-
Ο χρήστης tm έγραψε:
soundstream ega4220..
τι λενε αυτοι?Aυτό:
Δεν κάνω για τον tm.
-
καλημερα σας κυριε!
δεν ηξερα οτι μας παρακολουθειτε!!
ξεραθηκα χθες το βραδυ.. πηγα αδιαβαστος!
ετρεχα σαν τον μουρλο... να δουμε ποτε θα μιλησουμε.. -
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Δε θα το παίζει mono. Κανονικά θα το παίζει, αρκεί να συνδέσεις σωστά τα RCA.Με ρέγουλα το gain, μπορεί τα 2*340 που λέει να είναι κάπως αισιόδοξα αλλά σίγουρα έχει αρκετή δύναμη.
Το μανουαλι λεει ενα ζευγος RCA στα channel 1&2. Aυτο σε τετρακαναλη λειτουργια ειναι κανονικα FR & FL, δηλαδη οτι θελω και τωρα. Να μπει το RCA απο front out του P88 σε αυτα τα δυο, και τα ηχεια να συνδεθουν οπως μου τα δειχνει στην δικαναλη λειτουργια (δηλ οπως εγραψα πιο πανω)?
Για το P88
Καποιος ειχε ρωτησει για το P77, πως στον διαολο κανεις skip τα τραγουδια σε MP3 cd αλλα να πηγαινει random σε αλλο τραγουδι και οχι στο επομενο. Εκει ειχα απαντησει γιατι εξηγουσε ακριβως οτι πρεπει να πατησεις προς τα μεσα το δεξι κουμπι.
Στο P88 αυτο το μονο που κανει ειναι να εμφανιζει το μενου με τις λειτουργιες Audio, Function & Entertainment. Οποτε, πως στον διαολο κανεις skip τα τραγουδια σε MP3 cd αλλα να πηγαινει random σε αλλο τραγουδι και οχι στο επομενο στο P88?
-
errrr
νομιζω οτι ειχε γραφτει στο 1ο τευχος του cartech...
θα κοιταξω να δω αν γραφει τιποτα, εκτος αν με προλαβει ο ... συγγραφεας -
Βρηκα ενα γερμανικο forum που συζητουσαν το ιδιο πραγμα, μαλλον δεν γινεται. Ειναι πολυ μλκες στην Pioneer αν οντως δεν γινεται, ειδικα απο την στιγμη που
α) στο P77 γινεται
β) ειναι καθαρα θεμα firmware του μηχανηματος. -
Παίδες ερώτηση:
Υπάρχουν ενισχυτές bossman;
Αν ναι,τί λένε;
Είναι τουλάχιστον αξιοπρεπείς; -
δεν ξερω αν υπαρχουν... δε θυμαμαι να εχω διαβασει κατι γι αυτους, αλλα τωρα ειμαι στην ενημερωση..
δεν δινεις περισσοτερες πληροφοριες?
που τον βρηκες/ποσο/χαρακτηριστικα..
στην bmw θες να τον βαλεις? -
Τριαντάφυλλε τον βρήκα στη δουλειά (όπως καταλαβαίνεις δεν τον έχω δει...),μου είπε ότι γράφεται έτσι...
Είναι 350άρης (δεν καταλαβαίνω τί σημαίνει αυτό ),και τον δίνει κοντά στα 50 ευρώ...
Τυχαία με βρήκε,και το σκέφτομαι για την BMW.. -
μαλιστα..
το σωστο ειναι boshmann...
δεν του λες να σου πει μοντελο?
τι εχεις στην bmw και δεν σου φτανει, ωστε να θες ενισχυση?
(τι περιμενεις να σου δωσει, δηλαδη?) -
Ο χρήστης tm έγραψε:
(τι περιμενεις να σου δωσει, δηλαδη?)
Αφορμή να ζαλίζει τον χρούμες
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
...και πολύ καλά θα κάνει, θα μπορούσα να πω!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μην χάσεις εσύ
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Μην χάσεις εσύ
Α για εσένα έλεγε ο φανταστικός τρούλης-γιατρούλης? Δεν το κατάλαβα φανταστικέ ηλεκτρολόγε...
-
αποφασισα να βαλω ηχεια στο φαμπια και κατεληξα σε jbl 6χ9 οβαλ πισω και διαιρουμενα μπροστα woofer 16cm τουιτερ και κροσοβερ.τα πηρα απο praktiker 156 ευρω.
πηγα στα media markt και τα βαλαμε με το παλικαρι μου πηρε 40 ευρω εργασια και 20 ευρω οι αποστατες για μπροστα.
επιτελους πλεον εχω το μπασο που θελω γιατι εχω sedan και η καμπινα δινει πολυ καλο ογκο.δεν περιμενα να παρω τοσο χαμηλο.ο ηχος ειναι γλυκος παιζει πολυ ομορφα και για τα 210 που μου κοστισε ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
αργοτερα θα μπει και μια καλυτερη πηγη τωρα εχω μια jvc Που παιζει cd-minidisc αλλα εχει χαλασει η κεφαλη και ειναι 4χ40 οποτε παμε για καινουργιο αργοτερα με 4χ50mosfet.το παιδι εκει ειχει ενα pioneer και το δοκιμασαμε με τα jbl και επαιξε πολυ πιο κα8αρα απο το δικο μου.
-
Παιδια, αυτό που θελω να σας ρωτησω ειναι αν εχει καποιος απο εσας να μου συστησει car audio το οποιο να ελεγχεται απο το ipod, δλδ στην οθονη του να εχει G.U.I., οπως του ipod.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μην χάσεις εσύ
Α για εσένα έλεγε ο φανταστικός τρούλης-γιατρούλης? Δεν το κατάλαβα φανταστικέ ηλεκτρολόγε...
