-
Δεν έχεις και άδικο. Θα είναι πολύ μπαούλο μάλλον. Τότε η άλλη λύση είναι βάζω 2 καλά ηχεία marine clarion, αλλάζω πηγή και αν είναι δυνατόν βρίσκω μια που να έχει έξοδο για γούφερ και αγοράζω και ένα μικρό γουφεράκι. Ευχαριστώ πάντως
εδιτ: Έχετε να μου προτείνετε καμιά τσίπικη πηγή που να έχει έξοδο για γουφεράκι? Να το συνδέσω κατευθείαν στο γούφερ δλδ και όχι μέσω ενισχυτή.
-
Ρε συ, τι να το κάνεις αυτό το πράγμα στο σκάφος; Εγώ θα έπαιρνα ένα ΜΡ3 σαν το iPod και ένα σετάκι ηχεία 2.1 για υπολογιστή, που έχουν και sub , ένα τροφοδοτικό-μετατροπέα για να δουλέψουν με τάση 12V και είσαι κούκλος, έχεις όση ένταση χρειάζεται για να μην ενοχλείς και τους υπόλοιπους!
-
Δεν ενοχλούμε κανέναν βρε συ δεν κάνουμε καγκουριές . Πηγαίνουμε συνήθως παρέα 2 - 3 σκάφη σε κόλπους έρημους και βγάζουμε τα bacardia ή τα σκουμπροτσίπουρα και όλοι απολαμβάνουμε μουσική ατμοσφαιρική δυνατά, dj ο γράφων . Δεν αρκούν αυτά που έχει η μαμά. Τα ηχειάκια υπολογιστή ακόμα και με ενισχυτή δεν αρκούν θέλουμε ΕΝΤΑΣΗ
ipod έχει το μαγαζί... ηχεία θέλει
-
Δηλαδή θες κάτι παραπάνω από αυτό;
Συνολική ισχύς 46Watts/RMS, θ'ακούγεται περίφημα νομίζω και επιπλέον, μπορείς να το βγάζεις εύκολα και να μην το αφήνεις στο σκάφος. Κι αφού έχεις και ΜΡ3, το κόστος θα είναι ελάχιστο!Αν τα πάρτυ έχουν και γκομενάκια έτοιμα για όλα, να σε έχουμε στα υπόψη μας αν μας ...σουτάρουν τα δικά μας!
-
λοιπον, εγω προτεινω κανονικη εγκατασταση, να τελειωνεις..
και ηχεια να αλλαξεις, δεν θα ακουσεις δυνατα.. Εφ' οσον ησουν διατεθειμενος να φτιαξεις κουτι για να τα βαλεις ολα μεσα, φτιαξε κουτα για sub και χωστο καπου... Παρε και εναν ενισχυτη 3-καναλο ή 4-καναλο, χωστον καπου 'κρυφα' στο σκαφος σε καμμια βαση, χωρις να τρυπησεις τους πολυεστερες σου και καθαρισες.. τι το ταλαιπωρεις?
διαφορετικα δεν θα κανεις δουλεια, ετσι οπως τη θες, τουλαχιστον..
εναλλακτικα, σκας μυτη στα νησια που ελεγα πιο πανω και εφ' οσον εισαι και dj, κανεις guest εμφανιση! (2-0, που λεει και στην διαφημιση της Tellas) -
Είτε θα κάνεις κανονική εγκατάσταση ή θα πάρεις ΕΝΑ επαγγελματικό ηχείο (με ενσωματωμένο ενισχυτή) για τη παραλία (αν θέλεις να το κάνεις κλαμπάκι πάρε δύο ηχεία). πχ. http://www.soundservice.gr/proionta ixia2.htm
Να ξέρεις ότι έτσι ξεκίνησαν αρκετά φημισμένα beach bar, γι αυτό μη ξεχνάς το μεγάλο ψυγείο με παγοκολώνες και μπύρες.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Είτε θα κάνεις κανονική εγκατάσταση ή θα πάρεις ΕΝΑ επαγγελματικό ηχείο (με ενσωματωμένο ενισχυτή) για τη παραλία (αν θέλεις να το κάνεις κλαμπάκι πάρε δύο ηχεία). πχ. http://www.soundservice.gr/proionta ixia2.htm' target='_blankΝα ξέρεις ότι έτσι ξεκίνησαν αρκετά φημισμένα beach bar, γι αυτό μη ξεχνάς το μεγάλο ψυγείο με παγοκολώνες και μπύρες.
