-
Μου εχουν προτεινει 12ιντσο γουφερ σαν καλυτερη λυση.. Οπως επισης και πισω ηχεια.. Μαλιστα...οποτε κινουμαι προς τα κει και ελπιζω να εχεις δικιο γιατι σε διαφορετικη περιπτωση...
-
Οποιος σου το είπε είναι άσχετος .-
Σε διαφορετική περίπτωση τι? Μένω μακρυά, δε θα μπορέσεις να φτάσεις εδώ με το Stilo.
-
Σοβαρα τωρα γιατι 10΄; Και γιατι οχι πισω ηχεια;Εκτος απ τον πιθανο κακο συντονισμο των πισω-εμπρος τι αλλο συμβαινει;Στο δικο μου τουλαχιστον αυτι που δεν διακρινει και ΤΙΣ λεπτομερειες,ο συνδυασμος πισω μπρος ( εγκαθετε,που πηγε το πονηρο μυαλο σου ) εχει σαφως καλυτερο αποτελεσμα..
-
Παίδες το Alpine 9815RB που έχω τα τελευταία 3,5 χρόνια μας άφησε χρόνους...
Ψάχνω νέα πηγή RCD-MP3 μέχρι 300 ευρώ το πολύ... Προσανατολίζομαι προς Pioneer και Kenwood.
Έχετε να προτείνετε κάτι;
-
DEH-P6900IB με λιγοτερα!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Αlpine 9856...Aυτο που με προβληματιζει στα ηχεια ειναι οτι απο το 19 πχ και με μπασο στο 3 πχ αρχιζουν και παραμορφωνουν παρα πολυ.. Οποτε δεν ξερω κατα ποσο το τελικο αποτελεσμα με ενισχυτη θα ειναι ικανοποιητικο..Μη τσιγκουνευτεις παντως στα 400 αντε βαλε και λιγο παραπανω..Αν βάλεις ενισχυτή και σαμπ θα ρυθμίσεις τα μπροστά να μην παίζουν κάτω από 120 hz οπότε δεν θα παραμορφώνουν.
+3 μπάσα ? Κάφρε Ελπίζω να μην τα τίναξες τα ηχειάκια
-
Τι καφρε ρε; Στο +3 ισα που ακουγεται στερεοφωνικα..απο κει και κατω νομιζεις οτι ακους απο τρανζιστορ..
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ο,τι σου είπαν τα παιδιά. Εγώ σνομπάρω να σου απαντήσω (δεν είχα μπει στο φόρουμ ρε παπάρα, μην αρπάζεσαι κατευθείαν).Τωρα το ειδα!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
DEH-P6900IB με λιγοτερα!To έχει ο Καλογερόπουλος στα 265 ευρώ.
Φαίνεται αρκετά καλό.
Ερώτηση: μέχρι 300 ευρώ μπορώ να βρω πηγή με bluetooth για hands free καταστάσεις με κινητό;
-
το 65BT, λοιπον, στα 313 περιπου...
αλλα δεν εχει 3 out και ειναι πιο παλιο μοντελο... -
Ο χρήστης tm έγραψε:
το 65BT, λοιπον, στα 313 περιπου...
αλλα δεν εχει 3 out και ειναι πιο παλιο μοντελο...Έχει μέτρια οθόνη απ' ότι βλέπω...
Σε Kenwood παίζει τπτ καλό? Η καλύτερα Pioneer?
-
silencer51, εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις ένα ακουστικό bt με 30-40 ευρώ και να τελειώνεις. Προσωπικά, υπάρχουν πολλές φορές που θέλω να μιλήσω στο τηλέφωνο και να ακούω μόνο εγώ και όχι όλοι οι συνεπιβάτες μου.
-
παρε το 6900 να τελειωνεις και παρε και ενα bluetooth που λεει και ο νταχτιρντινος, ωωωχουυυυυ!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Σοβαρα τωρα γιατι 10΄; Και γιατι οχι πισω ηχεια;Εκτος απ τον πιθανο κακο συντονισμο των πισω-εμπρος τι αλλο συμβαινει;Στο δικο μου τουλαχιστον αυτι που δεν διακρινει και ΤΙΣ λεπτομερειες,ο συνδυασμος πισω μπρος ( εγκαθετε,που πηγε το πονηρο μυαλο σου ) εχει σαφως καλυτερο αποτελεσμα..Να κάτσεις να διαβάσεις τις προηγούμενες δημοσιεύσεις μου στο θέμα ρε, δεν τα ξαναγράφω για χιλιοστή φορά.
-
παιδια συγγνωμη εαν σας ξενερώνω αλλά θα σας κάνω την ερώτηση.
εχω ενα citroen xantia , το οποιο εχει ραδιοκασετόφωνο με τα χειριστήρια στο τιμόνι,
υπαρχει τροπος να ακουσουμε σε αυτο mp3 player ?ευχαριστώ
-
Υπάρχουν mp3 players σε σχήμα κασέτας, το βάζεις στην εισαγωγή και παίζει κανονικά.
Εκτός αυτού μπορείς να πάρεις προσαρμογέα σε μορφή κασέτας, από τον οποίο εξέχει καλώδιο που καταλήγει σε μικρό στερεοφωνικό καρφί και στο οποίο συνδέεις την έξοδο του φορητού σου mp3 player.
-
και θα έχει μια ποιότητα..
ρώτα για εργοστασιακή λύση ή για αντάπτορα σε περίπτωση που θες ν'αλλάξεις πηγή...πολλά τα λεφτά αλλά δε θα έχεις την αισχρή ποιότητα της κασσέτας -
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Να κάτσεις να διαβάσεις τις προηγούμενες δημοσιεύσεις μου στο θέμα ρε, δεν τα ξαναγράφω για χιλιοστή φορά.
Οχι θελω να μου το πεις...
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
και θα έχει μια ποιότητα..
ρώτα για εργοστασιακή λύση ή για αντάπτορα σε περίπτωση που θες ν'αλλάξεις πηγή...πολλά τα λεφτά αλλά δε θα έχεις την αισχρή ποιότητα της κασσέταςΡώτησε για το συγκεκριμένο κασετόφωνο, τι να κάνουμε...
Δεν υπάρχει εργοστασιακή λύση πέραν της πολλαπλής σιντιέρας που είναι πανάκριβη... Και δε διαβάζει mp3.
Πέραν αυτού μόνο αν αλλάξεις πηγή θα δεις προκοπή. Προσαρμογέας υπάρχει για τα χειριστήρια στο τιμόνι για κάθε μάρκα, υπολογίζεις περίπου 100
-
Thanx...Καλα θα παω σε 10αρι... Κι ο θεος βοηθος,οπως θα με βοηθησεις κι εσυ να ρυθμισουμε τα ηχεια καποια φορα..
Car audio