-
ωραια... αλλα σε τι χρωματισμο;;; το οπελ κορσα εχει ενα κιτρινο-ασπρο φωτισμο!!!επισης, επειδη ειχα χρονο προσπαθησα να βγαλω μονος μου το υπαρχων κασσετοφωνο... εχει 3 βιδακια μικρα τα οποια τα εβγαλα αλλα δεν καταφερα να το βγαλω και απο το να το σπασω το αφησα μεχρι να το ψαξω λιγακι!!!
-
Το 3600MPB το ξεχνάς, αφού η μωβ οθόνη του δεν ταιριάζει με τίποτα στο Corsa. Αρα διαλέγεις ένα από τα 3600-3630MP. Προσωπική μου επιλογή θα ήταν το 3600ΜΡ καθώς το πράσινο είναι πιο ξεκούραστο (έχει και επιλογή για πορτοκαλί αν δεν κάνω λάθος). Ετσι κι αλλιώς πάντως, και τα δύο έχουν λευκή οθόνη και αυτή είναι που φαίνεται περισσότερο.
Mute δεν έχει, όντως, αλλά τουλάχιστον έχει Pause στην πρόσοψη κι αυτό είναι πιο σημαντικό.
Οσο για το πλαίσιο που χρειάζεται, να είσαι σίγουρος ότι η Opel θα το πουλάει πιο ακριβά.
EDIT: μην ανησυχείς για το ότι δεν μπόρεσες να βγάλεις το ραδιοκασετόφωνο, οι περισσότερες πηγές χρειάζονται ειδικά λαμάκια για να απαγκιστρωθούν από το πλαίσιό τους. Αν τα έχεις, βγαίνει σε 2 δευτερόλεπτα.
-
Το κοκκινο ταιριαζει καλυτερα σε κορσα, το εχω δει! Η πλαστικη θηκη εχει 25-30Ε και η opel μπορει να μη σου το δωσει αν δεν παρεις cd απο εκει. Επισης αν εχεις το sport το πλαισιο υπαρχει και σε ασημι.
-
Ο χρήστης roulis21 έγραψε:
Το κοκκινο ταιριαζει καλυτερα σε κορσα, το εχω δει! Η πλαστικη θηκη εχει 25-30Ε και η opel μπορει να μη σου το δωσει αν δεν παρεις cd απο εκει. Επισης αν εχεις το sport το πλαισιο υπαρχει και σε ασημι.το αυτοκινητο εχει ηδη ενα ραδιοκασσετοφωνο, (οχι οπελ) και εχω την εντυπωση οτι ηδη εχει βαση!!
-
Ξέρετε εαν υπάρχει κάποιο ραδιο-MP3 player για το αυτοκίνητο που να μην διαβάζει απλά δισκάκια CD-ROM αλλά και DVD-ROM. Δε με ενδιαφέρει να παίζει ταινίες. Με ενδιαφέρει να μπορώ να γράφω 4.7GB με MP3 σε ένα δισκάκι και να το παίζω στο αυτοκίνητο.
-
Υπάρχουν, αλλά το θέμα είναι αν είναι εύκολο να ψάχνεις σε χιλιάδες αρχεία για να βρεις ένα.Και πόσους φακέλους θα υποστηρίζει?
-
η καλύτερη λύση είναι να συνδέσεις ένα μίνι υπολογιστή ή ένα laptop(καλύτερα για να έχεις και μόνιμη οθόνη) στην είσοδο της πηγής σου, εάν διαθέτει, και είσαι ωραίος. Για μεγάλα ταξίδια είναι μια χαρά πρόταση. Πλάκα πλάκα, υπάρχει αντάπτορας φορτιστή laptop για να τροφοδοτείται απ'την μπαταρία του αυτοκινήτου μέσω του αναπτήρα;
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Πλάκα πλάκα, υπάρχει αντάπτορας φορτιστή laptop για να τροφοδοτείται απ'την μπαταρία του αυτοκινήτου μέσω του αναπτήρα;Υπάρχουν αντάπτορες τροφοδοσίας φορητού, από τον αναπτήρα
-
Με iPod ή καποιο παρομοιο ;Υπαρχουν και MP3 player συσκευες με πομπο FM.
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Υπάρχουν, αλλά το θέμα είναι αν είναι εύκολο να ψάχνεις σε χιλιάδες αρχεία για να βρεις ένα.Και πόσους φακέλους θα υποστηρίζει?Μα αυτά είναι ακριβώς θέματα που μια συσκευή που υποστηρίζει DVD-ROM πρέπει να έχει λάβει υπόψη.
Εγώ shuffle θέλω να βάζω. Δε με ενδιαφέρει να επιλέγω συγκεκριμένο αρχείο.
