-
Πήρα σήμερα την 147 μου αλλά πραγματικα το στανταρντ radioCD που δίνουν δεν με εντυπωσίασε καθόλου.. Ήξερα ότι δεν έχει mp3 αλλά ούτε στυλιστικά μου αρέσει ούτε σαν επιλογές που έχει..
Έχω αποφασίσει να το αλλάξω αλλά δεν ξέρω τι να προσέξω. Το budget μου είναι μέχρι 400-500 euros και θέλω οπωδήποτε υποστήριξη mp3 και οθονή όσο μεγάλη χρειάζεται για να μην μου βγαίνουν τα μάτια στο να επιλέγω κομμάτια.
Αν έβρισκα και κάτι οικονομικό με USB ή HDD που άκουσα παραπάνω δε θα με χάλαγε.. Επίσης θέλω και τηλεχειριστήριο μιας και δεν παράγγειλα στον εξοπλισμό.
Υπάρχει κάποια πρόταση? Επίσης είναι απλή η εγκατάσταση του? Απλά βγάζω το παλίο κ βάζω αυτό ή έχει κ αλλή διαδικασία? Στον υπολογιστή ταξιδίου θα έχει και με το καινούργιο Ρ/Κ τις ενδείξεις του (δείχνει σταθμό + RDS) ή παίζει μόνο με το εργοστασιακό?
Thanx! -
Εκοψα τη μαμα κεραια του Ignis Sport επειδη ηταν τεραστια και τωρα πιανει ψιλοχαλια τους σταθμούς...
Εχω για πηγη το JVC KD-G722 !
Καμια προταση εκτος απο το να αλλαξω κεραια???Δοκιμασα και μια αλλη εμποριου και αυτη μικρη σε μεγεθος και επιανε το ιδιο χαλια...
Υπαρχουν ενισχυτες σηματος για το ραδιοφωνο ή κατι παρομοιο που βελτιωνει το σημα????
-
Τι εννοείς την έκοψες?
Υπάρχουν κάποια ενισχυτάκια, αλλά μάλλον τα λεφτά σου θα πετάξεις...
Ασε με να το ψάξω λίγο και ξανααπάντησε στο θέμα ή στείλε μου πμ για να θυμηθώ να σου απαντήσω...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Δεύτερον - μου έδωσαν ως προσφορά US Blaster 8 δρόμων με εξωτερικό κροσόβερ 150 Ε. Τι λέτε; Την εταρεία δε τη γνωρίζω - δηλώνω άσχετος στο θέμα...
ΔΕΝ υπάρχει μεγάφωνο 8 δρόμων. Αυτά είναι μούφες για να εντυπωσιάζουν τον κόσμο. Επίσης, σε αυτά τα χρήματα είναι μεγάλη χαζομάρα να πάρεις US Blaster. Αξιοπρόσεκτες λύσεις είναι οι:
Helix 69 MKII (65
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Οτιδήποτε πάνω από έναν δρόμο ανά ηχείο, το θεωρώ χαζομάρα…
Έναν δρόμο και καλό.
Εχμ, ναι... Οκ... Τα καινούρια μου είναι 3 δρόμων.
ΠΟΤΕ ΡΕ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΗΧΕΙΑ ΣΤΗΝ XSARAAAAA Ε; Ε; Ε;
Οσονούπω. Δηλαδή, ευελπιστώ κάποια στιγμή μέσα στο 2006 (προς το τέλος)...
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
είναι όπως τα λέει ο Νικόλας … (ποιος είμαι εγώ που θα πω ότι ο Νικόλας έχει άδικο σε τέτοια θέματα – αλλά τεσπά, ας πούμε την γνώμη μας)
Ο Νίκος ΠΑΝΤΑ έχει άδικο.
-
Οτιδήποτε πάνω από έναν δρόμο ανά ηχείο, το θεωρώ χαζομάρα…
Έναν δρόμο και καλό.
Εχμ, ναι... Οκ... Τα καινούρια μου είναι 3 δρόμων.
Πάρε navigator μη χαθείς στους πολλούς δρόμους και στα σοκάκια ρε.
Απορώ, η Citroen σου αντέχει τέτοια ηχητική επανάσταση, από το γραμμόφωνο στα τρίδρομα;
-
Κι όμως, ναι. Ηθελε να βάλει κι εκείνος ο φίλος μου με το Colt ηχοσύστημα, αλλά δεν το έκανε τελικά. Του είπαν στην αντιπροσωπεία ότι δε θα αντέξει το βάρος του ραδιοcd.
-
Θα έσπαγε το ταμπλό στην μέση!
-
παιδιά για δώστε μου τα φώτα σας.
Απο τότε που έβαλα ενα Becker στο Μιάτα, ενισχυτή και ηχεία, μετά απο 2 μέρες ακινησίας μου αδειάζει η μπαταρία. Τι στο καλό μπορεί να συμβαίνει ?
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
παιδιά για δώστε μου τα φώτα σας.Απο τότε που έβαλα ενα Becker στο Μιάτα, ενισχυτή και ηχεία, μετά απο 2 μέρες ακινησίας μου αδειάζει η μπαταρία. Τι στο καλό μπορεί να συμβαίνει ?
Μένει ο ενισχυτής συνέχεια ανοικτός μήπως;;;;;;
-
Και να μένει αναμμένος, πάλι δεν τραβάει τόσο ρεύμα σε κατάσταση αναμονής ώστε σε 2 μέρες να τελειώνει την μπαταρία... Πρόβλημα γείωσης μυρίζομαι...
Το ότι χρησιμοποιείς ενεστώτα ('μου αδειάζει') σημαίνει ότι είναι επαναλαμβανόμενο γεγονός, ή έγινε μία μόνο φορά? (Ρωτάω γιατί αν είναι το δεύτερο, μπορεί απλά να έτυχε)...
-
Είδα φως και μπήκα.......
Έπεσε στα μάτια μου και αυτό το avatar και είπα.....δέσαμε!!!!Να κάτσω ή να φύγω??
-
Να κάτσεις να κάτσεις !
-
Γεια σου πατρινέ! Καλώς ήρθες!
-
καλώς τον Δημητρό...
-
Όλα τα καλά τα παλικάρια μαζεμένα!!!!!
-
Παιδιά μήπως ξέρετε που θα μπορούσα να βρω στην Ελλάδα κάτι τέτοιο? Για JVC το θέλω?
Βέβαια αν είναι ακριβότερο εδώ θα το πάρω από το eshop...........;)
-
Τι είναι το 'κάτι τέτοιο'? Γιατί εγώ δε βλέπω κάτι...
-
Τι είναι το 'κάτι τέτοιο'? Γιατί εγώ δε βλέπω κάτι...Έχεις δίκιο, ξέχασα το link!
http://www.crutchfield.com/S-BWD2MrHwvw ... I=257KSU58
Car audio