-
Εγώ λέω, πέτα το Sony και πάρε ένα Aliante και θα με ευχαριστάς μετα...
-
(εσύ πρέπει να τις φας, αλλιώς δε στρώνεις).
-
Και εγώ σε αγαπάω!
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Εγώ λέω, πέτα το Sony και πάρε ένα Aliante και θα με ευχαριστάς μετα...Qu' est-ce que c' est (κεσκεσε... ) Aliante.......όπως θα έλεγε κι ο Αλέφαντος....?? Τρώγεται.... ?
-
Αστο, δεν είναι για σένα. Ούτε για το Θανάση είναι.
Θανασάκο μου!
-
Στην μπαρκετα εβαλα αυτο: http://www.blaupunkt.com/gr/7647553310_main.asp
Απο το λιγο που το δουλεψα εχω μεινει αναυδος απο τον δεκτη του.Πιανει σταθμους εκει που το προηγουμενο ειχε παρασιτα.Κατα τα αλλα εχει πολυ ευκολο να χαλασει συστημα αποσπομενης προσοψης,μονο 5 θεσεις για προεπιλογη σταθμων ,οθονη που αλλαζει χρωμα αναλογα με τις διαθεσεις σου,και αργο μηχανισμό εξοδου του cd.
Aυτα
-
από blaupunkt που έχω δει είναι ευαίσθητα στις λακούβες
-
Τα Blaupunkt παραδοσιακά είχαν αρκετά ευαίσθητο δέκτη, αν και τώρα τελευταία άρχισαν να τους χαλάνε...
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
από blaupunkt που έχω δει είναι ευαίσθητα στις λακούβεςΕννοεις το cd τους?
Μια ευκολια που ειχα δει σε ενα Becker δεν την εχω δει αλλου:εχει 10 πληκτρα για σταθμους με τα οποια μπορεις να σχηματισεις κατευθειαν τον σταθμο που θες.
-
Και στα Alpine γίνεται αυτό.
Δηλαδή στα Alpine που έχουν οι Mercedes ως εργοστασιακό ηχοσύστημα.
Και σε κάποια παλιά Sony, και επίσης νομίζω στα Rockford.
-
Ολυμπιε ενας φιλος εχει ενα jimny, ψαχνει για R/CD MP3 και να εχει και usb θυρα. Του ειπα για εκεινο το jvc που μου ειχες πει που ειναι οικονομικο, και θελει και 2 ηχεια με τουιτερ, εχεις υποψη σου κατι οικονομικο και συμβατο? Τα τουιτερ τα χρειαζεται? Κανουν δλδ τιποτα η το μεσο αυτι δεν καταλαβαινει διαφορα?
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ολυμπιε ενας φιλος εχει ενα jimny, ψαχνει για R/CD MP3 και να εχει και usb θυρα. Του ειπα για εκεινο το jvc που μου ειχες πει που ειναι οικονομικο, και θελει και 2 ηχεια με τουιτερ, εχεις υποψη σου κατι οικονομικο και συμβατο? Τα τουιτερ τα χρειαζεται? Κανουν δλδ τιποτα η το μεσο αυτι δεν καταλαβαινει διαφορα?Ευχαριστώ.
Ta τουιτερ βγαζουν τα ψιλα οποτε ειναι απαραιτητα
Ενα διαιρουμενο ηχειο εχει τα γουφερακι για τα μεσαια και το τουιτερακι για τα ψιλα
Αμα μπει σε καλη θεση το τουιτερακι ακουγεται πολυ καλα -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ολυμπιε ενας φιλος εχει ενα jimny, ψαχνει για R/CD MP3 και να εχει και usb θυρα. Του ειπα για εκεινο το jvc που μου ειχες πει που ειναι οικονομικο, και θελει και 2 ηχεια με τουιτερ, εχεις υποψη σου κατι οικονομικο και συμβατο? Τα τουιτερ τα χρειαζεται? Κανουν δλδ τιποτα η το μεσο αυτι δεν καταλαβαινει διαφορα?Ευχαριστώ.
Οικονομικό με θύρα usb ας δει και σε Clarion. Αν θυμάμαι σωστά η καινούργια σειρά που έχει βγει τα έχει όλα αυτά.
-
Οκ παιδια θα του το πω.
Ευχαριστω.
-
σκύλε, κοίτα λίγο παραπάνω έχω κάνει παρόμοιες ερωτήσεις ψάχνοντας για καλά μοντέλα με usb
-
Ο,τι σου είπαν τα παιδιά. Εγώ σνομπάρω να σου απαντήσω (δεν είχα μπει στο φόρουμ ρε παπάρα, μην αρπάζεσαι κατευθείαν).
-
Για απαντα και σε μενα τωρα για ενισχυτη και υπογουφερ...γιατι ο Χρηστος μου πουλησε σκαρτα ηχεια..
Υγ:Συνολο μη δωσω πανω απο 4 κατοσταρικα κομπλε...ειπαμε κατι οικονομικο..
-
Θύμισέ μου τι πηγή έχεις...
-
Αlpine 9856...Aυτο που με προβληματιζει στα ηχεια ειναι οτι απο το 19 πχ και με μπασο στο 3 πχ αρχιζουν και παραμορφωνουν παρα πολυ.. Οποτε δεν ξερω κατα ποσο το τελικο αποτελεσμα με ενισχυτη θα ειναι ικανοποιητικο..Μη τσιγκουνευτεις παντως στα 400 αντε βαλε και λιγο παραπανω..
-
Εκ των πραγμάτων, γύρω στα 40-50 υπολογίζεις για καλωδίωση και εγκατάσταση. Αυτό αφήνει 400 για ενισχυτή και sub.
Πολύ καλός φίλος έβαλε πρόσφατα μετά από προτροπή μου τη 10ιντση έκδοση αυτού του sub, σε κλειστή κούτα:
http://www.dragiotis.gr/store/product_i ... d=66&t=12-
με κόστος περίπου 120
Car audio