Ωραία φάση αυτή! Έχεις το laptop μαζί και κάνεις πάρτυ.Τίποτα φτηνότερα και μικρότερα? Πρόταση?
-
Ρε Λεωνίδα είπαμε όχι και να βάλω αυτά τα ηχεία εκεί πάνω
Τίποτα πιο μικρά που λέει και ο τσεμαρίν δεν έχουμε?Παιδιά το πρόβλημα με το σκάφος είναι ότι είναι συνέχεια αρόδο συνεπώς μιλάμε για αρκετή υγρασία και πολύ αλάτι που μαμάει τα πάντα. Να πάρω ενισχυτη και καινούργια πηγή που να είναι μόνιμα επάνω και να φθείρονται είναι κρίμα. Καλή λύση θα ήταν ένα φορητό ηχείο σαν του Λεωνίδα αλλα πιο μικρό.
-
Ένα φορητό ράδιο-cd που να παίζει και mp3, με αποσπώμενα ηχεία;
-
Πόσο δύναμη να έχει αυτό?
-
Τα ηχεία υπολογιστών που σου προτείνουν μπορεί να σε καλύπτουν από θέμα έντασης αλλά είναι για γραφείο και όχι για την παραλία.
Χρειάζεσαι κάτι που να αντέχει σε άμμο, ήλιο, υγρασία και γενικά κακομεταχείριση λόγο δύσκολου περιβάλλοντως και συνεχώς μεταφορών.Είτε λοιπόν θα πάρεις ένα αρκετά δυνατό φορητό σύστημα το οποίο και θα κουβαλάς στην παραλία.
Βρές κάποιο με line-in για να συνδέεις το ipod.
Θα είναι δε αρκετά «φθηνό» έτσι ώστε να μην σε νοιάζει αν στην τελική χαλάσει.Είτε θα κοιτάξεις για ποιό «ειδικές» κατασκευές .
-
Δεν θα το έχω παραλία. Μόνιμα επάνω στο σκάφος θα το έχω. Ένα ηχειάκι φορητό με ενσωματωμένο ενισχυτή θα ήταν ιδανικό για την περίπτωση, σαν και αυτό που έβαλε ο Λεωνίδας παραπάνω αλλά λίγο πιο μικρό.
-
μετά Κωνσταντίνε θα σε μπαγλαρώσουν για διατάραξη κοινής ησυχίας!
-
Μάλλον Πέτρο βλέπω να με κουτσουλάνε οι γλάροι . Εκεί που πηγαίνουμε μόνο αυτούς ενοχλούμε
-
Ήρθε στη γειτονιά σας ο Παρασκευάς, το καλό παιδί...
Περιμένω video!
-
Άλλη μια σκέψη. Αυτό το ΣΚ το σκέφτηκα αρκετά το θέμα και είπα να πάρω ένα φθηνό ενισχυτή να τον γεφυρώσω και να αγοράσω και ένα φθηνό αλλά δυνατό ηχείο που να το έχω μόνιμα στην καμπίνα και σε καλές στιγμές να το εμφανίζω . Άραγε μπορώ να συνδέσω απευθείας το ipod στον ενισχυτή?
-
φανταζομαι με εξοδο απο τα ακουστικα σε καποια εισοδο(ς) του ενισχυτη
-
Φαντάζομαι θα ξέρετε εδώ... Έχω δει διάφορες φωτογραφίες με ενισχυτές στερεωμένουν στα πίοω αναδιπλώμενα καθίσματα. Επίσης πολλές φορές οι πλάτες είναι μεταλλικές. Πώς στερεώνονται εκεί οι ενισχυτές; Με βίδες έτσι απλά;
-
στο golf που δεν ειχε μεταλλικη πλατη, βιδωθηκε ετσι απλα!
φανταζομαι το ιδιο γινεται και σε λαμαρινοκαταστασεις.. -
Σε στερεοφωνικό kenwood έχει είσοδο usb και γράφει: 'ipod directed by usb'. Για να δυνδέσω το ipod στο στερεοφωνικό συνδέω κατευθείαν το καλώδιο που συνοδεύει το ipod σαν να το συνέδεα στο pc ή χρειάζεται να προμηθευτώ ειδικό αντάπτορα?
Ευχαριστώ
Car audio