαράν) κλπ. Όποιος έχει παιδιά και του αρέσουν τα μακρυνά ταξίδια, θα καταλάβει γιατί. Όσο για το Land Rover, καλό, αλλά -
** GRAND ** scenic!! για κοιταξε το!!!
-
Δεν ξέρω για το grand scenic, αλλά το Fiat Multipla είναι πολύ καλή επιλογή και το ότι είναι παλιό ίσως είναι καλύτερο (πχ λυμένα προβλήματα νεότητας κλπ)
-
Συνονοματε, η αποψη μου ειναι Espace...Πρωτοποριακο και κατα τη γνωμη μου το καλύτερο στα συγκεκριμενα λεφτα.!!! ...Πολύτεκνος?
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Συνονοματε, η αποψη μου ειναι Espace...Πρωτοποριακο και κατα τη γνωμη μου το καλύτερο στα συγκεκριμενα λεφτα.!!! ...Πολύτεκνος?Ε, λιγάκι. . . Τηλεόραση πήραμε πέρυσι. . .
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Συνονοματε, η αποψη μου ειναι Espace...Πρωτοποριακο και κατα τη γνωμη μου το καλύτερο στα συγκεκριμενα λεφτα.!!! ...Πολύτεκνος?
Ε, λιγάκι. . . Τηλεόραση πήραμε πέρυσι. . .
Πολύ καλό!!!
Εγώ θά σού έλεγα νά μήν αφήσεις έξω από τίς επιλογές σου τό OPC.Διακόσια άλογα είναι αυτά!!!
-
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
** GRAND ** scenic!! για κοιταξε το!!!Ευχαριστώ, πάω αμέσως να το βρω.
EDIT : ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΑΙ, δεν το βρήκα. Θα πάω αμέσως σε αντιπροσωπεία Ρενώ. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ε, λιγάκι. . . Τηλεόραση πήραμε πέρυσι. . .
Πολύ καλό!!!
Εγώ θά σού έλεγα νά μήν αφήσεις έξω από τίς επιλογές σου τό OPC.Διακόσια άλογα είναι αυτά!!!
Θα το είχα παραγγείλει ήδη, πάει αέρας, το μόνο που με κολλάει είναι η ηλικία (η δική του, να εξηγούμαστε )
-
Τότε...Renault Espace
Mε κλειστά μάτια
-
Για να το κάνω λίγο πιό δύσκολο, μάλλον για να εξηγήσω καλύτερα τις δυσκολίες που αντιμετωπίζω:
Espace : € 37.000
Zafira OPC : € 30.000
Multipla : € 20.000
Τιμές (στο περίπου) για πολύτεκνους, με φούλ εξοπλισμό. . . -
Για να το κάνω λίγο πιό δύσκολο, μάλλον για να εξηγήσω καλύτερα τις δυσκολίες που αντιμετωπίζω:
Τιμές (στο περίπου) για πολύτεκνους, με φούλ εξοπλισμό. . .Συνιστώ Espace ή Zafira OPC, ανάλογα και με το πόσα διαθέτεις πάντα.
Το αμφιλεγόμενης αισθητικής Multipla , σεβαστό, αλλά δε μου γεμίζει και πολύ το μάτι συγκρινόμενο ιδιαίτερα με το Espace.
-
Τιμές (στο περίπου) για πολύτεκνους, με φούλ εξοπλισμό. . .Συντοπίτη πάρε το Espace σε diesel. Είναι κουκλί. Όλοι μέσα!!!!!!!!!!!!
Στο OPC θα κατεβαίνουν τα παιδιά κάτω μετά από Ride με 200 μουλάρια και θα βλέπουν αστράκια. Τώρα αν κάνεις αναβάσεις στην ορεινή Ηλεία δεν θα χωράς εύκολα στο δρόμο πχ Κοτσοχέρες, Εφύρες, Μουζάκι κλπ, αλλά δεν μπορείς να τα έχες όλα. Ως πολύτεκνος σε νοιάζει η άνετη και ασφαλής μετακίνηση. -
Ο χρήστης technik έγραψε:
Συνιστώ Espace ή Zafira OPC, ανάλογα και με το πόσα διαθέτεις πάντα.
Το αμφιλεγόμενης αισθητικής Multipla , σεβαστό, αλλά δε μου γεμίζει και πολύ το μάτι συγκρινόμενο ιδιαίτερα με το Espace.
Άλλαξες από το Espace 'δαγκωτό'; Εντάξει, το multipla θα το πάρω άνετα (άλλαξε και πρόσοψη), με το espace θα ζοριστώ λίγο, ΟΛΑ τα υπόλοιπα είναι κάπου ανάμεσα. Δεν συγκρίνονται άμεσα, με τα χρήματα του espace παίρνεις δύο multipla, απλά ψάχνω για την καλύτερη (συνολικά) λύση στην κατηγορία, ανεξαρτήτως χρημάτων. Θα περίμενα και το καινούριο zafira, αλλά η opel θα βγάλει πρώτα το ψόφιο και ποιος - ξέρει - πότε αντίστοιχη του OPC έκδοση. Πάντως είναι αυτό που θα έχει την καλύτερη μεταπωλητική αξία. . .
6-7 θέσιο, χωρίς κόλλημα μάρκας: Ποιό;