κατι χρησιμο για την κουβεντα εχετε να πειτε?
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
αποφασισα να βαλω ηχεια στο φαμπια και κατεληξα σε jbl 6χ9 οβαλ πισω και διαιρουμενα μπροστα woofer 16cm τουιτερ και κροσοβερ.τα πηρα απο praktiker 156 ευρω.πηγα στα media markt και τα βαλαμε με το παλικαρι μου πηρε 40 ευρω εργασια και 20 ευρω οι αποστατες για μπροστα.
επιτελους πλεον εχω το μπασο που θελω γιατι εχω sedan και η καμπινα δινει πολυ καλο ογκο.δεν περιμενα να παρω τοσο χαμηλο.ο ηχος ειναι γλυκος παιζει πολυ ομορφα και για τα 210 που μου κοστισε ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
αργοτερα θα μπει και μια καλυτερη πηγη τωρα εχω μια jvc Που παιζει cd-minidisc αλλα εχει χαλασει η κεφαλη και ειναι 4χ40 οποτε παμε για καινουργιο αργοτερα με 4χ50mosfet.το παιδι εκει ειχει ενα pioneer και το δοκιμασαμε με τα jbl και επαιξε πολυ πιο κα8αρα απο το δικο μου.
ωραιος!
JBL ειχα κι εγω στην αλφα για πισω ηχεια. Γεμιζαν καλα τον ηχο, ενω για μπασο δε μπορω να σου πω και ιδιαιτερα... ειναι λιγο χαλια η πηγη, ειναι και τα audax τα μπροστα σε κατι κουλες θεσεις.. επειδη εχω καιρο να την ακουσω .. Θυμαμαι, ομως, λιγο 'μουντο' ηχο..
Αφου εισαι ικανοποιημενος, στοχος επετευχη!
Τι μαρκα εβαλες μπροστα?
(προσεχε γιατι ο ηχος .. συνηθιζεται.... ) -
Τριαντάφυλλε στο αυτοκίνητο ακούω μουσική συνέχεια,ωστόσο δεν έχω hi-fi ανησυχίες.
Δεν παύει όμως ένας καλός ήχος να με ευχαριστεί..Τί έχω στην BMW....χμμμ..μην πέσεις από την καρέκλα....
Πολύ καλό κασσετόφωνο ...σε προειδοποίησα!!
και τα κλασσικά καλά ηχεία της BMW.H χροιά λοιπόν,είναι καλή αν και της λείπει μπάσο
Ένας άριστος επαγγελματίας,που την άκουσε κάποτε,μου είπε ότι τα πρώτα μου χρήματα για hi fi,καλό θα είναι να τα ξοδέψω σε ένα μικρό ενισχυτή,και ένα μικρό sub..Eπίσης,και αυτό είναι ουσιαστικός λόγος ,θέλω να κάνω τη χαρη στον Chrmes να ασχοληθεί με κανένα πραγματικό αυτοκίνητο!!
-
ας απαντησω λοιπον, εκφεροντας τη γνωμη μου..
50 ευρω και να τα χασεις δεν ειναι και τιποτε τρελλο ποσον...
εδω πεταχτηκε ιταλιδα, που λεει ο λογος...
διαφορα θα ακουσεις.. απλα δεν ξερω ΤΙ διαφορα..
αυτα που σου λεγαν οι επαγγελματιες καποτε, να τα αφησεις, αν θες το καλο σου...
ξερω κι εγω να σου πω κατι καλο και μπορω να ξεκινησω απο το:
'ενα τριδρομο μπροστα, με εναν αξιοπρεπη ενισχυτη και ενα σαμπακι με custom κουτα πολυεστερικη. Ο ενισχυτης 4καναλος με κοτσια, ωστε να γεφυρωσεις τα 2 να οδηγησουν το σαμπ' και θα εισαι αρχοντας..
Ρε συ, νικο...
ο ενισχυτης (δεν ξερω τι λεει), το μονο που θα κανει ειναι να ακους πιο δυνατα το ραδιοφωνο.. Αν δεν σε φτανει η ενταση που εχεις ηδη, το καταλαβαινω...
αλλιως, εγω θα ξεκιναγα διαφορετικα με μια αλλη πηγη (περισσοτερα χρηματα, βεβαια) που θα εχεις πλεον cd και θα εχει νοημα να δωσεις χρηματα για να ακουσεις κατι (στο μελλον και αν)
Να δωσω χρηματα να ακουσω πιο δυνατα ραδιοφωνο (καλα κασσετες δεν το συζητω..) μου κανει καπως..
προσωπικη αποψη - παντα.. -
Ο χρήστης tm έγραψε:
αλλιως, εγω θα ξεκιναγα διαφορετικα με μια αλλη πηγη (περισσοτερα χρηματα, βεβαια) που θα εχεις πλεον cd και θα εχει νοημα να δωσεις χρηματα για να ακουσεις κατι (στο μελλον και αν)
Να δωσω χρηματα να ακουσω πιο δυνατα ραδιοφωνο (καλα κασσετες δεν το συζητω..) μου κανει καπως..
προσωπικη αποψη - παντα..Θα συμφωνήσω και γω έχοντας προσωπική εμπειρία από μετάβαση σε αυτοκίνητο με cd ->κασσετόφωνο->cd/mp3 player.
Το πολιτισμικό σοκ είναι ταιριαστός όρος. Καλύτερα 150 ευρώ για μια σωστή πηγή, ώστε να έχεις και καλύτερη βάση και περαιτέρω αναβάθμιση.
Μy 2 cents.
Car audio