-
Η μόνη συσκευή που επισήμως υποστηρίζει mp3-dvd's προς το παρόν είναι η Kenwood KVT-725DVD, η οποία υπάρχει και σε έκδοση 2 DIN με τον κωδικό DDX-7025. Δεν είναι μόνο αυτό που κάνει, έχει πολλά καλά, όπως touch-screen, 7' & 6,5' αντίστοιχα, τηλεχειριστήριο και άλλα, αλλά και η τιμή τους δεν είναι μικρή.
-
Καλησπέρα σε όλους,
δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος από την απόδοση ενός pioneer radio-cd ως προς τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, όπου ή υπάρχουν παράσιτα ή ακόμα και μερικοί σταθμοί δεν... πιάνονται. Τι μπορώ να κάνω για να βελτιώσω την κατάσταση; Οι ενισχυτές σήματος είναι καλή περίπτωση;
Ευχαριστώ πολύ
-
Ο χρήστης nukat έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους,δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος από την απόδοση ενός pioneer radio-cd ως προς τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, όπου ή υπάρχουν παράσιτα ή ακόμα και μερικοί σταθμοί δεν... πιάνονται. Τι μπορώ να κάνω για να βελτιώσω την κατάσταση; Οι ενισχυτές σήματος είναι καλή περίπτωση;
Ευχαριστώ πολύ
Μήπως είναι θέμα κεραίας; Τι αυτοκίνητο;
-
Ο χρήστης nukat έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους,δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος από την απόδοση ενός pioneer radio-cd ως προς τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, όπου ή υπάρχουν παράσιτα ή ακόμα και μερικοί σταθμοί δεν... πιάνονται. Τι μπορώ να κάνω για να βελτιώσω την κατάσταση; Οι ενισχυτές σήματος είναι καλή περίπτωση;
Ευχαριστώ πολύ
Νucat και εγω ενα pioneer εβαλα (DEH 1600R)και το σημα σε μερικα σημεία ειναι πολύ κακης ποιότητας... Ρωτωντας σε μαγαζι με ηχο για αυτοκίνητο, μου ειπαν οτι δεν θα εχω καλυτερο σημα αλλάζοντας κεραία...
Υποπτεύομαι οτι επειδη χρησιμοποιήσα αντάπτορα του βυσματος της κεραίας (από αρσενικό σε θυληκό αν δεν κάνω λάθος) ίσως να χάνει και από εκεί... Το αυτοκίνητο είναι ενα οπελ κόρσα 2003. Το περιεργο είναι οτι βλέπω και αλλα κορσακια στο δρομο χωρίς κεραια... βγάζοντας και εγω τη δικια μου, το αποτελεσμα ήταν απογοητευτικο.... Δηλαδή τι παιζει, αυτοί δεν ακούν καθόλου ραδιόφωνο;;;;
-
το αυτοκίνητο είναι citroen c4, το radio-cd πιονεερ deh-1590. Υπάρχει περίπτωση να φταίει το radio-cd ή απλά είναι θέμα κεραίας;
-
Τελικά ρε παίδες,αν αλλάξεις στο corsaki μόνο ηχεία κρατώντας την εργοστασιακή πηγή θα δεις διαφορά η πάπαλα?
-
Σε κάθε σύστημα, αν αλλάξεις μόνο τα ηχεία (και βάλεις καλύτερα), θα δεις διαφορά προς το καλύτερο· είτε αυτό είναι αυτοκίνητο είτε σπίτι είτε σκάφος είτε οτιδήποτε άλλο.
-
Όταν η πηγή του ήχου είναι ψηφιακή, η απώλεια του σήματος είναι αμελητέα μεταξύ ενός καλού κι ενός σχετικά φθηνού ηχοσυστήματος. Λέω αμελητέα, γιατί πολύ δυσκολα θα καταλάβεις διαφορά μεταξύ των δύο σε κινούμενο όχημα. Τα ηχεία όμως είναι άλλη υπόθεση. Ένα καλό σετ βγάζει καλό ήχο ακόμα και με μάπα CD player. Το αντίστροφο δεν συμβαίνει.
-
Θελω να βαλω ενα Radio-CD στο αμαξι. Χρειαζομαι κατι ανθεκτικο σε λογικη τιμη .Πηγα χθες στη Ρενω και μου προτειναν ενα JVC μοντελο 4 ή κατι τετοιο. Με δυο ηχεια και εργατικα μου ειπαν γυρω στα 220 ευρω.
Ξερει κανεις κατι για το συγκεκριμενο; -
Αν δεν παίζει mp3, μην το πάρεις.
Car audio