-
Επειδή σκέφτομαι τελευταία να βάλω στο corsaki ένα pioneer μαζί με το τηλεχειριστήριο του πάνω στο τιμόνι, θα αχρηστέψω τα κουμπάκια του εργοστασιακού.Είναι εύκολο να ξεριζωθούν τελείως τα κουμπιά αυτά απο το τιμόνι (δεν με ενδιαφέρει να λειτουργήσουν πάλι με ανταπτορα) ή πρέπει να αποδεκτώ την συνύπαρξή τους?
-
Λέω να μονώσω το κορσάκι.Ποια υλικά να βάλω και από που τα προμηθεύομαι?Εκτός από τα ηχομονωτικά υλικά της DYNAMAT ποια άλλα μπορώ να βάλω?Πισόχαρτο έχω ακούσει που είναι πολύ πιο φθηνό αλλά ποιο ακριβώς?Πως το εφαρμόζω?Με πιστόλι θερμού αέρα?
-
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Λέω να μονώσω το κορσάκι.Ποια υλικά να βάλω και από που τα προμηθεύομαι?Εκτός από τα ηχομονωτικά υλικά της DYNAMAT ποια άλλα μπορώ να βάλω?Πισόχαρτο έχω ακούσει που είναι πολύ πιο φθηνό αλλά ποιο ακριβώς?Πως το εφαρμόζω?Με πιστόλι θερμού αέρα?Και εγω το ειχα σκεφθεί γιατι το κορσακι απο μονωση δεν παει και πολυ καλα. Με πισσοχαρτο ηθελα να το κανω αλλα μου φανηκε ακριβο.
-
Aν το πισσόχαρτο σου φάνηκε ακριβό,μην δεις ούτε τον κατάλογο απο τις τιμές του dynamat..
-
Από που το προμηθευόμαστε το πισσόχαρτο?
-
Χωρίς πρόθεση για διαφήμιση, το πισσόχαρτο είναι πεταμένα λεφτά. Δυστυχώς ένα είναι το σωστό προϊόν (κανονικά 2-3 είναι αλλά τα υπόλοιπα δεν έρχονται στην Ελλάδα...). Dynamat. Ακριβό όμως...
-
Καλα,δεν θα το βγάλουμε και άχρηστο το πισσόχαρτο.
Αυτός που δίνει 20000 ευρά για να ηχοσύστημα,δεν του είναι τίποτα να δώσει και 500+ για Dynamat.
Eμείς οι υπόλοιποι, με 100 ευρά ντύνουμε και τις 5 πόρτες πορτπαγκάζ και οροφή. -
Είναι πιο δύσκολο να βάλεις πισσόχαρτο αλλά νομίζω ότι αξίζει γιατί αντέχει περισσότερο στο χρόνο. Αν θέλεις συμπληρώνεις και με Dynamat ή άλλο.
Εσείς που ξέρετε, ποιό από αυτά τα υλικά μυρίζει πολύ και ποιό όχι;
-
To πισσόχαρτο το δοκίμασα,και δυστυχώς μυρίζει άσχημα....[/list]
-
Δεν μου μύρισε ποτέ,ακόμα και όταν το ζέστανα.
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Δεν μου μύρισε ποτέ,ακόμα και όταν το ζέστανα.Έχεις μια φώτο-πληροφορίες από αυτό το πισσόχαρτο,μπας και πήρα τίποτε άλλο?
-
Αν βρω κανά κομμάτι θα το βγάλω φωτό.
Δεν είναι λείο,αλλά έχει ρόμβους σαν σχέδιο. -
Ποιο πισσόχαρτο ρε παιδιά??Εχει της 3Μ,έχει το ένα το άλλο.Ποιο είναι το πιο κατάλληλο¨???
-
Παιδια θελω βοηθεια σε κατι αν ξερετε
Αυτα τα μεταλικα ελασματα που μπαινουν στις τρυπες αριστερα και δεξια απο την βαση του ριαδιοφωνου μπροστα για να βγαινει η συσκευη προς τα εξω, ξερετε αν τα πουλανε καπου ? Τριζει λιγακι η βαση και ειναι πολυ σπαστικο και δεν το παω σε καποιο μαγαζι γιατι ουδεις ασχολειται με αυτο το προβλημα
-
Πήγαινε σε κάποιο μαγαζί και ζήτα τους σαν εξυπηρέτηση να σου δώσουν ένα ζευγάρι. Πάντα έχουν πλεόνασμα.
-
για να έχεις συνέχεια ανοιχτό έναν ενισχυτή χωρίς τη χρήση του remote, ποια είναι η λύση? Να βραχυκυκλώσεις το + του ενισχυτή με την είσοδο REM ?
-
Ναι, αλλά δε βλέπω το λόγο να το κάνεις. Εκτός του προφανούς ('είμαι μαζοχιστής και θέλω να αλλάζω μπαταρία κάθε βδομάδα').
-
έχω ένα αυτοενισχυόμενο subwoofer και το έχω βάλει στο σπίτι και του δίνω ρεύμα από ένα τροφοδοτικό Η/Υ και θέλω όταν ανοίγω το τροφοδοτικό να ανοίγει και το sub χωρίς τη χρήση remote μιας και το ρ/κ που έχω το θέλω ανεξάρτητο. Αν βραχυκυκλώσω λοιπόν το + και το remote σίγουρα τα Α(mpere) του + δε θα επηρεάσει την είσοδο REM?
-
Ψάχνω να βάλω ένα φτηνό ραδιο-cd σε ένα fiat panda. Διαθέτω γύρω στα 100 ευρώ.
Δεν θέλω ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, ούτε ψάχνω καμιά φοβερή ποιότητα ήχου.
Θέλω εμφάνιση, χρηστικότητα και αξιοπιστία.
Θέλω κόκκινο φωτισμό και μάλλον ασημί χρώμα για να ταιριάζει με την γκρί κονσόλα.
Έχετε κάτι να προτείνετε; Σκεφτόμουν για το Pioneer DEH-1730R...
Το ταμπλώ είναι κάπως έτσι: (με κίτρινη ταπετσαρία)
Τα παραπάνω κριτήρια είναι της μάνας μου... Φοβερά,ε; [/list]
-
καλησπερα. εχω το pioneer 6700. ξερει κανεις αν παιρνει τηλεχειριστηριο στο τιμονι και ποσο περιπου κανει αυτο?
ασυρματο δεν ειναι αυτο?
Car audio