-
Τι αντικλεπτική προστασία έχουν οι πηγές με την μεγάλη οθόνη? Ρωτάω γιατί κάνουν μπαμ και τώρα τελευταία βλέπω συνεχώς αυτοκίνητα με σπασμένα παράθυρα
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Τι αντικλεπτική προστασία έχουν οι πηγές με την μεγάλη οθόνη?Μόνο το ότι μπορούν να βιδωθούν στο ταμπλώ από μέσα (αν και σπάνια το κάνουν οι εγκαταστάτες). Κατά τ'άλλα, αν κάποιος αποφασίσει να την πάρει, θα την πάρει. Ο,τι κι αν έχεις. Κι αν είναι βιδωμένη, το πιο πιθανό είναι να σπάσει τη μισή κονσόλα για να το βγάλει (με λοστό πχ).
-
Με λίγα λόγια ξεχνάμε αυτή την επιλογή .
Θέλω να βελτιώσω το ηχοσύστημα στο sx4 εδώ και καιρό παιδεύομαι ηχητικά με τις 'ντουντούκες' που έχει πάνω το αμάξι από την μαμά. Έχω που έχω τρέλα με την μουσική είχα και στο προηγούμενο αυτοκίνητο alpine εγκατάσταση και δεν αντέχω άλλο με την υπάρχουσα κατάσταση. Σκεφτόμουν να βάλω αυτό που είπα με μεγάλη οθόνη αλλά για τους ανωτέρω λόγους απορρίπτεται.
Από την άλλη αισθητικά είναι 'καλή' η μαμά πηγή και δεν θα ήθελα να την αλλάξω με την ειδική θήκη. Σκεφτόμουν να αλλάξω μονο ηχεία αλλά φαντάζομαι δεν θα γίνουν και πολλά.
Μια τελευταία σκέψη που έκανα είναι να αφήσω τη 'μαμά' πηγή και στο μικρό ντουλαπάκι που έχει κάτω από τα χειριστήρια του κλιματιμού να βάλω after πηγή διατηρώντας παράλληλα και την 'μαμά' αν γίνεται αυτό βέβαια.
-
Κωνσταντίνε, αν θες καμία ¨σωστή¨ κατασκευή στο πορτ-μπαγκαζ εδώ είμαι εγώ!
-
Αν ήμουν Αθήνα
edit: ώπα στον άλλον πήγαινε. Μας έφαγε η συνωνυμία -
Πορτμπαγκάζ όχι, δεν σκέφτομαι είναι η αλήθεια... Το δέλεαρ είναι πως κάτω από τα μπροστινά καθίσματα (και δη του συνοδηγού) έχω κάτι συρταράκια που χωράνε ακριβώς -μα ακριβώς- mini atx... Οπότε έιναι σαν να με παρακαλάει... Από την άλλη, έχοντας το eee, αν έβαζα απλά μια οθόνη 2din και κρατώντας την μαμά πηγή στο ντουλαπάκι για χειριστήρια στο τιμόνι αλλά και ράδιο θα μπορούσα να κάνω κάτι ψιλό...
-
Κύριοι, με ένα πιάτο φαγητό την ημέρα και ένα δωμάτιο (έστω και υπόγειο) σας έρχομαι!
-
Δωμάτιο διαθέτουμε, όπως και καναπέ που γίνεται διπλό κρεβάτι. Φαγητό χωλαίνω λίγο...
-
Κοίτα… και στους δυο άμα θέτε πάει!
-
Καθίστε να πάρω κάποια χρήματα που περιμένω… και αν με θέλετε σας έρχομαι.
-
Yπάρχει άραγε οθόνη 2din σκέτη;
-
Ναι ρε συ, το ebay γεμάτο είναι!
Το Startup/Shutdown θα το κάνουμε αφού απολυθεί από το στρατό -
Aυτές που είναι στο ebay είναι συνήθως με built in tuners, λειτουργικά, readers κλπ...
-
Νομίζω κατάλαβα τι θέλεις.
Η θερμοκρασία/υγρασία στο αμάξι υπερβαίνει τα όρια από τα πισιά. Αυτά που αντέχουν (έχουν mil-specs) είναι πανάκριβα. Φυσικά μπορείς να έχεις φτηνό πισί και να αλλάζεις ότι χαλάει.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Νομίζω κατάλαβα τι θέλεις.Η θερμοκρασία/υγρασία στο αμάξι υπερβαίνει τα όρια από τα πισιά. Αυτά που αντέχουν (έχουν mil-specs) είναι πανάκριβα. Φυσικά μπορείς να έχεις φτηνό πισί και να αλλάζεις ότι χαλάει.
Έχω ένα Compaq laptop του 2001 εδώ και 3 χρόνια σε ημιυπαίθριο χώρο με πολύ υγρασία. Το μηχάνημα είναι σε λειτουργεία 6 ημέρες την εβδομάδα και 10 ώρες την ημέρα. Το μόνο που έχει πάθει είναι οτι η οθόνη έχει σκοτεινειάσει πάρα πολύ (λόγω της χρήσης του δέν μπορεί να μπεί screensaver)
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Aυτές που είναι στο ebay είναι συνήθως με built in tuners, λειτουργικά, readers κλπ...Όχι όλες, εμείς την πήραμε το καλοκαίρι περίπου $130 εάν θυμάμαι καλά , ψάξε για τις Lilliput που είναι από τις καλές
-
Αυτές όμως είναι με βάση για το ταμπλώ, η ιδέα είναι να μπει σε χώρο 2din. Τα θέλω όλα, ε;
-
Η οθόνη έκατσε μέσα στο εργοστασικό πλαίσιο! Δε χρειάστηκε να φτιάξουμε καινούργιο!
Και δεν είχε καμία βάση μέσα! Απλά βάλαμε valcro στις άκρες για να μπορεί να τη βγάζει όταν θέλει!
Θα πω το φιλαράκι μου να βγάλει καμιά φωτό για να σου δείξω! -
επειδη καπου χαθηκα, κωνσταντινε ψαχνεις για carpc?
-
Κάτι τέτοιο... Βασικά σκεφτόμουν κάτι κουφό ίσως, αλλά εφόσον έχω το eee το οποίο χωράει μια χαρά στο συρταράκι κάτω από τα καθίσματα, θα είναι πολύ πιο οικονομικό να βάλω μόνο μια οθόνη αφής 2din στο ταμπλώ.
Car audio